Tampona ievietošana

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010

Labvakar! Man ir 16,esmu mēģinājusi ievietot tamponu,nesanāca. Varbūt jums tas liksies muļķīgi,bet vienreiz ievietoju ar visu to iepakojumu :-D ,tas nebija MR laikā,lai pamēģinātu slidenību :-D un sapratu ka līdz ar to ka viņš tajā plastmasas iepakojumā-viņš ir slidenāks un viss ok,bet kā jāizņem,tā tāda kā pretestība kad ievieto un nepatīkamas sajūtas,negribās jau tā ar spēku.Vasarā negribās atteikties no peldēšanās tikai dēļ MR ,ar tamponiem mazāk problēmu,varbūt mēģināt ar aplikatoru,vai nevainīgas nevar lietot ar to aplikatoru? :-/

09.03.2011 21:56 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Jo ātrāk saņemsies un apmeklēsi ārstu, jo labāk Tev un Tavai nākamajai sievišķajai veselībai. Tie ir orgāni ar kuru veselību nav jāriskē, lai arī cik Tev būtu gadu.
Te vispār nav divu domu!
17.03.2011 22:05 |

Reitings 568
Reģ: 20.04.2009
Pie ginekologa Tev tāpat agri vai vēlu būs jāiet ;)

Tas ir saprotami, ka tev ir bail, kauns vai neerti.. Domāju, ka lielākajai daļai meiteņu tā ir pirmo reizi ejot, bet tur tiešām nav no kā baidīties un pašai tikai būs prieks, kad zināsi, ka ar tevi viss kārtībā..

Un par tām lielajām kaunuma lūpām runājot, tas ir normāli, ne tev vienīgajai tādas.. :)

17.03.2011 22:10 |

Reitings 2829
Paldies par atbalstu,bet man gribētos tad vienai iet. Bail jau arī no pašas ārstes jo šeit pilsētā visādas atsauksmes dzirdētas,sliktas principā. Bet kur pa priekšu? Pie ģimenes ārsta vai reģistrācijā jāiet un uzreiz jāpierakstās,vai pie paša ginekologa?
17.03.2011 22:15 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Nu nevar taču būt tā, ka pilsētā tikai viens ārsts? Noteikti vari iet arī pa taisno, bez došanās pie ģimenes ārsta.
Plus ja esi nepilngadīga, pakalpojumi būs bez maksas, labāk izmantot tādu iespēju, nevis baidīties līdz 18 gadiem un tad risināt problēmas par maksu.
17.03.2011 22:20 |

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009
Agrāk arī lietoju ar aplikatoru..pamēģināju bez un daudz labāk iepatikās tādi :-)
Bet piekrītu visam iepriekš minētajam,ko meitenes Tev teica ;-) Lai izdodas!
17.03.2011 22:26 |

Reitings 2829
Tad labi ka bez maksas :-) Nē,ir jau vairāki ārsti,bet par katru kāda slikta atsauksme,forumā vienreiz palasīju,viena veca un barga,tā ka bail ka nepāršķērē un ar varītēm kko neizdara,cita atkal laipna tikai tad ja kārtīgi piķo,cita iedomīga un nelaipna,cita kaimiņos dzīvo, :-D bet nu ,es jau ceru ka tas tā dažiem cilvēkiem un ka daktere būs saprotoša kā nekā pirmo reizi taču,redzēs ka esmu nobijusies,cerams nekliegs un nesitīs. Tātad pie pašas ginekoloģes iet? Es galīgi nezinu,tiešām, ja iespējams tad pie ģimenes ārstes gribētos neiet,tāda šerpa un nekas viņai nav nopietns,ja par kko sūdzos uztaisa analīzes ,pasaka -viss normāli un viss,neskatoties ka tas kā jūtos nav normāli... (garš stāsts) ja jau zinātu ka visas dakterītes atsaucīgas,mīļas,nepārmet,bet...tā diemžēl nav
17.03.2011 22:27 |

Reitings 568
Reģ: 20.04.2009
Noteikti vari iet pa taisno pie pašas ginekoloģes, nu iepriekš protams pierakstoties :D

Nesatraucies, neviens tev neko nešķērēs un kliegt, sist jau arī nebūs par ko! :D :D

Vienkārši saņemies, aizej un tad jau pati redzēsi, ka tas viss nav tik briesmīgi kā tagad liekas ;)
17.03.2011 22:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!