teikts,ka bus rit nakti,ap 4 pec lv laika,bet bibele teikts,ka naks viltus pravieshi,un isto galu zin tikai Dievs,taka vel dzivosim kadus parsimts gadus,kamer visi ledaji izkusis utt :))
Bet par to galu... par šo uzzināju kasjauns.lv,kas šķiet nav nopietns portāls (t) Visi sektanti vienkārši sajukuši prātā,kas šito visu sludina. Neticu arī bībelei,pasaka (t)
Karinjo-es ari tapat domaju! :-) Kartigi vel izraveju darzu,iztiriju maju,skapi-ja iet ,tad iet ar paceltu galvu-aiz manis viss tirs :-P !!!Vel jaiedzer tagad vinins !Virs apsolija kolosalas vakarinas atkal-visa maja smarzos pec cepesa !Man ta smarza patik labak ,ka ta garsa!!! (l) (l)
Salome-ja ari ta ir taisniba,mes nevaram to noverst ta ,vai ta!!!Nav ko trakot!!!Man jau vel bija nepiepilditi sapni-ceru ka tomer izdosies piepildit -lidz tam beigam!!!Nu lidz ritam nepaspesu! :-D
Te musu gala, vairak visi gan runa par to "milas aferu" ,ka pasaules galu!!! :-D
Salome -es nupat iedmajos ,ka man vel jaredz mans "Dakteris"! (l) (l) Es nedomaju krapsanas nolukos ,bet tiesam ta forsi parunat par dzivi,pasapnot par Parizi!!!Es jau drebes esmu sagatavojusi!! (l)