Es pat nezinu, kā Kalnos ir pieeja cilvēku IP, lai kaut ko tādu apgalvotu.RRebekkka @ 15.11.2023 12:13Vai tie visi profili bija vienam cilvēkam? Jo palasot dievietes noteikumus, viņi var bloķēt arī ip adresi, lai neveidotu jaunus profilus.
Tu droši vari domāt citādi . Kurš tev liedz .Jupiter @ 15.11.2023 12:17Es pat nezinu, kā Kalnos ir pieeja cilvēku IP, lai kaut ko tādu apgalvotu.
RRebekkka @ 15.11.2023 12:13Vai tie visi profili bija vienam cilvēkam? Jo palasot dievietes noteikumus, viņi var bloķēt arī ip adresi, lai neveidotu jaunus profilus.
Tās atstarpes liek man domāt, ka "visi tie feikie profili" bija patiesībā Tavējie.Kalnos @ 15.11.2023 12:19Tu droši vari domāt citādi . Kurš tev liedz .
Vari domāt arī tā,ja tev tas sagādā prieku .Pilnīgi vienalga.Jupiter @ 15.11.2023 12:20Tās atstarpes liek man domāt, ka "visi tie feikie profili" bija patiesībā Tavējie.
Atstarpes.... personiska rakstura uzbrukumi... nu, es nezinu...Kalnos @ 15.11.2023 12:21Vari domāt arī tā,ja tev tas sagādā prieku .Pilnīgi vienalga.
Loģika gan nav tava stipra puse .
Un traki prastam skuķim nervozam. dzīvo laukos ,nauda nav ,darba nav , mācīties negrib,hobiju nav, tāpēc ir laiks te sēdēt 24/7 at simt un vienu profilu.SarmaD @ 15.11.2023 12:19
Nu gan jau ka bija vienam cilvēkam.
Es lēti neuzbrūku ja mani neaiztiek, un nelamājos.Tāpēc bloķēju ja kāda nepatīk, nevis kā tas skuķis rej kā trakā kuce. Un psiho ka citai ir hobiji ,un interešu loks plašs.Ai apniki ,block.Jupiter @ 15.11.2023 12:22Atstarpes.... personiska rakstura uzbrukumi... nu, es nezinu...
Gandrīz divus gadus vecs profils. Ik pa laikam kaut ko pakomentēju. Kā tāda tukšpaure nonāca pie secinājuma, ka fake profils? Tad jau fake ir visi, kuri nav norādījuši savu īsto vārdu un uzvārdu + bildi. 🤣Kalnos @ 15.11.2023 12:18Vel vienam feikam block.
Tieši tā.SarmaD @ 15.11.2023 12:27Varētu būt ka visi ir savstarpēji saistīti profili? Arī Laimucītis, kura it kā atradusi to Linardu facebook? Viņa taču nevienam neatklāja kā viņu atrast. Beigās domāju, ka šī visa tēma bija fake, lai būtu kāda foruma drāma.
Arī šausmīgi daudz rakstības kļūdas. Man sāk likties, ka tēma ir īsta, bet feikos profilus, lai taisītu drāmu, taisīja Kalnos.Kalnos @ 15.11.2023 12:27Es lēti neuzbrūku ja mani neaiztiek, un nelamājos.Tāpēc bloķēju ja kāda nepatīk, nevis kā tas skuķis tek ka trakā kuce. Un psiho ka citai ir hobiji ,un interešu loks plašs.Ai apniki ,block.
Kalnos @ 15.11.2023 12:27Es lēti neuzbrūku ja mani neaiztiek, un nelamājos.Tāpēc bloķēju ja kāda nepatīk, nevis kā tas skuķis rej kā trakā kuce. Un psiho ka citai ir hobiji ,un interešu loks plašs.Ai apniki ,block.
SarmaD @ 15.11.2023 12:30
Jupiteram spriestspēja līdz galam īsti nav, to es sapratu pēc vienas troļļtēmas, kurā viņa atzinās, ka esmu blokā. Mani pārsteidza, ka es it kā nesot kaut ko neveselīgu. Un labi, nav visiem mans viedoklis jāpatīk un nav jāpiekrīt. Toties to, kura nu jau izdzēsta, to bloķēt nevajag, viņa ar savu bullshit laikam iznes kaut ko pozitīvu. ?
Nāk te un stāsta savas teorijas, miss detektīve un cilvēku prātu pazinēja. ?
Jupiter @ 15.11.2023 12:28Arī šausmīgi daudz rakstības kļūdas. Man sāk likties, ka tēma ir īsta, bet feikos profilus, lai taisītu drāmu, taisīja Kalnos.
Jupiter @ 15.11.2023 12:28Arī šausmīgi daudz rakstības kļūdas. Man sāk likties, ka tēma ir īsta, bet feikos profilus, lai taisītu drāmu, taisīja Kalnos.