maijpukjiite @ 07.12.2024 15:41iespraukšos vecā tēmā ar savu jautājumu - iesakiet labu instruktoru uz manuāļa Rīgā!
īsumā - vecais instruktors mani diezgan čakarēja, braukāju ļoti vienveidīgus maršrutus, nemācija figūras un pat ne Mūkusalas apli ne, tāpēc izlēmu nomainīt instruktoru, ko atradu online. Jaunais ir it kā sakarīgs, māca visu ko, bet viņam pašam baigi patīk pastūrēt mana vietā šad tad :D mani tas mazliet mulsina, tāpēc meklēju vēl kādu variantu :)
maijpukjiite @ 07.12.2024 15:41iespraukšos vecā tēmā ar savu jautājumu - iesakiet labu instruktoru uz manuāļa Rīgā!
īsumā - vecais instruktors mani diezgan čakarēja, braukāju ļoti vienveidīgus maršrutus, nemācija figūras un pat ne Mūkusalas apli ne, tāpēc izlēmu nomainīt instruktoru, ko atradu online. Jaunais ir it kā sakarīgs, māca visu ko, bet viņam pašam baigi patīk pastūrēt mana vietā šad tad :D mani tas mazliet mulsina, tāpēc meklēju vēl kādu variantu :)
man prieks, ka jūs esat tik ārkārtīgi "gudrs" dīvāna eksperts, ka nezinot situāciju un manas braukšanas prasmes, varat noteikt, kam es esmu vai neesmu gatava :) arī apmācībās neko neesmu lauzusi vai bojājusi un nez kāpēc pie jaunā instruktora mierīgi braucu pa Mūkusalas apli :) tā kā jūsu nesakarīgā muldoņa ir absolūti nevietāBebermans @ 08.12.2024 12:57
Dabū savu mašīnu ko lauzt mācībās, tad instruktori kļūs labāki. Tu vēl aplim neesi gatava.
maijpukjiite @ 08.12.2024 13:08man prieks, ka jūs esat tik ārkārtīgi "gudrs" dīvāna eksperts, ka nezinot situāciju un manas braukšanas prasmes, varat noteikt, kam es esmu vai neesmu gatava :) arī apmācībās neko neesmu lauzusi vai bojājusi un nez kāpēc pie jaunā instruktora mierīgi braucu pa Mūkusalas apli :) tā kā jūsu nesakarīgā muldoņa ir absolūti nevietā
Ak, lūk, lielais ceļu karalis ieradies ar savu “visi ir idioti, tikai es māku braukt” enerģiju. Tādi kā tu, kas domā, ka satiksme ir viņu privātā Mario Kart trase, ir tie, kas patiesībā apdraud visus pārējos. Necieni citus uz ceļa, brauc agresīvi, un tad vēl sēdi dusmīgs, ka dzīve nav pielāgota tavam grandiozajam ego.gii_star @ 16.10.2024 09:11Instruktoriem jābūt stingrākiem. Tik nenormāli daudz idioti, kas nebrauc, guļ pie zaļā. Priekšā neviena nav un brauc uz 30, taisa korķi, uz šosejas velkas pa 2.,3.joslu, malā neiet. Mīzaliem nav ko uz ceļa darīt. Īpaši tizlas ir sievietes. Daudz sausiņi arī nejēdz braukt, bet 90% tās ir sievietes.
Otiiilija @ 08.12.2024 17:13Ak, lūk, lielais ceļu karalis ieradies ar savu “visi ir idioti, tikai es māku braukt” enerģiju. Tādi kā tu, kas domā, ka satiksme ir viņu privātā Mario Kart trase, ir tie, kas patiesībā apdraud visus pārējos. Necieni citus uz ceļa, brauc agresīvi, un tad vēl sēdi dusmīgs, ka dzīve nav pielāgota tavam grandiozajam ego.
Un tie dzimumu komentāri? šis nav 2008. gada Realitātē tava problēma nav sievietes pie stūres, bet gan fakts, ka tev pašam nav ne pacietības, ne cieņas pret citiem satiksmes dalībniekiem.
Gribi, lai visi brauc kā tu? Forši, tad iesaku iznomāt privātu lidlauku, kur dragāt pēc sirds patikas, jo reālajā pasaulē ceļš ir kopīgs visiem.
Erevana @ 10.12.2024 14:10Pagājis jau laiks, bet es laikam nekad neaizmirsīšu savu debīlo instruktoru, kurš pilnīgi orgasmēja pie katras kļūdas un tad svētlaimīgi noteica - nu, re, neesi gatava eksāmenam! Tad atradu citu, kurš nebija ieinteresēts vilkt gumiju, jo uz viņu bija rinda, tas arī mācīja, nevis čakarēja.
Bebermans @ 10.12.2024 17:02
Man arī teica ka nav gatavs.
Bet es teicu - tas nekas ka nav gatavs. Staigāšu un maksāšu labāk par eksāmeniem. Pie reizes mācīšos.
Tagad eksāmens maksā 44.60
Cik ta maksā pati apmācība? Laikam uz pusi lētāk.
Bet var taču arī nolikt.
Bebermans @ 08.12.2024 18:43
Ceļu karaļiem visi traucē tāpēc ka nepietiekamas braukšanas prasmes.
Bet instruktori nemaz nav ieinteresēti lai cilveki ātri iemācās vadīt auto, vai arī labi iemācās vadīt auto. Par to instruktoriem neviens nemaksā. Maksā par stundām. Un jo ilgāk apmācāmais nemācēs braukt - jo vairāk naudas tiks iegūts. Tāpēc instruktors orientēts uz nedrošības sajūtas veidošanu.
Džinga @ 10.12.2024 18:19
Nemuldi, instruktors, pie kā es gāju bija super pieprasīts un mani uz eksāmenu palaida, kad es pati vēl pat nejutos 100% gatava
Džinga @ 10.12.2024 18:19
Nemuldi, instruktors, pie kā es gāju bija super pieprasīts un mani uz eksāmenu palaida, kad es pati vēl pat nejutos 100% gatava
ja var uzzināt, kā sauca instruktoru?Erevana @ 10.12.2024 19:38Man darbs saistīts ar publisku uzstāšanos un es nebaidos no svešiem cilvēkiem, situācijām, negaidītiem pavērsieniem, bet braukšanas eksāmenā es drebēju kā apšu lapa, kaut braucu diezgan ok uz eksāmena laiku. Tiesības dabūju ar pirmo. Man laikam kāds pusgads pagāja ikdienā vienai braucot, kad sajutos pārliecinoši Rīgas ielu satiksmē.
Jā, mans otrais (labais) instruktors uzreiz pateica, ka nemācīs, kā nokārtot eksāmenu, eksāmena maršrutus un biežākās kļūdas, bet mācīs iekļauties satiksmē un braukt.
Erevana @ 10.12.2024 18:58
Redzi, ir instruktori, kas apzinās, ka kursants ir gatavs satiksmei, pat, ja pašu jauno braucēju vēl māc atbildīgā piesardzība, bet ir tādi, kas reāli slauc naudu un iedzen kompleksos. Otrie ir tie, uz kuriem nestāv rindā, viņi ir pieejami kaut rīt vai vismaz parīt. Uz to iekrīt tie, kas meklē instruktoru, ja gribas sākt ātrāk un domā, ka visi māca daudzmaz vienādi. Nē!