Iespējams. Starp citu, šodien iedomājos par veidu kā ''Aldi'' jeb K.D. atrast tinderī, ja nu kādai tas ļoti interesē. Domāju, ka tur viņš savu profilu nespētu izdzēst, jo 200+ matchi. Neies jau pazaudēt savu bagātību :DBumbule @ 20.09.2023 22:09
Varbūt vārdu nomainīja?
S50 @ 21.09.2023 12:39Iespējams. Starp citu, šodien iedomājos par veidu kā ''Aldi'' jeb K.D. atrast tinderī, ja nu kādai tas ļoti interesē. Domāju, ka tur viņš savu profilu nespētu izdzēst, jo 200+ matchi. Neies jau pazaudēt savu bagātību :D
S50 @ 21.09.2023 12:39Iespējams. Starp citu, šodien iedomājos par veidu kā ''Aldi'' jeb K.D. atrast tinderī, ja nu kādai tas ļoti interesē. Domāju, ka tur viņš savu profilu nespētu izdzēst, jo 200+ matchi. Neies jau pazaudēt savu bagātību :D
Zini kā, mūsdienās taču personas datu aizsardzība un tamlīdzīgi. Es īstenībā kādu laiku turējos, lai neko neteiktu, lai jau puika raksta šeit muļķības izklaides pēc. Labi, nav jau puika, tomēr 38 gadi. Tomēr, izlasot to, ko viņš uzrakstīja šajā sadaļā es neizturēju, nācās piereģistrēties un nedaudz pabaidīt, lai ''Aldis'' jeb K.D. saprot, ka nav tik anonīms kā pašam šķiet. :D Ņemot vēra to, ka praktiski uzreiz viņš panikā izdzēsa visus, ar sevi saistītos interneta vietņu profilus, varbūt būs guvis mācību nerakstīt muļķības. Internets gan neko neaizmirst un ļoti iespējams, ka šur tur vēljoprojām ir viņa personas dati, kurus pats tur ir ielicis.Lula @ 21.09.2023 15:23
Kāpēc kaut kā mīklaini jāslēpj identitāti? Manuprāt, bliez vaļā un pasaki, kas viņš ir. Reāli viņš sāk izklausīties pēc potenciāla noziedznieka, ne vecums ne radniecība nav šķērslis. Vismaz kāda meitene ieraudzīs un zinās, ko tinderī nesvaipot.
S50 @ 20.09.2023 20:05Bija baigais izbrīns par to, ka misters Dzelzgalvis sevi šeit sauc par Aldi, jo tautā runā, ka viņa vārds tomēr sākas ar citu burtu :D Nevaru ne apstiprināt, ne noliegt šo informāciju.
S50 @ 21.09.2023 16:29Zini kā, mūsdienās taču personas datu aizsardzība un tamlīdzīgi. Es īstenībā kādu laiku turējos, lai neko neteiktu, lai jau puika raksta šeit muļķības izklaides pēc. Labi, nav jau puika, tomēr 38 gadi. Tomēr, izlasot to, ko viņš uzrakstīja šajā sadaļā es neizturēju, nācās piereģistrēties un nedaudz pabaidīt, lai ''Aldis'' jeb K.D. saprot, ka nav tik anonīms kā pašam šķiet. :D Ņemot vēra to, ka praktiski uzreiz viņš panikā izdzēsa visus, ar sevi saistītos interneta vietņu profilus, varbūt būs guvis mācību nerakstīt muļķības. Internets gan neko neaizmirst un ļoti iespējams, ka šur tur vēljoprojām ir viņa personas dati, kurus pats tur ir ielicis.
Tā nu ir sanācis, pilnīgi nejaušas apstākļu sakritības rezultātā.Bumbule @ 21.09.2023 16:35
Diezgan izsmeļoša informācija tev pieejama.
Var jau šo visu pārnest uz citu tēmu un turpināt, bet uzskatu, ka no manas puses pateikts ir pietiekami un mācību šis personāžs ir guvis :D Ja tik tiešām kādai vēl kas interesē, tad varbūt atbildēšu uz kādu privāto ziņu.MartaElza @ 21.09.2023 16:46Eu, tēma bija par visam kaut ko citu. ?
ā nu ir sanācis, pilnīgi nejaušas apstākļu sakritības rezultātā
31.oktobris @ 21.09.2023 18:51No kurienes vispār šaubas, ka vienīgie bērni ir nelaimīgi, un ka bērnība nav laimīga
S50 @ 20.09.2023 20:44Šad tad ienāku palasīt šo forumu jau kādu laiku (bez reģistrēšanās) un Alda teksti, kā arī rakstības stils ļoti dūrās acīs un atgādināja viena cita foruma personāžu. Ar tekstu par sekošanu resnajai bārbijai guvu apstiprinājumu par to, ka tas ir viens un tas pats čalis. Smieklīgi, ka savu instagrama profilu viņš jau ir paspējis izdzēst pēdējo minūšu laikā :D
31.oktobris @ 21.09.2023 18:51No kurienes vispār šaubas, ka vienīgie bērni ir nelaimīgi, un ka bērnība nav laimīga
MartaElza @ 21.09.2023 21:42
Man ir draugi, kuri ir bijuši vienīgie bērni ģimenē - ir bijušas sarunas par to, ka būtu gribējies arī kādu brāli vai māsu. Protams, ne visi. Un nav jau tā, ka būtu nelaimīga bērnība, bet tas ir pavisam citādāk.
Un tagad tiem "viennieciņiem", kad pašiem ir bērni, tad ir jau divi un trīs bērni.
Britney @ 30.09.2023 17:48Mani pārsteidz, ka Alda identitāte kādam šeit jebkad ir bijis noslēpums. Vārds un uzvārds ir sīkums. Pirms pāris gadi vienā diskusijā bija iespēja arī viņa “darba instrumentu” nopētīt. ?