atvērtasarunām @ 14.11.2023 00:50es šajā situācijā atbalstu minēto puisi . viņš nevēlējās pirkt paketes un tas ir normāli . varbūt viņam tajā dienā darbā bija sabojāts garastāvoklis , tpc gadījās , ka viņš ar kliegšanu pasaka autorei , ka nevēlas pirkt paketes . un par minētā puiša draudzeni varu spriest , ka no bērnības draudzība starp pretējo dzimumu pastāv . ja tagad savā vecumā pēkšni sadraudzētos , tad vrb nē , bet ja draudzība ir jau no bērnības , tad tā spēj pastāvēt .
Miuce @ 14.11.2023 06:51Te pat vairs nav tēma par paketēm, normāls vīrietis, pat ja būtu mēnešreižu/pakešu fobija/nepatika mierīgi pateiktu, ka nejūtas ērti, ka aizvedīs uz veikalu, lai nopērk pati. Tas pats par miskasti, ja tāda jūtība, var jau sapakot higiēnas maisiños. Bet to var piekopt ar LABU cilvēku, pieñemt kā īpatnību, ja cilvēks izturas ar cieñu kopumā. Te jau ir tēma par psihiski nenosvērtu potenciālo varmāka ar tik pat debīlu bērnības draudzenīti.
Sīkais kverplis apsaukājas, lamājas, savas dzeravñas līmenī płerkst par mentiem un draud. Wow. Lai tik turpina, tādi kverpłi čurā biksēs, kad patiešām nonāk līdz policijai. Priecājies, ka no tāda mēsla tiki vałā, tagad bij paketes un apsaukāšana, pie jebkāda nākošā konflikta 100% būtu dūre sejā. Tur pat īsti pieskaitāms neizklausās, lai vienkārši pateiktu, ka nevēlas pirkt sieviešu higiēnas lietas, uzvedas kā plānprātīgais.
Lai savāc savas panckas, tām nav jāatrodas svešā īpašumā, nav ne vīrs, ne tur deklarēts, lielais iesniegumu rakstītājs, šaurpieris totāls un bezintelekta agresīvs tumsoña.
NeheitoManiParTaisnibu @ 14.11.2023 09:14Nu blin,baigaas pilsetnieces jus te komentetajas. Kaa Riigaa uz ielaam runaa,ausis noviist.Kaads sakars blin teikt,ka laukos dzivojosie ir bez intelekta un lamajaas. Daune
Sebii @ 14.11.2023 09:19
Runa ir par šiem diviem kadriem no laukiem. Neviens neteica, ka pilnīgi visi laukos ir kkādi bezintelekta vienšūņi. Tā ir skarbā realitāte, ka laukos ar intelektu un uzvedību mēdz būt kā būt.
Nesaku, ka Rīgā ir ideāli ar uzvedību un intelektu, tomēr cik esmu bijusi tādos dziļos laukos, cilvēki mēdz klopēt, galināt viens otru, taisīt kašķus par neko, baumot utt. Protams, ka arī laukos ir normāli cilvēki, tomēr, piemēram, tas, ka esmu redzējusi, ka zaļumballē līdz asinīm kaujas brālēni un brāļi, nenorāda uz īpaši augstām uzvedības normām.
Te Monta @ 14.11.2023 09:24
Muļķības. Ja pilsētās klubos nebūtu apsardze un face control, tad tur arī piedzeroties viens otru nodauzītu. Zaļumballē tādas apsardzes nav, tur ir atšķirība. Baumošana notiek gan pilsētās, gan laukos, tāpat arī lamāšanās un cilvēki bez intelekta ir gan tur, gan tur. Mana pieredze gan rāda, ka laukos ir sirsnīgāki un strādīgāki cilvēki nekā pilsētā.
Te Monta @ 14.11.2023 09:24
Muļķības. Ja pilsētās klubos nebūtu apsardze un face control, tad tur arī piedzeroties viens otru nodauzītu. Zaļumballē tādas apsardzes nav, tur ir atšķirība. Baumošana notiek gan pilsētās, gan laukos, tāpat arī lamāšanās un cilvēki bez intelekta ir gan tur, gan tur. Mana pieredze gan rāda, ka laukos ir sirsnīgāki un strādīgāki cilvēki nekā pilsētā.
dietiskais.cukurs @ 14.11.2023 09:36
Zaļumballes manā nostūrī sauc par Zilumballēm ?
Mariciņa @ 14.11.2023 09:42Čau!
Nenoliedzami, ka Linards ir ar dīvainībām, bet salīdzinājumā ar "Ditu" viņš vēl ir balts un pūkains, ja vien viņi visu nedara kopā, bet, ja Dita darīja to viena, tad tai meitenei nav visi mājās. Viņa uzrakstījusi facebookā maniem vecākiem, gan mammai, gan tētim, ka mani vecāki ir slimi, netīrīgi cilvēki, kuri esot uzaudzinājuši tikpat slimu un netīrīgu meitu un ka tādus cilvēkus pasaulē nevajag. Ka es esmu zagle, kura raksta forumā, ka vispirms nozagšu kādas lietas no Linarda lietām un nevajadzīgās aiznesīšu uz miskasti.
Mariciņa @ 14.11.2023 09:45Runājot par Linardu, uzrakstīju, ka mantas ir jāpaņem līdz trešdienai. Viņš man atkal atbildēja, ka viņš nav zem tupeles un mantas paņems, kad viņš to vēlēsies darīt, nevis kad es viņam uzspiedīšu. Un ka viņa mantas manā dzīvoklī man nemaisot.
Mariciņa @ 14.11.2023 09:45Runājot par Linardu, uzrakstīju, ka mantas ir jāpaņem līdz trešdienai. Viņš man atkal atbildēja, ka viņš nav zem tupeles un mantas paņems, kad viņš to vēlēsies darīt, nevis kad es viņam uzspiedīšu. Un ka viņa mantas manā dzīvoklī man nemaisot.
Sebii @ 13.11.2023 07:59Nu gan te cirks pa brīvu bijis ?
Kā var ienākt prātā nosaukt visu iesaistīto vārdus, ja atpazīsti pēc diskusijas kādu? Neviens normāls cilvēks tā nedara. Un arī nesūta nevienam nekādus skrīnus. Tā manas klasesbiedrenes pamatskolā darīja, ne pieaugušā vecumā. Mariciņa, visticamākais, nāca pēc padoma un ieteikuma, bet tikai kkāda Dita drāmu uzcepa ?
Godīgi sakot, es bēgtu no tāda džeka, kam kauns pirkt paketes un kauns, ka viņa sievietei ir mēnešreizes. Bet pāķu draudzenei gan nav kauna stāstīt par tādu situāciju ??♀️ Gan jau Ditiņa ielīda džekam vēl dirsā un teica, ka tas nav normāli un viņa nekad neliktu pirkt paketes ?
Mariciņai tiešām iesaku pārdomāt šīs attiecības, 5 mēneši nav daudz, nav jau daudz ko zaudēt. Citādi ar tādu Linardu un Ditu būs visu mūžu jāuztraucas par to, ko dari. Nedod Dievs paspruks kāds purkšķis vai atrauga, vai dabūsi kādu rotinieku ar vemšanu un caureju, visa pāķuleja no Linarda un Ditas uzzinās kāda Linardam pilsētā draudzene neaudzināta, pretīga cūka.
Mariciņa @ 14.11.2023 09:42Čau!
Nenoliedzami, ka Linards ir ar dīvainībām, bet salīdzinājumā ar "Ditu" viņš vēl ir balts un pūkains, ja vien viņi visu nedara kopā, bet, ja Dita darīja to viena, tad tai meitenei nav visi mājās. Viņa uzrakstījusi facebookā maniem vecākiem, gan mammai, gan tētim, ka mani vecāki ir slimi, netīrīgi cilvēki, kuri esot uzaudzinājuši tikpat slimu un netīrīgu meitu un ka tādus cilvēkus pasaulē nevajag. Ka es esmu zagle, kura raksta forumā, ka vispirms nozagšu kādas lietas no Linarda lietām un nevajadzīgās aiznesīšu uz miskasti.
Mariciņa @ 14.11.2023 09:59Paldies par atbalstu, meitenes! Šobrīd jūtos patiešām kā murgā. Vēl tikko viss bija kārtībā, bet tagad Linards ar savu draudzenīti mani terorizē. Esmu ļoti veselīgi domājošs cilvēks un miermīlīga, tāpēc uguni nedzēšu ar uguni, bet mana pacietība nebūs mūžīga.
Nevēlējos te pieminēt Linarda vecākus, lai tas kaut kā arī netiek pagriezts pret mani, jo tagad ir tā - es publiski esot forumā uzrakstījusi Linarda vārdu un izstāstījusi par mūsu strīdu publiski, es esot te pazemojusi un izsmējusi viņu komentāros, rakstīju, ka apzagšu viņu un pārējo izmetīšu miskastē. Bet Linarda mamma man arī vakar vakarā uzrakstīja, ka es esot riebīga, jo pati piedāvāju Linardam dzīvot pie sevis, viņš manis dēļ atteicās no sava īrētā dzīvokļa un tagad viņš tiek manis dēļ izmests uz ielas.
Mariciņa @ 14.11.2023 09:59Paldies par atbalstu, meitenes! Šobrīd jūtos patiešām kā murgā. Vēl tikko viss bija kārtībā, bet tagad Linards ar savu draudzenīti mani terorizē. Esmu ļoti veselīgi domājošs cilvēks un miermīlīga, tāpēc uguni nedzēšu ar uguni, bet mana pacietība nebūs mūžīga.
Nevēlējos te pieminēt Linarda vecākus, lai tas kaut kā arī netiek pagriezts pret mani, jo tagad ir tā - es publiski esot forumā uzrakstījusi Linarda vārdu un izstāstījusi par mūsu strīdu publiski, es esot te pazemojusi un izsmējusi viņu komentāros, rakstīju, ka apzagšu viņu un pārējo izmetīšu miskastē. Bet Linarda mamma man arī vakar vakarā uzrakstīja, ka es esot riebīga, jo pati piedāvāju Linardam dzīvot pie sevis, viņš manis dēļ atteicās no sava īrētā dzīvokļa un tagad viņš tiek manis dēļ izmests uz ielas.