Iepazīšanās jautājumi par ONS un bodycount

Reitings 37
Reģ: 23.08.2023
Vai esat kāda sastapusies ar vīriešiem kas pa taisno jums prasa vai gribat ONS jau pirmajā sarakstē?
Saskāros ar šo visvairāk tinder, kur kāda puse prasija par ONS no kā secināju ka tā ir vienkārši bezmaksas prostitūcijas aplikācija?.... Vai tur normāli cilvēki arī atrodami, kas nemeklē tikai piedzīvojumus?
Tāpat ir gadījies, kad mazliet vecāki vīrieši jau pirmajos čatos prasa par jūsu bodycount.? Ko jūs sakat, patiesību, vai mazāku ciparu? Vai viņi var pateikt pēc jūsu uzvedības to īstajā dzīvē?
12.09.2023 08:16 |

Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
GhostGG @ 12.09.2023 22:00

No labiem eskortiem, kas ir klasi augstāk, jā, nenoliegšu, rodās atkarība.
neatbalstu, bet izklausās interesanti. Kā tas notiek? Tipa ieej istabā, tur dāma.. un tad vnk viss notiek, vai kā? Tiešām interesē, vai tad nav kaut kāda kautrēšanās, nepazīstams cilvēks taču.
12.09.2023 22:04 |

Reitings 25967
Reģ: 27.11.2018
GhostGG @ 12.09.2023 22:00

No labiem eskortiem, kas ir klasi augstāk, jā, nenoliegšu, rodās atkarība.
vai tāda atkarība neatstāj negatīvas sekas uz emocionālo veselību un attiecībām ar sievietēm?
12.09.2023 22:11 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
neatbalstu, bet izklausās interesanti. Kā tas notiek? Tipa ieej istabā, tur dāma.. un tad vnk viss notiek, vai kā? Tiešām interesē, vai tad nav kaut kāda kautrēšanās, nepazīstams cilvēks taču.

oi nē, es 95% gadījumos ņēmu uz 12h, viņas nāca pie manis, kur nu es dotajā brīdi paliku, tad mēs parasti aizgājām vakariņās un viss kaut ko intersantu runājām, protams, viņas ir lieliskas aktrises, un izturējās pret klientu (sīnī gadījumā mani) kā īsta perfektā draudzne. Un tad vakara nobeigumā gājām atkaļ uz viesnīcu un tur viss notikās, un vēl nākamajā rītā. Protams, pirms tam tu ar viņu par visu vienojies, ko tu gribi gūltā utt. Tādus ātros kniebienus, es ļoti reti ņēmu - boring. Kautrēšanās tur noteikti nav, šīs sievietes ir profesionālas. Tas ir tāpat kā pirkt pakalpojumu pie friziera :D
12.09.2023 22:12 |

Reitings 1847
vai tāda atkarība neatstāj negatīvas sekas uz emocionālo veselību un attiecībām ar sievietēm?

Citiem atstāj, bet tas ir vīriešiem, kuri nevar dabūt sievietes un vienīgais iespējamais variants tikt pie seksa ir eskorts, tiem pat ir gadījumi, ka samīlās eskortā. Protams, pēc tam viņiem ir vēl grūtāk izveidot attiecībās, jo realitāte nav eskorts. Man tādā ziņā viss bija ok, bija jau ar sievietēm liela pieredze un es ļoti labi apzinos, ka eskorts ir ilūzija, lai arī ļoti ticama ilūzija, bet tas ir biznesa darījum un nekas vairāk.
Tas ir tāpat, kā es pirms vairākiem gadiem, tad kad attiecības īsti negribēju, paņēmu līdz ceļojumā kādu sievieti (ne eskortu), būtībā viņa man bija kā holiday girlfriend, viņa dabūja, ko viņa grib un es dabūju, ko es gribu.
12.09.2023 22:16 |

Reitings 1210
GhostGG @ 12.09.2023 22:12

oi nē, es 95% gadījumos ņēmu uz 12h, viņas nāca pie manis, kur nu es dotajā brīdi paliku, tad mēs parasti aizgājām vakariņās un viss kaut ko intersantu runājām, protams, viņas ir lieliskas aktrises, un izturējās pret klientu (sīnī gadījumā mani) kā īsta perfektā draudzne. Un tad vakara nobeigumā gājām atkaļ uz viesnīcu un tur viss notikās, un vēl nākamajā rītā. Protams, pirms tam tu ar viņu par visu vienojies, ko tu gribi gūltā utt. Tādus ātros kniebienus, es ļoti reti ņēmu - boring. Kautrēšanās tur noteikti nav, šīs sievietes ir profesionālas. Tas ir tāpat kā pirkt pakalpojumu pie friziera :D
kā filmā izklausās. Ir kādreiz bijis, ka tiešām sanāk foršas sarunas un žēl nakamajā rītā, vai tas ir vnk izslēdz emocijas un viss?
12.09.2023 22:20 |

Reitings 1847
kā filmā izklausās. Ir kādreiz bijis, ka tiešām sanāk foršas sarunas un žēl nakamajā rītā, vai tas ir vnk izslēdz emocijas un viss?

Sarunas tiešām bija labas vienmēr, nē nekad nav bijis žēl, es jau tiecu, tas nav īsts, bet ilūzija, kā atrauties no dzīves. Man vispār ir grūti kādā sievietē ieķerties, kur nu vēl eskortā
12.09.2023 22:24 |

Reitings 25967
GhostGG @ 12.09.2023 22:24

Sarunas tiešām bija labas vienmēr, nē nekad nav bijis žēl, es jau tiecu, tas nav īsts, bet ilūzija, kā atrauties no dzīves. Man vispār ir grūti kādā sievietē ieķerties, kur nu vēl eskortā
bet ja patik “serviss” negribejas nemt atkal to pasu , vai jo vairak, jo labak?😂😂😂
12.09.2023 22:29 |

Reitings 1210
GhostGG @ 12.09.2023 22:24

pēdejais jautājums - vai tas viss ir 100% tendēts uz Tavu baudu, vai dāmai arī tiek? Vai pakalpojums vnk ir pakalpojums?
12.09.2023 22:29 |

Reitings 3512
Reģ: 05.09.2023
Es tomēr labošu sevis sacīto par to, ka man nav būtisks vīrieša seksuālo partneru skaits. Atzīstu, ja man potenciālais partneris atklātu, ka ir gulējis ar simtiem meiteņu, tas momentāli būtu sarkans karogs un turpinājums netiktu izskatīts.
12.09.2023 22:37 |

Patīk
Reitings 11491
Reģ: 18.09.2021
Neticu Ghost pasakām par eskortmeitenēm :D
12.09.2023 22:39 |

Reitings 1847
bet ja patik “serviss” negribejas nemt atkal to pasu , vai jo vairak, jo labak?

Nē, ar katru citu eskortu pieredze, un piedzīvojums ir savādāks, daudzveidība, tā interesantāk. Turklāt kāda jēga iet pie vienas un tās pašas ja tu esi ceļojumā un pēc pāris nedēļām brauksi prom. Potams, ir bijušas arī sliktas pieredzes, bet es teiktu ka vismaz 99% gadījumos pieredze ar eskortiem bija pozitīva.
pēdejais jautājums - vai tas viss ir 100% tendēts uz Tavu baudu, vai dāmai arī tiek? Vai pakalpojums vnk ir pakalpojums?

Jā viss ir tendēts uz klienta baudu, bet tā ir katra pašā izvēlē kā viņš rīkojās, es vienmēr parūpējos lai abiem ir interesanti un labi. Zinu, ka citi vīrieši dara savādāk.
12.09.2023 22:40 |

Reitings 1847
Neticu Ghost pasakām par eskortmeitenēm

tāpēc, ka tu dzīvo alā un nekur neesi bijusi :D
12.09.2023 22:40 |

Reitings 25967
Man ari nebutu patikami un ieksa kaut kur grauztu, ja uzzinatu sadus apmerus savam viram, bet cik saprotu, ka Ghost sievietei nav pretenzijas. Katram savs. Ta eskortu pieredze no vienas puses nav tik slikta, labak, ka makaronu karinataji un visa bez maksaa gribetaji, bet nuuu annyways
12.09.2023 22:41 |

Reitings 25967
A ka vinas izvelas, nav ta ka visas iznak un apakati, vai online? Ka ar smarzu, balss tembru utt? Vai tas nav svarigi? Kapec Latvija slikta pieredze?
12.09.2023 22:42 |

Reitings 1847
Ghost sievietei nav pretenzijas.

well, viņa zin daļēji, ko esmu darījis. Nav arī izprašņājusi, pats jau nejiešu stātīt
A ka vinas izvelas, nav ta ka visas iznak un apakati, vai online? Ka ar smarzu, balss tembru utt? Vai tas nav svarigi? Kapec Latvija slikta pieredze?

Jā ir daudz eksortu aģentūras, un tur eskorti ir sadalīti pa klasēm. augstāka klase - vairāk maksā. Visas viņas ir ļoti koptas un tīras, es nekad neesmu gājis pie kaut kādām lētām prostitūtām pažobelē, tas ir riskanti veselībai.
Ir arī tas saucāmās independent eskorti, kura nav saistīta ar aģentūru, tās ir vēl labākas, bet ne visi pie viņām var tikt, tur arī pašām ir jābūt koptam, tā kā kaimiņu nodzērvies valoģa ar lielu vēderu tur nemaz netiks. Tās parasti prasa bildes, vai video zvanu pirms kaut ko tālāk runā un arī lai pārliecinātos, ka tu atrodies tiešām viņas valstī. Viņām ir pilns ar troļiem, kuri ar viņām vienkārši grib cātot un tērēt bejēdzīgi laiku. Par smaržu un balsi nemācēšu teikt, neviena nekad nav odusi vai bijusi ar nodzertu balsi :D
Kapec Latvija slikta pieredze?

Es nevaru runāt par visām, esmu bijis tikai pāris reizes, bet man galīgi nepatika, ne tās sievietes mācēja uzburt labu atmosfēru neko. Vnk var redzēt, ka viņām riebjās tas ko viņas dara, bet naudu grib ātru. Labākie ekosrti ir tādi, kurām pašām savs darbs patīk.
12.09.2023 22:53 |

Reitings 1122
Reģ: 29.05.2023
GhostGG @ 12.09.2023 22:53

well, viņa zin daļēji, ko esmu darījis. Nav arī izprašņājusi, pats jau nejiešu stātīt
Jā ir daudz eksortu aģentūras, un tur eskorti ir sadalīti pa klasēm. augstāka klase - vairāk maksā. Visas viņas ir ļoti koptas un tīras, es nekad neesmu gājis pie kaut kādām lētām prostitūtām pažobelē, tas ir riskanti veselībai.
Ir arī tas saucāmās independent eskorti, kura nav saistīta ar aģentūru, tās ir vēl labākas, bet ne visi pie viņām var tikt, tur arī pašām ir jābūt koptam, tā kā kaimiņu nodzērvies valoģa ar lielu vēderu tur nemaz netiks. Tās parasti prasa bildes, vai video zvanu pirms kaut ko tālāk runā un arī lai pārliecinātos, ka tu atrodies tiešām viņas valstī. Viņām ir pilns ar troļiem, kuri ar viņām vienkārši grib cātot un tērēt bejēdzīgi laiku. Par smaržu un balsi nemācēšu teikt, neviena nekad nav odusi vai bijusi ar nodzertu balsi :D
Es nevaru runāt par visām, esmu bijis tikai pāris reizes, bet man galīgi nepatika, ne tās sievietes mācēja uzburt labu atmosfēru neko. Vnk var redzēt, ka viņām riebjās tas ko viņas dara, bet naudu grib ātru. Labākie ekosrti ir tādi, kurām pašām savs darbs patīk.

Es vispār neticu nevienam Ghost vārdam :) Un ir pamatoti iemesli neticēt, bet man patīk viņa fantāziju lidojums :))
12.09.2023 23:01 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Merilda @ 12.09.2023 23:01

Es vispār neticu nevienam Ghost vārdam :) Un ir pamatoti iemesli neticēt, bet man patīk viņa fantāziju lidojums :))

Ko nozīmē pamatoti iemesli? 😁
12.09.2023 23:05 |

Reitings 1122
Reģ: 29.05.2023
Lula @ 12.09.2023 23:05

Ko nozīmē pamatoti iemesli? ?

Man patīk viņa komentāri un ir interesanti tos palasīt, it īpaši, ja sāku analizēt, bet īsti nesakrīt viņa vēlo darba dienu vakaru un brīvdienu komentēšana forumā ar dzīves aprakstu. Tas ir viens no iemesliem.
12.09.2023 23:08 |

Reitings 1847
Man patīk viņa komentāri un ir interesanti tos palasīt, it īpaši, ja sāku analizēt, bet īsti nesakrīt viņa vēlo darba dienu vakaru un brīvdienu komentēšana forumā ar dzīves aprakstu. Tas ir viens no iemesliem.

ko tas vispār nozīmē? :D es komentēju, tad kad ir ko teikt, neatkarīgi no laika.
12.09.2023 23:10 |

Reitings 25967
GhostGG @ 12.09.2023 22:53

haha es to domaju savadak kimijas limeni, bet labi, skaidrs😂
12.09.2023 23:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits