nu bet kas Tev liek skatīties? Priecājies, ka tā nav Tava ģimene un vari mierīgi un skaisti sagaidīt svētkus. Redzi, ka citiem šis ir sāpīgs laiks un katrs izrāda savu sāpi kā māk un uzskata par nepieciešamu.Mathilde @ 28.12.2024 18:19kas viņai liedz pārdzīvot? Obligāti vajag nonstop Ig?
brunettte @ 28.12.2024 18:58nu bet kas Tev liek skatīties? Priecājies, ka tā nav Tava ģimene un vari mierīgi un skaisti sagaidīt svētkus. Redzi, ka citiem šis ir sāpīgs laiks un katrs izrāda savu sāpi kā māk un uzskata par nepieciešamu.
KOMATI pirms un KUR?brunettte @ 28.12.2024 18:58nu bet kas Tev liek skatīties? Priecājies, ka tā nav Tava ģimene un vari mierīgi un skaisti sagaidīt svētkus. Redzi, ka citiem šis ir sāpīgs laiks un katrs izrāda savu sāpi kā māk un uzskata par nepieciešamu.
Es arī šito nesaprotu! Sedokova protams cūka, bet kādēļ pieaugušus vīriešus pataisa par nevarīgiem bērniem?😳 Piebūra, aizvīla utt. Nu tak veči paši labi apzinās ko dara!!! Nav nekādi nevarīgi mazuļi! Vai tiešām nevienai nepielec, ka vīrieši pavelkās uz seksu un vēlreiz seksu un tādu diezgan nevarīgu sievieti kurai vajadzīgs tas stiprais vīrieša plecss , ne jau es pati visu varu! Jo vīrietis vēlās sajusties kā vīrietis!!! Tad kad atrodās tāda tad vecis arī skrien pakaļ pa galvu pa kaklu, gatavs zvaigznes no debesīm nocelt un naudu sapelnīt! Tak vajag vienreiz arī saprast, ka tam vīrietim ir svarīgi būt vīrietim, un sekss viņam būs svarīgāks par zupu kotleti vai izgludinātu kreklu. To viņi paši arī var! Reti kura latviete spēs gultā konkurēt ar slāvu sievietēm, tikai dēļ aizspriedumiem, kautrības un patiesībā stulbuma kur prioritātes saliktas ačgārnā veidā!SarmaD @ 28.12.2024 00:47
Brīnumaini kā sieviete gatava otru sievieti apēst, tik ne redzēt ka tas vecis nav ne bijis akls, ne nevainīgs puišelis. Tā bieži tie veči tiek pataisīti par neko nezinošiem tizleņiem, tik tās ļaunās m@ukas viņus vedina grēkā.
Cik vīri no sievām nav aizgājuši pie citām. Visas kā viena - manu vīru aizvīla!
Tupas kas tupas.
es lieku , ka lidz februarim Ošu laulībai bus BEIGAS_elcha_ @ 28.12.2024 19:39Varbūt Sanai patīk viss tas haips un tā ir sava veida publicitāte.Es viņas vieta arī pārstātu šerot katru līdzjūtību.Cilveks,kurš patiesi sērotu,ar tādām lietam nenodarbotos.
Nu gan atradusi dižo autoritāti! Atradusi starpību 10 gadi😂 Tu neesi redzējusi laimīgus pārus kur sieviete vecāka par vīrieti un vīrietis viņas dēļ ir kā bez prāta abi laimīgi kopā? Ko piemēram 30-40 arī 50 gadīgai sievietei darīt ar 60 gadīgu veci🙈 Tad večiem bieži problēmas ar potenci, bet sievietei gribās to seksu a vecis vairs nevar kā iepriekš. Tādēļ ja ir naudiņa tad meklē jaunu naivu zosi. Ja nanav vīrietim būtu problēmas ar potenci man būtu 2-3 mīļākie. Tā Tava izslavētā menopauze sievietei neko nenozīmē, bet problēmas visiem sagādā tikai veča nevarēšana. Tādēļ loģiski, ka sievietes bieži izvēlās jaunākus.sandrute @ 28.12.2024 01:17Redz kur Jāna draugs teica : "nesienieties ar tām, kuras ir par 10–20 gadiem vecākas. Viņas ir pieredzējušas un viltīgas. Ja dosi vaļības – viņas tevi aprīs. Nepieciešams stiprs gars, lai no tā izkļūtu."
Es te vairākkārt rakstiji to pašu, ka rūdīta sieviete, kas ir krietni vecāka, izmantoja jaunu naivu puisi, tikai piemineju menopauzi, kas daudzām nepatika. Nevajag jauniem puišiem tikties ar sievietēm, kas ir vecākas.
Viņiem tak nebija laulību līgums ar tādu punktuJenota pele @ 28.12.2024 10:28Viņai un dēlam PIENĀKTOS PAT VAIRĀK, ja viņa pierādītu, ka viņš laulības laikā krāpa!
Mathilde @ 28.12.2024 12:37KVP kāda/as uzskata, ka viņu viedoklis ir svarīgāks, īpaši, ja nesaprot pirmās exsievas publiskās žēlabas visu šo laiku?!
Cilvēciski saprotu, mums visām ir pirmās mīlestības, daudzām- exvīri, citi bērnu tēvi… bet publiski ilgtermiņā pirms tam žēloties par slikto bērna tēvu, tagad- publiski visu otrādi rakstīt.
Ne visi tēvi ir tikai labi, ja nopērk dzīvokli vai mašīnu, bet tagadējais vīrs varēja parunāt un sava goda dēļ, vismaz publiski neķidāt kādas tur garāžas un bērna uzturnaudas. Esi ievācies tā cita veča hātā, atbalsti arī finansiāli veča bērnu.
Ja jau godīgi, tad pret visiem.
Ja Jums piem. nomirs vīrs, kuram bija exsieva ar bērnu, un viņa sāks publiski ( IG liela auditorija) rakstīt mīlas un gaudu rakstus, tas būs tikai mazliet jocīgi.
Bet Jānis ir apglabāts, cerams mantojuma lietas netiks publiski ķidātas.
brunettte @ 28.12.2024 17:50Šis varētu ierindoties pie stulbākā, ko esmu lasījusi šeit. Apsveicu.
Raud par bijušo mīlestību, cerēja, ka atgriezīsies? Tu pati pārlasīji, ko uzrakstīji? Bērnam ir cik, 5 gadi? No tiem divus gadus tēvs tomēr vairāk vai mazāk ir bijis klātesošs, cik nu Annuška ļāva. Arī pagājušajā gadā, kad Timma bija Latvijā viņš tikās ar dēlu, tātad Jānis figurēja kā tēvs tomēr. Ja mana bērna tēvs aizietu tik traģiski, es arī pārdzīvotu. Un Mārcis ir pieaudzis, atbildīgs cilvēks, ja reiz ir laulībā ar Sanu un uzņēmies Kristiānu audzināt. Pieaugušo pasaulē neviens nevienu nepamet tikai tāpēc, ka viņa pārdzīvo par to, ka dēla tēvs nomira. Varbūt pusaudži ir greizsirdīgi un līdz ko ex kaut kur parādās, tā drāma pa gaisu. Bet te es pilnīgi necik nepiekritīšu. Drīzāk ticu, ka šī trauma stiprinās viņus kā ģimeni vēl vairāk, jo ne viss vienmēr ir priecīgi un skaisti, gadās arī sāpīgi brīži un Mārcis noteikti ir vīrietis ar Lielo burtu, kurš saprot situāciju un nevis nosoda, bet atbalsta un ir blakus un te pat nav runa par to, kurš nomira. Arī Kristianam šis ir grūts laiks un Mārcis kā vīrieša tēls viņa dzīvē ir šobrīd vēl svarīgāks. Šajā brīdī svarīgākais ir tas, ka noticis sāpīgs notikums un Mārcis ir blakus savai ģimenei. Tāpēc pietiks runāt sūdu.
_elcha_ @ 28.12.2024 19:43Un es esoša vira vietā justos nedaudz neveikli,lai arī cik labas attiecības būtu.Tev ir vīrs,nav ko nodarboties ar sevis slavināšanu bijuša vira ēnā.
sivenssivenamdraugs @ 28.12.2024 20:20
Esošā vīra vietā arī justos mazliet dīvaini. Sana tiešām ļoti pārdzīvoja. Tas ir cilvēcīgi un ir ok, bet pārpublicēt joprojām līdzjūtības instagaramā? Nopietni? Nu jau gana. Tas sāk pēc haipa jau izskatīties. Visi zina, kas noticis. Visu esot pateikusi, bet turpina bliezt storijus. Atpūties, Sana.
Tiešām skaiti plusus un mīnusus?😂 Vispār neredzu Sanas laulībai nekādu pdraudējumu!Kate9 @ 28.12.2024 14:58tieši ari to skaidroju ! Un saņemu 77 mīnusus!
sivenssivenamdraugs @ 28.12.2024 20:20
Esošā vīra vietā arī justos mazliet dīvaini. Sana tiešām ļoti pārdzīvoja. Tas ir cilvēcīgi un ir ok, bet pārpublicēt joprojām līdzjūtības instagaramā? Nopietni? Nu jau gana. Tas sāk pēc haipa jau izskatīties. Visi zina, kas noticis. Visu esot pateikusi, bet turpina bliezt storijus. Atpūties, Sana.
Kursadarbs @ 28.12.2024 19:18KOMATI pirms un KUR?
Kate9 @ 28.12.2024 19:43es lieku , ka lidz februarim Ošu laulībai bus BEIGAS