jūsu feili randiņos?

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011

tā vietā,lai ik pa laikam galvā pārcilātu savus dzīves lielākos feilus randiņu laikā un gribētu ierakties zemē aiz kauna, pienācis laiks pasmieties gan pašām, gan citām :P šodien prasās liela smieklu deva :D

un tad es varu sākt ar sevi. tas bija pirms pāris gadiem. ar džeku ļoti ilgi sarakstījāmies netā, gribēja tikties,bet es kkā baigi ilgi izvairījos:D tad nu vienu dienu tāda garlaicība bija,ka sākām rakstīties un šis teica,ka pie viņa birojā ar dažiem cilvēkiem kind a pārtijs. nu neko, nopirku moku, pienu un bliezu uz turieni. vakars foršs, cilvēki kruti bla bla. visu laiku moka ar pienu, cigaretes, pica. tad jutu,ka nebūs labi :D skrēju uz wc un nepasēju līdz izlietnei. visu grīdu novēmu. stress nenormāls :D ieslēdzos,tualetes papīri tonnām, uz ātru roku kko centos savākt. bet smaku jau nevarēja dabūt ārā. ehh,neko,savācos, sapūtos ar smaržām un gāju atpakaļ. vakara gaitā,protams, neviens neko neprasīja, bet mēs tur bijām kkādi 5 cilvēki tikai un es domāju,ka lielākās aizdomas krita uz mani :D + pašai likās,ka visur vēmekļu smaka utt ;D karo4, lieki teikt,ka vairs nesatikāmies ;D

uz doto brīdi atceroties,tiešām griba ierakties zemē :D

es ceru,ka kāda padalīsies savus 'piedzīvojumos' :D

17.05.2011 22:31 |

Reitings 1202
Reģ: 29.01.2009
Agdies, viņam tāds rets vārds, es domāju - jāpaskatās draugos, kāds viņš izskatās šodien. Viens tik tāds ir, paskatījos personvārdu datu bāzē - izrādās, pa visu Latviju tikai viens ir ar tādu vārdu, tātad, tas ir viņš! Nav neko diži labāks palicis:D
21.05.2011 15:20 |

Reitings 610
Reģ: 31.07.2010
Mans stāsts nebūs īsti par randiņu, bet uz to pusi velk. Pagājušajā vasarā beidzot saņēmos aizbraukt līdz Jelgavai ar vilcienu, pirms tam biju brauksi tikai ar miksiņiem un likās, ka ar vilcienu aizbraukšu kaut kur uz Daugavpili :D Tā nu laimīga iesēžos un gaidu, kad varēšu izpētīt kādu neierastāku ainavu pa logu, bet man blaku apsēžas kaut kāds melnīgsnējs pundurs un sāk man stāstīt, cik es skaista, cik mums būtu smuki bērniņi, ka viņš mani uz rokām nēsās, ka esam radīti viens otram... un tā visu ceļu līdz Jelgavai (e) Beigās viņš vēl kaut kādā veidā izvilināja manu numuru un divas dienas zvanijās man, saglabāju viņu kā "Necelt!" un necēlu :D Tā bija pirmā un pēdējā reize, kad braucu uz Jelgavu ar vilcienu :D
21.05.2011 15:24 |

Reitings 744
zaļā-tu sagrāvi visu, ko viņš tik ļoti mīlēja :D
21.05.2011 15:25 |

Reitings 2087
shoko_fan, jā, esmu vairākas reizes zvanījusi, lai atvainotos, taču viņš ignorē, nevēloties komunicēt ar tādu mazu sivēntiņu kā es
21.05.2011 15:31 |

10 gadi
Reitings 1063
Iepazinos internetā ar vienu čali, bildes redzēju, dzīvē izskatījās pavisam (!) savādāks. Pieklājības pēc mazliet pastaigāju ar viņu, bijām norunājuši sagaidīt salūtu. Pēc salūta nopūtos un domāju, nu beidzot varēšu braukt mājās. Kā tad? :D Pa ceļam satikām viņa draugu ar viņa drauga draudzeni. Bet tas draugs tik smukiņš :D (l) /Manējais/ mani paķēra aiz rokas un veda kā mazu bērnu (tieši tā, kā mazu bērnu :D) , tā nu gājām uz pieturu četratā pa pārīšiem :D /Manam/ pēkšņi iezvanās telefons un es pat nepamanīju, atjēdzos, ka bļāva man jau patālu gabaliņu atpakaļ :D sajutos pavisam stulbi, jo pāris metrus sekoju līzi tam smukajam :D
21.05.2011 15:35 |

Reitings 1468
atcerējos vēl vienu savu 'paspīdēšanu' :D
bet tas nebija randiņš,drīzāk jau drausmīgi neveiksmīgas un debilas attiecības pāris mēnešu garumā :D
braucām pie viņa pavadīt foršu vakaru, nopirkām man sarkanvīnu, skatījāmies tv. viņš atlūza viesistabā, neko sēdēju,malkoju savu vīnu. a viņam vislaik telefons zvanīja,kkādi loši. domāju,izslēgšu skaņu,lai viņu nepamodinātu. protams,roka paslīdēja līdz sms, atklāju kko tādu,kas nepatika. riktīgas dusmas,bet nemodināju. izplēsu vīna pudeli dažu minūšu laikā, līdz dusmas sasniedza savu kulmināciju. ;D istaba jau sāka griezties, domāju,jāiet gulēt. aizvilkos uz viņa istabu klāt gultu. a viņam izvelkamais dīvains. pa pāli centos tur kko izdarīt, nekas nesanāca. aizvilkos līdz viņam, modinu un saku ka viņam 'sūdains dīvains', gribu iet gulēt :D šis aiziet uz savu istabu un šokā, jo dīvains divās atsevišķās daļās izjaukts :D nu nemācēju es viņu izvilkt. :D bet man tāpat to dīvānu nevajadzēja,jo palikās tik sūdīgi un pusnakti wc pavadīju :D
ps - man vēmekļu tēma agrāk bija dikti tuva :D
21.05.2011 15:38 |

Reitings 2087
*Rīts pie vīrieša. Viņš gludināja savu kreklu, es, protams, piedāvāju viņam palīdzēt, jo reizēm gludināt man patīk. Viss jau būtu bijis labi, ja vien viņš nenoliktu gludekli uz paliktņa par 180 grādiem savādāk nekā es to daru mājās. Neskatoties ķēros pie gludekļu roktura, apdedzināju pirkstus, pieskaroties tā karstajai virsmai. Rezultātā pirksti sarkani, es sabēdājusies un īgna, vīrietis uztraucies, krekls laikus neizgludināts. Nākošajā rītā man vairs neļāva gludināt, viņš noteikti netic, ka es kādreiz gludekli iepriekš esmu rokās turējusi.
21.05.2011 15:41 |

Reitings 399
atcerējos vēl vienu, tas gan nebija tā kā randiņš, bet nu...pasākumā ķīpsalā ar draudzeni izklaidējāmies. zināju, ka viņam kaut kur tur ir arī viens vīrietis, kurš man simatizē. tajā periodā lietoju antibiotikas, alko nedzēru. pirms tam ar daudzeni bijām krienti sātīgi ieturējušās čili picā. pūlī satiku to vīrieti, izgājām gaitenī parunāties. man palika slikti. aizgāju uz tualeti. atnācu atpakaļ atvainojos, teicu, ka neesmu dzērusi, vienkārši pēkšņi nez no kā slikti palika. uznāca nelabums atkal... sktēju uz tualeti. tur sēdēju un galvā bija miljons doma, ka vai nu viņš domā, ka es tomēr esmu sadzērusies vai varbūt domā, ka es stāvoklī :D tad nu tur sēdēju, nespēju iziet ārā, bija pārāk slikti. nosūtīju viņam sms, ka atvainojos, ka man slikti, neiznu, ko kā, ka gan jau saskriesismies, lai iet atpakaļ pie saviem draugiem. ārā mani gaidīja daudzene. man bija +/= normāli, gājām dejot. sanāca tā, ka ar to vīrieti apmainījāmies sms, tikai uz dažām es nesaņēmu atbildi... lai vai kā tur viss beigās beidzās, bet tikai pēc ilgāka laika es uzzināju, ka daļu sms biju sūtījusi citam vīrietim ar tādu pašu pirmo vārdu, kas man telefonā, arī to, ka esmu tualetē un man ir slikti :D nez, ko tas īstais vīrietis padomāja, ka es sūtu no konteksta izrautas sms (jo daļu viņš nesaņēma) un ko tas otrs nodomāja, ka nakts vidū sūtu ne paķrksi, ka esmu tualetē un man ir slikti :D :D :D
21.05.2011 15:59 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
man regulāri sanāk pārteikties vai pateikt ko stulbu vai aizvainojošu,bet tā tas nekad nav bijis domāts,vienkārši sanāk.ir bijušas reizes,kad nav par ko runāt,runājam par laiku vai tikai par un ap džeka interesēm,tad ir bijuši randiņi kur ejam pirkt dāvanu kādam no radiem,ir bijis arī tā,ka uzriez nāk ar mērķi pārgulēt..nu tā...
21.05.2011 18:51 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
es pat nezinu, kurš no mums bija tas, kurš nofeiloja, bet stāsts tāds, ka ap šitādu pašu siltu pavasari gājām ar vienu čali uz ab dambi aliņus dzert un čillot. iegājām veicī, šis piekrauj pilnu grozu ar aliņiem un iet krāmēt uz letes. es šim tā "es tikai 3 dzeršu" un šis sāka smieties - tie visi esot viņam - tur bija kādi 12 :D vot tad es sāku smieties. nu neko aizgāju pēc savējiem, taču viņš tāpat to visu nepieveica :D
vēl viens gadījums - uz tā paša ab dambja (man mīļa vieta :D )tikos ar nu jau citu čali. sēžam uz apmales, pīpējam, es šūpoju kājas virs ūdens un iekrita kurpe daugavā :D mēģināju vēl saķert, čalis vēl mani aiz kājām turēja, bet beigās dabūju iet mājās ar vienu kurpi :D
21.05.2011 23:22 |

Reitings 466
Reģ: 20.09.2010
Trakākais laikam bija tas, ka saplēsu puisim žaketi. Tas bija, ja nemaldos, septembris, ārā bija diezgan vēsi, jo tikāmies no rīta. Palūdzu puisim žaketi, pēcāk kaut kā neveikli pagriezu roku - baaam- dzirdu, ka žakete aiziet pa vīli.
vakarā puisis zvana un saka - hmm, atbraucu mājās, skatos, žakete bik saplīsusi, nezinu kur uzplēsu.

tad vēl ir bijis tā, ka sarunājam satikties Rīgā, kad sazvanījāmies, izrādījās, ka katrs esam pavisam citā vietā, baigo gabalu viens no otra. ;D
22.05.2011 13:58 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Tas jau nu nav fail,bet vienkārši skumji un idiotiski.

Sarunājām ar džeku tikties pie Laimas pulksteņa,man bija kaut kādi ~14 gadi. Un viņš neatnāca. Es nobimbājos un aizgāju dzert kakao uz Double Coffee vienītī! :D Riktīgi sadusmojos uz viņu,bet pēc 2 stundām viņš zvana un saka, lai tiekamies, ka atvainojas,bija kkas jādara un blablabla. Es pasūtīju viņu un miers! :D lohs
22.05.2011 16:16 |

10 gadi
Reitings 1063
Čāča, es Tava vietā pateiktu, ka tiekamies un arī neatnāktu. Lai tad viņš kakao iedzer Double Coffe :D
22.05.2011 16:24 |

Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
Veinreiz jau laikam stāstīju.. Man laikam vienmēr skumjākais būs tas, kad Jaunajā gadā aizbraucu pie internetā iepazīta puiša, lieki minēt, ka aptuveni 200 km attālumā.. Nu bija īsts ideāls, bildēs arī biju redzējusi. Aizbraucu, viss ok, bija arī viņa māsīca un atnāca vairāki draugi. Vēlāk gājām citur tusēt un nāca pusnakts, kad gājām uz centru. Gaidītās bučas vai vismaz apsveikuma vietā ieraudzīju, kā viņš laizas ar savu "māsīcu".. Biju šokā, pat šampanieti neiedzēru, piesējās pretīgais drauģelis, kuru atšuvu, vēlāk vairākas stundas nerunājot nosēdēju, līdz kamēr viņa dzīvoklī pateicu, ka gribu gulēt un ieslēdzos māsas istabā. No rīta, kamēr visi vēl ieskurbuši gulēja, aizlavījos, atstādama neaizslēgtas dzīvokļa durvis. Trakākais, ka tanī pilsētā nevienu nepazinu un nezināju, ka tikt līdz autoostai. Rīta agrumā vislielākajā putenī, kādu biju piedzīvojusi, siroju, līdz kamēr paprasīju sētniecei, kur autene atrodas. Neviena cita cilvēka apkārt vispār nebija. Par laimi tālu nebija jāiet, līdz kamēr nākamais pārsteigums.. Reiss, kuru gaidīju, laikapstākļu dēļ, bija atcelts. Tā nu es uz koka sola pusotru stundu gaidīju nākamo.
+ jau no nakts sarakstījos ar draudzeni par notiekošo.. Kad braucu jau autobusā mājās, izdomāju uzrakstīt puisim, kur esmu un ko par visu domāju utt. Izrādās, ka viņš to nesaņēma, jo biju nosūtījusi sms draudzenei.
Ai, ir daudz sīkumi, kurus būtu stundu jāraksta.. Nekad to vairs negribu piedzīvot :-D
22.05.2011 22:17 |

