Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kosmetologs Elīna Āboliņa

Reitings 44
Reģ: 17.02.2025
Mana pieredze ar kosmētiķi ( Dr.elinaabolina) Elīnu Āboliņu – briesmīgākais vizītes stāsts
Es ilgi meklēju kosmetologu lūpu palielināšanai un vēlējos, lai tas būtu speciālists no Latvijas. Pēc rūpīgas izpētes nolēmu pierakstīties pie Elīnas Āboliņas. Diemžēl tas bija viens no sliktākajiem lēmumiem, ko jebkad esmu pieņēmusi.
Jau no paša sākuma process šķita paviršs un bezpersonisks – man pat nelika aizpildīt pacienta anketu. Procedūra tika veikta bez anestēzijas, un sāpes bija neizturamas. Viņa vienkārši sāka durt lūpās, neiedodot pat iespēju sagatavoties. Visu darīja steigā, kā uz konveijera – 15 minūtes, un jau nākamais klients.
Pēc procedūras es pat nesaņēmu uzlīmi ar izmantotā preparāta nosaukumu, kas ir standarta prakse pie profesionāliem speciālistiem. Bet pats trakākais – rezultāts bija katastrofāls. Fillers migrēja uz augšlūpas zonu, izveidojot neglītu „ūsas efektu”.
Kad sazinājos ar Elīnu un pastāstīju par savu problēmu, viņas vienīgais risinājums bija piedāvāt izšķīdināšanu… par papildu samaksu! Neviena atvainošanās, ne mazākās atbildības sajūtas par slikti paveikto darbu.
Šis bija pats sliktākais pieredzējums pie kosmetologa. Neiesaku nevienam!
17.02.2025 21:06 |

Reitings 368
Reģ: 03.11.2019
Nav_vispar @ 23.02.2025 15:19
Tagad pēc pēdējā storija vispàr nereālas dusmas
pārņēma-visu mūsu negatīvo pieredzi nosaucot par meliem un safabricējumiem. Kā nav kauna! Pati tik klaji un bezkaunīgi melo!
Tiešām! Ha, neviens negaida, ka tagad ies un publiski savas kļūdas atzīs, bet varēja vismaz paklauset nevis klaji melot, ja ir tiešām vairākas līdzīgas pieredzes te meitenēm bijušas, un ticu, ka visas varētu arī apliecināt savu vārdu taisnība arī ar savam sejām
23.02.2025 17:18 |

10 gadi
Reitings 1
Reģ: 15.04.2010
Neko sliktu nevaru pateikt par dr.Āboliņu, biju pirms pāris gadiem pie ziedoņdārza un jā,tur bija nedaudz jāuzgaida,bet cik zinu,viņa nesen sāka un vēl viss bija priekšā…. Pierakstījos šogad ziemā vēlreiz un jau bija cita vieta un administrators,kas komunicē un viss jau pilnīgi citā,daudz labākā līmenī. Rezultāts apmierināja joprojām,teiktu,ka pat labāk kā iepriekš,var just,ka pa šiem gadiem dakterei iestrādāta roka…
23.02.2025 18:04 |

Reitings 1196
Reģ: 31.12.2013
Gribēju pieteikties pie Dr.Elīnas Āboliņas, bet, kad ieraudzīju Danas Upenieces behind the scenes video no fotosesijas Elīnai, sapratu, ka dakterei pašai veiktās manipulācijas jau vien ir milzīgs red flag. Ar filleru injekcijām pārspīlēti izvirzīts zods un lūpas, vaigi. Kā šāds cilvēks var pateikt, kas un cik daudz piestāvēs man, ja pati nespēj ieraudzīt sevi no malas? Gaumes jautājums, bet tagad lasot saprotu, cik labi, ka tā!
23.02.2025 18:44 |

Reitings 15
Reģ: 03.03.2021
"Meistare" jaunu ig profilu uztaisījusi
04.03.2025 10:55 |

10 gadi
Reitings 4299
Reģ: 25.05.2009
Es neesmu bijusi pie Elīnas, bet redzēju, ka injekcijas pie viņas ir pieejamas arī caur Rodkes klīniku. Vai tiešām tā cenu atšķirība ir tik nozīmīga, lai ietu pie viņas pa tiešo un ne caur Rodkes klīniku, kur pa lielam zini, ka ar papīriem viss būs kārtībā?
04.03.2025 12:11 |

Reitings 44
Reģ: 17.02.2025
hhoney @ 04.03.2025 10:55
"Meistare" jaunu ig profilu uztaisījusi
tāpēc ka, drosvien pieklauvēja VID un lai nerādīt cik viņai tur bija klientes un lai nedabūt sodu viņa izlēma izdzēst profilu. Čekus viņa nedod, nodokļus cik vajag nemaksā.
05.03.2025 22:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits