attiecību sākuma posms

Reitings 84
Reģ: 27.05.2010

Kā jau pie svētdienas, nedaudz aizdomājos par visādiem niekiem un sāku domāt par to, cik tad ilgs laiks skaitās, tā saucamais, attiecību sākuma posms par kuru tiek vienmēr runāts. Vai tas ir mēnesis, divi, vai vienkārši nenoteikts laiks tik ilgi, kamēr nokrīt rozā brilles..? Bet arī ir cilvēki, kam šīs brilles nenokrīt arī gadu un vairāk. Katrā ziņā no nekā nedarīšanas uznāca filozofējamais noskaņojums. (l)

20.02.2011 19:12 |

Reitings 84
Megan Fox,
Mēs jau vēl aizvien esam 150 km attālumā un arī tiekamies reizi nedēļā. Tā, kā sit pieci. :-D
20.02.2011 23:51 |

Reitings 354
Reģ: 29.01.2009
Kopā esam gandrīz 2 gadus, kopš pirmās dienas, kad satikāmies.
Attiecības ir tiešām lieliskas. Lai arī visulaiku ir labi, tā iemīlēšanās sajūta atnāk ik pa brīdim.. tad man, tad viņam.
Bet iespējams tas ir tāpēc, ka nedzīvojam kopā. Bet palieku pie viņa 2-3 reizes nedēļā.
Lai gan tas ir ļoti individuāli - bet es uzskatu, ka mums vēljoprojām ir tas sākumposms. Šajā vietā izcelt atsevišķi varu tikai pirmos mēnešus, kad vēl negulējām, tas arī viss.
21.02.2011 00:05 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Mēs arī pirmo gadu bijām 200 km attālumā un tikāmies brīvdienās. Nu nekas anormāls, man šķiet.
21.02.2011 00:07 |

Reitings 52
Reģ: 02.09.2010
am, mums starpā ir apm. 200 km. satiekamies reizi mēnesī, tagad tiešām sanāk tik reti....
tas gan ir grūti!
rozā periods? laikam jau nav bijis, bet ja jau tik ilgi viņu gaidu un nespēju izmest no prāta, tad jau kkas tur ir. :)
21.02.2011 00:10 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Peec visu meitenju rakstiitaa saaku domaat,ka laikam manaas attieciibaas buutu bijis tikai labi,ja mees buutu retaak tikushies nevis salipushi kopaa no pirmaas kopaa buushanas dienas,KATRU dienu kopaa... bija skaisti,jaa.Rozaa brilles bija kaadu gadu.Tagad jau dziivojam kopaa gandriiz 2 gadus.Mums bija biezas rozaa brilles :D katru sekundi gribeejaas buut kopaa. (s)
njaa..
21.02.2011 00:16 |

Reitings 285
Reģ: 19.01.2010
Man brīžiem liekas,ka tas attalums nobeigs. :-D Man jābrauc uz Rīgu 100km,tad viņš mani tur sagaida un braucam kopā pie viņa atlikušos 50km.
Bet tā kā dotajā momentā viņš dzīvo pie vecākiem kopš pašķīrās no ex,man ļoti pietrūkst tāda vietiņa kur mēs varētu dzīvoties divatā,iepazīt viens otru labāk,nolīdzināt negludumus,kas tagad saradušies..
21.02.2011 00:20 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
2 gadi kopā, attiecību sākumposms beidzās tad, kad bijām iepazinusi viens otra + un -, sākam dzīvot kopā, mani draugi jau viņu pazina kā "manu puisi" un viņa draugiem es biju "viņa meitene" pagāja apmēram pusgads.
par "starta datumu" uzskatām to dienu, kad viņš man atzinās simpātijās, pēc kā arī sekoja pabučošanās un ilgi arī nebija līdz 1. naktij :-P
21.02.2011 00:20 |

Reitings 84
Smirnoff,
Tu runā tā, it kā vairs nejustos pārliecināta par savām attiecībām. :-|
Mums ar draugu arī ir tā, ka ik pa laikam vienam vairāk tauriņu vēderā, tad otram. Un tas ir tik jauki, ka tas viss nepazūd, bet uzvirmo atkal un atkal. (l)
21.02.2011 01:29 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Ar savu draugu esam kopā 3 mēnešus, viss bija brīnišķīgi, šķita ka mēs kā cimds ar rociņu, vienmēr bija par ko pasmieties, kopīgas intereses, nekādu nesaskaņu. Taču pirms nedēļas saskārāmies ar pirmajām nesaskaņām, principā nesaskaņas iemesls ir nebūtisks, viņš meloja es jutu ka melo un satraucos, lūdzu lai nemelo, līdz ar to mans garastāvoklis bija uz nulli, pāris dienas atpakaļ viņš atzinās, ka meloja, un galvenais tas par ko meloja ir tik maznozīmīgs, šķiet ka tas taču neko nebūtu ietekmējis tāpat. Nezinu kas būs tālāk, jo no viņa izskanēja ka vajadzētu visu izbeigt, dēļ viena maza sīkuma ja tā padomā...
21.02.2011 16:23 |

Reitings 285
Manējam tauriņi vēdērā pazuduši jau pēc trim mēnešiem.. :-( Un ceru,ka varbūt uzvirmos atkal,jo citādi tāda sajūta ka attiecības turas tikai uz tā,ka to vēlos es,bet viņš dzīvo pašplūsmā uz doto momentu..
Guarana - Laikam tavējais ir nepārliecināts par attiecībām,ja reiz tāda maza sīkuma dēļ saka ka vajadzētu visu izbeigt,viņš meklē vnk iemeslu :/
Tas ir traki.. skaties kā būs tālāk,un turies ;-)
21.02.2011 16:31 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Megana Fox, bet viņš vēl cenšas, ja cilvēks met plinti krūmos, tad taču ņem un met, bet viņš nemet- turpina censties. Tāpēc es nevarētu teikt, ka viņš meklētu iemeslus kā atbrīvoties no manis, gluži pretēji šķiet ka meklē iemeslus kāpēc tieši es un tagad esmu ar viņu kopā...
21.02.2011 16:36 |

Reitings 84
Megan Fox,
Atgādini savējam, ka attiecības un tu pati nav pašsaprotama lieta. Parādi to, ka var tevi arī zaudēt, ja pie attiecībām nestrādās un nemēģinās atsvaidzināt visu no jauna. :-) Tas parasti iedod motivāciju saņemties un biežāk sagādāt kādu prieciņu otram. :-)
21.02.2011 19:43 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
shining-taa arii ir (t)
21.02.2011 22:27 |

Reitings 1111
Tā kā biju dabūjusi pamatīgu belzienu no iepriekšējām attiecībām, tad šajās biju ļoti piesardzīga. Rozā briļļu noteikti nebija, vismaz no manas puses, bet mums attiecības sākās foršā laikā - traknajos gados, kad varējām visu ko atļauties, daudz tērēt un darīt lietas, ko šodien vairs atļauties nevaram. To mēs saucam par savu "rozā briļļu periodu", jo tad viss šķita bezrūpīgāks un vienkāršāks :)
21.02.2011 22:48 |

Reitings 285
Shining_
Mees jau izrunaajaamies,vieniigais kas man tagad atliek,laikam paraadiit,ka mani tieshaam var zaudeet... jo es pati tieshaam esmu tik daudz kam paarkaapusi paari,censhos noruudiit raksturu,dariit lietas,ko neesmu agraak dariijusi,kaut vai man bail.... laikam tieshaam gribeetos tagad redzeet vai vinsh mani tomeer noveertee...
Lai gan... jau tresho dienu neko nezinu par vinju,kaa akaa iekritis.. uzrakstiju,pajautaaju kur gan palicis... klusums.... :/

Guarana_
Tas isteniibaa ir forshi un ljoti labi,ja juuti,ka taveejais censhas :)... maneejam skjiet vienalga vai es aizeju vai palieku...tagad vinja uzvediiba tikai par to vien liecina..
22.02.2011 00:30 |

Reitings 84
Megan Fox,
Vienkārši piezvani viņam, viņš ir tavs draugs, tu drīksti par viņu uztraukties. Man jau ir stress, ja manējais uz 24 h pazūd (kā ir bijis vienu reizi).
Katrā ziņā sāc rīkoties kā gudra sieviete, parādi, ka neesi pašsaprotama lieta, parādi radziņus. ;-)
22.02.2011 01:25 |

Reitings 285
Brīžiem jau rokas nolaidušās meklējot viņu,piem.man jau satraukums,kā nekā ziemā slideni ceļi,ar auto mīl ātri braukt..
Kad par to ieminējos,ka man satrauc,kur viņš atrodas,tad atbilde bija - ''Kas man par katru savu soli būs jātskaitās?'' (To viņš iedzēris pateica).
Šis man zvana 4x-5x mēnesī,sms nekad..
Kad iepazināmies,tā rakstījāmies... bet es tajā pašā laikā tiešām satraucos,ja piem.otro dienu jau nav netā..tad parasti zinu ka nav mājās..VIENMĒR man jāinteresējas par viņu,bet šis pats no laba prāta man nav zvanījis jau uj cik ilgi..
Man vnk tagad lielas dusmas uz viņu..roka neceļās viņa nummuru kārtējo reiz uzspiest (e)
22.02.2011 14:16 |

Reitings 1052
man ar ir milzīgs rozā periods. kopā esam neilgi, pus gadu tikai. pats viņš arī ir vairākkārt paziņojis, ka viņam ir MILZĪGS rozā periods un to jau es manu visos viņa vārdos, darbos utt. šobrīd esam arī dažādās pilsētās, tāpēc tās retās tikšanās reizes ir vienkārši fantastiskas. un es šo attiecību sākuma posmu gribu saglabāt vēl kādu laiku, jo negribu atkal visu to ikdienu un rutīnu, kas bija manās iepriekšējās attiecībās. gribu vēl izbaudīt visas tās ilgas, romantiku, tauriņus, satraukumu pirms katras tikšanās reizes. ahhhh (l) lai arī vakar jau runājām par potenciālo kopā dzīvošanu, bet nu, visam savs laiks :)
runājot par datumu - tas nav pirmais randiņš, tas ir datums, kad viņš palika pie manis pirmoreiz pa nakti (s)
22.02.2011 16:22 |

Reitings 7
forši mums starpā ir 200m bet tāpat 1x nedēļā tiekamies :D
rozā brilles? no sākuma pirmo nedēļu bija,bet lkm jau labāk lai viņu nav, negribas pielaist tuvāk, jo esam tikai dažas nedēļas kopā, visu laiku baidos ka viņš aizies pie bijušās, jo bija kopā ļoti ilgu laiku.. :-/
06.03.2011 18:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)