Laura Broka-Priedīte u.c. jaunas ietekmeles

Reitings 51
Reģ: 03.09.2024
Čau čūskucītes!
Gribu parunāt par jauno ietekmeļu bumu, kas izgāja kaut kādus shady kursikus un tagad mēģina no sevis tēlot kaut ko, nesaprotot, ka no malas izskatās naivi, smieklīgi.
Piemēram: https://www.instagram.com/trylailalaura
Cilvēks veido trash saturu kā no 90ajiem, rakstīt neprot, bet domā, ka nes sabiedrībai labumu. Un domā, ka piedāvā unikālu saturu, māca kaut ko, kaut ne izglītības, ne dzīves pieredzes. Izskatās, ka meitenes vēl skolā jāmāca, ka ne visi var būt influenceri, labāk koncentrēties uz kādu vienkāršu un sasniedzamu izglītību, nevis cerēt kļūt slavena.
Ko domājam?
03.09.2024 17:27 |

Reitings 51
queen2820 @ 05.09.2024 10:13

Man vispār liekas dīvaini pirkt onlyfans, ja to visu var internetā atrast par brīvu .

uz OF nāk daudzi vientuļi vīrieši (vai arī kas jūtas vientuļi attiecībās), kuriem interesē nevis tikai bilde, bet arī sarakstīties, dabūt sajūtu, ka runā ar reālu cilvēku, ir īsts cilvēcisks kontakts
OF panākumu atslēga ir vientuļo vīriešu epidēmija, lai arī cik dīvaini tas nebūtu
viņi arī sapņo, ka tā hot meitene ir viņu draudzene, ar kuru viņi tiešām sarakstās, runā. zina, ka dzīvē tik hot meiteni nekad nedabūs, bet te iztēlojas, ka tomēr ir
skumji patiesībā
06.09.2024 14:25 |

Reitings 964
Reģ: 13.06.2024
Domāju paskatīties, kas tā par čiksu, kuru te apspriežat. Paskatījos un radās tikai viens jautājums... Kas, pie velna, ir šis? 😁😁😁 https://www.instagram.com/p/C_d7xrGR5FJ/ Tvaika ielā pieslēdza internetu? 😁
06.09.2024 17:25 |

Reitings 347
Reģ: 22.06.2023
Man pat nebija jāskatās video vai profils jāpatin uz leju, kā pēc pirmā ieliktā video stopkadra ir skaidrs, ka meitene tieši uz šī (ma*ka+dēls) vēlas nopelnīt popularitāti un reitingus. Jo no visa video, kas iespējams, bija garāks par vienu stopkadru, šī izvēlējusies tieši to, kur ir redzams dēls pie viņas netīrās kājas. Tad tur ir skaidrs-tas viss tiek darīts tikai skatījumiem, un patiesībā viņa ir malacis, jo panāca to,ka par viņu izveidoja diskusiju. Reitingi būs,statistika būs, sarunas par viņu būs. Un turpmāk katrā nākamajā video viņa ievietos tieši to stopkadru, kur redzams dēls.
06.09.2024 21:22 |

Reitings 347
Reģ: 22.06.2023
Man pat nebija jāskatās video vai profils jāpatin uz leju, kā pēc pirmā ieliktā video stopkadra ir skaidrs, ka meitene tieši uz šī (ma*ka+dēls) vēlas nopelnīt popularitāti un reitingus. Jo no visa video, kas iespējams, bija garāks par vienu stopkadru, šī izvēlējusies tieši to, kur ir redzams dēls pie viņas netīrās kājas. Tad tur ir skaidrs-tas viss tiek darīts tikai skatījumiem, un patiesībā viņa ir malacis, jo panāca to,ka par viņu izveidoja diskusiju. Reitingi būs,statistika būs, sarunas par viņu būs. Un turpmāk katrā nākamajā video viņa ievietos tieši to stopkadru, kur redzams dēls.
06.09.2024 21:23 |

Reitings 915
Reģ: 13.05.2021
Pirmo reizi dzirdu par šādiem cilvēkiem. Gidīgi sakot pilnīgi vienalga par viņu izpausmēm. Izklausās,ka pati sevi mēģina te forumā popularizēt.
06.09.2024 21:28 |

Reitings 17
Reģ: 13.08.2024
Labrīt!Tikko pamanīju,ka alisewenvosit pārdod handmade apakšveļas komplektus. Par pāris diegiem 90€, ir kas reāli pērk ko tādu? Saprotams ka tas ir laikietilpīgs darbs ko tādu radīt bet nu cena šķiet kosmoss.Instagram aclingerie_handmade
Un vispār ne par tēmu,bet kur nopirkt skaistu apakšveļu kas nesastāv tikai no krūšu galu nosedzoša materiāla,bet ir tiešām gaumīga ne vulgāra?
09.09.2024 08:14 |

Reitings 1024
Reģ: 02.04.2023
Sezam @ 04.09.2024 12:56
Par to pliko Lauru šeit uzzināju, šad tad paskatos un visbiežāk sveškauns, tirinās vecos izstaipītos stringos ar to puspavērto muti kas laikam viņasprāt dikti seksīgi ?
Es nezinu vai tiešām sevi šādi ir jāpazemo un OF noteikti liek kailbildes, nezinu vai atrodas auditorija 20 gadīgai single mom ar ļoti nozīstām krūtīm vecās apenēs.

Neatrodas. Viņa dzīvo pilnīgā bomžu midzenī, un tagad sākusi strādāt Hesburger. Es viņu bieži apskatos un šausminos. Man izskatās, ka viņai pilnīgi nopietni ir garīgas problēmas tai Laurai. Viņa ir reti pretīga ar savu iedomāto seksapīlu.
09.09.2024 15:41 |

Reitings 1024
Reģ: 02.04.2023
Zilais Valis @ 06.09.2024 21:22

Viņa ir likusi video, kur izskatās, ka tūlīt sāks orgasmēt, un fonā skraida viņas tad laikam 2 gadus vecais dēls, gandrīz plika, fonā pilnīgs bardaks, miskaste. Drausmas.
09.09.2024 15:43 |

Reitings 51
noidea @ 09.09.2024 15:41

Neatrodas. Viņa dzīvo pilnīgā bomžu midzenī, un tagad sākusi strādāt Hesburger. Es viņu bieži apskatos un šausminos. Man izskatās, ka viņai pilnīgi nopietni ir garīgas problēmas tai Laurai. Viņa ir reti pretīga ar savu iedomāto seksapīlu.

Jā, es arī regulāri skatos... es pat nesaprotu, kāpēc?! Nevis tāpēc, lai pašausminātos pat... man tiešām interesē, cik tālu cilvēks tic, un kad sapratīs, ka nav OK.
Jo kas ir šis... https://www.instagram.com/p/C_TyNCmCp7x/?img_index=1 foto, apstrāde, paraksts... tur nav ne izpratnes, ne gaumes, blast from the 90s
10.09.2024 12:34 |

Reitings 51
Laifixezo @ 09.09.2024 08:14
Labrīt!Tikko pamanīju,ka alisewenvosit pārdod handmade apakšveļas komplektus. Par pāris diegiem 90€, ir kas reāli pērk ko tādu? Saprotams ka tas ir laikietilpīgs darbs ko tādu radīt bet nu cena šķiet kosmoss.Instagram aclingerie_handmade
Un vispār ne par tēmu,bet kur nopirkt skaistu apakšveļu kas nesastāv tikai no krūšu galu nosedzoša materiāla,bet ir tiešām gaumīga ne vulgāra?

apskatījos - man patīk viņas izstrādājumi... sporta kostīmi vispār super, bet viņa pati laikam interesants kadrs. viņas vīrs (vai ekssss vīrs jau, nezinu) bija meklēšanā par bruņoto laupīšanu
10.09.2024 12:36 |

Reitings 8858
Reģ: 13.04.2022
Nu vnk ko
11.09.2024 23:56 |

Reitings 1499
Reģ: 29.04.2021
Var jau kaut vai sevi pliku filmēt , bet vai tiešām tas jādara ar bērnu kopā? Bērns ar laiku , it īpaši dēls, var sākt nepareizi savu māti uztvert , ja viņa sevi aiztiek un glāsta bērna klātbutne , nu nav tas okay.
12.09.2024 08:12 |

Reitings 818
Reģ: 16.11.2023
queen2820 @ 12.09.2024 08:12
Var jau kaut vai sevi pliku filmēt , bet vai tiešām tas jādara ar bērnu kopā? Bērns ar laiku , it īpaši dēls, var sākt nepareizi savu māti uztvert , ja viņa sevi aiztiek un glāsta bērna klātbutne , nu nav tas okay.

Viņa jau nesaprot, ka tas nav ok. To vesels cilvēks saprot, ne jau šitā nimfomāne. Nez, ir jēga par šo ziņot bāriņtiesai?
12.09.2024 09:33 |

Reitings 1080
Reģ: 11.09.2022
Garīgās slimības bieži vien iet kopā ar paaugstinātu seksualitāti. Parasti tādos gadījumos tiek lietoti medikamenti, lai to slāpētu. Viņai 100% ir kāda galvas slimība. Šeit ir jautājums, kur ir viņas tuvinieki?
12.09.2024 09:43 |

10 gadi
Reitings 11487
Reģ: 17.09.2009
Tortilja @ 12.09.2024 09:43
Garīgās slimības bieži vien iet kopā ar paaugstinātu seksualitāti. Parasti tādos gadījumos tiek lietoti medikamenti, lai to slāpētu. Viņai 100% ir kāda galvas slimība. Šeit ir jautājums, kur ir viņas tuvinieki?
Ļoti piekrītu. Tai meitenei vajag palīdzību.
12.09.2024 10:31 |

Reitings 51
amoreamore @ 11.09.2024 23:56
Nu vnk ko

Drausmas. Pilnīgi prasās uzzvanīt iestādēm, lai parunā ar viņu par bērna labklājību. Šis taču savā ziņā ir pedofīlu un pervertu magnēts.....
Lai arī cik drausmīgi tas nebūtu, sliecot piekrist tas forumietes viedoklim, kas teica, ka viņai ir garīgās attīstības problēmas
12.09.2024 10:34 |

Reitings 950
Reģ: 09.02.2024
Viņa taču vēl baro ar krūti puiku.
Kā var nofilmēt sevi tādā bardakā…
Radinieki, cik pēc viņas storijiem noprotams, nosodīja, nebija jau viņai dzīves miestā ar šādām izdarībām. Alūksnē laikam?
Tāpēc jau aizmuka uz Rīgu, vietējie knāba nost.
12.09.2024 10:43 |

Reitings 1080
Reģ: 11.09.2022
Sezam @ 12.09.2024 10:43
Viņa taču vēl baro ar krūti puiku.
Kā var nofilmēt sevi tādā bardakā…
Radinieki, cik pēc viņas storijiem noprotams, nosodīja, nebija jau viņai dzīves miestā ar šādām izdarībām. Alūksnē laikam?
Tāpēc jau aizmuka uz Rīgu, vietējie knāba nost.

Jā, tagad tas vēršas lielākā patvaļā. Laikam likumiski pieaugušu cilvēku tā vienkārši nevar piespiest ārstēties pret paša gribu. Būtu viņa viena, tad nu Dies’ ar viņu, lai kaut uz ielas plika vārtās, bet šeit ir mazs bērniņš, kam nav izvēles iespējas. Žēl tā puisīša..izskatās, ka viņa viņu mīl, bet nu greiza uztvere uz to sevis mīlēšanu un robežām, kas ir pieņemami un kas nē.
12.09.2024 12:05 |

Reitings 695
Reģ: 04.09.2024
Es par šo sievieti uzzināju no foruma, apskatījos un liekas, ka viņa lec pakaļ tam, kas tagad sabiedrībā populārs - plikumi seksīgums, vulgārs apģērbs, krūšturi, ko tagad moderni sauc par topiņiem un sevis mīlēšana. Tādi profili kaudze, lai vāktu like, lai vāktu sekotājus.
Katra otrā influencere tagad bildē ar izpiedušiem krūšu galiem un izstieptu pakaļu.
Es domāju, ka šai sievietei ir kādas problēmas gan un viņa nefiltrē, ka blakus ir bērns un nesaprot cik briesmīgi tas viss izskatās no malas. Saturs jau tāds pats kā tagad trešajai influencerei - sevis mīla un plikumi. Saskatās pinterestā bildes un dod vaļā.
12.09.2024 13:19 |

Reitings 1499
Reģ: 29.04.2021
Pūce Pūcīgā @ 12.09.2024 13:19
Es par šo sievieti uzzināju no foruma, apskatījos un liekas, ka viņa lec pakaļ tam, kas tagad sabiedrībā populārs - plikumi seksīgums, vulgārs apģērbs, krūšturi, ko tagad moderni sauc par topiņiem un sevis mīlēšana. Tādi profili kaudze, lai vāktu like, lai vāktu sekotājus.
Katra otrā influencere tagad bildē ar izpiedušiem krūšu galiem un izstieptu pakaļu.
Es domāju, ka šai sievietei ir kādas problēmas gan un viņa nefiltrē, ka blakus ir bērns un nesaprot cik briesmīgi tas viss izskatās no malas. Saturs jau tāds pats kā tagad trešajai influencerei - sevis mīla un plikumi. Saskatās pinterestā bildes un dod vaļā.

Tas gan ,nezin kāpēc ļoti daudzām sevis mīlēšana asociējas ar seksīgām , vulgārām bildēm, savu augumu izrādīšanu . Man gan liekas , ka tomēr sevi var mīlēt arī apģērbtu, tādu kāda tu esi un nav obligāti katru dienu jārada , kādas apakšbikses tev ir mugurā.
12.09.2024 15:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits