Varbūt būs man ar kādreiz jāpamēģina draugps kāda spēle uzspēlēt kad nenāks miegs jo līdz šim neesmu sapratusi kā tas var būt interesanti :D
Es esmu tikko atnākusi mājās no kino un no klubiņa. Galvā reibums un draugs nav mājās tāpēc arī gulēt iet negribas.
Sēžu un domāju cik gan būtu superīgi, ja 2 mani draugi veins otram iepatiktos un saietu kopā. :D Stu;bi jau ir, bet superīgs čalis un forša meitene. Kā radīti :D (l)
Vēl jau diezgan agrs, lai gulētu. :)
Man miegs nav nevienā acī, rakstu savu bakalaura darbu. Besī, ka dēļ visa tā stresa, kas nāk komplektā ar rakstīšanu, esmu atsākusi pīpēt. (t)
Saņēmos beidzot noskatīties The Elephant Man. Ar emocijām, ko atstāja šī filma, laikam vēl ilgi nevarēšu aizmigt. Pirmo reizi, skatoties filmu, tik ļoti jutu līdzi visam notiekošajam! Tiešām mākslas darbs! Vienkārši trūkst vārdu tagad...
taa kaa veel tikai 11, tad par gulesanu nemaz nedomaajaas.noskatiijos vienu iepazishanas shovu tikko - prieks par citiem (l) ,ja vismaz pasai neveicaas :-D
tas meeness nemaz neizskatas tik baismigs :-D
man trusis slims,pati arii noslimoju visu nedelju, tagad tusejam uz diivaninja ar kumeliishu teeju. (l)
Anna- kur tu skatījies to filmu un kā atrast vairāk info? Pārāk daudz filmas ar tādu nosaukumu! :-D
hell- Es arī ļoti ilgi centos nobriest! Pēc Blānšas slavinājumiem beidzot saņēmos. Nu nemaz nenožēloju! Bet jā, vajag tādu īpašu noskaņojumu.
tikko atgriezos no "ļoti veiksmīgas" ballītes ar draudzeni, paskatīšos how i met your mother un iešu čučēt.
žēl gan, ka mēnesi šonakt nevar redzēt, gribētu iečekot super duper mēnesīti.
un, bļāvien, kā es gribu ēst... :D bet jāpagaida līdz brokastīm. :D
Es arī biju uz Eksperimentu, filmu par grenlandiešu bērniem. Man gan diez ko nepavilka, pārāk gausa šķita tā filma. Bet par to tēmu kā tādu esmu lasījusi nenormāli daudz, tāpēc nekas jauns un līdz ar to pārdomas rosinošs tas man nebija.