Sveikiņi dāmas :P
Man te dzīvē ir sanākusi neliela dilemma, īsti nezinu, ko iesākt. Pašlaik strādāju apkalpojošā sfērā, precīzāk-pārdevēja-DUS operatore(protams daru arī miljoniem citu darbu, kas ir ''ārpus'' pārdevējas amata), strādāju lielā, starptautiskā tirdzniecības tīklā nu jau gandrīz pusgadu. Paralēli mācos augstskolā-uzņēmējos(neklātienē). Joka pēc, pirms 3 nedēļām, ieskatījos ss.lv, atradu, manuprāt, sev piemērotu sekretāres vakanci un aizsūtīju cv. Necerēju nemaz, ka kaut kas izdosies, bet man tomēr pazvanīja un uzaicināja uz pārrunām. Pārrunas bija veiksmīgas un man piedāvāja darbu. Tagad sēžu un domāju, ko darīt! Pašreizējā darbavietā es jūtos salīdzinoši droši(nu cik droši var justies krīzes laikā!), bet dzīvē gribas virzīties uz augšu. Sekretāres amats, protams, nav man nekāds sapņu amats, bet tas ir pakāpienu augstāk nekā pārdevēja un cv vismaz smukāk izskatītos ieraksts-sekretāre :-D Būtu man normāls grafiks, 8h dienā, 5dienas nedēļa, bet tagad man ir kišmiš, esmu pārgurusi no nakts-maiņām un vispār nekādā režīmā nevaru ieiet :( Tīri finansiāli, sanāktu kādi 20-30Ls mazāka alga, nekā strādājot par pārdevēju. Galīgi nezinu, ko iesākt. LV ir krīze un darbavietās nepārtraukti kaut kas mainās, patiesībā, man ir bail, ka es aizietu no tagadējā darba un man īsti nekas nesanāktu jaunajā darbā un beigās paliktu vispār bez darba :%27-(
Ko jūs darītu? Varbūt kādai ir reāla pieredze, ka ir mainīts darbs krīzes laikā?