Reitings 62
Vienīgais aklais randiņš manā mūžā un feeeeils :D Puisis izrādījās baigi foršais, staigājām un runājām, it kā būtu sen pazīstami. Aizgājām līdz krastmalai un nopirkām krāsainās sasaldētās sulas - ZILAS. Apēdām un es skatos uz puisi - zila mute, zobi, very sexy :D Un saprotu, ka pati izskatos tikpat tizli. Tas kaut kā nebija smieklīgi, drīzāk stulbi. Nebučojāmies..
23.05.2011 00:44 |

Reitings 345
Reģ: 21.07.2010
Atcerējos vēl vienu feiliņu.. Viens no pirmajiem randiņiem ar manu tagadējo.. Sēžam uz soliņa netālu no ezera, laiciņš skaists - pavasaris visā plaukumā.. Un te pēkšņi ~50m no mūsu soliņa PIE(ne aiz) krūmiņiem atnāk vecenīte, novelk biksiņas, izdara visas darīšanas, uzvelk un turpina ceļu.. Lieki teikt, ka romantika pabojājās..
23.05.2011 19:13 |

Reitings 836
Reģ: 27.10.2009
runājot par tādām vecenītēm, kā minēja guu, tad pirms vairākiem gadiem, pastaigājoties arī, skatāmies, apstājas kkāda večiņa, un tad atkal turpina iet..bet ejot viņai viss tecēja gar kāju.

iiiu.
:-/
23.05.2011 19:32 |

Reitings 395
Reģ: 31.08.2009
Aai, meitenes, jums baigie piedzīvojumi. :D

Man kaut kas arī nesen bija. Iepazināmies internetā un pēc dažām dienām izdomājām kopā aiziet uz Hamleta improvizācijas teātri. Sākumā pastaigājāmies, paņēmām katrs tortillu un sēdējām krastmalā. Viņam sāka sāpēt vēders. Pat asariņa notecēja. Nu labi, gājām uz to teātri un tur viņš reāli atbrīvojās no gāzēm. Man bija tāds kauns. Teicu, ka aiziešu iedurt sev vēnā. Viņš pasmējās, un es aizskrēju prom. :D Prēētīīgīī. :D
24.05.2011 00:35 |

Reitings 395
Reģ: 31.08.2009
Ah.. ja jau topiks par saviem feiliem, tad atzīšos arī.

PAVISAM VIENKĀRŠI. Pastaiga par Rīgu, spontānā ideja palēkāt pa batutu. Man baltas zeķītes (pagaidām). Kad eju vilkt apavus, iekāpju sūdā. Aiz kauna nezināju, kur likties. Novilku abas zeķes, uzvilku botas un aizgāju uz tuvāko miseni izmest tās. Puisim bija manāms apjukums. Reāli es nezināju ko darīt. Tualete bija tālu, man vajadzēja zeķītes, karoč.. biju izmisumā. :D Viņš tāds normāls puiseitis bija, teica, ka ieiesim pa kluso restorāna tualetē, nopirksim zeķītes tuvākajā veikaliņā, un viņš mani aizvedīs paēst suši. Tā arī notika. Nākamajā reizē tikāmies pie viņa. Viņam mājās suns. Šis man lec virsū un grib čiki čiki, puisis pasmējās, jo laikam atcerējās iepriekšējo reizi. :D Es tāda feilere īstenībā esmu. Ja neizdaru neko stulbu, tad pasaku gan. :D
24.05.2011 00:49 |

Reitings 1468
yummi :D :D :D
kā var iekāpt ar zeķēm sūdā? :DDD
kas tu zem kājām neskaties? :D
24.05.2011 00:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits