Vai tad vīriešus tas vispār uztrauc?
Otiiilija @ 12.09.2023 17:27tā pat es varu teikt a kāda starpība, ko sievietes gvelž klaču forumā? ? var jau gvelzt ko uziet, īstā dzīve parāda what is what, te tāpat sporta pēc parunāt?
Lula @ 12.09.2023 17:33
foruma vīriešus ļoti, ļoti, ļoti uztrauc :D
Kāds tad cits izskaidrojums, ka sieviete tur noslēpumā bodycount?
GhostGG @ 12.09.2023 17:43
vai ne, vēl, kas dīvaini, tām, kurām viņš ir maz, tās gan parasti netur noslēpumā :D
akul12 @ 12.09.2023 17:38
Ne tikai foruma vīriešus arī sievietes ?
Kāds tad cits izskaidrojums, ka sieviete tur noslēpumā bodycount?
Izskaidrojums ir tāds,ka sievietes neuzskata par vajadzību pārrunāt ar vīriešiem savu seksuālo pieredzi ar bijušajiem un tas nenozīmē,ka sievietei ir bijuši daudz partneri.
slimību vesture, vai nav kādas iedzimtas slimības nav būtiski, ja meklē veidot ģimeni? Vai kredītvesture - neuzrauties uz liela parādnieka? Vai slēptais atkarībnieks, teiksim uz azartspēlēm, vai vienalga ko... ir tik daudz citu jautājumu, kas man ienāktu prātā, pirms kādam jautāt viņa partneru skaitu. Tad jau jāprasa asinsgrupa arī, ja nu nesader, un ārsta izziņa, ka nav bijušas venēriskās slimības. Tak ja lienam otra personīgajos jautājumos, tad jāiet uz visu banku.GhostGG @ 12.09.2023 18:20
"tu dzīvo viens? Kādi tev ir nākotnes plāni? Tu gribētu bērnus? Kādas attiecības tu meklē?" zini, es neuzskatu par vajadzību tādas lietas pārrunāt ar sievietēm, bet tas nenozīmē, ka es negribu nopietnas attiecības , vai bērnus ? Izklausās kukū ne?
akul12 @ 12.09.2023 17:15
Piemēram kādi faktori? ?
GhostGG @ 12.09.2023 17:24
Izsaka gan. Tas izsaka, ka viņa ir bijusi kārtīga sieviete, kura kārtīgi izvērtēja ar ko gulēt un daudziem sevi nedeva :P
Es domāju to tā, ka tas neizteiks cik laba viņa ir gultā.
ir tik daudz citu jautājumu, kas man ienāktu prātā, pirms kādam jautāt viņa partneru skaitu.
Malibu Steisija @ 12.09.2023 18:58
Vecums. Cik ilgi ir seksuāli aktīva. Arī izskats. Situācijas ir dažādas taču.
Ja tev 19 gadīga meiča pateiks, ka viņai bc ir 7 čaļi un to pašu pateiks piem., 28 gadīga meiča. Kurai no viņām bc ir liels un kurai mazs?
SarmaD @ 12.09.2023 19:15Šādi privāti dabas jautājumi pirmajos, vismaz 3 randiņos, man šķiet ļoti nepieklājīgi. Ne tapēc, ka būtu liels skaits un kaunētos, bet tapēc, ka tā ir tāda rokas bāšana otra apakšbiksēs. Manuprāt, protams. Citiem tas ir ļoti svarīgi, īpaši vīriešiem. Man, kā sievietei, pilnīgi vienlga kāds ir partneru skaits vīrietim.
Man neviens gan prasijis nav, bet varētu iedomāties reakciju. Un jā, domāju ka var noteikt kura ir tāda vaļīgāka šajā jautājumā un kura nē.
Tu taču joko vai ne? Jo te loģika neiet kopā - viņai jābūt ar mazu body count, bet tajā pašā laikā, trešajā randiņā, ar principā svešinieku jāliekas gultā?akul12 @ 12.09.2023 20:03
arī 28 gados 7 čaļi nozīmē, ka nebūs precības un zelta kāzas, jo tomēr nespēj izveidot ilgtermiņa attiecības.
°Otrā randiņā rokas jau jāapmērcē apakšbiksēs un trešajā jāpārguļ, ja tā nenotiek, tad jāuzdod jautājums par seksuālo orientāciju,
Elizabeteputnos @ 12.09.2023 20:10Tu taču joko vai ne? Jo te loģika neiet kopā - viņai jābūt ar mazu body count, bet tajā pašā laikā, trešajā randiņā, ar principā svešinieku jāliekas gultā?
akul12 @ 12.09.2023 20:18
Ideālā pasaulē, bet es vados pēc principa "multiply by three" ar sieviešu bodycount.
Ja sieviete neiedod 3 reizē, tad vīrietis nemaz nepatīk un velk aiz deguna.
Otiiilija @ 12.09.2023 21:03Pilnigi un galigi nekaunos no bodycount, bullshit, ja sievite sevi respekte un netaisas apspriest tik intimas detalas pirmajos randinos, tas ir vienkarsi nepieklajigi un bullshit, ka ja nepargul 3 randina, ka nepatik
Annija35 @ 12.09.2023 21:06
Nevis nepatīk,bet reti kura gulēs ar mazpazīstamu vīrieti un 3 randiņi ir maz lai iepazītu kārtīgāk viens otru.