Iepazīšanās jautājumi par ONS un bodycount

Reitings 37
Reģ: 23.08.2023
Vai esat kāda sastapusies ar vīriešiem kas pa taisno jums prasa vai gribat ONS jau pirmajā sarakstē?
Saskāros ar šo visvairāk tinder, kur kāda puse prasija par ONS no kā secināju ka tā ir vienkārši bezmaksas prostitūcijas aplikācija?.... Vai tur normāli cilvēki arī atrodami, kas nemeklē tikai piedzīvojumus?
Tāpat ir gadījies, kad mazliet vecāki vīrieši jau pirmajos čatos prasa par jūsu bodycount.? Ko jūs sakat, patiesību, vai mazāku ciparu? Vai viņi var pateikt pēc jūsu uzvedības to īstajā dzīvē?
12.09.2023 08:16 |

Reitings 37
Reģ: 23.08.2023
Annija35 @ 12.09.2023 08:52
Kad lietoju Tinder pirms 2g,neviens man ko tādu nepiedāvāja. Tur ir dažādi vīrieši,gan kas meklē tikai gultas priekus,ir kas meklē mīļāko un ir arī,kas vēlas attiecības. Jāšķiro ir baigi.
Un uz jautājumu -cik tev ir bijuši vīrieši,nav tev nekas jāatbild kaut kādiem random pilnīgi svešiem vīriešiem.

Bet ja man cilvēks liekas normāls un gribu turpināt čatot, bet viņš nevēlas turpināt sarunu tiklīdz par šo neatbildu? Gandrīz neiespējami atrast kādu, ja ir normāli vīrieši kas negrib ONS tad parasti izprašņā līdz sīkumam... Kaut kad jau attiecībās dzīves laikā sanāks uzzināt kādam par kaut ko.. Man facebook draugos ir daži no bijušajiem arī, ja nu kaut kur publiski iekomentē kādreiz tad var uzzināt....
12.09.2023 11:29 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
GhostGG @ 12.09.2023 10:06
Prostitūcija tā noteikti nav, ja vien tu nepiedāvā seksuāla rakstura pakalpojums apmaiņā pret naudu.
Varbūt meklē sievu? Vai tas ir normāli? Kā nu kurš to uzskata, ja tas ir svarīgi konkrētam cilvēkam, tad tas ir tikai normāli, ka šāds jautājums tiek uzdots. Mani novērojumi, kad vēl randiņoju, bija šādi - šo jautājumu parasti saasināti uztver tās, kurām tas bodycount ir liels, kas man vienmēr licies smieklīgi, jo tajā pašā laikā tieši šīs kategorijas sievietes apgalvo, ka tam tak nav nozīme. Hmm ja jau nav nozīme, kāpēc dusmoties un, atsevišķos gadījumos, to neatklāt? ? Savukārt, tām, kurām tas ir mazs, šo jautājumu uztvēra kā pilnīgi nekaitīgu, parastu jautājumu, laikam jau zemapziņā no tā nekaunās.

Ok,randiņojot var pacelt tēmu par iepr.attiecibām,bet ne jau pāris dienu čatošanā ko tādu prasīt,pilnīgi svešinieki taču ir abi.
12.09.2023 11:30 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Pauluxx @ 12.09.2023 11:25

Domāju, ka palieku mazliet sarkana īstajā dzīvē par ko tādu runājot, lai arī cik daudz ir iedzerts, sanāk kaut ko nepareizi pateikt... Nezinu varbut tu māki labi tēlot tad jau var jebkurā situācijā būt bez problēmam.

Kāds tad tev ir tas body count, ja jāsarkst? :D Un cik bieži nākas par to runāt?
12.09.2023 11:30 |

Patīk
Reitings 11059
Pauluxx @ 12.09.2023 11:29

Bet ja man cilvēks liekas normāls un gribu turpināt čatot, bet viņš nevēlas turpināt sarunu tiklīdz par šo neatbildu? Gandrīz neiespējami atrast kādu, ja ir normāli vīrieši kas negrib ONS tad parasti izprašņā līdz sīkumam... Kaut kad jau attiecībās dzīves laikā sanāks uzzināt kādam par kaut ko.. Man facebook draugos ir daži no bijušajiem arī, ja nu kaut kur publiski iekomentē kādreiz tad var uzzināt....

Nu, īsāk sakot - nevajag dzīvot tā, ka pašai par sevi jākaunās, tad arī būs viss ok. Ir meitenes ar lielu "body count", kam pašām ar to nav problēmas un nekad arī neizvēlēsies partnerus, kuri par to komplekso.
Nu tas tā, sarunu paturpinot, pieņemot, ka neesi trollis.
12.09.2023 11:32 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Pauluxx @ 12.09.2023 11:29

Nu atvaino,bet bēzrnudārzs kaut kāds.
Ja neatbildi,tad neturpinu saraksti...
Es spiestu unmatch tādam un viss.
Tinderī nav jāveido ilgstošas interviju sarakstes,jācenšas tikties dzīvē,tad arī var labāk saprast,būs vēlme ko turpināt vai nē.
12.09.2023 11:36 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Ok,randiņojot var pacelt tēmu par iepr.attiecibām,bet ne jau pāris dienu čatošanā ko tādu prasīt,pilnīgi svešinieki taču ir abi.

Kurš vispār čatojās pāris dienas pirms vispār aiziet satikties?🙄 Katrs jau dara kā uzskata par pareizu. Es, personīgi, to jautāju 1. randiņā, lai nav jātērē laiks, savādāk, iedomājies, tu randiņo nedēļām un tad uzzini, ka tas skaitlis ir liels (pie noteikuma, ja tas virietim ir svarigi), būtībā esi izniekojis laiku un naudu.
12.09.2023 11:54 |

Reitings 197
Reģ: 12.10.2022
liec unmatch uzreiz šiem cilvēkiem, kāda jēga iesaistīties šādā sarakstē, ja tev pašai tas nav aktuāli?
Tinderim ir ļoti interesants algoritms, ja nav žēl tērēt laiku, vari divas - trīs dienas likt sirsniņas un krustiņus, tad jābūt labāk.
Domāju, ka šie ir arī nedaudz personīgi jautājumi pilnīgi nepazīstamam cilvēkam, ja kāds prasa, vai tev interesē ONS, pretī pajautā, lai atsūta pilno STS paneļa analīzi.
Iesaku arī izvērtēt, ko pati liec profilā un kā tas prezentē tevi no malas.
12.09.2023 12:26 |

Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
Esmu bijusi uz daudz randiņiem. Ne Latvijā gan, bet ārzemēs. Nekad, nevienu reizi man vīrietis nav prasījis bodycount. Tāpat arī nekad neviens vīrietis mani nav aicinājis mājas pēc pirmā randiņa, prasījis sutīt plikbildes vai sūtījis savus plikumus. Jāsaka, Tinder ir tieši priekš ONS, tā nav nopietna aplikācija un tajā neesmu bijusi gadiem.
Ir draudzene, kam prasa šo visu, un viņa arī sūta.. bet laikam arī jāpiemin, ka viņa paliek traka uz vīrieti, ja viņai izmaksā dzērienu un, ja godīgi, viņas bodycount ir ap 30...
Domāju, ka viss ir atkarīgs no tā, kā pati sevi nostādi jo domāju, ka vīrietis labi jūt kaut vai pēc sarakstes un bildēm profilā - kurai varbūt pašapziņa zemāka, vairāk rāda plikumus bildēs un tai arī prasīs visas šīs lietas.. sievietēm, kam uz pieres rakstīts, ka viņas sevi ciena, urlas un mīkstmieši klāt nesienas. Sevi cienošs vīrietis sievietei vispār tādus jautājumus arī neuzdod.
Esmu bijusi uz randiņiem ar vīriešiem, kas ir old money - manieres, etiķete, intelekts, protams, nauda - šāda veida jautājumus šajās aprindās neviens vispār neapspriež. Nejautā par visādiem bodycount, neprasa plikbildes, neizrādās instagramos utt..Ja ir patiesi TopG vīrietis, viņš tādas lietas nejautā.
12.09.2023 13:08 |

Reitings 1210
Īstenībā ja tā padomā, ir diezgan viegli uzminēt bodycount (tipa vai nu liels vai mazs), vnk ejot paballēties sieviešu kompānijā, pat ar svešu kompaniju. Ļoti labi var redzēt sieviešu attieksmi, kad kāds vīrietis sāk pievērst uzmanību. Var redzēt, kura ir atturīgāka, neizkūst viņa priekšā tikai tāpēc, ka uzsauca dzērienu. Un tad ir otra kategorija - jebkurš vīrietis pievērsīs kaut mazāko uzmanību un dāma jau viņam kārsies kaklā. Tas mans novērojums.
12.09.2023 13:13 |

Reitings 25967
Reģ: 27.11.2018
Elizabeteputnos @ 12.09.2023 13:08
Esmu bijusi uz daudz randiņiem. Ne Latvijā gan, bet ārzemēs. Nekad, nevienu reizi man vīrietis nav prasījis bodycount. Tāpat arī nekad neviens vīrietis mani nav aicinājis mājas pēc pirmā randiņa, prasījis sutīt plikbildes vai sūtījis savus plikumus. Jāsaka, Tinder ir tieši priekš ONS, tā nav nopietna aplikācija un tajā neesmu bijusi gadiem.
Ir draudzene, kam prasa šo visu, un viņa arī sūta.. bet laikam arī jāpiemin, ka viņa paliek traka uz vīrieti, ja viņai izmaksā dzērienu un, ja godīgi, viņas bodycount ir ap 30...
Domāju, ka viss ir atkarīgs no tā, kā pati sevi nostādi jo domāju, ka vīrietis labi jūt kaut vai pēc sarakstes un bildēm profilā - kurai varbūt pašapziņa zemāka, vairāk rāda plikumus bildēs un tai arī prasīs visas šīs lietas.. sievietēm, kam uz pieres rakstīts, ka viņas sevi ciena, urlas un mīkstmieši klāt nesienas. Sevi cienošs vīrietis sievietei vispār tādus jautājumus arī neuzdod.
Esmu bijusi uz randiņiem ar vīriešiem, kas ir old money - manieres, etiķete, intelekts, protams, nauda - šāda veida jautājumus šajās aprindās neviens vispār neapspriež. Nejautā par visādiem bodycount, neprasa plikbildes, neizrādās instagramos utt..Ja ir patiesi TopG vīrietis, viņš tādas lietas nejautā.
+++
12.09.2023 13:22 |

Reitings 3728
Reģ: 11.04.2023
Un? Apprecēja bez jautājumiem?
Citādi šie siekalainie stāsti par ārzemju vīriešiem kaķim zem astes. TopG klases vīrieši paši lieliski saprot sievietes bodycount un nekas nav jāprasa. Tālākais jau vienkārši small talk.
12.09.2023 13:34 |

Reitings 1210
akul12 @ 12.09.2023 13:34
Citādi šie siekalainie stāsti par ārzemju vīriešiem kaķim zem astes. TopG klases vīrieši paši lieliski saprot sievietes bodycount un nekas nav jāprasa. Tālākais jau vienkārši small talk.
Tev ļoti gribētos, lai Tev būtu iespēja būt par patiesu TopG, bet LV tādu ir ārkārtigi maz, un statistiski runājot, iespēja, ka Tu esi TopG ir ļoti zema. Ļoti nepatīk latvju puikām, ka viņus salīdzina, bet ja jūs te uzdrīkstaties gvelzt par saviem sapņu iedomātajiem standartiem, tad es ar prieku pastāstīšu savus salīdzinājumus un kas ir patiess TopG.
Nē, neapprecēja, bet gatavojās, un saderināšanās gredzens jau bija pirkstā. Biju ļoti tuvu tam, bet es aizgāju, iemesli sen izrunāti citā diskusijā.
12.09.2023 13:42 |

Reitings 25967
akul12 @ 12.09.2023 13:34
pajautaji un tip uzreiz uzzinaji patiesibu, neesi smiekligs😂 drizak realiate dazi labi blogeri zbis nopelna uz kkadu low life calisu rekina , kas muted atpletusi klausas par bodycount, simpiem, topg un tml bullsitiem, meginot pazeminat sieviesu vertibu, ka vinam pec 25 dzive ir gala un kur nu vel 35 spid atrast kadu sava vecuma kas nav total luzeris un neko labaku nevar atrast. Pilnigi un galigi aprobezota domasana. Bet nu pasas duras kas nem sitos murgitajus par pilnu.
12.09.2023 13:44 |

Reitings 3728
Elizabeteputnos @ 12.09.2023 13:42
Tev ļoti gribētos, lai Tev būtu iespēja būt par patiesu TopG, bet LV tādu ir ārkārtigi maz, un statistiski runājot, iespēja, ka Tu esi TopG ir ļoti zema. Ļoti nepatīk latvju puikām, ka viņus salīdzina, bet ja jūs te uzdrīkstaties gvelzt par saviem sapņu iedomātajiem standartiem, tad es ar prieku pastāstīšu savus salīdzinājumus un kas ir patiess TopG.
Nē, neapprecēja, bet gatavojās, un saderināšanās gredzens jau bija pirkstā. Biju ļoti tuvu tam, bet es aizgāju, iemesli sen izrunāti citā diskusijā.

Labākā aizsardzība, uzbrukums 😁 Nesanāks 😁
Otiiilija @ 12.09.2023 13:44
pajautaji un tip uzreiz uzzinaji patiesibu, neesi smiekligs? drizak realiate dazi labi blogeri zbis nopelna uz kkadu low life calisu rekina , kas muted atpletusi klausas par bodycount, simpiem, topg un tml bullsitiem, meginot pazeminat sieviesu vertibu, ka vinam pec 25 dzive ir gala un kur nu vel 35 spid atrast kadu sava vecuma kas nav total luzeris un neko labaku nevar atrast. Pilnigi un galigi aprobezota domasana. Bet nu pasas duras kas nem sitos murgitajus par pilnu.

Kāda starpība ko gvelž simpi sieviešu forumā par topG? Bet tāpa kož, jo šīs topG teorijas ietekmē arī jūsu attiecības īstajā dzīvē.
12.09.2023 14:13 |

Reitings 1356
Reģ: 27.05.2023
Kad vēl izmantoju Tinderi, tad bija ne viens vien, kas prasījās uz ONS. Unmatch un viss. Tas nebija tas ko es tajā brīdī meklēju. Un bija arī pāris kas prasīja bodycount. Manuprāt, tas vispār nevienam nav jāzin. Man ir mans skaitlis man prātā, bet tas neko nenozīmē. Jo tas neko neizsaka. Ja čalis ir pārgulējis ar 200 meičām tas nenozīmē, ka sekss ar viņu ir labs. Ja meičai ir bijis tikai 1 čalis, tas arī neko neizsaka. Citi faktori tur vairāk spēlē, nekā tas viens skaitlis.
Vispār, ja kāds sarakstē sāk pārāk ātri runāt seksuāla rakstura lietas - block un report. Tad vienīgais ko tas cilvēks meklē ir sekss. Protams, ja abi esat uz viena viļņa un tu arī meklē ons, tā jau cita lieta.
12.09.2023 16:55 |

Reitings 3728
Citi faktori tur vairāk spēlē, nekā tas viens skaitlis.

Piemēram kādi faktori? 😁
12.09.2023 17:15 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Ja meičai ir bijis tikai 1 čalis, tas arī neko neizsaka.

Izsaka gan. Tas izsaka, ka viņa ir bijusi kārtīga sieviete, kura kārtīgi izvērtēja ar ko gulēt un daudziem sevi nedeva :P
12.09.2023 17:24 |

Reitings 25967
akul12 @ 12.09.2023 14:13

Labākā aizsardzība, uzbrukums ? Nesanāks ?
Kāda starpība ko gvelž simpi sieviešu forumā par topG? Bet tāpa kož, jo šīs topG teorijas ietekmē arī jūsu attiecības īstajā dzīvē.
tā pat es varu teikt a kāda starpība, ko sievietes gvelž klaču forumā? 😂 var jau gvelzt ko uziet, īstā dzīve parāda what is what, te tāpat sporta pēc parunāt😂
12.09.2023 17:27 |

Reitings 2017
Reģ: 01.02.2023
GhostGG @ 12.09.2023 17:24

Izsaka gan. Tas izsaka, ka viņa ir bijusi kārtīga sieviete, kura kārtīgi izvērtēja ar ko gulēt un daudziem sevi nedeva :P

Vai tad vīriešus tas vispār uztrauc?
12.09.2023 17:32 |

Patīk
Reitings 11059
MartaElza @ 12.09.2023 17:32

Vai tad vīriešus tas vispār uztrauc?

foruma vīriešus ļoti, ļoti, ļoti uztrauc :D
12.09.2023 17:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits