Neza000 @ 14.11.2023 11:14
Visam. Piekrītu izņenot par mantām. Tomēr nav ētiski mantas bojāt.
Sebii @ 14.11.2023 11:09
Var jau bloķēt un es pati tā iesaku, tomēr ir gadījumi, ka tas noved pie trakākas uzvedības un draudiem. Vai nu cilvēks paņem jaunu numuru un vajā, vai arī pēkšņi uzrodas draudzenes brālēna drauga krusttēva sievas brālēna dēls no otra LV gala un draud, ka atradīs un sados pa muti. Ir bijuši abi gadījumi.
Dažreiz cilvēki redz, ka lasa un neatbild un tādēļ padodas savos uzbrukumos.
Mariciņa @ 14.11.2023 11:17Labi, varam slēgt šo tēmu.
Bija lietotāja, kura teica, lai ik pa laikam padodu ziņu šeit, tāpēc rakstīju. Mans mērķis nebija saņemt žēlošanu. ?
Jauku dienu! ??
SarmaD @ 14.11.2023 11:23
Neviens nebojā. Saliek maisos un noliek pie musariem. Lai nāk un vāc.
Mariciņa @ 14.11.2023 10:50Šobrīd saņemu heitu jau no 4 pusēm. ?
Linarda mamma, Linards, "Dita" un tagad arī bariņā pievienojās "Ditas" māsa, lai gan viņa man ir svešs cilvēks un viņai te nav nekāda sakara. Linarda mamma pārmet par to, ka viņas dēls palika bez dzīvokļa, kāda riebīga es esmu, tad vēl, ka es it kā forumā apsaukājot visu viņu ģimeni, ka es publiskoju uzvārdus, ka es nozagu 50 eiro no Linarda. Linards tagad jau liek man atdot naudu par visām dāvanām, ko viņš attiecību laikā man ir uzdāvinājis(ziedi, konfektes, smaržas). Teica, ka viņš izrēķināšot summu, jo viņam ir laba atmiņa. ? Dita raksta man dažādus apvainojumus WhatsApp, bet Ditas māsa mani apvaino, ka es aizskaru Ditu publiski un viņa nepieļaus to.
Neza000 @ 14.11.2023 11:34
Tā ir bojāšana. Rudnes laikapstākļi
Džinga @ 14.11.2023 11:57
Jā, kāpņu telpā riktīgs rudens :D
Neza000 @ 14.11.2023 12:02
Kapņu telpās nav dubļi un slapjums?pie rudens
Mariciņa @ 14.11.2023 10:50Šobrīd saņemu heitu jau no 4 pusēm. ?
Linarda mamma, Linards, "Dita" un tagad arī bariņā pievienojās "Ditas" māsa, lai gan viņa man ir svešs cilvēks un viņai te nav nekāda sakara. Linarda mamma pārmet par to, ka viņas dēls palika bez dzīvokļa, kāda riebīga es esmu, tad vēl, ka es it kā forumā apsaukājot visu viņu ģimeni, ka es publiskoju uzvārdus, ka es nozagu 50 eiro no Linarda. Linards tagad jau liek man atdot naudu par visām dāvanām, ko viņš attiecību laikā man ir uzdāvinājis(ziedi, konfektes, smaržas). Teica, ka viņš izrēķināšot summu, jo viņam ir laba atmiņa. ? Dita raksta man dažādus apvainojumus WhatsApp, bet Ditas māsa mani apvaino, ka es aizskaru Ditu publiski un viņa nepieļaus to.
Annija35 @ 14.11.2023 11:53
Bloķē tos nummurus,lai nav jālasa tas murgs.
Bet pirms tam uztaisi skrīnu ar Ditas komentāru no šīs diskusijas,kur viņa atklāj jūsu vārdus un nosūti tam Linardam.
Es tavā vietā mēģinātu sarunāt ar brāli,lai viņš nodod tam puisim mantas,lai nav ar viņu jātiekas vispār.
Neza000 @ 14.11.2023 12:04
Autore ir trole vise stasts ir izdomāts autore rakstija no diviem profiliem. No sava marilina un no ditina. Tad iZdzesa un rakstija no otra.. Tas viss ir iestudēts teatris.
Neza000 @ 14.11.2023 12:04
Autore ir trole vise stasts ir izdomāts autore rakstija no diviem profiliem. No sava marilina un no ditina. Tad iZdzesa un rakstija no otra.. Tas viss ir iestudēts teatris.
GhostGG @ 14.11.2023 12:06
Šis viss tiešām ir pa īstam? Wtf pilnīgi crazy. Lasot ko tādu es vēl jo vairāk pārliecinos, ka ir grupa cilvēku, kuri dzīvo pilnīgi citā pasaulē un realitātē, man grūti pat iedomāties, ka kaut kas tāds varētu eksistēt. Vnk uzliec viņiem mīksto un neko neatdod, ko tad viņi tev izdarīs? Un varbūt sāc domāt kā varētu tikt prom sava ciema nākotnē, jo izklausās pilnīga čau dzīvot tādā sabiedrībā. Ritīga lauku melodrāma ?
Mariciņa @ 14.11.2023 12:48
Es neesmu no ciemata. Esmu no pilsētas, lielas pilsētas, tāpēc man ikdienā nav jāsatiek šie cilvēki.
Grūti aptvert, ka šis viss tiešām notiek ar mani, jo esmu gan augusi ļoti veselīgā vidē, gan pati esmu veselīgi domājošs cilvēks, tāpēc liekas, ka šis viss ir murgs, no kura pamodīšos. Jā, es nobloķēju viņus, bet tas nemaina to, ka katru reizi viņš pasūdzas jauniem cilvēkiem, kuri man raksta, es nezinu, ko ar to cenšas panākt. Bet pluss ir tas, ka nesaprotu tādus cilvēkus, tātad es neesmu tik zemu kritusi, lai saprastu tādas rīcības. ?
TuunEs @ 14.11.2023 12:56
Izklausies pēc normālas, adekvātas meitenes, tāpēc vēl jo vairāk nesaprotu ar ko tas Linards tā paķēra, ka kļuvāt par pāri.
TuunEs @ 14.11.2023 12:56
Izklausies pēc normālas, adekvātas meitenes, tāpēc vēl jo vairāk nesaprotu ar ko tas Linards tā paķēra, ka kļuvāt par pāri.