Sveikas, dāmas un džeki!
Vēlos lūgt Jūsu padomu/viedokli par situāciju ar vīrieti, jo redzēju vienu video, kur džeks stāstīja, ka tikai pēc gadiem ir sapratis, ka viena meiča esot flirtējusi ar viņu, bet viņš viņu nejauši atraidījis, jo nesaprata mājienus. :D
Pirms nu jau trīs gadiem darba pasākumā redzēju kādu vīrieti. Mēs tur daudz nerunājām, bet kaut kā tā bieži it kā nejauši saskatījāmies. Pēc pasākuma viņš man piesekoja ig (piesekoja arī manai superskaistajai kolēģei, kura zināja, ka man viņš patīk), es viņam arī, viņš "nolaikoja" manas bildes, domāju, ka rakstīs man, bet nekā. Es neesmu no tām meičām, kas čalim raksta pirmajam, tāpēc viss arī beidzās ar savstarpēju sekošanu ig. Turklāt tajā laikā viņš vēl bija precējies, tāpēc, pat ja viņš rakstītu, atšūtu viņu.
BET
Nu jau ir pagājuši trīs gadi, komunikācija ir bijusi tikai no manis, kad apsveicu dzimšanas dienā un vārda dienā, viņš, protams, pateicās, bet tas arī viss. Tagad jau gadu viņš ir šķīries, savai ex-sievai un manai kolēģei ig vairs neseko, bet turpina sekot man un pēc manu story skatījumiem redzu, ka tos noskatās viens no pirmajiem un noskatās visus, kas, ņemot vērā viņa sekotāju skaitu, nav nejauši, jo zinu, ka arī viņam nav tik daudz laika, ko pavadīt ig, kas nozīmē, ka mani un manus story viņš meklē īpaši un neizlaiž, bet neko "nelaiko". :D (turpinājums komentārā)