Attiecības ar kolēģi

Reitings 10
Reģ: 08.01.2025
Sveiki visiem!
Uzdrošinājos saņemties un ielīst šajā forumā, lai saņemtu kaut kādas konkrētākas atbildes tieši no sieviešu puses, kuras vienozīmīgi šajā jautājumā spēs dot konkrētākas atbildes.
Ir sanākusi ļoti interesanta situācija darbā ar jauno darba kolēģi (sievieti) (jā es esmu vīrietis, kurš ielīdis šajā forumā 😀)
Lielāko daļu dzīvi ir sanācis diezgan apdedzināties iepriekšējās ilgstošajās attiecībās un viņas ir bijušas ļoti toksiskas, ka uzticība sievietēm, aicinājumi, mājieni un viss pārējais šobrīd ir grūti pieņemams un sajūta, ka mani vienkārši pārbauda un baidos, ka kaut ko pārprotu.
Situācija ir sekojoša jau kādu laiku vairs neesmu attiecībās un esmu brīvs, darbā uzradās jauna kolēģe, kura nesen ir sākusi strādāt (aptuveni 1 mēnesi), bet šajā laika posmā esam ļoti sadraudzējušies un pavadam darbā laiku kopā, mums ir daudz kas kopīgs un esam bijuši vienādās situācijas runājot par iepriekšējām attiecībām.
Viens otram izpalīdzam, satiekamies ārpus darba, ir situācijas, kad viņa palūdz izpalīdzēt kaut kādā noteiktā veidā ārpus darba (salabot kaut ko mājās, aizvest kaut kur, atrast kaut ko u.t.t) tas pats ir tieši arī no viņas puses, ja kaut ko vajaga un spēj izpalīdzēt, tad vienmēr nāk pretī.
Tā nu vārds pa vārdam un esam izrunājuši gandrīz ļoti ļoti daudz par mūsu abu dzīvēm - attiecībām, seksu, darba lietā u.t.t
Bet tajā pašā laikā no viņas puses ir grūti saprast ko viņa īsti ar šo visu vēlas pateikt, vienu brīdi saka ka nevēlas attiecības un neko viņai nevajaga no vīriešiem, bet otrajā brīdī atkal saka ka ir grūti dzīvot vienai un dažreiz pietrūkst tā vīrieša klātbūtne un izpalīdzīgā roka.
No viņas puses bieži tiek pacelta tēma par seksu, gan nopietni runājot, gan jokojoties un tiek izstāstīta pieredze kāda bijusi un ko vēlētos.
08.01.2025 17:49 |

Reitings 67
Reģ: 09.09.2022
„Neguli, kur strādā un nestrādā, kur guli”.
09.01.2025 11:45 |

Patīk
Reitings 3498
Reģ: 03.11.2023
akul12 @ 09.01.2025 10:23

Tikai manus ierakstus redzi? Šis nebija domāts autoram.
Lai tā būtu, bet ne es vienīgais tā domāju šeit. Ja nav friendzonā, tad drīz būs, ja staipīs gumiju.

nu ne tak, ja patīk vīrietis tad patīk un un viņš neiekritīs pēc mēneša automātiksi friendzonā. Nav tā, ka sievietēm vienlaicīgi ir lielas simpātijas pret 10 džekiem, kuri atsijājas, ja pietiekami ātri nemēģina ievilkt gultā.
09.01.2025 11:55 |

Reitings 420
Reģ: 17.05.2022
mollia @ 08.01.2025 18:50
Es ieteiktu vispār ar kolēģi neveidot nekādas romantiskas attiecības. Tas var beigties ne tikai ar apdedzināšanos, bet arī ar cita darba meklēšanu.
Tas, ka cilvēks ir ļoti komunikabls un atvērts, nenozīmē, ka dod mājienus. Sieviete, kurai Tu patiktu nekad skaļi neteiktu, ka nevēlas attiecības. Ticu, ka iespējams (!) ir bijuši mājieni uz kādu mazo sakariņu, bet nedomāju, ka šeit vajadzētu tagad domāt, ka viņai ļoti no Tevis kaut ko nopietnu vajag.
No Tevis uzrakstītā vispar tāda dīvaina situācija vien ir.
Pilnīgi piekrītu, lasīju un domāju, ka noslēgumā šim stāstam viens no jums vai pat abi meklēsiet jaunas darba vietas. Ja esi gatavs riskēt - mājieni taču ir nepārprotami.
09.01.2025 13:04 |

Reitings 2420
Reģ: 31.01.2023
Mēnesi knapi pazīstami, bet dāma jau tik aktīva. Te ož pēc jaunām toksiskajām attiecībām.
09.01.2025 13:34 |

Reitings 1273
Reģ: 13.12.2023
Pirmkārt, šī dāma izklausās pēc misenes, viņa nav eleganta (ar kolēģi pēc mēneša pazīšanās runāt par savām seksuālajām pieredzēm? whyyy???). Tu padomā ar otru galvu, vai tev tādu vispār vajag.
Otrkārt, es reāli domāju, ka viņai vajag kādu melnstrādnieku un, iespējams, neregulāru tvaika nolaišanas mehānismu bez nopietnākām saistībām. Tā ka vēlreiz padomā ar otru galvu, vai tev to vajag.
Rezumē: padomā ar otru galvu 😂
09.01.2025 14:37 |

Reitings 3720
Reģ: 11.04.2023
Džinga @ 09.01.2025 11:55

nu ne tak, ja patīk vīrietis tad patīk un un viņš neiekritīs pēc mēneša automātiksi friendzonā. Nav tā, ka sievietēm vienlaicīgi ir lielas simpātijas pret 10 džekiem, kuri atsijājas, ja pietiekami ātri nemēģina ievilkt gultā.

Kur teikts, ka liela simpātija? Ja nebūtu tās kafijas epizodes, tad teiktu klasiska draudzeņu čilošana. Jaunībā starp draugiem arī seksa tēmas tika cilātas.
Bet, kas zin, esmu vecs un mani uzaicinājumi uz kafiju mājās beidzās citādi.
Varbūt tagad Z paaudze vai kāda tur, pusgadu kaut ko marinē pa friendzone un tad gaida līdz kāzām...
Pirmkārt, šī dāma izklausās pēc misenes, viņa nav eleganta (ar kolēģi pēc mēneša pazīšanās runāt par savām seksuālajām pieredzēm?

Bik dīvaina, jo vīriešiem nepatīk zināt ar cik un kuros caurumos jāta. Bet ja šādi jautājumi paceļas no vīrieša puses, tad tas ir brīdinājuma signāls topošajām attiecībām, nevis zaļā gaisma.
Tas pie nosacījuma, ka tas dāmas mājiens veidot attiecības, nevis vīrietis friendzone draudzene.
09.01.2025 16:13 |

Patīk
Reitings 3498
akul12 @ 09.01.2025 16:13

Kur teikts, ka liela simpātija? Ja nebūtu tās kafijas epizodes, tad teiktu klasiska draudzeņu čilošana. Jaunībā starp draugiem arī seksa tēmas tika cilātas.
Bet, kas zin, esmu vecs un mani uzaicinājumi uz kafiju mājās beidzās citādi.
Varbūt tagad Z paaudze vai kāda tur, pusgadu kaut ko marinē pa friendzone un tad gaida līdz kāzām...
Bik dīvaina, jo vīriešiem nepatīk zināt ar cik un kuros caurumos jāta. Bet ja šādi jautājumi paceļas no vīrieša puses, tad tas ir brīdinājuma signāls topošajām attiecībām, nevis zaļā gaisma.
Tas pie nosacījuma, ka tas dāmas mājiens veidot attiecības, nevis vīrietis friendzone draudzene.

Ja nav liela simpātija, tad neko. Tad gultā ievilkt tāpat neizotos.
Tā kā vienos vārtos, ja patīk, tad patiks arī pēc mēneša, ja nepatīk, tad nebūs autoram sekss. Diezgan vienkārši.
09.01.2025 18:05 |

Reitings 430
Reģ: 30.08.2024
Džinga @ 09.01.2025 18:05

Ja nav liela simpātija, tad neko. Tad gultā ievilkt tāpat neizotos.
Tā kā vienos vārtos, ja patīk, tad patiks arī pēc mēneša, ja nepatīk, tad nebūs autoram sekss. Diezgan vienkārši.

Kāpēc lai neizdotos ievilkt gultā? Vai tad mēdz neizdoties?
10.01.2025 09:00 |

Patīk
Reitings 3498
Bebermans @ 10.01.2025 09:00

Kāpēc lai neizdotos ievilkt gultā? Vai tad mēdz neizdoties?

Stulbs esi vai izliecies?
Varbūt tev izvarošana liekas normāla?
10.01.2025 10:32 |

Reitings 430
Reģ: 30.08.2024
Džinga @ 10.01.2025 10:32

Stulbs esi vai izliecies?
Varbūt tev izvarošana liekas normāla?

Kāda izvarošana? Visi cilvēki grib sex līdzīgi kā naudu. Ta ka ievilkt gultā nav nekāda problēma.
Vīrieši un sievietes ir vienlīdzīgi. Ja vīrietim patiesībā ka tik sex un vienalga ar ko, tad arī sievietei ir līdzīgi. Tikai vajag nedaudz ilgāk pavilkt gultā un izstāstīt par to kā izvairīsies no grūtniecības. Un nomierināt par citiem riskiem, kas var rasties. (vecāku nebūs mājās, vīrs neuzzinās, jāpastāsta par to ka smuka, lai nekomplekso, ka nesāks vajāt un viss būs maigi...).
Katru gan tā nevar ievilkt. Bet tur acīmredzami ka kaut kāda savstarpēja simpātija ir. Tā ka tālāk tehnisks risinājums un vēl jāizdomā vai to vispār vajag.
10.01.2025 12:13 |

Patīk
Reitings 3498
Bebermans @ 10.01.2025 12:13

Kāda izvarošana? Visi cilvēki grib sex līdzīgi kā naudu. Ta ka ievilkt gultā nav nekāda problēma.
Vīrieši un sievietes ir vienlīdzīgi. Ja vīrietim patiesībā ka tik sex un vienalga ar ko, tad arī sievietei ir līdzīgi. Tikai vajag nedaudz ilgāk pavilkt gultā un izstāstīt par to kā izvairīsies no grūtniecības. Un nomierināt par citiem riskiem, kas var rasties. (vecāku nebūs mājās, vīrs neuzzinās, jāpastāsta par to ka smuka, lai nekomplekso, ka nesāks vajāt un viss būs maigi...).
Katru gan tā nevar ievilkt. Bet tur acīmredzami ka kaut kāda savstarpēja simpātija ir. Tā ka tālāk tehnisks risinājums un vēl jāizdomā vai to vispār vajag.

Labi, trolli, nav vērts ar tevi runāt
10.01.2025 12:25 |

Reitings 3
Reģ: 28.11.2024
https://www.facebook.com/share/19pL9oXNHF/?mibextid=wwXIfr
www.elpasspeks.lv
Varbūt šeit var rast atbildes uz saviem jautājumiem. (Neizdodas pievienot attēlu, bet atverot adresi, var atrast sev piemērotāko palīdzību)
11.01.2025 14:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits