Bingo777 @ 04.01.2025 00:12
Ak jell! Lasu un domāju kāda tu skaistule diez esi? Vai tomēr briesmone, kura cenšas sevi mierināt par savu neglītumu, aprunājot skaistas sievietes.?
Ariete @ 04.01.2025 00:30Piekrītu, dažreiz nevajag sexu lai vienam no otra jumtu nestu nost!!!
tur izskatījās pamatīgs reibums. Un pR to dziedāšanu- šķībi, greiziAriete @ 04.01.2025 00:50https://nra.lv/tautaruna/slavenibas/425403-anna-sedokova-nokrit-uz-skatuves-un-pazino-ka-beidz-lietot-alkoholu.htm
Ariete @ 04.01.2025 00:50https://nra.lv/tautaruna/slavenibas/425403-anna-sedokova-nokrit-uz-skatuves-un-pazino-ka-beidz-lietot-alkoholu.htm
Ariete @ 04.01.2025 00:50https://nra.lv/tautaruna/slavenibas/425403-anna-sedokova-nokrit-uz-skatuves-un-pazino-ka-beidz-lietot-alkoholu.htm
tad viņa jau stāvokli?Mathilde @ 04.01.2025 01:56Esmu lasījusi ntās versijas krievu presē- čečeni vainīgi, jo saistīts ar Annas naudas lietām un Timma izsaukts bijis risināt, Anna ir stāvoklī, jaunais drugāns hokejists no Santpēterburgas, Jānis T bijis noburts, dzīvojis hipnozē un Anna beigusi Hogvartu.
Mashka Kakashka @ 03.01.2025 23:37
Nē, neko tas nenozīmē. Tā ir ierasta prakse sākt kriminālprocesu un nozīmēt ekspertīzi, lai noteiktu precīzu nāves cēloni. Tā kā Jānis mira Krievijā, Latvijas policija pieprasīs dokumentus no Krievijas, ar to arī viss beigsies. Tas, ko Marks tur izpaužās, jau izskatās diezgan nožēlojami. Viņš esot galvenais liecinieks. Lai beidz šito sūdu gvelzt. Viņa galvenā liecība tagad ir Taro kārtis? Nu tā kā nopietni? Tikai tāpēc, ka viņš tam tic. Viņš apgalvo, ka viņš zina taisnību.
Ja sākumā man Marks patika un domāju, ka viņš tiešām grib palīdzēt ģimenei, tad ar visām šitām Taro huiņām, viņš ir iebraucis totālās auzās. Visu laiku tikai sola pateikt to, pateikt šito, draugi pagaidiet, pienāks laiks un es visu pateikšu. Viņš arī solīja pastāstīt pilnu stāstu uzreiz pēc tam, kad atgādāja Jāņa suni Jāņa tētim. Es to stāstu gaidu jau 2 nedēļas, joprojām nav. Visu laiku tikai solījumi. Pliki solījumi. Smieklīgākais, ka viņš apgalvo, ka tikai viņš zina visu patiesību. ?
Ak jē, nu mēs pēc pirmajiem 10 Taviem ierakstiem sapratām, ka Tu tam netici. Atpūties bišķiņ, nav par visām varītēm savs viedoklis jāuzspiež visiem! :)GlorijaGrevcova @ 04.01.2025 10:44Par to pieburšanu apriebies klausīties, nu izmēģiniet praksē, piedzirdiet kādu turīgu veci, ievelciet gultā un tad rīta kafijā iemērciet šim tamponu vai nezinu kā iedabūjiet tās asinis gremošanas traktā. Tad pastāstiet rezultātu, jums visām noteikti būs briljanti, rozes un vecis staigās kā saites sunīts pakaļ, ha ha, nu ja glupas, tad glupas.
Vari droši neskatīties, nav spiesta lieta.sandrute @ 04.01.2025 09:10
Vecas ziņas jau no vasaras. Kāda te jēga tagad likt visas vecas ziņas
GlorijaGrevcova @ 04.01.2025 10:44Par to pieburšanu apriebies klausīties, nu izmēģiniet praksē, piedzirdiet kādu turīgu veci, ievelciet gultā un tad rīta kafijā iemērciet šim tamponu vai nezinu kā iedabūjiet tās asinis gremošanas traktā. Tad pastāstiet rezultātu, jums visām noteikti būs briljanti, rozes un vecis staigās kā saites sunīts pakaļ, ha ha, nu ja glupas, tad glupas.