neatbalstu, bet izklausās interesanti. Kā tas notiek? Tipa ieej istabā, tur dāma.. un tad vnk viss notiek, vai kā? Tiešām interesē, vai tad nav kaut kāda kautrēšanās, nepazīstams cilvēks taču.GhostGG @ 12.09.2023 22:00
No labiem eskortiem, kas ir klasi augstāk, jā, nenoliegšu, rodās atkarība.
vai tāda atkarība neatstāj negatīvas sekas uz emocionālo veselību un attiecībām ar sievietēm?GhostGG @ 12.09.2023 22:00
No labiem eskortiem, kas ir klasi augstāk, jā, nenoliegšu, rodās atkarība.
neatbalstu, bet izklausās interesanti. Kā tas notiek? Tipa ieej istabā, tur dāma.. un tad vnk viss notiek, vai kā? Tiešām interesē, vai tad nav kaut kāda kautrēšanās, nepazīstams cilvēks taču.
vai tāda atkarība neatstāj negatīvas sekas uz emocionālo veselību un attiecībām ar sievietēm?
kā filmā izklausās. Ir kādreiz bijis, ka tiešām sanāk foršas sarunas un žēl nakamajā rītā, vai tas ir vnk izslēdz emocijas un viss?GhostGG @ 12.09.2023 22:12
oi nē, es 95% gadījumos ņēmu uz 12h, viņas nāca pie manis, kur nu es dotajā brīdi paliku, tad mēs parasti aizgājām vakariņās un viss kaut ko intersantu runājām, protams, viņas ir lieliskas aktrises, un izturējās pret klientu (sīnī gadījumā mani) kā īsta perfektā draudzne. Un tad vakara nobeigumā gājām atkaļ uz viesnīcu un tur viss notikās, un vēl nākamajā rītā. Protams, pirms tam tu ar viņu par visu vienojies, ko tu gribi gūltā utt. Tādus ātros kniebienus, es ļoti reti ņēmu - boring. Kautrēšanās tur noteikti nav, šīs sievietes ir profesionālas. Tas ir tāpat kā pirkt pakalpojumu pie friziera :D
kā filmā izklausās. Ir kādreiz bijis, ka tiešām sanāk foršas sarunas un žēl nakamajā rītā, vai tas ir vnk izslēdz emocijas un viss?
bet ja patik “serviss” negribejas nemt atkal to pasu , vai jo vairak, jo labak?😂😂😂GhostGG @ 12.09.2023 22:24
Sarunas tiešām bija labas vienmēr, nē nekad nav bijis žēl, es jau tiecu, tas nav īsts, bet ilūzija, kā atrauties no dzīves. Man vispār ir grūti kādā sievietē ieķerties, kur nu vēl eskortā
pēdejais jautājums - vai tas viss ir 100% tendēts uz Tavu baudu, vai dāmai arī tiek? Vai pakalpojums vnk ir pakalpojums?GhostGG @ 12.09.2023 22:24
Sarunas tiešām bija labas vienmēr, nē nekad nav bijis žēl, es jau tiecu, tas nav īsts, bet ilūzija, kā atrauties no dzīves. Man vispār ir grūti kādā sievietē ieķerties, kur nu vēl eskortā
bet ja patik “serviss” negribejas nemt atkal to pasu , vai jo vairak, jo labak?
pēdejais jautājums - vai tas viss ir 100% tendēts uz Tavu baudu, vai dāmai arī tiek? Vai pakalpojums vnk ir pakalpojums?
Neticu Ghost pasakām par eskortmeitenēm
Ghost sievietei nav pretenzijas.
A ka vinas izvelas, nav ta ka visas iznak un apakati, vai online? Ka ar smarzu, balss tembru utt? Vai tas nav svarigi? Kapec Latvija slikta pieredze?
Kapec Latvija slikta pieredze?
GhostGG @ 12.09.2023 22:53
well, viņa zin daļēji, ko esmu darījis. Nav arī izprašņājusi, pats jau nejiešu stātīt
Jā ir daudz eksortu aģentūras, un tur eskorti ir sadalīti pa klasēm. augstāka klase - vairāk maksā. Visas viņas ir ļoti koptas un tīras, es nekad neesmu gājis pie kaut kādām lētām prostitūtām pažobelē, tas ir riskanti veselībai.
Ir arī tas saucāmās independent eskorti, kura nav saistīta ar aģentūru, tās ir vēl labākas, bet ne visi pie viņām var tikt, tur arī pašām ir jābūt koptam, tā kā kaimiņu nodzērvies valoģa ar lielu vēderu tur nemaz netiks. Tās parasti prasa bildes, vai video zvanu pirms kaut ko tālāk runā un arī lai pārliecinātos, ka tu atrodies tiešām viņas valstī. Viņām ir pilns ar troļiem, kuri ar viņām vienkārši grib cātot un tērēt bejēdzīgi laiku. Par smaržu un balsi nemācēšu teikt, neviena nekad nav odusi vai bijusi ar nodzertu balsi :D
Es nevaru runāt par visām, esmu bijis tikai pāris reizes, bet man galīgi nepatika, ne tās sievietes mācēja uzburt labu atmosfēru neko. Vnk var redzēt, ka viņām riebjās tas ko viņas dara, bet naudu grib ātru. Labākie ekosrti ir tādi, kurām pašām savs darbs patīk.
Merilda @ 12.09.2023 23:01
Es vispār neticu nevienam Ghost vārdam :) Un ir pamatoti iemesli neticēt, bet man patīk viņa fantāziju lidojums :))
Lula @ 12.09.2023 23:05
Ko nozīmē pamatoti iemesli? ?
Man patīk viņa komentāri un ir interesanti tos palasīt, it īpaši, ja sāku analizēt, bet īsti nesakrīt viņa vēlo darba dienu vakaru un brīvdienu komentēšana forumā ar dzīves aprakstu. Tas ir viens no iemesliem.
haha es to domaju savadak kimijas limeni, bet labi, skaidrs😂GhostGG @ 12.09.2023 22:53
well, viņa zin daļēji, ko esmu darījis. Nav arī izprašņājusi, pats jau nejiešu stātīt
Jā ir daudz eksortu aģentūras, un tur eskorti ir sadalīti pa klasēm. augstāka klase - vairāk maksā. Visas viņas ir ļoti koptas un tīras, es nekad neesmu gājis pie kaut kādām lētām prostitūtām pažobelē, tas ir riskanti veselībai.
Ir arī tas saucāmās independent eskorti, kura nav saistīta ar aģentūru, tās ir vēl labākas, bet ne visi pie viņām var tikt, tur arī pašām ir jābūt koptam, tā kā kaimiņu nodzērvies valoģa ar lielu vēderu tur nemaz netiks. Tās parasti prasa bildes, vai video zvanu pirms kaut ko tālāk runā un arī lai pārliecinātos, ka tu atrodies tiešām viņas valstī. Viņām ir pilns ar troļiem, kuri ar viņām vienkārši grib cātot un tērēt bejēdzīgi laiku. Par smaržu un balsi nemācēšu teikt, neviena nekad nav odusi vai bijusi ar nodzertu balsi :D
Es nevaru runāt par visām, esmu bijis tikai pāris reizes, bet man galīgi nepatika, ne tās sievietes mācēja uzburt labu atmosfēru neko. Vnk var redzēt, ka viņām riebjās tas ko viņas dara, bet naudu grib ātru. Labākie ekosrti ir tādi, kurām pašām savs darbs patīk.