PIEDOT...vai nee...?

Reitings 37
Reģ: 29.01.2009

Lieta tāda,ka ar vīru norunajām šogad būt abi mājās jaunajā gadā. Be tā sanāca, ka viņš tālu no manis.:( Tāpēc,tā kā es ar mazu bērniņu mājās jaunajā, tad palūdzu manis dēļ,lai arī viņš mājās jauno nosvin. Nezinu,iespējasm muļķīgi skan,bet , manuprāt, tas ir tikai godīgi pret otru cilvēku, ja ņēm vērā,ka es jau nekur sen,sen neesmu bijusi (nav kas mazo pieskata),a viņš - te tur, te šur...Zvanu apsveikt - neceļ. Pēc laika viņa radinieks atsūta sms,ka viņš svinot pie viņiem un viņam tagad nav laika runāt ar mani. Tā lūk, nodomāju, neizpildīja doto solījumu + tagad viņam tusēšana svarīgāka par mani un bērnu. Ok, nedaudz saķēros ar viņa radu, kurš man atbildēja,ka es viņu ierobežojot - viņam vajaga brīvību, tusus..A es tik lūīdzu būt mājas un nekur nelaižu...Nez,laikam esmu debīla,bet man likās,ka gimenes vīrietis labāk laiku pavada ar ģimeni,it īpašī svētkus..Pie tam viņam bija iespēja jaunajā būt ar mums,bet viņš izvēlējās ka nē,viņam jābrauc...Tagad tadas dusmas - man ir melots,pie tam pat nav laika runāt un apsveikt mani,jo tusēšana galvenā...ŠObrīd apdomāju vnk šķirties,jo nav vairāk spēka....Būs man grūti,zinu,bet nu....Tā arī nepacēla ne vakar,ne šõdien klausuli..aizrakstīju sms,lai gatavojas uzturlīdzekļus maksāt,arī netabild...Man jau zvanīja viņa vecāki - kur viņš ir, ka pat pie viņiem viņa nebija...Lūk...nezinu,iespējams,no malas izklausās muļķīģi,piedodat , ja tā...šOBRīD vnk galva sakarīgi nedomā,tāds bišķi patizls garīgais sakarā ar šo visu. Laimīgu jums jauno gadu! (l)

01.01.2011 14:54 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Tagad galvenais nesabrūc (ha, viegli teikt..). Tev viss jādara bērniņa dēļ-jābūt stiprai, jāiztur!
01.01.2011 17:31 |

Reitings 1531
Viņš cenšas tikai iebiedēt! Tu esi pelnījusi ko labāku! Un, ja viņš nemāk ar godu un bez rupjībām palaist, tad vispār ir cūka!
01.01.2011 17:34 |

Reitings 37
kad tikko velrunajam,noteica - ''tu zini,ka esat man svarigaka pasaule,bet ja gribi iet ej....aj labi man nav laika...''Lieki teikt- laika nebija tusam,jo vini ari tagad turpina tuset.
Es vairak neko nesaportu...varbut sasteidzu un lieki sagruzijos? vaks...es nezinu vairak neko....
01.01.2011 17:37 |

Reitings 75
Reģ: 30.07.2010
Protams, ir viegli pamācīt, bet turies un nepazemojies viņa priekšā...viņš tiešām cūciski rīkojās(t)
01.01.2011 17:40 |

Reitings 84
Reģ: 26.05.2010
sie teksti,s tevi tachu milu,jus man esat svariigaaki..eeh,tie ir tikai iezeelinashanai,tici man!ja tu ar mazo butu tik svariigi,tad ,tagad vins atrastos pie Jums,nevis kaut kur dzertu!un nenjirgaatos par tevi!
saproti,vins un tie parejie par tevi smejas....un tici,sadas reizes atkaartosies!!!pasak,ka veelies laiku ,padziivot atseviski,ja negribi uzreiz skirties!bet,saku no savas pieredzes nekas neminiisies!esmu arii viena ar mazo!galvenais ir spert soli!un man ir labi!nav jaadom aun jaauztraucas ko un kaa vins dara!padomaa,kadu tu dziivi veelies?sev un mazajam?shaadu?kur tevi pazemo,bez maz vai jaaluudzas,lai vins pavada laiku kopaa ar Jums?tev ir tikai 22 gadi!viss veel prieksa!
01.01.2011 17:45 |

Reitings 560
Reģ: 19.04.2009
šitādam kretīnam tikai pa muti sadot sākumā un tad aiziet neatskatīdamies ar visu bērnu!!! Vienkārši riebj šādi tipiņi - kas sākumā it kā grib bērnu, viss ok, bet, kad piedzimst, tad tik tusē apkārt, notriec naudu un labi ja vispār kaut ko sievai un bērnam iedod :-/ Eh, laikam man no visa šī ir tik bail, ka man tāpat varētu gadīties, tāpēc vispār ir grūti izveidot nopietnas attiecības...

Bet Tev novēlu daudz izturības šīs situācijas atrisināšanā - galvenais nepadodies ;-)
01.01.2011 17:49 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
Čalim izdevīgi pateikt vienu teikumu , kas aizskustina sievietes sirdi un sieviete ir gatav piedot.
Nepiedod, esi stipra.
01.01.2011 17:56 |

Reitings 2059
Viņš tāds nenopietns liekas,nav pieaudzis. Varbūt tiešām saki,ka derētu padzīvot atsevišķi bla bla bla... nesaki uzreiz par šķiršanos. Kamēr dzīvo(si) atsevišķi no viņa(1mēn-3mēn varbūt ilgāk),sakārto domas savas,jo no malas vieglāk saprast situāciju.
Domāju,ka tu ātrāk vecumdienas sagaidīsi,nekā viņš kļūs pieaudzis ! :D piedod,tas nav ļauns joks,bet daļa vīriešu tiešām ir muļķi.
01.01.2011 18:47 |

Reitings 1705
es ar tādu negribētu būt kopā, jo justos nelaimīga. Pietiekami daudz dzīves jau esmu palaidusi garām vīriešu dēļ. :) bet Tev pašai jāizlemj. Būt kopā tikai tādēļ, ka kopīgs bērns - muļķīgi, jo bērnam nevajag nelaimīgus vecākus.
01.01.2011 18:56 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Tiešām vīrietim atlika pateikt, ka Tu esi vissvarīgākā ar bērnu un Tu jau pārdomā ko pateici, uzskatu ka tā ir totāla sevis pazemošana, necieņa pret sevi pēc tām rupjajām piezīmēm un draugu ņirgāšanās, nožēlojami, es savāktu savas pekeles un viss, zinu pārus kas tusējas un ņem līdzi sīko, zīdaini, tas viņiem netraucē izklaidēties KOPĀ pie draugiem, radiem, ģimenes bet šitais lops Tevi atstāj mājās, uzliek virsū, bļāviens meitene, ja Tu viņam piedosi tādu pāri darījumu, pēc tādiem tekstiem tad viņš Tevi turpinās uzskatīt par pēdējo lupatu, šāda attieksme no viņa puses turpināsies un vēl trakāk.
Lasu un man dusma uz Tevi, attopies...!!!
01.01.2011 19:10 |

Reitings 274
ķēms tāds :@ riebjas šitie gļēvie tēviņi
01.01.2011 21:46 |

Reitings 274
ķēms tāds :@ riebjas šitie gļēvie tēviņi
01.01.2011 21:46 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
neticu, ka pēkšņi kas tāds notiek un agrāk viņam tie tusi nebija vispār svarīgi.
01.01.2011 22:30 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Aguciitis, kad vairs nemīl sievieti, nejūt ar viņu saikni, sāk uzskatīt viņu tikai kā bērna māti nevis seksuāli pievilcīgu sievieti, draudzeni, mīļoto tad tā notiek, vairs neinteresē viņa seksuāli, nekur nevēlas ņemt līdzi, jo viņai ir savs pienākums auklēt sīko un vispār priekš kam tādu piekabi, lai dara kas darāms.
Kā redzam pēc komentāriem tas ir noticis ar daudzām, un tikai likumsakarīgi, ka visas ir jaunās māmiņas.
01.01.2011 22:40 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Aizbrauc prom un arī necel telefonu, tad pacel un sāc ņirgāties tāpat kā viņš :)
05.01.2011 21:31 |

Reitings 267
Reģ: 19.12.2010
es tavā vietā viņu tādu pamestu. nav laika runāt? kas tas par h...? kā var nebūt laika runāšanai ar savu sievu jaunajā gadā? tas nav normāli, debīls ir viņš nevis tu. tu gan esi ļoti pat normāla. gan jau atradīsies tāds cilvēks, kurš iemīlēs gan tevi, gan bērnu, un jauno gadu svinēs ar tevi kā ģimene.
13.01.2011 14:45 |

Reitings 657
piekautu tādu vīrieti :d
13.01.2011 15:01 |

Reitings 871
Reģ: 05.03.2009
un es domaju,ka man tads ir bijis vienigajai...
nav verts tevi macit,tu no siem ieteikumiem tapat neko nenemsi galva,ja mili vinu.
Ar laiku tu vnk pati sapratisi,ka esi kaa lelle ar ko paspelejas un tad nosviez mala vai panem citu,un tad kad tu to sapratisi tu vairs nevienam nejautasi ko darit-tu panemsi bernu,mantas un busi prom-kaut vai pie vecakiem un zini- tads tusetajs kuram nav laika jauno gadu sagaidit ja ne ar tevi,tad ar savu bernu tev nemuzam bernu neattiesas! Vinam butu jabut paraugtevam lai atnemtu tev bernu! ;)
Doma pati- jo atrak,jo labak!
Paraudasi menesi,varbut skumsi gadiem,bet vismaz nebusi nevienam kajslaukis.
01.02.2011 02:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits