Dusmu pilna vientuļā māmiņa...

Reitings 29
Reģ: 20.05.2011

Sveikas. Sākšu ar to, ka man ir 19 gadi. Manam draugam 22. Nesen uzzināju, ka esmu stāvoklī. Esmu jau 8. nedēļā. Man ir draugs, esam kopā aptuveni 3 gadus, arī dzīvojam kopā. Pastāstīju daugam par berniņu, kopīgi izdomājām, ka mazuli nepaturēsim. Tomēr dienu pirms aborta, runāju ar mammu, tanti un visu lēnām pardomāju un izlēmu mazuli paturēt. To pasakot draugam, viņš vienkārši mainījas par visiem 100%. Bija gatavs ar varu aizvilkt uz slimnīcu lai iztaisu abortu. Tad sāka teikt vienkārši briesmīgas lietas - ka gribot šķirties, viņš mani negribot, un lai līdz nakošai nedēļai savācu pekeles un vācoties prom, ka ja bēbīti paturēšu es viņam sabojāšot visu dzīvi. Pirms jau uzzinājām, ka gaidam mazuli viss gāja uz īso. Par mazuli teica, ka viņu negribot, ka es no viņa nekādu atbalstu varu negaidīt. Tad sāka runāt par alimentiem, kas man nemaz nebija ienācis prātā. Teica, ka iedeva man naudu abortam un ar to arī viss beigšoties. Un ka es palikšu resna, neglīta un nekopta, ka mani neviens tadu negribēs un kur nu vēl kopā ar bērnu. Tad kā jau liela daļa vīriešu, teica, ka viņš neesot parliecināts vai tas ir viņa berns. Tagad viņš vienkārši mani ignorē, nekadi apskāvieni, ne bučas, ne jauki vārdi. Viņš staigā apkārt, dara ko grib. Tagad aizbrauca uz citu pilsētu ar draugiem kopā izklaidēties. Vakar biju uz televizoriem, redzēju kā mazajam sitas sirsniņa. Parādiju bildīti ar mūsu mazuli, domāju, ka kaut kas mainīsies. Bet diemžēl bija tas pats ledus aukstais skatiens un nekādas emocijas. Es vienkārsi nekad nesapratisu tos cilvekus kuri nespēj uznemties atbildibu un kā var nemīlēt savu miesu un asinis. Es bērniņu mīlēšu cik vien manos spēkos. Bet kad iedomājos, ka būšu viena un iedomājoties, ka viņš ir tik vienaldzīgs un vēl visi tie pateiktie vārdi. Es vienkārsi nevaru valdīties, es sevī iekšā turu tik daudz naida, es vāros dusmās. Man liekas, ka tulīt eksplodēšu. Ko lai es daru? Kā varu iznīcināt tās dusmas kuras mani no iekšpuses ēd nost??

20.05.2011 22:55 |

Reitings 264
Reģ: 18.05.2009
Izdarīt par labu abortam, ir tā pat, ja tu paņem mazu dzīvnieciņu uz mājām, bet pēc mēneša pārdomā, ka negribi un aizved uz mežu, lai nomirst. Ja tu nodarbojies ar seksu, tad zini visas sekas, ar ko jārēķinas. Tā tomēr ir dzīva radība.

Ikstite18, turies, esi mierīga un centies nestresot, jo tomēr mazais jūt! Mieru Tev un veselību bebukam!
23.05.2011 15:10 |

Reitings 264
Reģ: 18.05.2009
PinkCandy ir ļoti tipiska un šaura domāšana, neņem galvā tādas.

Vienrz pateica ļoti labi - ja esi gudra, ar stingru nostāju pret sevi un saviem mērķiem, izdzīvosi un sasniegsi visu, neskatoties uz apstākļiem. Bērns dos vēl lielāku sparu.
23.05.2011 15:14 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
no vienas puses saprotu puisi, jo ja es būtu viņa vietā un man būtu plāni utt, ja negribētu bērnu(ko pati tagad noteikti nevēlos) tad būtu dusmīga ar nedaudz, bet tā viņa izturēšanās ir zem visam normām. ta izturēties nevar. lai iet dillēs, pieprasi alimentus, nemaksās, caur tiesu dabū. bērnu audzini pati. gan māte palīdzēs. nevajag bērnam tādu tēvu. a kapēc vispār tā notika? neizsargājāties?
23.05.2011 15:36 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Tas, kas visvairāk šādās diskusijās kaitina, ir daudzu meiteņu dubultā morāle. Diemžēl. Forumā ir bijis tik daudz diskusiju, kur pašameitenes raksta, kā viņu pašu tēvi mammas ir atstājuši, kad viņas vēl nav dzimušas, kā tēvi par viņām nav likušies zinis daudzus gadus utt. utjptr. Un šajos tekstos bieži jaušams aizvainojums un dusmas uz savu tēvu. Tik nez kāpēc neviena nav ierakstījusi, cik tas ir labi, ka tēvs viņas mammu atstājis vienu tikt ar visu galā pašai un cik ļoti viņas saprot savu tēvu, jo, lūk, tēvs taču bērnu negribēja, tik mamma, tā neliete un egoiste, izdomāja bērnu paturēt ;-)
23.05.2011 16:07 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
luīzeluīze, dzīvē nav divu vienādu situāciju, dzīve nav matemātikas formulas pēc kurām visiem rezultātiem būtu jābūt vienādiem. Ja tā ir pagātne-neko neizmainīt, ja tā ir tagadne-to ir iespējams mainīt.
23.05.2011 16:12 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Nē, ne tur ir problēma. Problēma ir nevēlēšanās iedziļināties un saskatīt sakarības tur, kur tās ir acīmredzamas :-P
23.05.2011 16:25 |

Reitings 4504
Man acīmredzams ir tikai viens-ja mūsu rokās ir iespēja ietekmēt un regulēt savu dzīvi, tad nevajag atkārtot citu kļūdas. Nevar bāzt vienā maisā visus tēvus,kas ir pametuši, tas,ka rīcība ir bezatbildīga, ir skaidrs, bet iesmesli-entie.. Te cosmo viss uzpeld tikai no viena skatu punkta, akli ticēt tam visam nevajag.
23.05.2011 16:33 |

Reitings 181
Reģ: 25.10.2010
Piekritīšu Gemini, ka šeit (tēmās) ir parādīts viedoklis tikai no vienas puses - par attiecībām, dažādiem atgadījumiem. Nereti te kāda uzraksta, ka viņai kkas tā un šitā, pārējās šausminās līdzi, kaut patiesībā reālajā dzīvē tēmas autore ir vainīgāka nekā "pāridarītājs/a". Tas nav domāts konkrēti par šo diskusiju un situāciju, bet kopumā, pavērojot cosmo diskusijas.
23.05.2011 16:43 |

Reitings 29
Ja jau nav domāts tieši par šo diskusiju, tad ko te vispar raksti. Es teicu tas kā tas ir, ne vārda nemeloju, nepiepušķoju. Gribētos lai tādas pārgudrās rakstītājas uz nedēlu pabūtu manā vietā ar tādu pašu vīrieti ar kādu kopā esmu es. Tad savus vardus nemtu atpakal par visiem 100%. Ko tad tu gribi no otras puses dzirdet. Es neesmu gatavs but tevs, jo gribas vel izbaudīt dzivi un nav tādas finanses lai audzinātu bērnu. Milēs mani tad, paliks kopā ar mani tad, ja uztaisīšot abortu, ja nē, tad vācies prom. Ja naudas nav, tad kā pietiek aliem, zāliem un tam ko šņauc savās nāsīs. Gribas šitādas ar metiem atvilkt un padzīvot pie sevis, jo savādāk tādam nesaprast.
23.05.2011 16:54 |

Reitings 29
Un ar zāli domāju, to pīpējamo, no kura cilvēka smadenes atmirst un cilvēks paliek debīls!
23.05.2011 16:57 |

Reitings 4504
Ikstite18, neperies velti. Tev ir lielākas lietas, ko sakārtot nekā cosmo diskusija. Izvirzi prioritātes un necepies par sīkumiem.
23.05.2011 16:58 |

Reitings 29
Tad varbūt palīdzi man lai nav ''jācepas'' un paturi savas domas pie sevis!
23.05.2011 16:59 |

Reitings 181
Cik zinu, tad katrai ir tiesības izteikt savu viedokli šajās diskusijās. Ja, izlasot Gemini komentāru, nonācu pie šāda secinājuma, tad neuzskatu, ka šeit to uzrakstīt būtu kāds grēks, vai arī šajā diskusijā drīkst tikai Tevi žēlot? |-)
23.05.2011 16:59 |

Reitings 29
Tu vispār saproti kāds bija šis manas diskusijas mērķis? Varbūt paralsi vēlreiz. :D
23.05.2011 17:01 |

Reitings 29
Tu vispār saproti kāds bija šis manas diskusijas mērķis? Varbūt paralsi vēlreiz. :D
23.05.2011 17:01 |

Reitings 181
Nu pārlasīt kko vēlreiz tiešām negrasos, neuzskatu par vajadzīgu :-P Pilnīgi nevietā pateici, ka varēju neko nerakstīt, tagad necepies :-P
23.05.2011 17:03 |

Reitings 4504
Ikstite18, Tu vispār apjēdz,ka sevi uzkurini par velti?
Varbūt neesi pieradusi, bet cosmo nereti viena diskusijas tēm pārvēršas par citu, un tagad arī ar Tevi tam bija sakars minimāls-tik, cik komentējam Tavā diskusijā-iz dzīves.
Oij, meitene, saturies, ja Tu pati sevi purini bez vēja.
23.05.2011 17:03 |

Reitings 29
Tu man nenormali kaitini. :D Ok, paklusēšu turpini vārīties tālāk un pierādīt savu taisnību! :D
23.05.2011 17:07 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Man jau šķiet, ka atbildība ir jāuzņemas jums abiem, arī vienlīdz vainīgi esat abi,je nebijāt gatavi ģmenei,tad vajadzēja domāt mazliet avādāk,bet tam,es tavā vietā tādu kas trekterē alus un vēl lieto jebkāda veida narkotikas,šņaucamas vai šķaudamas,pati sen patriektu-vispār ar tādu nesapītos. Meitene,tev te ir gan ko padomāt. Vēlu tev veiksmi,esi stipra ;-) . Padomiņš,ja šeit raksti,tad zini,ka būs arī uguns un necepies -ja kāda pasaka kautko skarbāku,pati tak vēlējies padomus. Varbūt mēģini ar viņu runāt un ļauj apdomāties,varbūt pārāk tagad peries viņam virsū ar savu klātbūtni,ļauj cilvēkam ieelpot, kas zina,varbūt drīz pats attapsies. Janu nē,tad izaudzināsi bērnu viena,nebūsi ne pirmā ne pēdējā vientuļā māmiņa.
23.05.2011 17:20 |

Reitings 29
Jap, tā arī darīšu. Pati nevaru vēl isti tā aptvert, cilvēkam vajag laiku. No vina puses gaidu tikai atvainošanos par briesmigo izturesanos, vairāk nekas man no vina puses nav vajadzīgs! :)
23.05.2011 17:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)