Lūgums draugam.

Reitings 234
Reģ: 12.11.2023
Čau!
Ar draugu esam attiecībās 5 mēnešus. Jau nedēļu dzīvojam kopā. Viņš tāpat katru vakaru brauca pie manis pēc darba, tāpēc nolēmām, ka lai nav jābraukā, sāksim dzīvot kopā.
Viss ir kārtībā, bet.. Vakar es viņam iedevu sarakstu ar produktiem, kas jānopērk. Sarakstā bija paketes. Viņš ieraudzīja, ka sarakstā ir paketes un sāka teikt, cik tas ir pretīgi, ko par viņu padomās čomi, ka viņš pērk paketes, viņš to nedarīšot, netaisoties sevi apkaunot, ka man esot kājas, lai es pati tās aizietu nopirkt. Pamatīgi viņš uzvilkās par tādu sīkumu un pirmo reizi kliedza uz manis pa visu attiecību laiku. Saprotu, ka nesen bija tēma par paketēm, bet es neesmu trollis, viņš patiešām atteicās tās iegādāties. Iepriekšējās attiecībās draugs mierīgi varēja uz veikalu aiziet nopirkt man paketes, tāpēc man šķita, ka tas ir pilnīgi normāls lūgums. Tagad domāju, vai tiešām esmu izvēlējusies īsto vīrieti, kurš šādi reaģē. Saprotu, ka dīvaini spriest par cilvēku pēc tā, ka viņš atteicās nopirkt paketes, bet tiešām kaut kā nepatīkami man kļuva. Vai tomēr man nevajadzēja lūgt viņam to darīt un tas ir normāli, ka viņš atteicās? Šķiet es par daudz overthinkoju par šo. 😄
12.11.2023 20:05 |

Reitings 15523
Reģ: 29.08.2022
Mariciņa @ 14.11.2023 20:54
Šis NAV joks. Es atnācu mājās un uz manām dzīvokļa durvīm bija uzpūsts teksts "Mauka". Bet tas nebija Linarda rokraksts. Iespējams tā "Dita". Es uzzināju, ka viņa ir ar milzīgām dīvainībām. Iepriekšējo savu draugu izsekoja visur, greizsirdīga bija pat tad, kad viņš ar kolēģi sievieti runā. "Dita", ja Tu šo lasi un Tu uzrakstīji uz manām durvīm, tad Tev nāksies atbildēt par Tavām rīcībām. Iesaku Tev vērsties pie psihiatra.

Šo nu gan es nosūtītu policijai. Tas nav jau vairs normāli.
Ja īrē, ieteiktu nomainīt dzīvokli uz citu. Ja tas ir tavs, nu tad cits stāsts.
Jūsu kāpņu telpai nav koda?
Mani pārsteidz tas cik tālu kāds no Linarda aizstāvjiem ir gatavs doties, t.i., izbraukt no laukiem, lai tikai pazemotu kādu. Nopirkt baloniņu, nopūst durvis.. Sviests.
14.11.2023 20:58 |

Reitings 139
Reģ: 13.06.2022
Nu vismaz tagad visi kaimini zinaas kur mauku mekleet
14.11.2023 21:03 |

Reitings 26
Reģ: 04.11.2023
Ziņo policijai un tas Linards nav normāls tāpat, ja pats nerakstīja, tad pateica kādam durvju kodu visticamāk
14.11.2023 21:13 |

Patīk
Reitings 3498
Reģ: 03.11.2023
Tas ir īres dzīvoklis? Es ieteiktu ātri pārvākties un ziņot policijai
14.11.2023 21:21 |

Reitings 139
Reģ: 13.06.2022
Nu blin lasaras kuras iesaka aatri paarvakties . Pirmkaart kameer jaunu dziivokli atradiis , mantas izvaaks visas un kur taas visas mantas veel vest ja nav jauna dziivokla . Nav nemaz viegli atrast jaunu dziivokli un veel par sakarigu cenu . Un ja ir drosiibas nauda iemaksata par dzivokli iireeto sho tad vina nedabus to naudu atpakal
14.11.2023 21:24 |

Reitings 69
Reģ: 19.01.2023
NeheitoManiParTaisnibu @ 14.11.2023 21:24
Nu blin lasaras kuras iesaka aatri paarvakties . Pirmkaart kameer jaunu dziivokli atradiis , mantas izvaaks visas un kur taas visas mantas veel vest ja nav jauna dziivokla . Nav nemaz viegli atrast jaunu dziivokli un veel par sakarigu cenu . Un ja ir drosiibas nauda iemaksata par dzivokli iireeto sho tad vina nedabus to naudu atpakal

Tev taisnība.Beidz ko sakarīgu pateici.
14.11.2023 21:25 |

Reitings 753
Reģ: 14.12.2019
Mariciņa @ 14.11.2023 10:50
Šobrīd saņemu heitu jau no 4 pusēm. ?
Linarda mamma, Linards, "Dita" un tagad arī bariņā pievienojās "Ditas" māsa, lai gan viņa man ir svešs cilvēks un viņai te nav nekāda sakara. Linarda mamma pārmet par to, ka viņas dēls palika bez dzīvokļa, kāda riebīga es esmu, tad vēl, ka es it kā forumā apsaukājot visu viņu ģimeni, ka es publiskoju uzvārdus, ka es nozagu 50 eiro no Linarda. Linards tagad jau liek man atdot naudu par visām dāvanām, ko viņš attiecību laikā man ir uzdāvinājis(ziedi, konfektes, smaržas). Teica, ka viņš izrēķināšot summu, jo viņam ir laba atmiņa. ? Dita raksta man dažādus apvainojumus WhatsApp, bet Ditas māsa mani apvaino, ka es aizskaru Ditu publiski un viņa nepieļaus to.

Tev nav jānodrošina dzīvoklis viñas izlaistajam, tumsonīgajam kverplim. Un ja kverplis grib grib atpakał dāvanu naudu, lai samaksā par uzturēšanos Tavā dzīvoklī, par uzkopšanu un ēst gatavošanu.
14.11.2023 21:47 |

Reitings 753
Laimucs @ 14.11.2023 10:11
Labi, es kļūdījos, kad atradu Linardu fb un uzrakstīju viņam, jo tagad es arī saņemu draudus par to, kas notiks, ja viņa čomi kautko uzzinās:D

Atsūti man privāti linku, gribu redzēt to primātu
14.11.2023 21:50 |

Nepatīk
Reitings 980
Reģ: 17.06.2022
Mariciņa @ 14.11.2023 20:54
Šis NAV joks. Es atnācu mājās un uz manām dzīvokļa durvīm bija uzpūsts teksts "Mauka". Bet tas nebija Linarda rokraksts. Iespējams tā "Dita". Es uzzināju, ka viņa ir ar milzīgām dīvainībām. Iepriekšējo savu draugu izsekoja visur, greizsirdīga bija pat tad, kad viņš ar kolēģi sievieti runā. "Dita", ja Tu šo lasi un Tu uzrakstīji uz manām durvīm, tad Tev nāksies atbildēt par Tavām rīcībām. Iesaku Tev vērsties pie psihiatra.
ziņo policijai, neko netīri pagaidām nost. Aizdomās turamo loks ir mazs, jo iepriekš nekas tāds nebija un pēc šī notikuma parādas.
Ja kas, vari man personīgi uzrakstīt. Bet obligāti ziņot, dodies rīt un raksti iesniegumu, norādi visus aizdomās turamos.
14.11.2023 21:52 |

Patīk
Reitings 3498
NeheitoManiParTaisnibu @ 14.11.2023 21:24

Lašaras, lašaras, bet autorei par savu drošību primāri jādomā
14.11.2023 22:05 |

Patīk
Reitings 712
Reģ: 11.04.2019
Man laikam pašai būtu mazliet neērti pēc nedēļas kopdzīves iepirkumu sarakstā iekļaut paketes. Bet man arī ir sagadījies tikties ar tādu puišeli, kuram arī mēnešreizes šķiet pretīgas. Uzreiz var redzēt, ka tāds nav bijis ilgstošās attiecībās, jo tādā gadījumā tas šķistu jau pašsaprotami. Ja mēnešreizes šķiet pretīgas, varbūt viņš nezina, ka meitenes arī kakā, purkšķina, piemetas caureja un ir jāskuj kājas. Nākamreiz, kad viņš atraugātos vai sasvīstu, es arī bļautu virsū, ka tas ir pretīgi.
Bet pat pēc vairāku gadu kopdzīves es nevaru savam draugam tā vienkārši pateikt - nopērc paketes. Vienu reizi bija situācija, kad vajadzēja pirkt viņam vienam pašam. Obligāti vajadzēja bildi, citādi nestāvēs stundu pie plaukta un nemeklēs īstās. Lai gan nekautrējamies citreiz pārrunāt manas mēnešreizes, vienam pašam tās lietiņas pirkt nav ērti. Kopā viss okei.
14.11.2023 22:06 |

Reitings 69
Zuzuu10 @ 14.11.2023 21:52
ziņo policijai, neko netīri pagaidām nost. Aizdomās turamo loks ir mazs, jo iepriekš nekas tāds nebija un pēc šī notikuma parādas.
Ja kas, vari man personīgi uzrakstīt. Bet obligāti ziņot, dodies rīt un raksti iesniegumu, norādi visus aizdomās turamos.

Un jēga? Būsim reāli,viņa uzrakstīs iesniegumu,iesniegums stāvēs pārējo iesniegumu lielajā čupiņā un varbūt,uzsvars uz varbūt,kādreiz policija sāks rīkoties. Nepacels savas pakaļas bez līķa. Viņi sāk kaut ko darīt tikai tad,kad ir līķis. Kaut vai atkal varam te pieminēt Rusiņa lietu. Kamēr nebija līķa,tikmēr policija nelikās ne zinis. Skatījos arī vienu krievu inerviju,kur viņa stāstīja,ka viņu izsekoja kāds vīrietis,nāca stāvēja pie viņas dzīvokļa durvīm,kautkāds slimais. Policija pateica - viņš tur vienkārši stāv,neko sliktu taču jums nedara.
14.11.2023 22:07 |

Patīk
Reitings 3498
AgateAgate @ 14.11.2023 22:07

Un jēga? Būsim reāli,viņa uzrakstīs iesniegumu,iesniegums stāvēs pārējo iesniegumu lielajā čupiņā un varbūt,uzsvars uz varbūt,kādreiz policija sāks rīkoties. Nepacels savas pakaļas bez līķa. Viņi sāk kaut ko darīt tikai tad,kad ir līķis. Kaut vai atkal varam te pieminēt Rusiņa lietu. Kamēr nebija līķa,tikmēr policija nelikās ne zinis. Skatījos arī vienu krievu inerviju,kur viņa stāstīja,ka viņu izsekoja kāds vīrietis,nāca stāvēja pie viņas dzīvokļa durvīm,kautkāds slimais. Policija pateica - viņš tur vienkārši stāv,neko sliktu taču jums nedara.

Iesniegums par sliktu nenāk, ja nu nākotnē tfu tfu tfu notiek vēl kaut kas, vismaz būs fiksēti arī citi draudi un mantas bojāšana
14.11.2023 22:09 |

Reitings 69
Elisa_M @ 14.11.2023 22:06
Man laikam pašai būtu mazliet neērti pēc nedēļas kopdzīves iepirkumu sarakstā iekļaut paketes. Bet man arī ir sagadījies tikties ar tādu puišeli, kuram arī mēnešreizes šķiet pretīgas. Uzreiz var redzēt, ka tāds nav bijis ilgstošās attiecībās, jo tādā gadījumā tas šķistu jau pašsaprotami. Ja mēnešreizes šķiet pretīgas, varbūt viņš nezina, ka meitenes arī kakā, purkšķina, piemetas caureja un ir jāskuj kājas. Nākamreiz, kad viņš atraugātos vai sasvīstu, es arī bļautu virsū, ka tas ir pretīgi.
Bet pat pēc vairāku gadu kopdzīves es nevaru savam draugam tā vienkārši pateikt - nopērc paketes. Vienu reizi bija situācija, kad vajadzēja pirkt viņam vienam pašam. Obligāti vajadzēja bildi, citādi nestāvēs stundu pie plaukta un nemeklēs īstās. Lai gan nekautrējamies citreiz pārrunāt manas mēnešreizes, vienam pašam tās lietiņas pirkt nav ērti. Kopā viss okei.

Viņa jau nepavēlēja viņam pirkt,vienkārši cik sapratu,viņš devās pirkt uz veikalu produktus,viņai notika ārkārtas situācija,ka sākās mr,bet pēdejās paketes izlietoja un pašai ļoti vēders sāpēja. Kāpēc gan nepalūgt draugam nopirkt paketes,ja viņš tieši tajā brīdī dodas uz veikalu. Un nedēļu dzīvoja kopā,jā,bet kopā pavisam bija 5mēnešus. It kā nav ilgs laiks,bet tajā pašā laikā,pietiekams.
14.11.2023 22:12 |

Reitings 753

Jēga? Jau tagad var uzrakstīt par mantas bojāšanu, par draudiem izrēkināties. Lai krājas mapītē. Tam visam jābūt fiksētam, lai kverplim, ja nerimsies, var ierubīt vismaz administratīvo sodu.
14.11.2023 22:17 |

Reitings 21
Reģ: 14.11.2023
gnj šī meitene vēl ir kādam ieriebusi , tpc tas kāds uzrakstīja uz durvīm , ka viņa ir mauka . vrb ar to Linardu tur nav saistība nemaz . ja jau tgd viņa spēja uztaisīt tādu skandālu parastu paketu dēļ , tad vrb viņa vispār dzīvē ir liela drāmu karaliene un daudziem riebjas . pietiks vainot to puisi .
14.11.2023 22:19 |

Reitings 21
Reģ: 14.11.2023
salasījušās te vientuļas tantes , kurām dzīvē nav ar ko nodarboties , nav ne izglītības , ne vīra un tik drukā te un taisa savas versijas
14.11.2023 22:20 |

Nepatīk
Reitings 980

tas viss ir atkarīgs no reģiona, pašiem policistiem utt. Pluss ja arī trāpas darbinieki, kas neko nedara, bet pret personu ir vērsta agresīva uzvedība, tad ja kas atgadās vai ilgstoši netiek risināts, var vērst pretenzijas pret darbiniekiem, bet ja persona nevēršas pie policijas, tad viņi var arī atbildēt- ka persona nav vērsusies pēc palīdzības, nav neviena iesnieguma kā policijas darbinieki tad var zināt ka kādam ir bijusi kāda problēma?
14.11.2023 22:28 |

Reitings 15523
Reģ: 29.08.2022
Lasu un aizdomājos, ka varbūt būtu vērts palikt pie kāda drauga vai radinieka kādu laiku, ja tas ir iespējams. Šķiet, ka savā dzīvoklī var būt bīstami. Nevar zināt, kas šiem var ienākt prātā… Protams, nav ērti visu dzīvi šim pakārtot, bet drošība pirmajā vietā. Man būtu bail vienai dzīvot šādā situācijā.
14.11.2023 22:32 |

Nepatīk
Reitings 980
atvērtasarunām @ 14.11.2023 22:20
salasījušās te vientuļas tantes , kurām dzīvē nav ar ko nodarboties , nav ne izglītības , ne vīra un tik drukā te un taisa savas versijas
lūdzu, varam droši abas padalīties ar saviem izglītības dokumentiem utt.😁
Tas ka Jums nav izglītības jau ir jūtams tāpat, kā arī tas ka pilns kalendārs nav.
14.11.2023 22:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits