Atbalsts @ 22.08.2023 10:29Ierakstu šo ziņojumu informatīvos nolūkos, jo saņēmām NOSŪDZĒT, lai dzēstu šo diskusiju.
Jā, apšaubāma diskusija, bet cilvēki var runāt par ko vēlas, kāpēc, lai šo diskusiju dzēstu.
Dažreiz gribas uzdot jautājumu, Jūs Delfi vai Tvnet arī rakstiet, kāpēc publicēts viens vai otrs raksts!
Pastāv tāda iespēja, kā nelasīt šo diskusiju!
Lula @ 22.08.2023 11:13
Parādīet man vienu rakstu ar līdzīgu ideju no Delfiem vai Tvnet un tad parunāsim.
Bet, ja nopietni, nu lai jau, aizpildām forumu ar pop up reklāmām un troļļu ballīti, skatīsimies cik ilgi pastāvīgās lietotājas noturēsies.
.Putns. @ 22.08.2023 12:32Vientuļā māte jau ir pakāsusi savu iespēju veidot attiecības ar veiksminieku, tādēļ latiņa ir jāpazemina. Pati bieži zaudējusi figūru un bērns nav pluss, kaut no juridiskā viedokļa. Ja šķirās, tad vīrietim nebūs nekādu tiesību, tikai obligācijas.Tāpat veiksmīgs vīrietis vēlas savus pēcnācējus. Garīgs vīrietis vēlas šķīstu sievieti, vismaz no publiskā viedokļa...
Papildināšu, ka šis forums nav tik populāri augošs, lai varētu to salīdzināt ar TVnet vai Delfiem. Brīnos, kā neiedomājāties salīdzināt ar BBC news.
Jānis Parastais @ 22.08.2023 12:36
Tieši Delfi un Tvnet vairs nav augoši, un kopš covid laikiem ir kļuvuši par pusizmirušu mizkasti, kas kalpo tikai vienas partijas slavināšanai, plus vēl visādi maksas raksti, kurus neviens pie pilna prāta nekad neabonēs.
.Lula @ 22.08.2023 11:13
Parādīet man vienu rakstu ar līdzīgu ideju no Delfiem vai Tvnet un tad parunāsim.
Bet, ja nopietni, nu lai jau, aizpildām forumu ar pop up reklāmām un troļļu ballīti, skatīsimies cik ilgi pastāvīgās lietotājas noturēsies.
.Eksperte. @ 22.08.2023 11:19
Es reāli par to noturēšanos šorīt aizdomājos, bet vel trauciņš nav pilns. Turklāt te jau bija 1x liela reforma, pēc kuras ļoti liela daļa arī pameta šo forumu un aizgāja uz citu.
Uz kurieni viņi aizgāja?
.Eksperte. @ 22.08.2023 13:40
Tur, kur miseņu veidotāji tiek utilizēti, vai pārbīdīti uz attiecīgo sadaļu un līdz ar to ir gan auditorija, gan saturīgākas sarunas.
profile picture @ 22.08.2023 13:29.
Tev smiekli nenāk rakstot? Pirmkārt tev ir atkarība no foruma lasīšanas un komentēšanas. Otrkrārt, tā ir liela apsestība. Iesaku padomāt pirms raksti muļķibas. Esmu parliiecināta, ka esi uzkritusi uz nerva daudziem lietotājiem, pa šiem gadiem. Nu cik var? Un tev vienalga par trolļiem un citiem, kuru viedoklis nesaskan ar tevi, jo atkarībai pret forumu netraucē ne foruma incel džekiņi, ne citi lietotāji.
Lula @ 22.08.2023 13:48
Klau, Tu atkal laikam aizmirsi zāles iedzert. Parunāsim, kad būsi atkal normāls cilvēks
akul12 @ 22.08.2023 13:44
Cālis? ? Varbūt sēž slēgtajās grupās, bet tur viss miris.
.Eksperte. @ 22.08.2023 14:35
Neteikšu, ka gluži miris. Tomēr, es labāk lasu pāris saturīgas diskusijas.