Tas minētais puisis KLIEDZ uz sievieti, ko potenciāli mīl (???) par to ka viņai ir mēnešreizes.atvērtasarunām @ 14.11.2023 14:10minētais puisis šobrīd 100% ir ļoti sāpināts un apkaunots , jo viena dura izdomāja uzcept šo tēmu . iedomājaties cik viņam ir nepatīkami lasīt jūsu visu komentārus ? rimstieties un nebāžaties citu dzīvē !
un tā lietotāja , kura atrada minēto puisi , beidz stāstīt citiem viņa uzvārdu , tas ir nesmuki
atvērtasarunām @ 14.11.2023 14:10minētais puisis šobrīd 100% ir ļoti sāpināts un apkaunots , jo viena dura izdomāja uzcept šo tēmu . iedomājaties cik viņam ir nepatīkami lasīt jūsu visu komentārus ? rimstieties un nebāžaties citu dzīvē !
un tā lietotāja , kura atrada minēto puisi , beidz stāstīt citiem viņa uzvārdu , tas ir nesmuki
SarmaD @ 14.11.2023 14:12Iemetiet man arī lūdzu kā to Lindardu atrast.
atvērtasarunām @ 14.11.2023 14:14
kam jums tas vajadzīgs ? sava dzīve nav ? liekat mieru cilvēkam ! tā lietotāja rīkojas ļoti nesmuki stāstot uzvārdu
atvērtasarunām @ 14.11.2023 14:10minētais puisis šobrīd 100% ir ļoti sāpināts un apkaunots , jo viena dura izdomāja uzcept šo tēmu . iedomājaties cik viņam ir nepatīkami lasīt jūsu visu komentārus ? rimstieties un nebāžaties citu dzīvē !
minētajam puisim nekas šobrīd nebūtu, ja viņam nebūtu “fantastiska” bērnības draudzene, kura izpauda vārdus.atvērtasarunām @ 14.11.2023 14:10minētais puisis šobrīd 100% ir ļoti sāpināts un apkaunots , jo viena dura izdomāja uzcept šo tēmu . iedomājaties cik viņam ir nepatīkami lasīt jūsu visu komentārus ? rimstieties un nebāžaties citu dzīvē !
SarmaD @ 14.11.2023 14:15
Nesmuki rīkojies tu atklājot ka tas ir kaut kāds Linards. Es prosta gribu redzēt to kroksi, lai zinu ar kādu tipiņu draudzenēm labāk nepīties. ?
vari atsūtīt DM uzvārdu?Laimucs @ 14.11.2023 10:11Labi, es kļūdījos, kad atradu Linardu fb un uzrakstīju viņam, jo tagad es arī saņemu draudus par to, kas notiks, ja viņa čomi kautko uzzinās:D
Mariciņa @ 14.11.2023 13:24Kaut kā šī visa informācija par dieviete.lv forumu tomēr nonāca līdz vienam Linarda draugam un viņš izstāstīja pārējiem un uzrakstīja man, ka ir šokā, ka Linards ir tāds idiots. Es nestāstīju. Tenkas vienkārši ātri izplatās. Tagad man bail, ka viņš ļoti traki nesadusmosies, jo domās, ka es izstāstīju. ?
Mariciņa @ 14.11.2023 13:24Kaut kā šī visa informācija par dieviete.lv forumu tomēr nonāca līdz vienam Linarda draugam un viņš izstāstīja pārējiem un uzrakstīja man, ka ir šokā, ka Linards ir tāds idiots. Es nestāstīju. Tenkas vienkārši ātri izplatās. Tagad man bail, ka viņš ļoti traki nesadusmosies, jo domās, ka es izstāstīju. ?