Energy drink-es tieši tos pašus skatos :D Šodien izdomāju arī to Hellcats novilkt,bet par cik man šodien i-nets tik lēns kā Zimbabvē,tad varbūt tik rīt sākšu skatīties to Hellcats :D
Es skatos GG.Tas ir mans otrdienu brokastu rituāls :D
Atradu arī Pretty Little Liars,bet noskatījos tikai 10 sērijas.Man tas bija par stieptu un apnicīgu.Turklāt,tā esemesku sūtīšana baigi atgādināja neveiksmīgu mēģinājumu atdarināt GG pirmās sezonas,kur gossip girl visiem sūtīja ziņas :D
Labi,no tādiem normāliem(nu,tādiem,kur ir kkas vairāk par smukām sejām) seriāliem CSI.Yeah,kā man tas patīk. :)
Arī es, laikam, rīt nokačāšu 1. sezonu :-P
Bet šim vakarm GG un Kim&Kourtney take New York (l)
Tagad tā padomājot, liekas, ka man tie seriāli visi ir tik smadzeņu nepiepūloši, bet neko smagāku ilgstoši skatīties tiešām negribas. Filmas - jā, bet seriālus gribas gaišus un pozitīvus :-P
JM, man ir mājas darbs jāuztaisa vakancei, bet es īsti nevaru ierubīt, kas tur īsti jādara, bet darbu es gribu, jo nekas sarežģīts nav, vnk es nevaru iebraukt sistēmā :(
Hellish, kas tev tur tieši ir? Pašai viss jāsagudro vai kaut kas tikai jāsaliek pa laikiem? Izklausās jau ļoti specifiska lieta, nezinu vai te daudzas ikdienā sastāda tv programmas :-D
switched on, pa laikiem jāsaliek, bet nu tiešām ir specifiski, tāpēc es nevaru iebraukt, vnk ja kāda kaut ko rubī, varētu mani iebraucināt tajā fiškā, savādāk es jau 4 h sēžu un man 2 rindiņas aizpildītas :(
njā, tad jau redzēs, jo es jau iepriekšējo reizi izturēju 2 kārtas, bet tad man bija izvēle, braukt uz tenerifi, vai iet uz 3šo kārtu, biļete man jau bija nopirkta, tāpēc es izvēlējos tenerifi, bet moška šitā ir second chance, un paldies (l)