LJG! :)
Ziemassvētkos biju pamatīgi aizsvinējusies - noskraidījos ar mazajiem ciemiņiem līdz galīgam spēku izsīkumam, paralēli nenogurdināmo bērnu vaktēšanai, izbaudīju "pieaugušo priekšrocības" līdz, tā sakot, vieglam pālim :D. Bet ne par to ir šī tēma.
Nu jā - tā nu es svinoties un dauzoties nepamanīju, ka man ir pienākusi sms no nepazīstama nr. Tā kā iepriekšējais telefons ir devies pie mobilo operatoru dieviem, visus kontaktus cenšos atdabūt (laika gaitā). Šajā sms bija novēlējums gaiši un mīļi sagaidīt svētkus. Aizsūtīju atpakaļ sms ar paldies un arī ar novēlējumu mīļiem svētkiem. Un tad sekoja pats interesantākais - sms ar uzaicinājumu aiziet kaut kad pusdienās. Uz manu jautājumu par viņa personas identificēšanu - iestājās klusums. Un - viss. Cauri. Basta.
Es uzzināju, kas ir šī nr. īpašnieks (i-netā var visu atrast). Kā uzzināju, tā devu ziņu, ka zinu, kas viņš ir un, ka labprāt ar viņu kaut kur aizietu satikties. Un atkal - čsss...
Kur ir problēma?
P.S. Man ir kaut kas līdzīgs draugam ( :D ), bet es labprāt vēlētos satikt to "x sms cilvēku", jo man viņš kādreiz ļoti simpatizēja.