Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Redzes lāzerkorekcija

Reitings 1
Reģ: 01.01.2026
Sveiciens!
Esmu nolēmusi beidzot "salabot" savu redzi, brilles apnikušas, lēcas arī, bet nu nezinu, kuru klīniku izvēlēties- Solomatina vai Lūkina. Pēc atsauksmēm spriežot, abas ir līdzīgas. Lietuvu kā variantu īsti neizskatu, jo, lai arī ir lētāk- tomēr riskanti, ja nu parādās kādas komplikācijas.
Abām klīnikām liekas liels mīnuss, ka ir bijušas sadarbības ar influenceriem, kas nozīmē postiņš instagramā apmaiņā pret bezmaksas procedūru.
Varbūt kādai/-am šeit ir bijusi pieredze ar šo un var padalīties.
Kā arī interesē viss pārējais par un ap redzes lāzerkorekciju no reāliem cilvēkiem, nevis no instagram sadarbības postiem vai rakstiem portālos.
01.01.2026 18:37 |

Reitings 642
Reģ: 13.02.2024
Lūkina. Solomatins operē visus, kurus Lūkins atmet drošības apsvērumu dēļ. Un tad šie skrien glābt, kas glābjams pie Lūkina.
Esmu reāls cilvēka, kuru Lūkins operēja, kad šī veida operācijas vēl bija bērnu autiņos. Neraugoties uz manu piekasīgo dabu, man nav kur piekasīties.
01.01.2026 20:21 |

Reitings 1697
Reģ: 18.04.2025
Pie Lūkina nekādā gadījumā neietu. Man bija ļoti nepatīkama pirms-operācijas pārbaude, pēc kuras tur neatgriezos, jo bija skaidrs, ka gribēja ka tik nokāst naudu. Un konveijers tāds, ka tik saturies.
Beigās uztaisīju LAAC, ļoti apmierināta ar savu izvēli.
01.01.2026 23:23 |

Reitings 642
Melleņkūka @ 01.01.2026 23:23
Pie Lūkina nekādā gadījumā neietu. Man bija ļoti nepatīkama pirms-operācijas pārbaude, pēc kuras tur neatgriezos, jo bija skaidrs, ka gribēja ka tik nokāst naudu. Un konveijers tāds, ka tik saturies.
Beigās uztaisīju LAAC, ļoti apmierināta ar savu izvēli.

Kas tieši notika? Tā pārbaude ir maksas un cena ir fiksēta. Tev bij kaut kas vairāk jāmaksā? Konveijers gan tagad varētu būt, sākumā tas nebija tik populāri.
01.01.2026 23:33 |

Reitings 21
Reģ: 03.11.2023
Taisīju Lūkinā - neesmu apmierināta! Man bija vairākas procedūras - rezultāts nekāds - staigāju brillēm jo man dubultojas ar vienu aci. Aizejot pēc visam procedūrām pie acu ķirurga viņam pirmais jautājums - kāpēc jau pēc pirmās procedūras netika mests miers, jo aci nu šausmīgi rētaudi!
01.01.2026 23:42 |

Reitings 1697
Reģ: 18.04.2025
GlorijaGrevcova @ 01.01.2026 23:33

Kas tieši notika? Tā pārbaude ir maksas un cena ir fiksēta. Tev bij kaut kas vairāk jāmaksā? Konveijers gan tagad varētu būt, sākumā tas nebija tik populāri.

Optometriste, kas veica izmeklējumu, bija ļoti neprofesionāla. Man brilles bija no agriem pusaudžu gadiem un tādu pieeju, attieksmi nekad redzes pārbaudes laikā nebiju dabūjusi. Pīķis bija tas, ka viņa nevarēja man veikt mērījumu ar vienu aparātu, pateica, ka man ir “izmaiņas šūnās acīm” un ka man jānāk pēc 2 nedēļām uz atkārtotu vizīti. Kad recepcijā prasīju par atkārtoto vizīti, vai to var veikt tikai uz tā aparāta, kur viņai neizdevās, atbilde bija, ka nē 😂 Ka vajag atkārtoti iet visu un par pilno cenu.
LAAC par “izmaiņām šūnās” tikai pasmaidīja, tika veikta ļoti padziļināta izmeklēšana un piemeklēts atbilstošākais risinājums man.
02.01.2026 00:20 |

Reitings 642
Tie pēdējie komentāri mani šokē, labi, laikam viss tad ir mainījies uz slikto pusi pa šiem gadiem. Kad es taisīju, tad nebija nekāda konveijera, un ārstu komanda bija savākta tajā laikā Latvijā profesionālākā, operēja mani pats Lūkins personīgi.
Tēmas autorei visdrīzāk tad jāsaliek kopā info no google komentāriem par abām klīnikām, lai izlemtu. Forumā pietiekoši daudz info nesanāks ievākt.
02.01.2026 10:07 |

10 gadi
Reitings 2626
Reģ: 20.04.2014
Tikai labākā pieredze Lūkina klīnikā, gan pašai gan pazīstamajiem. Process bija vienkāršs - viena konsultācija, kurā rūpīgi visu pārbauda un izvērtē vai operēt un kā operēt, tad ieplāno operāciju, pati operācija ir ļoti ātra (pāris minūtes ārsta kabinetā un izej ārā ar perfektu redzi), drusciņ nepatīkami ir, bet tas nelielais diskomforts ir pilnīgs štrunts, ņemot vērā rezultātu un ieguvumu. Es teiktu, ka zobārsta apmeklējums parasti ir daudz nepatīkamāks :D
Man bija lieli mīnusi un astigmātisms, operāciju veicu pirms 2.5 gadiem. Joprojām brīžiem patīkami nošokējos par to, cik dzidra redze. Operācijas cenā ir iekļautas arī regulāras pēcoperācijas konsultācijas lai pārbaudītu, vai viss kārtībā. Labākais ieguldījums savā veselībā jeb drīzāk dzīves kvalitātē.
Un, nu jā, svarīgs aspekts kas jāņem vērā lasot citu cilvēku pieredzes - redzes problēmas ir daudz un dažādas, attiecīgi arī procedūras atšķiras un neviens tev nevar garantēt 100% perfektu rezultātu. Konsultācijas laikā ārsti informē par iespējamiem riskiem, komplikācijām, etc.
02.01.2026 19:43 |

Reitings 12
Reģ: 25.01.2024
Taisīju AIWA klīnikā, 2025.gada Jūlijā, man viss lieliski. Mīnusi gan bija mazi, bet šobrīd viss ir lieliski.
03.01.2026 09:52 |

Reitings 23416
Reģ: 27.11.2018
.
03.01.2026 12:11 |

10 gadi
Reitings 532
Reģ: 30.03.2013
Mans vīrs taisīja Lietuvā pirms gadiem 7(?) viss ļoti labi, + tai klīnikai ir sadarbība ar klīniku Rīgā, kur arī pēc tam notika visi check up pēc operācijas. Uz Lietuvu vairs nebija jābrauc atrādīties, jo visam sekoja lidzi Rīgas klinikā
03.01.2026 13:54 |

10 gadi
Reitings 4575
Reģ: 29.01.2009
Taisīju 2021.gadā pie Lūkina. Acīm -1.75 un -1.50. Konveijers nenormāls, nav individuālas pieejas. Ieliek 5 cilvēkus palātā- visiem sapilina acīs un gaidi, tad pa vienam ved lāzerēt. Bija vēl jāvelk sejas maska un pa virsu vēl uzliek lupatu, bija grūti elpot, likās ka smoku + vēl ķimerējas ap to aci un nedrīkst kustēties. Esmu ļoti pacietīga un izturīga tāpēc lai nesačakarētu ķirurga darbu, cietos un nekustējos, bet principā arī neelpoju visu procedūras laiku. Pats Lūkins ļoti rupjš, pat nesasveicinās, pilnīgs fabrikas tips, jutos kā gaļas gabals, bet nu darbu izdarīja ok, tāpēc visu piecietu un neiebildu. Sausās acs sindroms gan pavada vēl joprojām.
03.01.2026 14:12 |

10 gadi
Reitings 2626
Reģ: 20.04.2014
Par to konveijeru, nezinu.. varbūt man vienkārši nedaudz cita pieredze trāpījās, bet drīzāk teiktu, ka nesaskatīju tajā neko sliktu? Speciālisti pieklājīgi, visu paskaidro. Jā, process tur ir ļoti atstrādāts, bet tā taču vajadzētu būt :D neviens tevi īpaši neapčubina, bet nelikās ka tas būtu īpaši vajadzīgs, jo viss notiek ātri, nav tur pusi dienas jātup. Pirms operācijas pamanīja, ka esmu nedaudz satraukusies, piedāvāja nomierinošus līdzekļus - noderēja, jo pēc operācijas aizbraucu mājās un nolikos vissaldākajā un ciešākajā miegā :D
03.01.2026 15:05 |

Reitings 227
Reģ: 23.11.2022
Taisīju operāciju pie Lūkina tālajā 2003.gadā, bija palieli mīnusi, šo 20+ gadu laikā brilles uzlieku tikai braucot ar auto diennakts tumšajā laikā, jo tumsā zīlīte paplešas plašāk par koriģēto radzenes zonu un attiecīgi redze paliek sliktāka.
Tas, kas ir jāsaprot, ka šī ir operācija, kur ar lāzeru tiek fiziski nodedzināti Tavas radzenes audi un operācijas rezultāts ir ļoti individuāls - Tava radzene var ataugt, var nodedzinātā vieta sarētot un var arī nekas no tā nenotikt. Katrs organisms ir individuāls un šīs komplikācijas izraisa nevis konkrēts ārsts vai konkrēta ārsta profesionalitāte, bet gan Tava organisma reakcija. Abās vietās pašu operāciju veic lāzers un dators, nevis cilvēks ar roku, pašā operācijā nekādas atšķirības nebūs un arī rezultāts, būsim reāli, būs vienāds abās vietās, jo rezultāts ir Tava organisma noteikts, nevis ārsta. Līdz ar to, galvenā atšķirība ir servisā, kā Tevi sagaida, kā apčubina, utt.
07.01.2026 13:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits