Tiešām! Ha, neviens negaida, ka tagad ies un publiski savas kļūdas atzīs, bet varēja vismaz paklauset nevis klaji melot, ja ir tiešām vairākas līdzīgas pieredzes te meitenēm bijušas, un ticu, ka visas varētu arī apliecināt savu vārdu taisnība arī ar savam sejāmNav_vispar @ 23.02.2025 15:19Tagad pēc pēdējā storija vispàr nereālas dusmas
pārņēma-visu mūsu negatīvo pieredzi nosaucot par meliem un safabricējumiem. Kā nav kauna! Pati tik klaji un bezkaunīgi melo!
tāpēc ka, drosvien pieklauvēja VID un lai nerādīt cik viņai tur bija klientes un lai nedabūt sodu viņa izlēma izdzēst profilu. Čekus viņa nedod, nodokļus cik vajag nemaksā.hhoney @ 04.03.2025 10:55"Meistare" jaunu ig profilu uztaisījusi
vari kaut privāti padalīties ar ārsti, kurai tādas pašas cenas kā Āboliņai? Par tiem filleru atlikumiem tev taisnība- es ilgi neticēju, ka tā var būt, bet ir gan. Ne pirmā, ne pēdējā esi kam tā gadījies.Aizkraukles Pārdevēja @ 09.07.2025 22:58Šodien biju pie meistares klīnikā, un vizīte bija kā diena pret nakti, salīdzinot ar Elīnu!
Šajā vizītē , sākumà bija konsultācija,ārste rūpīgi izvertēja formu. Pēc tam bija anestēzijas krēms un pati procedūra bija pārdomāta un bez steigas.Tāpat visi aksesuāri -baltais halāts ,ārstei maska,man kā pacientei cepurīte galvā. Un, kas ir labākais-cena tieši tāda pati kā Elīnai!! Tad, par ko maksāt-par gaidīšanu kāpņu telpā un konveijeri vai normālām telpām un ieinteresētu attieksmi? Un ,protams te bija čeks un viss kā vajag. Pie tam, ārste šodien novēroja, ka augšlūpā vēl ir palicis filleris mazliet pēc Elīnas (pagājuši 3 gadi) un teica,ka tas nav labi,ka tātad nepiemērots materiàls izmantots. Prasīja, vai nezinu kāds.
Ja pie Elīnas vizīte bija 15 min,tad te teju 40 min, jo ārste bija ieinteresēta visu izjautāt,paskaidrot. Elīna man pat pacienta anketu nelika aizpildīt, un nepajautāja, vai kādus medikamentus lietoju.
Vārdotāja @ 10.07.2025 00:15vari kaut privāti padalīties ar ārsti, kurai tādas pašas cenas kā Āboliņai? Par tiem filleru atlikumiem tev taisnība- es ilgi neticēju, ka tā var būt, bet ir gan. Ne pirmā, ne pēdējā esi kam tā gadījies.