sla @ 05.06.2025 12:36
es par gaiļiem nebalsoju, tikai par īstiem vīriešiem. un par feministēm arī nē. es esmu sieviete, negribu strādāt, gribu konservatīvismu un lai vīrieši mūs uztur! tās, kas grib rukāt kā zirdzenes, lūdzu, bet jūs mums tradicionālām sievām bojājat dzīvi, jo visi uzskata, ka būt mājsaimniecei un mātei nav darbs, kaut arī tas ir lielākais darbs pasaulē
Njā, ko tu stulbam padarīsi..sla @ 05.06.2025 09:49neviens nebija labāks kandidāts kā Šlesers, devu balsi viņa partijai. vismaz viņš ir īsts vīrietis, reāli strādā, ar ģimenes vērtībām
es par gaiļiem nebalsoju, tikai par īstiem vīriešiem. un par feministēm arī nē. es esmu sieviete, negribu strādāt, gribu konservatīvismu un lai vīrieši mūs uztur! tās, kas grib rukāt kā zirdzenes, lūdzu, bet jūs mums tradicionālām sievām bojājat dzīvi, jo visi uzskata, ka būt mājsaimniecei un mātei nav darbs, kaut arī tas ir lielākais darbs pasaulē
Domā, ka Šlesers palīdzēs pelnīt vairāk par minimālo? :D Sēdi mājās, ja gribi būt mājsaimniece. Neviena partija nemaksās algu par mājās sēdēšanu, tāpat arī neviena partija neliedz pelnīt 1000, 2000 vai 3000 un vairāk. Tā ir katra cilvēka atbildība, zināšanas, prasmes.sla @ 05.06.2025 12:36
akul12 @ 06.06.2025 08:32Pašvaldību vēlēšanas nenosaka nodokļu, geju, nacionālo politiku ?
Pašvaldību vēlēšanas ir saimnieciska rakstura un jāskatās kurā partijā ir cilvēki ar saimnieka galvu virs pleciem.
Bet daudziem tas nepielec un balso krievi, latvieši, geji, ģimenes u.c un vienalga, ka šie politiķi nespēj izprast, ko pilsētai vajag. Tāpēc sanāk, ka skolu vietā ceļ tukšas koncertzāles un ielas netīras.
Adele4 @ 06.06.2025 07:33Visur tagad ziņo,.ka nestrādājot kà nākas elektroniskā sistēma vēlēšanās.
Es biju 1dien jau vēlēt. Manus datus (vārds uzvātds p.k.) pierakstīja uz lapas un galā bija jāparakstās. Kāda vēl elektroniskā sistèma?
Džinga @ 06.06.2025 11:25
Rekur viens no taviem varoņiem - https://www.facebook.com/reel/680679968289366
akul12 @ 06.06.2025 13:27
Nav miera ? Samierinies Šlesis būs par mēru.
Labāk pasaki, kura ir pareizā partija par kuru balsot?
Džinga @ 06.06.2025 13:59
Protams, ka nav miera, kaut ko tādu redzot
akul12 @ 06.06.2025 14:04
Šlesis bija saeimā, visi dzīvi esam, būs labi ?
akul12 @ 06.06.2025 14:04
Šlesis bija saeimā, visi dzīvi esam, būs labi ?