Annija35 @ 12.09.2023 08:52Kad lietoju Tinder pirms 2g,neviens man ko tādu nepiedāvāja. Tur ir dažādi vīrieši,gan kas meklē tikai gultas priekus,ir kas meklē mīļāko un ir arī,kas vēlas attiecības. Jāšķiro ir baigi.
Un uz jautājumu -cik tev ir bijuši vīrieši,nav tev nekas jāatbild kaut kādiem random pilnīgi svešiem vīriešiem.
GhostGG @ 12.09.2023 10:06Prostitūcija tā noteikti nav, ja vien tu nepiedāvā seksuāla rakstura pakalpojums apmaiņā pret naudu.
Varbūt meklē sievu? Vai tas ir normāli? Kā nu kurš to uzskata, ja tas ir svarīgi konkrētam cilvēkam, tad tas ir tikai normāli, ka šāds jautājums tiek uzdots. Mani novērojumi, kad vēl randiņoju, bija šādi - šo jautājumu parasti saasināti uztver tās, kurām tas bodycount ir liels, kas man vienmēr licies smieklīgi, jo tajā pašā laikā tieši šīs kategorijas sievietes apgalvo, ka tam tak nav nozīme. Hmm ja jau nav nozīme, kāpēc dusmoties un, atsevišķos gadījumos, to neatklāt? ? Savukārt, tām, kurām tas ir mazs, šo jautājumu uztvēra kā pilnīgi nekaitīgu, parastu jautājumu, laikam jau zemapziņā no tā nekaunās.
Pauluxx @ 12.09.2023 11:25
Domāju, ka palieku mazliet sarkana īstajā dzīvē par ko tādu runājot, lai arī cik daudz ir iedzerts, sanāk kaut ko nepareizi pateikt... Nezinu varbut tu māki labi tēlot tad jau var jebkurā situācijā būt bez problēmam.
Pauluxx @ 12.09.2023 11:29
Bet ja man cilvēks liekas normāls un gribu turpināt čatot, bet viņš nevēlas turpināt sarunu tiklīdz par šo neatbildu? Gandrīz neiespējami atrast kādu, ja ir normāli vīrieši kas negrib ONS tad parasti izprašņā līdz sīkumam... Kaut kad jau attiecībās dzīves laikā sanāks uzzināt kādam par kaut ko.. Man facebook draugos ir daži no bijušajiem arī, ja nu kaut kur publiski iekomentē kādreiz tad var uzzināt....
Pauluxx @ 12.09.2023 11:29
Bet ja man cilvēks liekas normāls un gribu turpināt čatot, bet viņš nevēlas turpināt sarunu tiklīdz par šo neatbildu? Gandrīz neiespējami atrast kādu, ja ir normāli vīrieši kas negrib ONS tad parasti izprašņā līdz sīkumam... Kaut kad jau attiecībās dzīves laikā sanāks uzzināt kādam par kaut ko.. Man facebook draugos ir daži no bijušajiem arī, ja nu kaut kur publiski iekomentē kādreiz tad var uzzināt....
Ok,randiņojot var pacelt tēmu par iepr.attiecibām,bet ne jau pāris dienu čatošanā ko tādu prasīt,pilnīgi svešinieki taču ir abi.
+++Elizabeteputnos @ 12.09.2023 13:08Esmu bijusi uz daudz randiņiem. Ne Latvijā gan, bet ārzemēs. Nekad, nevienu reizi man vīrietis nav prasījis bodycount. Tāpat arī nekad neviens vīrietis mani nav aicinājis mājas pēc pirmā randiņa, prasījis sutīt plikbildes vai sūtījis savus plikumus. Jāsaka, Tinder ir tieši priekš ONS, tā nav nopietna aplikācija un tajā neesmu bijusi gadiem.
Ir draudzene, kam prasa šo visu, un viņa arī sūta.. bet laikam arī jāpiemin, ka viņa paliek traka uz vīrieti, ja viņai izmaksā dzērienu un, ja godīgi, viņas bodycount ir ap 30...
Domāju, ka viss ir atkarīgs no tā, kā pati sevi nostādi jo domāju, ka vīrietis labi jūt kaut vai pēc sarakstes un bildēm profilā - kurai varbūt pašapziņa zemāka, vairāk rāda plikumus bildēs un tai arī prasīs visas šīs lietas.. sievietēm, kam uz pieres rakstīts, ka viņas sevi ciena, urlas un mīkstmieši klāt nesienas. Sevi cienošs vīrietis sievietei vispār tādus jautājumus arī neuzdod.
Esmu bijusi uz randiņiem ar vīriešiem, kas ir old money - manieres, etiķete, intelekts, protams, nauda - šāda veida jautājumus šajās aprindās neviens vispār neapspriež. Nejautā par visādiem bodycount, neprasa plikbildes, neizrādās instagramos utt..Ja ir patiesi TopG vīrietis, viņš tādas lietas nejautā.
Tev ļoti gribētos, lai Tev būtu iespēja būt par patiesu TopG, bet LV tādu ir ārkārtigi maz, un statistiski runājot, iespēja, ka Tu esi TopG ir ļoti zema. Ļoti nepatīk latvju puikām, ka viņus salīdzina, bet ja jūs te uzdrīkstaties gvelzt par saviem sapņu iedomātajiem standartiem, tad es ar prieku pastāstīšu savus salīdzinājumus un kas ir patiess TopG.akul12 @ 12.09.2023 13:34Un? Apprecēja bez jautājumiem?
Citādi šie siekalainie stāsti par ārzemju vīriešiem kaķim zem astes. TopG klases vīrieši paši lieliski saprot sievietes bodycount un nekas nav jāprasa. Tālākais jau vienkārši small talk.
pajautaji un tip uzreiz uzzinaji patiesibu, neesi smiekligs😂 drizak realiate dazi labi blogeri zbis nopelna uz kkadu low life calisu rekina , kas muted atpletusi klausas par bodycount, simpiem, topg un tml bullsitiem, meginot pazeminat sieviesu vertibu, ka vinam pec 25 dzive ir gala un kur nu vel 35 spid atrast kadu sava vecuma kas nav total luzeris un neko labaku nevar atrast. Pilnigi un galigi aprobezota domasana. Bet nu pasas duras kas nem sitos murgitajus par pilnu.akul12 @ 12.09.2023 13:34Un? Apprecēja bez jautājumiem?
Citādi šie siekalainie stāsti par ārzemju vīriešiem kaķim zem astes. TopG klases vīrieši paši lieliski saprot sievietes bodycount un nekas nav jāprasa. Tālākais jau vienkārši small talk.
Elizabeteputnos @ 12.09.2023 13:42Tev ļoti gribētos, lai Tev būtu iespēja būt par patiesu TopG, bet LV tādu ir ārkārtigi maz, un statistiski runājot, iespēja, ka Tu esi TopG ir ļoti zema. Ļoti nepatīk latvju puikām, ka viņus salīdzina, bet ja jūs te uzdrīkstaties gvelzt par saviem sapņu iedomātajiem standartiem, tad es ar prieku pastāstīšu savus salīdzinājumus un kas ir patiess TopG.
Nē, neapprecēja, bet gatavojās, un saderināšanās gredzens jau bija pirkstā. Biju ļoti tuvu tam, bet es aizgāju, iemesli sen izrunāti citā diskusijā.
Otiiilija @ 12.09.2023 13:44pajautaji un tip uzreiz uzzinaji patiesibu, neesi smiekligs? drizak realiate dazi labi blogeri zbis nopelna uz kkadu low life calisu rekina , kas muted atpletusi klausas par bodycount, simpiem, topg un tml bullsitiem, meginot pazeminat sieviesu vertibu, ka vinam pec 25 dzive ir gala un kur nu vel 35 spid atrast kadu sava vecuma kas nav total luzeris un neko labaku nevar atrast. Pilnigi un galigi aprobezota domasana. Bet nu pasas duras kas nem sitos murgitajus par pilnu.
Citi faktori tur vairāk spēlē, nekā tas viens skaitlis.
Ja meičai ir bijis tikai 1 čalis, tas arī neko neizsaka.
tā pat es varu teikt a kāda starpība, ko sievietes gvelž klaču forumā? 😂 var jau gvelzt ko uziet, īstā dzīve parāda what is what, te tāpat sporta pēc parunāt😂akul12 @ 12.09.2023 14:13
Labākā aizsardzība, uzbrukums ? Nesanāks ?
Kāda starpība ko gvelž simpi sieviešu forumā par topG? Bet tāpa kož, jo šīs topG teorijas ietekmē arī jūsu attiecības īstajā dzīvē.
GhostGG @ 12.09.2023 17:24
Izsaka gan. Tas izsaka, ka viņa ir bijusi kārtīga sieviete, kura kārtīgi izvērtēja ar ko gulēt un daudziem sevi nedeva :P