Apjukums

Reitings 402
Reģ: 18.03.2023
Jaunas attiecības, bet kaut kas nav. Vai viņš ne tāds, vai es neriktīga, vai vienkārši nesaskan?
Kad es kaut ko jautāju, normāli (manuprāt) uzturu sarunu, viņam šķiet, ka es viņu mācu, zāģēju, izprašņāju un lienu ar savu viedokli. Es iznesot smadzenes, jo "kā to var nesaprast?". Man patīk izrunāt lietas, bet es jau redzu "Tikai ne atkal!" viņa sejā.
Kad apnīk lēkāt apkārt, nolemju, ka vairs neko neteikšu, ieraujos sevī, tad es esot vienmēr dusmīga un kam viņam tādu sapūtušos sievieti?
Kad mēģinu neko neņemt galvā, tad man šķiet, ka tik izdabāju viņam, despotam un esmu tukša vieta.
Beigās es jau vairs nesaprotu, varbūt tiešām esmu stulba, sekla sieviete, vai man kāda neiroze vai vienkārši uzķērusies uz toksisko narcisu.
Attiecībās taču jābūt viegli, nevis katru minūti jāuztraucas, vai pateicu pareizi, vai izdarīju pareizi, lai tikai atkal nav kašķis 😬 Bet varbūt tiešām esmu egoiste un neprotu pieslīpēties?
26.08.2024 20:21 |

Reitings 65
Reģ: 12.03.2018
Manuprāt, ja viņu tagad attiecību sākumā kaitina tava vēlme runāt un izrunāties un viņš tev to pasaka, tad pagaidām viņš vēl ir "pieklājīgs".
Iespējams viņam ir kāda trauma (mamma, bijušās attiecības utt) kurās viņam ir vadzis lūzis, varbūt viņš jūtās kontrolēts.
Viss ir atkarīgs no tevis, kā tu redzi šīs attiecības.Iespējams vnk neesat radīti viens otram, jo, kā zināms mēs nevaram otru izmainīt(viņam nepatiks tava runāšana, tev nepatiks, tas,ka nevari izrunāties)
Paņem no šīm attiecībām kādu mācību un domā par to ,kā tev ir labāk.
27.08.2024 22:38 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Kādā vecumā jūs abi esat? Tas teksts par to urķēšanos 3 dienu garumā man liek domāt, ka esat zem 25.
28.08.2024 11:31 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6782
Reģ: 13.11.2016
SarmaD @ 28.08.2024 11:31
Kādā vecumā jūs abi esat? Tas teksts par to urķēšanos 3 dienu garumā man liek domāt, ka esat zem 25.

Man arī radās tāds jautājums.
28.08.2024 11:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)