Pērtiķīts @ 29.03.2024 09:01Sveikas!
Gribēju zināt vai šāda problēma ir visiem, kas izmanto go3 vai tas varbūt ir tikai tiem, kas neatrodas Latvijā.
Kad vēlos skatīties kaut ko no arhīva man rāda, ka "Tv kanāls autortiesību dēļ nav devis atļauju šis pārraides atskaņošanai arhīvā". Tā ir ar daudziem seriāliem un šoviem, piemēram, Divarpus vīri un Simpsoni.
Varbūt kāds zina vai tā tagad būs visu laiku un varbūt labāk ir izvēlēties citu vietni, kur skatīties Tv?
cory @ 29.03.2024 12:37
Tā būs, ja atrodies ārzemēs. TV kanāli iegādājoties ārzemju filmas un seriālus maksā par konkrētu skaitu pārraidīšanas reižu konkrētā valstī un konkrētā kanālā. Piem. Go3 iegādājas Divarpus vīri pirmo sezonu vienai izrādīšanas reizei Latvijas Go3 platfomā. Ja tu esi Go3 pieslēgusies piem.no Īrijas, tad tu šo seriālu neredzēsi, jo atrodies Īrijā, bet pārraides tiesības Go3 ir tikai uz Latvijas teritoriju.
Ja gribi, esot ārzemēs, tīri skatīties Latvijas tv kanālus bez šāda ierobežojuma, tad iesaku www.latvijas.tv. Maksas pakalpojums un ir pieejams tv arhīvs.
cory @ 29.03.2024 12:37
Tā būs, ja atrodies ārzemēs. TV kanāli iegādājoties ārzemju filmas un seriālus maksā par konkrētu skaitu pārraidīšanas reižu konkrētā valstī un konkrētā kanālā. Piem. Go3 iegādājas Divarpus vīri pirmo sezonu vienai izrādīšanas reizei Latvijas Go3 platfomā. Ja tu esi Go3 pieslēgusies piem.no Īrijas, tad tu šo seriālu neredzēsi, jo atrodies Īrijā, bet pārraides tiesības Go3 ir tikai uz Latvijas teritoriju.
Ja gribi, esot ārzemēs, tīri skatīties Latvijas tv kanālus bez šāda ierobežojuma, tad iesaku www.latvijas.tv. Maksas pakalpojums un ir pieejams tv arhīvs.
Stjuarte @ 29.03.2024 12:52
Es esmu Latvijā, bet tāpat neredzu.
kitijaarmazok @ 01.04.2024 00:31Arhīva iespēja vairs nebūs Tv3 grupas kanāliem. Atliek skatīties, kā kādreiz noteiktā laikā.?
Tāpēc atteicos no go3, jo neredzu jēgu vairs maksāt.
Šķiet, ka oficiāla ziņa vēl nekur nav bijusi, bet privāti go3 sniedza atbildi, ka viņiem būs ierobežots arhīvs TV3 grupas kanāliem - grupa noteiks kuras pārraides būs arhīvā un kuras nebūs.chihiro @ 01.04.2024 11:26
Kur to info var redzēt? Šobrīd rāda gandrīz visu arhīvā.
Savukārt tos pašus Simpsonus šobrīd arī Tet nerāda. Šobrīd nav nekādu atšķirību starp go3 un tet (man abi).
chihiro @ 01.04.2024 11:26
Kur to info var redzēt? Šobrīd rāda gandrīz visu arhīvā.
Savukārt tos pašus Simpsonus šobrīd arī Tet nerāda. Šobrīd nav nekādu atšķirību starp go3 un tet (man abi).
kitijaarmazok @ 01.04.2024 13:36
Rakstīju pašam GO3 un saņēmu šādu atbildi -
Arhīva funkcija nebūs vairākiem seriāliem,filmām TV3 grupas kanālos (TV3,TV6,3+,TV3 Life un TV3 Mini.)
Tas nozīmē,ka saturu iespējams redzēt tikai brīdī,kad raidījums tiek translantēts TV kanālā.Pēc konkrētā raidījuma beigām skatīties to arhīvā nebūs iespējams.
TV3 Group ievēro saņemtās licences noteikumus.Šie noteikumi attiecas uz visiem operatoriem Latvijā,kas izplata TV3 Group kanālus.
Kopējais apjoms no visa arhīva,kas nav pieejams, ir nedaudz vairāk kā 10%.
Kanāls joprojām ir pieejams. Tikai atsevišķam saturam nav arhīva fukncija. Par šādām izmaiņām paziņojumi iepriekš netiek sūtīti.