nu tātad, sākšu no sākuma. Man vienu dienu vienkārši sāka sāpēt kakls. mandeles arī bija uzpampušas. nu neko, lietoju zāles kādas 2 dienas, līdz man sāka sāpēt kreisā auss. tad protams pilināju ausu pilienus, bet nu neko tas nedeva. tad man kreisajā pusē mutē sāka sāpēt, un parādijās tāds bumbulis ar strutām, kā ir, kad ir angīna. Bet tā nevar būt angīna, jo man nav ne temperatūra, ne slikta pašsajūta, vienkārši sāp pamatīgi kakls un auss. tad vēlāk vēl tas bumbulis palika balts, nu no strutām. vakar aizgāju pie ģimenes ārsta. teica, ka nezin kas tas tieši ir, lai eju pie lora, + izrakstīja antibiotikas. bet tieši vakar vakarā man vēl sāka sāpēt otra auss, un otra kakla puse. tagad man sāp tikai labā kakla puse, un abas ausis, tas bumbulis itkā nesāp, nu neskaitot laiku kad es ēdu.njā.
kādai ir tā bijis? vai vismaz kautkas līdzīgs? vrb tā tomēr ir angīna?
p.s. pie lora es eju 1dien, takā līdz tam laikam neko nevaru izdarīt, tikai lietot zāles. [ es skaloju kaklu, dzeru tējas, lietoju kakla pūšamos un ausu pilienus, antibiotikas, bet neko tas viss nedod :D ]
:-(