Mariciņa @ 14.11.2023 20:54Šis NAV joks. Es atnācu mājās un uz manām dzīvokļa durvīm bija uzpūsts teksts "Mauka". Bet tas nebija Linarda rokraksts. Iespējams tā "Dita". Es uzzināju, ka viņa ir ar milzīgām dīvainībām. Iepriekšējo savu draugu izsekoja visur, greizsirdīga bija pat tad, kad viņš ar kolēģi sievieti runā. "Dita", ja Tu šo lasi un Tu uzrakstīji uz manām durvīm, tad Tev nāksies atbildēt par Tavām rīcībām. Iesaku Tev vērsties pie psihiatra.
NeheitoManiParTaisnibu @ 14.11.2023 21:24Nu blin lasaras kuras iesaka aatri paarvakties . Pirmkaart kameer jaunu dziivokli atradiis , mantas izvaaks visas un kur taas visas mantas veel vest ja nav jauna dziivokla . Nav nemaz viegli atrast jaunu dziivokli un veel par sakarigu cenu . Un ja ir drosiibas nauda iemaksata par dzivokli iireeto sho tad vina nedabus to naudu atpakal
Mariciņa @ 14.11.2023 10:50Šobrīd saņemu heitu jau no 4 pusēm. ?
Linarda mamma, Linards, "Dita" un tagad arī bariņā pievienojās "Ditas" māsa, lai gan viņa man ir svešs cilvēks un viņai te nav nekāda sakara. Linarda mamma pārmet par to, ka viņas dēls palika bez dzīvokļa, kāda riebīga es esmu, tad vēl, ka es it kā forumā apsaukājot visu viņu ģimeni, ka es publiskoju uzvārdus, ka es nozagu 50 eiro no Linarda. Linards tagad jau liek man atdot naudu par visām dāvanām, ko viņš attiecību laikā man ir uzdāvinājis(ziedi, konfektes, smaržas). Teica, ka viņš izrēķināšot summu, jo viņam ir laba atmiņa. ? Dita raksta man dažādus apvainojumus WhatsApp, bet Ditas māsa mani apvaino, ka es aizskaru Ditu publiski un viņa nepieļaus to.
Laimucs @ 14.11.2023 10:11Labi, es kļūdījos, kad atradu Linardu fb un uzrakstīju viņam, jo tagad es arī saņemu draudus par to, kas notiks, ja viņa čomi kautko uzzinās:D
ziņo policijai, neko netīri pagaidām nost. Aizdomās turamo loks ir mazs, jo iepriekš nekas tāds nebija un pēc šī notikuma parādas.Mariciņa @ 14.11.2023 20:54Šis NAV joks. Es atnācu mājās un uz manām dzīvokļa durvīm bija uzpūsts teksts "Mauka". Bet tas nebija Linarda rokraksts. Iespējams tā "Dita". Es uzzināju, ka viņa ir ar milzīgām dīvainībām. Iepriekšējo savu draugu izsekoja visur, greizsirdīga bija pat tad, kad viņš ar kolēģi sievieti runā. "Dita", ja Tu šo lasi un Tu uzrakstīji uz manām durvīm, tad Tev nāksies atbildēt par Tavām rīcībām. Iesaku Tev vērsties pie psihiatra.
NeheitoManiParTaisnibu @ 14.11.2023 21:24Nu blin lasaras kuras iesaka aatri paarvakties . Pirmkaart kameer jaunu dziivokli atradiis , mantas izvaaks visas un kur taas visas mantas veel vest ja nav jauna dziivokla . Nav nemaz viegli atrast jaunu dziivokli un veel par sakarigu cenu . Un ja ir drosiibas nauda iemaksata par dzivokli iireeto sho tad vina nedabus to naudu atpakal
Zuzuu10 @ 14.11.2023 21:52ziņo policijai, neko netīri pagaidām nost. Aizdomās turamo loks ir mazs, jo iepriekš nekas tāds nebija un pēc šī notikuma parādas.
Ja kas, vari man personīgi uzrakstīt. Bet obligāti ziņot, dodies rīt un raksti iesniegumu, norādi visus aizdomās turamos.
AgateAgate @ 14.11.2023 22:07
Un jēga? Būsim reāli,viņa uzrakstīs iesniegumu,iesniegums stāvēs pārējo iesniegumu lielajā čupiņā un varbūt,uzsvars uz varbūt,kādreiz policija sāks rīkoties. Nepacels savas pakaļas bez līķa. Viņi sāk kaut ko darīt tikai tad,kad ir līķis. Kaut vai atkal varam te pieminēt Rusiņa lietu. Kamēr nebija līķa,tikmēr policija nelikās ne zinis. Skatījos arī vienu krievu inerviju,kur viņa stāstīja,ka viņu izsekoja kāds vīrietis,nāca stāvēja pie viņas dzīvokļa durvīm,kautkāds slimais. Policija pateica - viņš tur vienkārši stāv,neko sliktu taču jums nedara.
Elisa_M @ 14.11.2023 22:06Man laikam pašai būtu mazliet neērti pēc nedēļas kopdzīves iepirkumu sarakstā iekļaut paketes. Bet man arī ir sagadījies tikties ar tādu puišeli, kuram arī mēnešreizes šķiet pretīgas. Uzreiz var redzēt, ka tāds nav bijis ilgstošās attiecībās, jo tādā gadījumā tas šķistu jau pašsaprotami. Ja mēnešreizes šķiet pretīgas, varbūt viņš nezina, ka meitenes arī kakā, purkšķina, piemetas caureja un ir jāskuj kājas. Nākamreiz, kad viņš atraugātos vai sasvīstu, es arī bļautu virsū, ka tas ir pretīgi.
Bet pat pēc vairāku gadu kopdzīves es nevaru savam draugam tā vienkārši pateikt - nopērc paketes. Vienu reizi bija situācija, kad vajadzēja pirkt viņam vienam pašam. Obligāti vajadzēja bildi, citādi nestāvēs stundu pie plaukta un nemeklēs īstās. Lai gan nekautrējamies citreiz pārrunāt manas mēnešreizes, vienam pašam tās lietiņas pirkt nav ērti. Kopā viss okei.
AgateAgate @ 14.11.2023 22:07
Un jēga? Būsim reāli,viņa uzrakstīs iesniegumu,iesniegums stāvēs pārējo iesniegumu lielajā čupiņā un varbūt,uzsvars uz varbūt,kādreiz policija sāks rīkoties. Nepacels savas pakaļas bez līķa. Viņi sāk kaut ko darīt tikai tad,kad ir līķis. Kaut vai atkal varam te pieminēt Rusiņa lietu. Kamēr nebija līķa,tikmēr policija nelikās ne zinis. Skatījos arī vienu krievu inerviju,kur viņa stāstīja,ka viņu izsekoja kāds vīrietis,nāca stāvēja pie viņas dzīvokļa durvīm,kautkāds slimais. Policija pateica - viņš tur vienkārši stāv,neko sliktu taču jums nedara.
tas viss ir atkarīgs no reģiona, pašiem policistiem utt. Pluss ja arī trāpas darbinieki, kas neko nedara, bet pret personu ir vērsta agresīva uzvedība, tad ja kas atgadās vai ilgstoši netiek risināts, var vērst pretenzijas pret darbiniekiem, bet ja persona nevēršas pie policijas, tad viņi var arī atbildēt- ka persona nav vērsusies pēc palīdzības, nav neviena iesnieguma kā policijas darbinieki tad var zināt ka kādam ir bijusi kāda problēma?AgateAgate @ 14.11.2023 22:07
lūdzu, varam droši abas padalīties ar saviem izglītības dokumentiem utt.😁atvērtasarunām @ 14.11.2023 22:20salasījušās te vientuļas tantes , kurām dzīvē nav ar ko nodarboties , nav ne izglītības , ne vīra un tik drukā te un taisa savas versijas