jūsu feili randiņos?

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011

tā vietā,lai ik pa laikam galvā pārcilātu savus dzīves lielākos feilus randiņu laikā un gribētu ierakties zemē aiz kauna, pienācis laiks pasmieties gan pašām, gan citām :P šodien prasās liela smieklu deva :D

un tad es varu sākt ar sevi. tas bija pirms pāris gadiem. ar džeku ļoti ilgi sarakstījāmies netā, gribēja tikties,bet es kkā baigi ilgi izvairījos:D tad nu vienu dienu tāda garlaicība bija,ka sākām rakstīties un šis teica,ka pie viņa birojā ar dažiem cilvēkiem kind a pārtijs. nu neko, nopirku moku, pienu un bliezu uz turieni. vakars foršs, cilvēki kruti bla bla. visu laiku moka ar pienu, cigaretes, pica. tad jutu,ka nebūs labi :D skrēju uz wc un nepasēju līdz izlietnei. visu grīdu novēmu. stress nenormāls :D ieslēdzos,tualetes papīri tonnām, uz ātru roku kko centos savākt. bet smaku jau nevarēja dabūt ārā. ehh,neko,savācos, sapūtos ar smaržām un gāju atpakaļ. vakara gaitā,protams, neviens neko neprasīja, bet mēs tur bijām kkādi 5 cilvēki tikai un es domāju,ka lielākās aizdomas krita uz mani :D + pašai likās,ka visur vēmekļu smaka utt ;D karo4, lieki teikt,ka vairs nesatikāmies ;D

uz doto brīdi atceroties,tiešām griba ierakties zemē :D

es ceru,ka kāda padalīsies savus 'piedzīvojumos' :D

17.05.2011 22:31 |

Reitings 111
Reģ: 29.03.2010
Uzreiz atceros kā pirms vairākiem gadiem man sanāca. Sarakstījos ar vienu džeku ar sms. Viņa numuru biju dabūju pa TV tajos čatos, toreiz tas bija baigi moderni. :-D :-D Viņš bija no Saldus. Diezgan ilgi sarakstījāmies, likās, ka baigi foršais čalītis. BET tad viņš atbrauca pie manis ciemos. Un ārprāts, ieraugot viņu gribējās nomirt! :-D :-D Viņam bija kkādi pretīgi zābaki ar spilgti zaļām šņorēm, riktīgi tizla mugurene. Vārdu sakot, šausma! :-D :-D Pēc izskata tāds pats kā viņa soma. :-D Diezgan ātri tiku no viņa vaļā. Nabadziņš nobrauca liekus 80 km :-D :-D
17.05.2011 23:51 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
:-D :-D :-D
Satikos agrāk ar vienu puisi,aizbraucām uz Mazsalacas takām,ārā bija slapjš (zāle bija slapja),jo bija nolijis..man bija tādas baigi smukās kurpes,ērtas :-D Staigājām pa tām takām un man visu laiku tajās kurpēs slīdēja kāja uz priekšu,gandrīz jau pa purngalu visa kāja bija ārā :-D :-D :-D Tur 100 reizes gāju un klupu,kalnos kāpām,uz atpakaļu slīdēju,es vnk netiku augšā,šis dabūja vilkt :-D Es tik neveikli jutos....Beigās džeks teica,ka brauksim uz veikalu un nopirksim man NORMĀLUS apavus :-D Tagad rakstot smiekli nāk :-D
17.05.2011 23:56 |

Reitings 5478
:-D Vēl atcerējos...
Satikos ar puisi no Liepājas-mūziķis :-) Bildēs izskatījās ok,bet kad satiku dzīvē-es nezināju,kur lai bēg,bet nu pieklājības pēc pavadījām dienu kopā :-D
Viņam bija mugursoma,garš zaļganpelēks plašķis,matos makaronu fabrika :-D
Es kad gāju,visu laiku skatījos kaut kur apkārt,bet uz viņu nē-tēloju,ka viss ok un viņu neredzu,lai citi domā,ka es nemaz ar viņu neeju :-D :-D :-D
17.05.2011 23:59 |

Reitings 1492
Reģ: 19.08.2010
kad es pirmo reizi satikos ar savu draugu, viss bija tik jauki :) viss jau sāka iet uz galu, kad mēs sēdējām uz soliņa saķērušies jau un nekas interesants apkārt nenotika, tāpēc es ieminējos, ka "ir tik neinteresanti" un viņš pateica "mēs varam darīt ko interesantāku" (jā, es zinu, ka stulbi, bet mēs bijām mazi :D), protams, pieliecās mani skūpstīt un es atbildēju "manis pēc!". nu kā tā var atbildēt es nezinu, bet apjuku :D joprojām kauns un ceru, ka viņš vairs neatcerās :D
18.05.2011 00:03 |

Reitings 418
Lasu un smejos. :-D
Man arī ir bijuši vairāki atgadījumi.
1.) Pie manis atbrauca puisis ar kuru mēs bijām klasesbiedri un jau kādus gadus 2 sarakstījāmies. Satikāmies, aizgājām līdz jūrai un vienkārši apmēram 2h nosēdējām nerunājot ne pušplēsta vārda :-D
2.) Caur manu draudzeni, es dabūju viena puiša numuru. Mēs sākām runāties. Es nodomāju, ka puisis ir tīri sakarīgs. Nolēmām trijatā [es, viņš, draudzene] satikties. Mēs ar draudzeni sēdējām stacijā un meklējām, kurš tad būs viņš. Līdz ieraudzījām puisi ar tādiem gotiskiem, nodrellētiem zābakiem, matiem pāri pleciem un tumšām, uzkrāsotām acīm. Tā nu mēs nedaudz pastaigājām, līdz mana draudzene vienkārši pateica, ka viņai jādodas prom un viņa mani atstāja vienu. Tā nu es kādas 20min ar viņu nostaigāju klusējot un tad es pateicu, ka man jādodas ar mammu uz veikaliem.
3.) Vēl vienu reizi ar to pašu draudzeni es sarunāju satikties ar kādu puisi, ar kuru es senāk biju sarakstījusies. Mums tad bija lielā mīlestība caur internetu. :-D Bet nu, tie laiki jau bija pagajuši. Nolēmāt vienkārši kā draugi satikties, jo man jau bija puisis. Nu tā es viņu ieraudzīju - atkal mati pāri pleciem, bakenes, zeķes gandrīz līdz ceļiem + laucienieka smaka un akcents. Mūsu tikšanās ilgi neturpinājās. Lieki piebilst, ka visi šie gadījumi notika tad, kad man bija 15 gadi. :-) :-D
18.05.2011 00:05 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
aa,atcerējos vēl vienu :D
šis gan bija randiņš. vakarpusē satikāmies Rīgā kkadaa parkā. es pirms tam biju iedzērusi (kā vienmer),bet viņš skaidrā.. un man tā gribējās čurāt,bet visu laiku :D:D un es visu laiku gāju krūmos tajāa parkā čurāat..ik pa kādam 7minutem.. haha,beigās viņš teica,ka es gan tāda ''čurīga'' un,ka nākamreiz būs jāsatiekas,kad viņš arī sadzēries,kauns :D
18.05.2011 00:16 |

Reitings 1468
ČURĪGA :D :D :D :D :D :D
18.05.2011 00:19 |

Reitings 3022
Man randiņi patizli bijuši, ne atsevišķas situācijas.
Vienreiz gāju uz aklo randiņu, puisis smuks, bet kautrīgs. Kaut kā to laiku nomocījām, runāju es... Pēc tam vēl čatojām, bet nesanāca tikties, jo viņš obligātajā dienestā dienēja. Tad satiku bijušo un ar to puisi pārtraucu. Bet ja godīgi, tagad ir žēl mazliet...

Nu vēl pirms tam bija tāds (!) randiņš... :D Gāju uz to pēc bibliotēkas apmeklējuma ar grāmatu somu (pati tagad nezinu, kāpeč). Un puisis mani aizveda uz interneta kafē datorspēles spēlēt... (t)
18.05.2011 00:30 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
nu jā, es knapi valdījos no smiekliem, bet nu bija arī pretīgi :-D šis tā kautrīgi teica "iesim kkur citur" nu tad es tā smuki atvadījos pēc 20min un teicu, ka ģēlas daudz :-D
18.05.2011 00:46 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
čurīga, es tā smējos :-D
18.05.2011 00:47 |

10 gadi
Reitings 4681
"Pēc izskata tāds pats kā viņa soma." Es par šito smejos vnk pa visu istabu :D

Mans atgadījums- gadi bija kādi 15 vai 16! No SEMS čata dabūju numuru puisim, kurš dzīvo manā pilsētā! Viņam bija 20 gadi ( par ko es biju sajūsmā :-D ) Sākām sarakstīties, ļoti iepatikās viņš- tādus tekstus foršus mācēja rakstīt! (l) Nolēmām satikties!
Stāvu gaidu, viņš saka, ka viņam sarkans audi, redzu piebrauc tāds- uz loga lieliem zaljiem burtiem rakstits- PĀRDOD un nummurs. Paskatos ir īstais! Gaidu kad nu kāps ārā!
Labāk nebūtu gaidījusi :-D Es gandrīz nokritu, kad viņu ieraudzīgu- kkādas briesmīgas tirgus botas, izbalējušas-melnas banānenes, makšķernieku tipa jaka līdz ceļiem, galvā pabriesmīgs kepiņš un seja kā atejas vāks! :-O Pieklājības pēc aizgāju pastaigāties, bet tas bija mokoši,man bija tāds kauns! Brrr... kopš tās reizes man ir alerģija pret skaistajiem rakstītājiem- kuru bildi neesmu redzējusi!
18.05.2011 00:53 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
:-D :-D :-D
18.05.2011 02:40 |

Reitings 331
Reģ: 10.05.2011
Ļoti smieklīgi stāsti, paldies par dienas humora devu :D

Man pašai bija viens ļoti neveiksmīgs randiņš, lai gan it kā nekas briesmīgs nenotika un pati es lažu nenolaidu.. Bet bija tā, ka bijām ar puisi pirmajā randiņā, aizveda uz Jūrmalu, staigājāmies gar krastu. Pirms tam bijām bijuši kafejnīcā dzert tēju un pļāpāt, un tur viņš bija uz vietas man sacerējis dzejoli, kuru pierakstīja uz lapas. Tad nu vienā mirklī jūras krastā viņš saka - iedošu Tev dzjoli, ja Tu man dosi kaut ko pretī. Neviens manis izteiktais variants viņam nepatika, bet uzreiz sapratu, ka čalis vnk grib buču.. Tad nu beigās samierinājos ar likteni (jo man galīgi negribējās dot viņam buču apmaiņā pret dzejoli, kurš mani diemžēl pat neinteresēja...) Beigās saņēmos, nolēmu, ka tā lieta jāizdara, jo citādi bija risks aizvainot puisi un, jā, vēl tak uz Rīgu bija atpakaļ jātiek :D Kā devu buču uz vaiga, viņš pagrieza lūpas.. pat nevaru izteikt, cik dusmīga biju tajā mirklī :/ Sajutos pievilta un apkrāpta :D Es vispar neesmu no cilvēkiem, kuriem patīk fizisks kontakts ar svešiem cilvēkiem, un, lai gan puisis bija gudrs un jauks, tomēr galīgi ne manā gaumē, un tas izgājiens manā prātā pārvilka visam treknu svītru :D Tajā mirklī gan to neizrādīju, ākstījos līdzi, bet nu gribējās kraut pa seju!

18.05.2011 02:43 |

Reitings 5395
ui, man no riebīgajiem ir bijis atgadījums sen sen, kad pēc viena vakara randiņa un pabučošanās džeks pajautāja - tu ar mani staigāsi rociņās sadevusies? man tas likās tik pretīgi :D un viņš dzēra lētos alus :D

ā, un pirmajā randiņā gultā man paziņoja cits džeks, ka viņam ir draudzene :D pirms akšn'a, diemžēl, jo viņš palika gribot :D
18.05.2011 03:02 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
paslīdēju uz ledus, nokritu uz zemes, atsitu galvu un sāka tecēt asins pa degunu :D
18.05.2011 03:05 |

Reitings 224
Mans dīvainākais randiņš arī bija, kad mna kādi 15 bija. Kā jau daudzas, iepazināmies caur čatu. Viņš bija no Tukuma. Nolēmām Rīgā satikties, jo tas bija gandrīz vienādi tālu no katra dzīvesvietas. Pirmkārt, man viņš jau pēc skata nepatika, bet nu domāju, ka pieklājības pēc kādu stundu pavadīšu ar viņu. Izdomājām, ka varētu pastaigāt vienkārši kaut kur riņķī. Kā rezultātā viņš tik ātri slāja, ka es knapi līdzi tiku un tā kādas 40 min. un pastaigas laikā rādīja uz katru otro mašīnu un teica, ka pazīstot tās īpašnieku. :D
Un pats trakākais, ka pēc trakā skrējiena sadomāju parkā apsēsties, jo kājas jau sāpēja. A šis gribēja baigi nozīmēties un izvilka savu pleijerīti no kabatas, ieslēdza un sāka dejot breiku (rādīt visu, ko māk). :D :D :D Tajā mirklī domāju, ka no kauna nomiršu un cerēju, ka neviens pazīstams garām neies.
Protams, tā bija pirmā un pēdējā reize, kad tikāmies.
18.05.2011 03:05 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
par to breikoshanu :D :D :D
18.05.2011 03:22 |

Reitings 1468
madam_b :DDDDDDDDDD hahhahahaha :D
dejot breiku :D ārprāts :D
18.05.2011 03:22 |

Reitings 350
Reģ: 06.01.2011
es arii atcereejos vienu feilu no sava drauga puses-tātad uzaicināju šo uz vakariņām pie sevis..tās bija pirmās satikšanās!gāju pavadīt uz mašīnu un stāvēju pie durvīm..domāju,būs kāda bucha vai kas,bet nē-viņs iet prom un nosaka "veiksmi!" :D:D par to bieži iesmejam :D
18.05.2011 03:32 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
man tādu feilu nav bijis.. vismaz nekas atmiņā paliekošs!

bet riktīgi forši palasīt kā citām ir gājis :-P

un tas par breikošanu vsp :-D
18.05.2011 03:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits