tā stirna jau bija beigta un labi nostāvējusies,tīrā zālītē bez jebkadas asins grama!iekšas neaiztiktas,jau zalas palikušas,bez ādas bez gaļas vidu!Lievenīts @ 15.10.2025 21:56Modrim reāli noveicās, ka tos suņus nošāva, jo tagad var vainot visus citus, bet ne sevi. Ja suņi nebūtu nošauti, bet būtu tikai informācija, ka suņi nomedījuši buciņu. Tad saprastu, ka mīlestība un atbildība nav viens un tas pats.
Ne kinologi, ne audzētavas suņu, kas reāli ikdienā strādā ar suņiem neposto, jo junikornu pasaule, kam liekas, ka piens rodas pakās un visi suņi ir pūdeļi ir konkrēti lohi, kas vispār neko nesajēdz no patiesās lauku dzīves. Mājas mīlulis var tevi sagaidīt asti luncinādams, kamēr sētā nesen visas vistas nokodis. Tā ir realitāte. Skrien visi Modra dzīvnieki- trīs suņi, kas notiek, ja viens jau ir ar medīšanas instinktu, kaut Chatgpt paprasiet, ja barā brīvā vaļā, kamēr pats Rīgā. Iznākums gana loģisks. Un nevajag jaukt Jēkabpils suņa nošaušanu, kur saimnieks bija visu darījis, lai kaut kas tāds nenotiktu, kamēr Modrim viss pofig un šeit nav nekādas nozīmes orientācijai. Šeit ir paša Modra bezatbildības sekas. Jo ne sūda, ja tie suņi nebūtu nošauti, viņš voljērus nebūtu taisījis un atdotu prom, lai bizītim netraucē. Tagad cietējs atradies.
Kenty @ 16.10.2025 00:38tā stirna jau bija beigta un labi nostāvējusies,tīrā zālītē bez jebkadas asins grama!iekšas neaiztiktas,jau zalas palikušas,bez ādas bez gaļas vidu!
Psihopāti-mednieki līdz tam laikam, kamēr Tavā sētā neieskrien alabaju bars vai lācis katru dienu nerūc uz Tevi no krūmiem aiz mazmājiņas.Kenty @ 16.10.2025 00:56Psihopāti -mednieki ir visatlautība,tas nav tikai par Modra suņiem,tas ir par visiem no kā cietuši-miruši nevainīgi dzivnieki,un ir vienmēr noklusēti!Jekapils gadiem psihopats šauj ,tur visi iesniegumi tika ielikti kaudzītē,gandrīz katram cilvēkam pieaugušā vecumā ir stāsts ar bērnibā nošautiem ģimenes draugiem acu priekšā.Arī man tāds ir,un neko nevar panākt, jo mednieks un nav cilvēks taču.Tas ir arī par "roka roku mazgā un piesedz"Ja Modris nebūtu soctiklu cilvēks,viņš savus suņus tikai apglabātu,jo tas viss paliktu Bauskā papiru kaudzītē
kad bika Vilku izbrukumi saimniecibām,kāds viņus šāva nost?Neatceeos,ka kaut viens vilks tiktu saimniecībā nošauts arpus limitiem.Tur mednieki ieveroja medību likumus.Vēlrriz atkārtošos,ir normāli mednieki un ir psihopāti.Un Es pati esmu lidz 18 gadiem nodzīvojusi laukos starp mežiem,mums bija ferma un mums bija kaimiņi un mums bija suņi!Bija ,jo kāds psihopāts vienu suni pie ķēdes nošāva,otru pie pļavas kurš no tiem pašiem šavieniem parbijas izrāvas no pavadas.(viņš bija majas suns)Mathilde @ 16.10.2025 02:14Psihopāti-mednieki līdz tam laikam, kamēr Tavā sētā neieskrien alabaju bars vai lācis katru dienu nerūc uz Tevi no krūmiem aiz mazmājiņas.
Cilvēki, kuri tic, ka kakao ir no brūnajām govīm, nevar iedomāties, kādi ir dzīvnieki brīvajā dabā un ar ko nodarbojās laucinieki. Lauku tantei nav laiks stundām sēdēt pagrabā un gaidīt oluveci no savām gaitām, lauku cilvēkiem aplokos ganās govis, aitas, kazas, viņi sargā tos no vilkiem, bišu dravu no lāčiem, kartupeļu laukus no cūkām, vistas no caunām, vanagiem un lapsām, viņi iet ogot uz purvu un lasa sēnes. Mednieki ir gandrīz katrā lauku mājā un bieži tas izglābj cilvēkus un mājdzīvniekus no nāves.
Pamuļķi domā, ka laukos vienradži un fejas dejo kopā ar alabajiem, lāčiem un lūšiem, un visi tur draudzīgi katru rītu satiekas pļavā uz kakao ceremoniju.
Es pati esmu pusaudžu gados bijusi dzinējs, ar tēvu un viņa paziņām regulāri gājām medībās. Tā ir vesela māksla kā nomedīt, kā nodīrāt, kā uztaisīt vakariņas un pabarot ģimeni. Gleznošanā gleznoju ar otām, kuras tētis uztaisīja no putnu spalvām.
Es vienkāršu esmu ahujā, kāds hajs ir sacelts par veci, kurš ignorēja savu suņu drošību, un tagad pilsētnieku bars ar pūdeļiem
brauks linčot medniekus, policistus un kaimiņtanti.
Tas ir pi__
Tas ir jāprasa saimniecei,kāpēc nožogotā pagalmā stāv vec stirna.Par kuru pati itkā nezinBiezlape @ 16.10.2025 01:41
Kāpēc lai kāds turētu beigtu stirnu? Kādam nolūkam?
kā nožogotā teritorijā pa vārtiņiem 3 suņi iedzen stirnu, un to noplosa. Kā to var uzreiz neredzēt? Plus cik reāli/ticami tas ir?Kenty @ 16.10.2025 07:46Tas ir jāprasa saimniecei,kāpēc nožogotā pagalmā stāv vec stirna.Par kuru pati itkā nezin
Nevar arpusē, jo tā nav privāta teritorija.Un otrs ar šo mednieku kolektīvu viņai ir līgums par medīšanu viņas īpašumosAdele4 @ 16.10.2025 08:18kā nožogotā teritorijā pa vārtiņiem 3 suņi iedzen stirnu, un to noplosa. Kā to var uzreiz neredzēt? Plus cik reāli/ticami tas ir?
Ļoti daudz neatbildētu jautājumu.
Un ja gribēja suņus slaktēt un pievilināt ar maitu, to taču varēja AIZ žoga darīt, ne savā pagalmā.
Kaut kā dīvaini tur tas viss
Tak Viņas meitas suņi arī tad ir klaiņojoši,jo staigā pa pagastu.Viņi ir tie milzīgie baltie suņi alabaji?Tā laikam to šķirni saucAldo @ 16.10.2025 09:13Lasu @mathilde komentārus un domāju - tik pat tupa kā tas pašvaldības Gailis, kas “vadījis” izmeklēšanu. Matildē naivus ar tupumu vijās kopā un arī kāda dziļa psihoemocionāla trauma saistībā ar klaiņojošajiem suņiem.