IceCream @ 23.08.2024 18:19Es arī neatstāju. Interesants te man likās piemērs, ka par nagiem ir dzeramnauda, par skropstām nē.
Man vispār pēdējā laikā kaut kā uzbāzīgi Facebook rāda visādus amerikāņu tirliņu uzsaukumus, ka ja nevar maksāt dzeramnaudu, tad lai vispār neizmanto pakalpojumu.
IceCream @ 23.08.2024 18:19Es arī neatstāju. Interesants te man likās piemērs, ka par nagiem ir dzeramnauda, par skropstām nē.
Man vispār pēdējā laikā kaut kā uzbāzīgi Facebook rāda visādus amerikāņu tirliņu uzsaukumus, ka ja nevar maksāt dzeramnaudu, tad lai vispār neizmanto pakalpojumu.
cory @ 25.08.2024 20:35
Es arī reddit’ā redzēju ierakstu, kur dāma aizgājusi uztaisīt nagus uz salonu Amerikā, samaksājusi par to $150 un pēc vizītes saņēmusi sms no salona ar tekstu “pamanījām, ka jūs atstājāt dzeramnaudu, kas mazāka par 15%. Vai varat iedot atsauksmi, kā uzlabot sniegto servisu”. Ja es kaut ko tādu saņemtu no salona, kurā jau tā esmu atstājusi 150 dolārus, nekad tur vairs kāju nespertu ? Tādu sms uztveru, kā kaunināšanu par to, ka atstāta tik maza dzeramnauda, nevis patiesu vēlmi uzlabot pakalpojumu.
Mashka Kakashka @ 25.08.2024 20:40
Esmu redzējusi video - cilvēki ASV samaksā rēķinu ap 300 dolāriem parastā kafejnīcā, ģimene aiziet paēst. Viesmīle nāk skaidroties un lamāties, ka atstāta maza dzeramnauda. ? Pat vicina rokas un bļauj, lai vairs nenāk pie viņiem ēst. Ja mēs sāksim atbalstīt dzeramnaudas visas jomās, ticu, ka sekos tas pats.