SarmaD @ 06.01.2024 15:55Sūdīgs humors tai viņa mātei. Tāds parasti ir ar ne īpaši daudz prātiņu apveltītām, kuras nereti pašas ir resnas.
Annijja @ 06.01.2024 16:10Jā, es pirmajā reizē tiešām domāju, ka varbūt tiešām viņai ir tāds melnais humors un tālāk viss būs labi un domāju draugs vienkārši negribēja mammu aizskart, tāpēc neko neteica, jo mamma tiešām joko, bet es pārpratu. Bet nu piedod atvaino, mēs esam tikušās jau 5 reizes un visās reizēs ir viens un tas pats un draugs klusē.
Annijja @ 06.01.2024 16:38Es pati neko nesaku viņai pretī aiz cieņas pret viņas vecumu, esmu tā audzināta, ka nevajag dzēst uguni ar uguni, bet viņa tiešām ir neizturama. Pašai ir vismaz +15-20 lieki kg, bet aizskar manu svaru.
Annijja @ 06.01.2024 16:38Es pati neko nesaku viņai pretī aiz cieņas pret viņas vecumu, esmu tā audzināta, ka nevajag dzēst uguni ar uguni, bet viņa tiešām ir neizturama. Pašai ir vismaz +15-20 lieki kg, bet aizskar manu svaru.
.Putns. @ 06.01.2024 17:07
Ļaunam ar ļaunu atbildēt nevajag, bet pabrīdināt var, ka visam ir savas sekas, jo pasaule ir apaļa un viss atgriežas! No Dieva vēl neviens nav aizbēdzis vai paslēpies.
Taču var arī pavērtēt sevi. Vai pašas izturēšanās nav augstprātīga, ka tā māte vēlas Tevi nolikt, lai iegūtu vēlamo rezultātu?
es tam draugam pateiktu, ka diemžēl nesaprotu viņas humoru, lai nākamreiz ciemos brauc viens pats:)Annijja @ 06.01.2024 15:53Čau!
Man ir 23, esmu attiecībās pusotru gadu. Pirms 3 mēnešiem draugs mani iepazīstināja ar savu mammu. Viņš mani brīdināja, ka viņa mamma mēdz būt asa, bet ļoti reti, tāpēc lai nebaidos. Skaisti saģērbos, nopirku viņai ziedus un končas, devāmies iepazīties. Uzreiz viņa man sāka izteikt visādas indīgas piezīmes un beigās "Es tak tikai jokoju, vai tad Tu humoru nesaproti? Man nevajag radinieci bez humora." Varbūt es kaut ko nesaprotu no humora, bet vai tas ir normāli, ka katrā tikšanās reizē viņa man saka pretīgas, indīgas piezīmes un beigās pasaka, ka tikai joko un es nesaprotot humoru? Piemēram, vai tas ir smieklīgi - Tevi laikam bērnībā nebaroja, ka kā skals esi, kleitu jānēsā ar formām, citādi kā uz pakaramā izskatīsies, baro manu dēlu kārtīgi, lai viņam nav anoreksija kā tev. Jā, esmu slaida, bet nejau anoreksiķe. Un pats trakākais, ka mans draugs mani neaizstāv, viņš saka, ka mamma neko ļaunu nedomā, viņai esot tāds savdabīgs humors.
Linduxis @ 06.01.2024 16:03Izklausās, ka tas ir vai nu slēpti apzināts, vai pat neapzināts mammas greizsirdības veids uz dēla draudzeni. Slēptas bailes, ka kāda agri vai vēlu stāsies viņas vietā, palikt vientuļai. Bet lai kāds būtu motīvs, tas nav attaisnojums pazemojumiem - un tie nav nekādi joki, bet agresijas izpausme. Te ir tikai viens risinājums - dēlam ir jānosprauž robežas, cik tālu mamma drīkst iet.