sinddyy @ 24.07.2024 01:11Ļoti skumīga ziņa. Un lai nokaunās tie, kas vērpa neglītas intrigas un apmeloja viņas vīru. Līdzjūtība Jurim un ģimenes piederīgajiem.
Es nesaprotu goda vārds! Kādus vainīgos Tu gribi atrast?😳 Luīze nomira no ZPNS. Anna neizturēja, kas ir pilnīgi saprotams. Uzreiz aizbrauca kur acis rāda pat uz sev zināmām vietām😔Viņai tak depresija tāpat bija. Kurš var būt vainīgs pēc Tavām domām?🙈 Kas vēl jāatrod? NLO?Owl @ 25.07.2024 19:03
Ne gluži precīzi izteicos. Es runāju par vainīgo atrašanu.
Tev tiešām bija kaut minimums šaubu, ka Anna ir mirusi? Es saprotu Juris tam neticēja, bet vai kādam bija vēl šaubas? Jurim noteikti bija izmisums afekta stāvoklis, nespēja sevi kontrolēt. Kurš šinī situācijā spētu adekvāti uzvesties? Pat es noteikti nevarētu! Kaut šķiroju kuri ir pelnījuši žēlošanu un kuri nē.LabaDabaDa @ 25.07.2024 19:12
Ai, nu beidz. Atradusi svēto. Viņas vīrs zināja par sievas depresiju un neko īpaši šai sakarā nedarīja, starp citu. Tik vien kā izbļāva par viņas diagnozēm pa visu internetu bez viņas pašas piekrišanas. Bet šādus datus par citas personas veselību bez atļaujas drīkst publiskot tikai tad, ja cilvēks ir miris, bet ja oficiāli nav miris - to nemaz nedrīkst darīt. Neviens! Ne vīrs, ne Romas pāvests. Tas ir privāto datu pārkāpums!!!
Ziņa, protams, bēdīga. Līdzjūtība vecākajai meitiņai.
Dovana @ 25.07.2024 19:15Es nesaprotu goda vārds! Kādus vainīgos Tu gribi atrast?? Luīze nomira no ZPNS. Anna neizturēja, kas ir pilnīgi saprotams. Uzreiz aizbrauca kur acis rāda pat uz sev zināmām vietām?Viņai tak depresija tāpat bija. Kurš var būt vainīgs pēc Tavām domām?? Kas vēl jāatrod? NLO?
SarmaD @ 25.07.2024 20:56
Vispār nomira jo nosala tajā mašīnā.
Tu to nopietni domā? Vai Tev cita delīrija ekspertīze? Ekspertīze bija un nebija, Tev joprojām nav skaidrs kā nomira Luīze?SarmaD @ 25.07.2024 20:56
Vispār nomira jo nosala tajā mašīnā.
Dalbajobka un debīla sučkav ir sarmad! Ar savu subjektīvo viedokli!Aizspogulia @ 25.07.2024 22:07
Parāsi kur tas rakstīts
nojūsies babka un viss ar viņu sarmud skaidrs🙈Aizspogulia @ 25.07.2024 22:07
Parāsi kur tas rakstīts
Dovana @ 25.07.2024 22:14Tu to nopietni domā? Vai Tev cita delīrija ekspertīze? Ekspertīze bija un nebija, Tev joprojām nav skaidrs kā nomira Luīze?
Dovana @ 25.07.2024 22:17Dalbajobka un debīla sučkav ir sarmad! Ar savu subjektīvo viedokli!
Viss saprotams, kad tādas kā Tu tiec pie sociālim tīkliem ir pjozdecss🙈 un izplata debīlas baumas, ka meitenīte nosalusi. Ekspertīze tev nav nekas! Piedod vari nosūdzēt, bet Tu esi šizofrēniķe iespējams un kā minimums uz to pusi. Gaida ekspertīzes šitādas duras pēc tam jebkurā gadījumā uztaisa savu šizo slimo viedokli🙈SarmaD @ 25.07.2024 22:44
Palīgskolā pieslēdza internetu?
nomierinies, par bērnu vispār neko neminēju, ir tomēr jāmāk lasīt un uztvert rakstīto.Dovana @ 25.07.2024 17:12Tu par ko tagad par bērniņu vai Annu? ?Bērnam ekspertīze tak ir, bet Anna tak kamerās viena visur bija!? tagad jauna vīzija? Pietiekoši jau uz Annu dubļus te salēja, ka viņa meitiņu nogalinājusi!? Domā uz mežu purvā ar mirušu meitiņu pastaigāties brauca un kāds maniaks pēkšņi tieši viņai yzbruka?? lūdzu attopieties ? cik dubļus var luet uz Annu un Juri?? Nejauši tā pat pat būtu nelaimes gadījums, ne slepkavība! Galīgi aptrakušas jau ar tām slepkavībām!
Dovana @ 26.07.2024 00:20Viss saprotams, kad tādas kā Tu tiec pie sociālim tīkliem ir pjozdecss? un izplata debīlas baumas, ka meitenīte nosalusi. Ekspertīze tev nav nekas! Piedod vari nosūdzēt, bet Tu esi šizofrēniķe iespējams un kā minimums uz to pusi. Gaida ekspertīzes šitādas duras pēc tam jebkurā gadījumā uztaisa savu šizo slimo viedokli?
Labāk ieguglē un palasi vecas ziņas! Kur Tu vispār šito nosapņoji?Undiya @ 26.07.2024 01:29Es gan atminos, ka ekspertīzē bija noteikts, ka meitiņa mira no PNS tajā naktī ko pavadīja mašīnā.
ekspertize noteica ,ka dienu iepriekš pirms atrada mašīnu.Laiku precīzi nevarēja noteikt.Juris teica,kad gaja uz darbu ,abas vēl gulēja.Bija pustumsa.Praktiski uzreiz ,pēc datiem,tika pasutīta nomas mašinaUndiya @ 26.07.2024 01:29Es gan atminos, ka ekspertīzē bija noteikts, ka meitiņa mira no PNS tajā naktī ko pavadīja mašīnā.
Pilnīgi pareizi🙏 savādāk te daža laba atkal taisa izfantazētad drāmas🙈Kenty @ 26.07.2024 10:00ekspertize noteica ,ka dienu iepriekš pirms atrada mašīnu.Laiku precīzi nevarēja noteikt.Juris teica,kad gaja uz darbu ,abas vēl gulēja.Bija pustumsa.Praktiski uzreiz ,pēc datiem,tika pasutīta nomas mašina