queen2820 @ 05.09.2024 10:13
Man vispār liekas dīvaini pirkt onlyfans, ja to visu var internetā atrast par brīvu .
Sezam @ 04.09.2024 12:56Par to pliko Lauru šeit uzzināju, šad tad paskatos un visbiežāk sveškauns, tirinās vecos izstaipītos stringos ar to puspavērto muti kas laikam viņasprāt dikti seksīgi ?
Es nezinu vai tiešām sevi šādi ir jāpazemo un OF noteikti liek kailbildes, nezinu vai atrodas auditorija 20 gadīgai single mom ar ļoti nozīstām krūtīm vecās apenēs.
Zilais Valis @ 06.09.2024 21:22Man pat nebija jāskatās video vai profils jāpatin uz leju, kā pēc pirmā ieliktā video stopkadra ir skaidrs, ka meitene tieši uz šī (ma*ka+dēls) vēlas nopelnīt popularitāti un reitingus. Jo no visa video, kas iespējams, bija garāks par vienu stopkadru, šī izvēlējusies tieši to, kur ir redzams dēls pie viņas netīrās kājas. Tad tur ir skaidrs-tas viss tiek darīts tikai skatījumiem, un patiesībā viņa ir malacis, jo panāca to,ka par viņu izveidoja diskusiju. Reitingi būs,statistika būs, sarunas par viņu būs. Un turpmāk katrā nākamajā video viņa ievietos tieši to stopkadru, kur redzams dēls.
noidea @ 09.09.2024 15:41
Neatrodas. Viņa dzīvo pilnīgā bomžu midzenī, un tagad sākusi strādāt Hesburger. Es viņu bieži apskatos un šausminos. Man izskatās, ka viņai pilnīgi nopietni ir garīgas problēmas tai Laurai. Viņa ir reti pretīga ar savu iedomāto seksapīlu.
Laifixezo @ 09.09.2024 08:14Labrīt!Tikko pamanīju,ka alisewenvosit pārdod handmade apakšveļas komplektus. Par pāris diegiem 90€, ir kas reāli pērk ko tādu? Saprotams ka tas ir laikietilpīgs darbs ko tādu radīt bet nu cena šķiet kosmoss.Instagram aclingerie_handmade
Un vispār ne par tēmu,bet kur nopirkt skaistu apakšveļu kas nesastāv tikai no krūšu galu nosedzoša materiāla,bet ir tiešām gaumīga ne vulgāra?
queen2820 @ 12.09.2024 08:12Var jau kaut vai sevi pliku filmēt , bet vai tiešām tas jādara ar bērnu kopā? Bērns ar laiku , it īpaši dēls, var sākt nepareizi savu māti uztvert , ja viņa sevi aiztiek un glāsta bērna klātbutne , nu nav tas okay.
Ļoti piekrītu. Tai meitenei vajag palīdzību.Tortilja @ 12.09.2024 09:43Garīgās slimības bieži vien iet kopā ar paaugstinātu seksualitāti. Parasti tādos gadījumos tiek lietoti medikamenti, lai to slāpētu. Viņai 100% ir kāda galvas slimība. Šeit ir jautājums, kur ir viņas tuvinieki?
amoreamore @ 11.09.2024 23:56Nu vnk ko
Sezam @ 12.09.2024 10:43Viņa taču vēl baro ar krūti puiku.
Kā var nofilmēt sevi tādā bardakā…
Radinieki, cik pēc viņas storijiem noprotams, nosodīja, nebija jau viņai dzīves miestā ar šādām izdarībām. Alūksnē laikam?
Tāpēc jau aizmuka uz Rīgu, vietējie knāba nost.
Pūce Pūcīgā @ 12.09.2024 13:19Es par šo sievieti uzzināju no foruma, apskatījos un liekas, ka viņa lec pakaļ tam, kas tagad sabiedrībā populārs - plikumi seksīgums, vulgārs apģērbs, krūšturi, ko tagad moderni sauc par topiņiem un sevis mīlēšana. Tādi profili kaudze, lai vāktu like, lai vāktu sekotājus.
Katra otrā influencere tagad bildē ar izpiedušiem krūšu galiem un izstieptu pakaļu.
Es domāju, ka šai sievietei ir kādas problēmas gan un viņa nefiltrē, ka blakus ir bērns un nesaprot cik briesmīgi tas viss izskatās no malas. Saturs jau tāds pats kā tagad trešajai influencerei - sevis mīla un plikumi. Saskatās pinterestā bildes un dod vaļā.