atvērtasarunām @ 14.11.2023 22:20salasījušās te vientuļas tantes , kurām dzīvē nav ar ko nodarboties , nav ne izglītības , ne vīra un tik drukā te un taisa savas versijas
ja nepamanijāt, puisi te diez gan maz vaino, bet gan to “bērnības draudzeni”. Ja jau līdz šim nekas nav bijis vērsts pret viņu, bet pēkšņi pēc šī notikuma ir, tad viss tāpat skaidrs.atvērtasarunām @ 14.11.2023 22:19gnj šī meitene vēl ir kādam ieriebusi , tpc tas kāds uzrakstīja uz durvīm , ka viņa ir mauka . vrb ar to Linardu tur nav saistība nemaz . ja jau tgd viņa spēja uztaisīt tādu skandālu parastu paketu dēļ , tad vrb viņa vispār dzīvē ir liela drāmu karaliene un daudziem riebjas . pietiks vainot to puisi .
Man sāk likties, ka viņi abi postē no tā viena acc.Zuzuu10 @ 14.11.2023 22:41ja nepamanijāt, puisi te diez gan maz vaino, bet gan to “bērnības draudzeni”. Ja jau līdz šim nekas nav bijis vērsts pret viņu, bet pēkšņi pēc šī notikuma ir, tad viss tāpat skaidrs.
Viņa jau nekādu skandālu netaisīja, tikai pajautāja jautājumu, skandālu kāda cita persona uztaisīja.
Mariciņa @ 15.11.2023 00:06Jā, dzīvokli īrēju, bet dzīvoklis ir ļoti labs, labā vietā, labs dzīvokļa saimnieks un summa par īri, tāpēc nevēlētos izvākties, bet šobrīd padzīvošu ne savā dzīvoklī. Neminēšu konkrēti kur, jo pirmkārt, te forumā nevienam nav nozīme par to, kur es palieku un otrrkārt, jo te visu lasa dažs labs. Es nevēlējos to darīt, lai nebojātu viņa mantas, bet Linarda mantas izliku no dzīvokļa kāpņu telpā un aizsūtīju, lai aiziet paņemt. Netaisos tās turēt savā dzīvoklī un klausīties regulāros apvainojumus no viņa mātes un no draudzenītes, kura, atvainojos, šķiet tiešām psihiski nelīdzsvarota. Un uzzināju no Linarda drauga, ka par forumu un manu postu viņš uzzināja no "Ditas". Viņa stāstījusi, ka esot šokā, ka Linarda draudzene Marika pazemojot Linardu internetā un tad izstāstīja visu. Tāpēc, Linard, atver acis, nejau es esmu tā, kas Tevi pazemo.
atvērtasarunām @ 15.11.2023 00:32
var redzēt kāda stjerva tu esi . pašai nekas neiznāca ar to puisi , tpc gribi ieriebt , lai viņam nekas neiznāk ar to otru meiteni , tpc fantazē tgd , ka tā meitene esot kko viņa draugiem stāstījusi . aizej pati pie ārsta pārbaudies vai tev nav šizofrēnija
Miuce @ 15.11.2023 01:07
Tu vispār atjēdz, ko raksti? Sākumā bērnības draudzene, tagad jau “otra meitene”, kurai kaut kam jāsanāk ar Linardu ???
Dura kas dura, bet jūs būtu saderīgs pāris, abi totāli tumsoñas un nepieskaitāmi. Grāb ciet Linardu, tikai mēnešreižu laikā gan vajadzēs izvākties uz telti pagalmā ???
atvērtasarunām @ 15.11.2023 01:25nebrīnos , ka katras no jums, kuras te komentē vīrus es varētu mierīgi nocelt , jo kurš var paciest tādas netīrīgas klaču bābas kā jūs
atvērtasarunām @ 15.11.2023 01:25nebrīnos , ka katras no jums, kuras te komentē vīrus es varētu mierīgi nocelt , jo kurš var paciest tādas netīrīgas klaču bābas kā jūs
var redzēt kāda stjerva tu esi . pašai nekas neiznāca ar to puisi , tpc gribi ieriebt , lai viņam nekas neiznāk ar to otru meiteni , tpc fantazē tgd , ka tā meitene esot kko viņa draugiem stāstījusi . aizej pati pie ārsta pārbaudies vai tev nav šizofrēnija
Mariciņa @ 15.11.2023 00:06Jā, dzīvokli īrēju, bet dzīvoklis ir ļoti labs, labā vietā, labs dzīvokļa saimnieks un summa par īri, tāpēc nevēlētos izvākties, bet šobrīd padzīvošu ne savā dzīvoklī. Neminēšu konkrēti kur, jo pirmkārt, te forumā nevienam nav nozīme par to, kur es palieku un otrrkārt, jo te visu lasa dažs labs. Es nevēlējos to darīt, lai nebojātu viņa mantas, bet Linarda mantas izliku no dzīvokļa kāpņu telpā un aizsūtīju, lai aiziet paņemt. Netaisos tās turēt savā dzīvoklī un klausīties regulāros apvainojumus no viņa mātes un no draudzenītes, kura, atvainojos, šķiet tiešām psihiski nelīdzsvarota. Un uzzināju no Linarda drauga, ka par forumu un manu postu viņš uzzināja no "Ditas". Viņa stāstījusi, ka esot šokā, ka Linarda draudzene Marika pazemojot Linardu internetā un tad izstāstīja visu. Tāpēc, Linard, atver acis, nejau es esmu tā, kas Tevi pazemo.
ja tas ir īres dzīvoklis, tad arī pats dzīvokļa saimnieks var vērsties policijā par tīšu mantas bojāšanu.Mariciņa @ 15.11.2023 00:06Jā, dzīvokli īrēju, bet dzīvoklis ir ļoti labs, labā vietā, labs dzīvokļa saimnieks un summa par īri, tāpēc nevēlētos izvākties, bet šobrīd padzīvošu ne savā dzīvoklī. Neminēšu konkrēti kur, jo pirmkārt, te forumā nevienam nav nozīme par to, kur es palieku un otrrkārt, jo te visu lasa dažs labs. Es nevēlējos to darīt, lai nebojātu viņa mantas, bet Linarda mantas izliku no dzīvokļa kāpņu telpā un aizsūtīju, lai aiziet paņemt. Netaisos tās turēt savā dzīvoklī un klausīties regulāros apvainojumus no viņa mātes un no draudzenītes, kura, atvainojos, šķiet tiešām psihiski nelīdzsvarota. Un uzzināju no Linarda drauga, ka par forumu un manu postu viņš uzzināja no "Ditas". Viņa stāstījusi, ka esot šokā, ka Linarda draudzene Marika pazemojot Linardu internetā un tad izstāstīja visu. Tāpēc, Linard, atver acis, nejau es esmu tā, kas Tevi pazemo.
nu šeit jau viss ir pateikts😁 ļoti labi var redzēt posta autores adekvātumu un šīs (pat nezinu kā nosaukt).atvērtasarunām @ 15.11.2023 01:24
eu , tu , šmara , beidz dirst par mani . es neesmu nekāda Dita . aizej pārbaudi sevi psihenē . zajebal jūs jau , tas , ka esmu puiša pusē nenozīmē , ka esmu Dita . salasījušās te kaut kādas vecas šmaras un virina savu muti . māca kā dzīvot . ja esat tik netīras , ka savam džekam liekat nodarboties ar sex mr laikā un rādat savas paketes , tad tas nenozīmē , ka visi to uzskata par normu . un tā Marika nav invalīde , lai nevarētu pati aiziet paketes nopirkt . sēž un čīkst te forumā . džeku sev nekad nedabūs . sakūdījusi vēl tā Linarda draugus pret to Ditu , lai viņi teiktu Linardam , ka Dita viņa draugiem visu izstāstīja . nu lol
atvērtasarunām @ 14.11.2023 22:19gnj šī meitene vēl ir kādam ieriebusi , tpc tas kāds uzrakstīja uz durvīm , ka viņa ir mauka . vrb ar to Linardu tur nav saistība nemaz . ja jau tgd viņa spēja uztaisīt tādu skandālu parastu paketu dēļ , tad vrb viņa vispār dzīvē ir liela drāmu karaliene un daudziem riebjas . pietiks vainot to puisi .
droši varat mēģināt manējo, tikai varu sarūgtināt, ieraugot šādu rakstību un komunikācijas stilu, Jūs pat līdz randiņam netiktu.😁atvērtasarunām @ 15.11.2023 01:25nebrīnos , ka katras no jums, kuras te komentē vīrus es varētu mierīgi nocelt , jo kurš var paciest tādas netīrīgas klaču bābas kā jūs