Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vadīšanas apmācības instruktore

Reitings 13
Reģ: 26.09.2023
Sveiki, visiem, kas liek tiesības!
Vārdsakot, man tiesības liekot negāja viegli, bet es centos! (Zināju visus likumus, visu pierakstīju, ko man teica instruktori).
Īsāk sakot - Es izvēlējos sev par instruktoru sievieti vārdā Olita. Sāksim ar to, ka viņa mani nolaida un salīdzināja ar citiem. Teica, ka es nekad nenolikšu tiesības.
Aizejot pie cita instruktora, viņš teica, ka nav tik slikti , un daudz mani slavēja un es noliku tiesības. Tā kā esiet uzmanīgi un neļaujiet sevi pazemot! Es saprotu, ja ir kļūdas, ir jāsaka un jāizrāda, bet nav jāsalīdzina ar citiem un morāli jānolaiž.
14.08.2024 18:33 |

Reitings 234
Reģ: 11.02.2024
Man instruktors riebās, jo bija riktīgs tizlenis. Kā nomainīju instruktoru un veco pasūtīju trīs mājas tālāk, jau pēc ļoti neilga laika noliku eksi ar pirmo reizi. Nevajag ļaut muļķiem sevi noniecināt un izsmiet. Šādās situācijās self respekts pats svarīgākais
15.10.2024 23:49 |

10 gadi
Reitings 3207
Reģ: 29.01.2009
Instruktoriem jābūt stingrākiem. Tik nenormāli daudz idioti, kas nebrauc, guļ pie zaļā. Priekšā neviena nav un brauc uz 30, taisa korķi, uz šosejas velkas pa 2.,3.joslu, malā neiet. Mīzaliem nav ko uz ceļa darīt. Īpaši tizlas ir sievietes. Daudz sausiņi arī nejēdz braukt, bet 90% tās ir sievietes.
16.10.2024 09:11 |

Reitings 11598
Reģ: 30.12.2015
iespraukšos vecā tēmā ar savu jautājumu - iesakiet labu instruktoru uz manuāļa Rīgā!
īsumā - vecais instruktors mani diezgan čakarēja, braukāju ļoti vienveidīgus maršrutus, nemācija figūras un pat ne Mūkusalas apli ne, tāpēc izlēmu nomainīt instruktoru, ko atradu online. Jaunais ir it kā sakarīgs, māca visu ko, bet viņam pašam baigi patīk pastūrēt mana vietā šad tad :D mani tas mazliet mulsina, tāpēc meklēju vēl kādu variantu :)
07.12.2024 15:41 |

10 gadi
Reitings 1156
Reģ: 13.01.2011
maijpukjiite @ 07.12.2024 15:41
iespraukšos vecā tēmā ar savu jautājumu - iesakiet labu instruktoru uz manuāļa Rīgā!
īsumā - vecais instruktors mani diezgan čakarēja, braukāju ļoti vienveidīgus maršrutus, nemācija figūras un pat ne Mūkusalas apli ne, tāpēc izlēmu nomainīt instruktoru, ko atradu online. Jaunais ir it kā sakarīgs, māca visu ko, bet viņam pašam baigi patīk pastūrēt mana vietā šad tad :D mani tas mazliet mulsina, tāpēc meklēju vēl kādu variantu :)

Man ļoti patika Miks no Rīgas autoskolas. Māsa gāja pie viena cita tur un arī labas atsauksmes.
Takā man nevedās labi ar tiesībām un ar instruktoriem izmēģināju tiešām daudzus no Presto. Pēc tam jā- aizgāju pie Mika
07.12.2024 17:20 |

Reitings 354
Reģ: 30.08.2024
maijpukjiite @ 07.12.2024 15:41

Dabū savu mašīnu ko lauzt mācībās, tad instruktori kļūs labāki. Tu vēl aplim neesi gatava.
08.12.2024 12:57 |

Reitings 11598
Bebermans @ 08.12.2024 12:57

Dabū savu mašīnu ko lauzt mācībās, tad instruktori kļūs labāki. Tu vēl aplim neesi gatava.
man prieks, ka jūs esat tik ārkārtīgi "gudrs" dīvāna eksperts, ka nezinot situāciju un manas braukšanas prasmes, varat noteikt, kam es esmu vai neesmu gatava :) arī apmācībās neko neesmu lauzusi vai bojājusi un nez kāpēc pie jaunā instruktora mierīgi braucu pa Mūkusalas apli :) tā kā jūsu nesakarīgā muldoņa ir absolūti nevietā
08.12.2024 13:08 |

Reitings 354
maijpukjiite @ 08.12.2024 13:08
man prieks, ka jūs esat tik ārkārtīgi "gudrs" dīvāna eksperts, ka nezinot situāciju un manas braukšanas prasmes, varat noteikt, kam es esmu vai neesmu gatava :) arī apmācībās neko neesmu lauzusi vai bojājusi un nez kāpēc pie jaunā instruktora mierīgi braucu pa Mūkusalas apli :) tā kā jūsu nesakarīgā muldoņa ir absolūti nevietā

Tieši tā. Es nezinu tieši tavas braukšanas prasmes.
Bet zinu to ka parasti instruktori dod braukšanai savas mašīnas, kas arī izraisa īpatnējo attieksmi.
Ja apmācāmie lietotu savas mašīnas, tad instruktori kļūtu labāki un būtu lielāka instuktoru izvēle pie kam par mazāku cenu.
Un pats apmācāmais varētu pieņemt lēmumu ka šodien grib izmēģināt mūkusalas apli laikā kad visintensīvākā satiksme.
Ja tu mašīnu tā kā tā plāno iegādāties - tad arī tavam budžetam šāds risinājums būtu optimāls.
Šito visu var izdomāt sēžot dīvānā un vienkārši būdamam gudram un neko nezinot pat tavām faktiskajām braukšanas prasmēm un to ka tu atrisināji problēmu kur dabūt instruktoru. Tas labi ka tev jau sanāca un problēma zaudēja aktualitāti. Tagad mēs to zinām un nepametot dīvānu un nesākot tev kaut ko mācīt.
08.12.2024 15:42 |

Reitings 20872
Reģ: 27.11.2018
gii_star @ 16.10.2024 09:11
Instruktoriem jābūt stingrākiem. Tik nenormāli daudz idioti, kas nebrauc, guļ pie zaļā. Priekšā neviena nav un brauc uz 30, taisa korķi, uz šosejas velkas pa 2.,3.joslu, malā neiet. Mīzaliem nav ko uz ceļa darīt. Īpaši tizlas ir sievietes. Daudz sausiņi arī nejēdz braukt, bet 90% tās ir sievietes.
Ak, lūk, lielais ceļu karalis ieradies ar savu “visi ir idioti, tikai es māku braukt” enerģiju. Tādi kā tu, kas domā, ka satiksme ir viņu privātā Mario Kart trase, ir tie, kas patiesībā apdraud visus pārējos. Necieni citus uz ceļa, brauc agresīvi, un tad vēl sēdi dusmīgs, ka dzīve nav pielāgota tavam grandiozajam ego.
Un tie dzimumu komentāri? šis nav 2008. gada Realitātē tava problēma nav sievietes pie stūres, bet gan fakts, ka tev pašam nav ne pacietības, ne cieņas pret citiem satiksmes dalībniekiem.
Gribi, lai visi brauc kā tu? Forši, tad iesaku iznomāt privātu lidlauku, kur dragāt pēc sirds patikas, jo reālajā pasaulē ceļš ir kopīgs visiem.
08.12.2024 17:13 |

Reitings 354
Otiiilija @ 08.12.2024 17:13
Ak, lūk, lielais ceļu karalis ieradies ar savu “visi ir idioti, tikai es māku braukt” enerģiju. Tādi kā tu, kas domā, ka satiksme ir viņu privātā Mario Kart trase, ir tie, kas patiesībā apdraud visus pārējos. Necieni citus uz ceļa, brauc agresīvi, un tad vēl sēdi dusmīgs, ka dzīve nav pielāgota tavam grandiozajam ego.
Un tie dzimumu komentāri? šis nav 2008. gada Realitātē tava problēma nav sievietes pie stūres, bet gan fakts, ka tev pašam nav ne pacietības, ne cieņas pret citiem satiksmes dalībniekiem.
Gribi, lai visi brauc kā tu? Forši, tad iesaku iznomāt privātu lidlauku, kur dragāt pēc sirds patikas, jo reālajā pasaulē ceļš ir kopīgs visiem.

Ceļu karaļiem visi traucē tāpēc ka nepietiekamas braukšanas prasmes.
Bet instruktori nemaz nav ieinteresēti lai cilveki ātri iemācās vadīt auto, vai arī labi iemācās vadīt auto. Par to instruktoriem neviens nemaksā. Maksā par stundām. Un jo ilgāk apmācāmais nemācēs braukt - jo vairāk naudas tiks iegūts. Tāpēc instruktors orientēts uz nedrošības sajūtas veidošanu.
08.12.2024 18:43 |

Reitings 131
Reģ: 02.10.2024
Pagājis jau laiks, bet es laikam nekad neaizmirsīšu savu debīlo instruktoru, kurš pilnīgi orgasmēja pie katras kļūdas un tad svētlaimīgi noteica - nu, re, neesi gatava eksāmenam! Tad atradu citu, kurš nebija ieinteresēts vilkt gumiju, jo uz viņu bija rinda, tas arī mācīja, nevis čakarēja.
10.12.2024 14:10 |

Reitings 354
Erevana @ 10.12.2024 14:10
Pagājis jau laiks, bet es laikam nekad neaizmirsīšu savu debīlo instruktoru, kurš pilnīgi orgasmēja pie katras kļūdas un tad svētlaimīgi noteica - nu, re, neesi gatava eksāmenam! Tad atradu citu, kurš nebija ieinteresēts vilkt gumiju, jo uz viņu bija rinda, tas arī mācīja, nevis čakarēja.

Man arī teica ka nav gatavs.
Bet es teicu - tas nekas ka nav gatavs. Staigāšu un maksāšu labāk par eksāmeniem. Pie reizes mācīšos.
Tagad eksāmens maksā 44.60
Cik ta maksā pati apmācība? Laikam uz pusi lētāk.
Bet var taču arī nolikt.
10.12.2024 17:02 |

Reitings 131
Bebermans @ 10.12.2024 17:02

Man arī teica ka nav gatavs.
Bet es teicu - tas nekas ka nav gatavs. Staigāšu un maksāšu labāk par eksāmeniem. Pie reizes mācīšos.
Tagad eksāmens maksā 44.60
Cik ta maksā pati apmācība? Laikam uz pusi lētāk.
Bet var taču arī nolikt.

Apmācības tagad ļoti dārgas, nezinu cik, bet pirms gada paziņa laikam ap 50 par vienu nodarbību maksāja. Neesmu tankā, bet tiešām dārgi. Un eksāmenu kā mācīšanos arī nevajag ieteikt, jo tur pēc 10 min. var pateikt - paldies, uzredzēšanos.
10.12.2024 17:24 |

Reitings 2078
Reģ: 03.11.2023
Bebermans @ 08.12.2024 18:43

Ceļu karaļiem visi traucē tāpēc ka nepietiekamas braukšanas prasmes.
Bet instruktori nemaz nav ieinteresēti lai cilveki ātri iemācās vadīt auto, vai arī labi iemācās vadīt auto. Par to instruktoriem neviens nemaksā. Maksā par stundām. Un jo ilgāk apmācāmais nemācēs braukt - jo vairāk naudas tiks iegūts. Tāpēc instruktors orientēts uz nedrošības sajūtas veidošanu.

Nemuldi, instruktors, pie kā es gāju bija super pieprasīts un mani uz eksāmenu palaida, kad es pati vēl pat nejutos 100% gatava
10.12.2024 18:19 |

Reitings 131
Džinga @ 10.12.2024 18:19

Nemuldi, instruktors, pie kā es gāju bija super pieprasīts un mani uz eksāmenu palaida, kad es pati vēl pat nejutos 100% gatava

Redzi, ir instruktori, kas apzinās, ka kursants ir gatavs satiksmei, pat, ja pašu jauno braucēju vēl māc atbildīgā piesardzība, bet ir tādi, kas reāli slauc naudu un iedzen kompleksos. Otrie ir tie, uz kuriem nestāv rindā, viņi ir pieejami kaut rīt vai vismaz parīt. Uz to iekrīt tie, kas meklē instruktoru, ja gribas sākt ātrāk un domā, ka visi māca daudzmaz vienādi. Nē!
10.12.2024 18:58 |

Reitings 354
Džinga @ 10.12.2024 18:19

es jau neteicu ka tevi nepalaida uz eksāmenu.
Instruktos nemaz nevar palaist vai nepalaist.
Lai tiktu eksāmenā - vajag iet uz CSDD un samaksāt par eksāmena kārtošanu un jābūt nokārtotam teorētiskajam eksāmenam.
Es muldēju par to ka instruktoriem maksā par stundām un tāpēc nav ieinteresēti lai cilvēks ātri nokārtotu eksāmenu.
Principā instruktoram nav jātrenē tieši eksāmenam, jo paša cilvēka interesēs ir ne tikai nokārtot, bet arī labi braukt, jo tas var ietaupīt daudz naudas.
Un ja instruktors ieinteresēts palielināt stundu daudzumu - tad jau meklē veidus kā to izdarīt nevis tieši iemācīt braukt.
10.12.2024 19:21 |

Reitings 131
Man darbs saistīts ar publisku uzstāšanos un es nebaidos no svešiem cilvēkiem, situācijām, negaidītiem pavērsieniem, bet braukšanas eksāmenā es drebēju kā apšu lapa, kaut braucu diezgan ok uz eksāmena laiku. Tiesības dabūju ar pirmo. Man laikam kāds pusgads pagāja ikdienā vienai braucot, kad sajutos pārliecinoši Rīgas ielu satiksmē.
Jā, mans otrais (labais) instruktors uzreiz pateica, ka nemācīs, kā nokārtot eksāmenu, eksāmena maršrutus un biežākās kļūdas, bet mācīs iekļauties satiksmē un braukt.
10.12.2024 19:38 |

Reitings 131
Un tas instruktors toreiz man pat pateica - ja atnāci, lai tikai nokārtotu eksāmenu, es neņemu tādus. Bet toreiz man bija mērķis iemācīties braukt, ne tikai eksāmenu nokārtot, mums labi sagāja.
10.12.2024 19:55 |

Reitings 11598
Erevana @ 10.12.2024 19:38
Man darbs saistīts ar publisku uzstāšanos un es nebaidos no svešiem cilvēkiem, situācijām, negaidītiem pavērsieniem, bet braukšanas eksāmenā es drebēju kā apšu lapa, kaut braucu diezgan ok uz eksāmena laiku. Tiesības dabūju ar pirmo. Man laikam kāds pusgads pagāja ikdienā vienai braucot, kad sajutos pārliecinoši Rīgas ielu satiksmē.
Jā, mans otrais (labais) instruktors uzreiz pateica, ka nemācīs, kā nokārtot eksāmenu, eksāmena maršrutus un biežākās kļūdas, bet mācīs iekļauties satiksmē un braukt.
ja var uzzināt, kā sauca instruktoru?
10.12.2024 22:10 |

Reitings 2078
Reģ: 03.11.2023
Erevana @ 10.12.2024 18:58

Redzi, ir instruktori, kas apzinās, ka kursants ir gatavs satiksmei, pat, ja pašu jauno braucēju vēl māc atbildīgā piesardzība, bet ir tādi, kas reāli slauc naudu un iedzen kompleksos. Otrie ir tie, uz kuriem nestāv rindā, viņi ir pieejami kaut rīt vai vismaz parīt. Uz to iekrīt tie, kas meklē instruktoru, ja gribas sākt ātrāk un domā, ka visi māca daudzmaz vienādi. Nē!

Jupp, būtībā jāskatās, kuri ir pieprasīti. Un man ļoti patika mana autoskola, kur braukšanas varēja pieteikt un apmaksāt caur mājaslapu, automātiski atkrīt dažas problēmas ar negodīgajiem
10.12.2024 22:19 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits