AgateAgate @ 14.11.2023 13:00
Любовь зла kā saka?? Cik bieži redzēts dzīvē,ka skaista, izglītota meitene kopā ar kaut kādu anabauri?
NeheitoManiParTaisnibu @ 14.11.2023 13:07Un cali galvenais nav izskats bet tas vai vins maak pelniit vai vins ir sakariigs atbildiigs un vai labs locekla izmeers
Meldra23 @ 14.11.2023 13:09
Cik ir labs locekļa izmērs? ?
Jā, es nobloķēju viņus, bet tas nemaina to, ka katru reizi viņš pasūdzas jauniem cilvēkiem, kuri man raksta, es nezinu, ko ar to cenšas panākt.
Negribas teikt savadak ghost,janka un aldis saaks bimbaat
GhostGG @ 14.11.2023 13:14
Bimbāt no žēluma mēs sāktu, ja redzētu tavu seju ?
Mariciņa @ 14.11.2023 10:50Šobrīd saņemu heitu jau no 4 pusēm. ?
Linarda mamma, Linards, "Dita" un tagad arī bariņā pievienojās "Ditas" māsa, lai gan viņa man ir svešs cilvēks un viņai te nav nekāda sakara. Linarda mamma pārmet par to, ka viņas dēls palika bez dzīvokļa, kāda riebīga es esmu, tad vēl, ka es it kā forumā apsaukājot visu viņu ģimeni, ka es publiskoju uzvārdus, ka es nozagu 50 eiro no Linarda. Linards tagad jau liek man atdot naudu par visām dāvanām, ko viņš attiecību laikā man ir uzdāvinājis(ziedi, konfektes, smaržas). Teica, ka viņš izrēķināšot summu, jo viņam ir laba atmiņa. ? Dita raksta man dažādus apvainojumus WhatsApp, bet Ditas māsa mani apvaino, ka es aizskaru Ditu publiski un viņa nepieļaus to.
Mariciņa @ 14.11.2023 13:24Kaut kā šī visa informācija par dieviete.lv forumu tomēr nonāca līdz vienam Linarda draugam un viņš izstāstīja pārējiem un uzrakstīja man, ka ir šokā, ka Linards ir tāds idiots. Es nestāstīju. Tenkas vienkārši ātri izplatās. Tagad man bail, ka viņš ļoti traki nesadusmosies, jo domās, ka es izstāstīju. ?
Tev ir mikro penis
GhostGG @ 14.11.2023 13:29
Ir, ir, kā gan savădāk. Gan jau, ka tu uz viņa arī gribētu uzsēsties, ja dzīvē mani redzētu. Sorry, nesanāks, man patīk tikai jaunas un smukas ?
Mariciņa @ 14.11.2023 13:24Kaut kā šī visa informācija par dieviete.lv forumu tomēr nonāca līdz vienam Linarda draugam un viņš izstāstīja pārējiem un uzrakstīja man, ka ir šokā, ka Linards ir tāds idiots. Es nestāstīju. Tenkas vienkārši ātri izplatās. Tagad man bail, ka viņš ļoti traki nesadusmosies, jo domās, ka es izstāstīju. ?
chihiro @ 14.11.2023 13:26
Viņi visi ir no tā ciemata? Izklausās jautrāka dzīve nekā Rīgā. ?
Arabesq @ 14.11.2023 13:44Beigās Linarda čomi ir sakarīgāki par viņu pašu ? Bet kur tāds ciems ir? Izklusās pēc jautras dzīves, varbūt jāpārceļas?
Visvairāk man patīk ziņas no mammas ? Mammuks, tā vietā, lai vīrietim ieaudzinātu cieņu un sapratni pret sievieti, izaudzināja nejauceni un tagad pati skrien, sliktās meitenes lamādama ? Klasika!
Viņš ir vienīgais bērns ģimenē, varbūt tas daudz ko ietekmē, nezinu. Man ir 3 brāļi, tāpēc nezinu kā ir būt vienīgajam bērnam.