Lola Lō @ 22.05.2024 08:56
Saules aizsargkrēms jau neaizsargā no iesauļošanās. Tas pasargā no UV negatīvās ietekmes. Iesauļošanās jau nav rādītājs tam vai krēms darbojas vai nedarbojas.
Saku, tās 8h izklausās pārāk labi, lai būtu patiesība, bet ticu, ka aizsardzība ir lielāka par 2h. Katrā ziņā spf50 noteikti.
Par to smērēšanos uz sviedriem- tas mani arī mulsina. visu dienu vasarā taču svīstam, vairāk vai mazāk.. Tie paši ikdienas putekļi no ielām un kosmētika.. un tad dienā ntās reizes vēl smērē tam visam pa virsu kaut ko.
Andie @ 22.05.2024 09:56
SPF neaizargā no visa saules starojuma, ar 50+ SPF teorētiski, tā kā vari iesauļoties, bet krietni mazāk kā bez un tā intesīvāk tas sāk notikt, takad SPF sāk zaudēt savu iedarbību. Tur kur man ir bijis uzklāts SPF tur iedegums ir 0, tur kur nav SPF tur ir iedegums, mans ādas tips neapdeg vispār, diezgan tumsnējs, man nav tās "sarkanās" fāzes, man uzreiz ir iedegums.
Ikdienā, kad esmu ofisā es principā nesvīstu, lai cik karsti būtu, ja vajag attīru seju ar mitro salveti un uzpūšu virsū jaunu kārtu, man ir līdz vnm spf, kas iet pa virsu arī kosmētikai, ja vajag.
Lola Lō @ 22.05.2024 10:37
Tu uzskati, ka cilvēks iesauļojas tikai tad, kad spf beidzas iedarbība? ??
Andie @ 24.05.2024 09:53
Cmon, tomēr SPF mērķis ir ādas aizsardzībai no apdegšanas, līdz ar to ādas bojājuma, kā dēļ, tad tu viņu lieto, ja ne lai neapdegt....duh. Ar visu spf vair iesauļoties, tas tiesa, bet tas notiek tomēr lēnāk. Pati uz sevis redzu,kad spf ir svaigi uzklāts un kad SPF jau ir pabijis pāris stundas vai neesmu uzklājusi vispār.
Lola Lō @ 24.05.2024 10:22
Te bija runa par ādas sarkanumu, kas nozīmējot,ka spf nedarbojas vairs...nu ja tu esi 10 minūtes pludmalē, tad protams, tu nebūsi sarkans, bet ja sēdi 3h saulē, būsi rozīgāks arī bez visiem spf.
Tā, ka kā te iepriekš tika teiks - nu nav sārtums uz ādas rādītājs spf darbībai vai nedarbībai.
Uz aci to darbību un nedarbību nevar noteikti.
Biodroga reāli sabeidza manu balto pludmales topiņu. Vai nu jāvelk drēbes, ko nav žēl izmest, vai jāiztiek bez krēma.cacaolatte @ 28.05.2024 15:49Man pret SPF krēmiem tagad radusies liela skepse.
VISI ŠAUSMĪGI PĀRKRĀSO APĢĒRBU ar dzelteni-zaļu toni, ka to vispār nevar izmazgāt!!! ?
HELP!!! Ir kāds krēms, kurš nav ar to dzelten-zaļo pretīgo pigmentu?!
Vasarā nēsāju baltas un gaišas drēbes, bet dēļ tā stulbā krēma, viss tiek sabojāts. Es nesaprotu, kā ir citām, es taču redzu, ka arī nēsā gaišas drēbes, jo sevišķi vasarā, pludmalē, kā citas cīnās ar to?
Esmu iztestējusi jau vairākus krēmus, man bija ieteikuši La Roche Posay, ka tas it kā mazāk smērē, bet nē, tāpat sasmērēts! :(
mangos @ 21.05.2024 23:33
Kādas tev ir tās sekas?
Varava @ 30.05.2024 18:57Mana mamma visu mūžu sauļojas pilnīgi kā maniaks. Un tiešām neizskatas ne krunkaināka, ne sliktāk par sava vecuma citām sievietēm . Pati lietoju spf pavasari un vasaras sākumā.
Andie @ 22.05.2024 09:56
SPF neaizargā no visa saules starojuma, ar 50+ SPF teorētiski, tā kā vari iesauļoties, bet krietni mazāk kā bez un tā intesīvāk tas sāk notikt, takad SPF sāk zaudēt savu iedarbību. Tur kur man ir bijis uzklāts SPF tur iedegums ir 0, tur kur nav SPF tur ir iedegums, mans ādas tips neapdeg vispār, diezgan tumsnējs, man nav tās "sarkanās" fāzes, man uzreiz ir iedegums.
Ikdienā, kad esmu ofisā es principā nesvīstu, lai cik karsti būtu, ja vajag attīru seju ar mitro salveti un uzpūšu virsū jaunu kārtu, man ir līdz vnm spf, kas iet pa virsu arī kosmētikai, ja vajag.
Lola Lō @ 30.05.2024 09:25Man liekas, ka galvenais ir uzmērēt to spf krēmu, kad ir tā trakā saule. Nu nenāks par sliktu, bet vai vajag katru dienu pakārtot spf krēma smērēšanai? Man pārliecība saka, ka ne. Tas jau arī ir kaut kāds pārspīlēts bums tagad.