Mani ienākumi ir 1200, viņam tas pats.
Meitene. @ 17.08.2023 14:08Kur mācīties par finansēm?
Respektīvi, es tērēju visu un man nepaliek nekas. Un atlikt es tip varētu, bet negribu. Un protams, esmu sieviete,kurai vajaga šo un to un beigās ir nekas. :D autoskola daudz apēd, gāju pie terapeita. Ceļa izdevumi. Šo to apēst. Kāda štāte.
Kāds finanšu modulis Jums ir partnerattiecībās? Šobrīd sanāk tā,ka viss uz draugu. Un viņš riktīg cepjās,kad iet runa par finansēm. Viņš gribētu lai maksāju par komunālajiem,jo viņš nevar pavilkt. Var, bet tad pats neko neatliek. Viņš domā, ka es gribu,lai visu nodrošina viņš. (Es neprasu naudu savām vajadzībām). Nu savā ziņā tā arī ir. Un vispār šo tēmu mēs nekādi nevaram izrunāt,jo viņš pasaka,ka esmu stulba. Lai gan man liekas,ka viņam kā vīrietim ir grūti atzīt,ka viņš netiek galā. Cepjās arī par to,ka nepalīdzēju ar ievākšanos dzīvoklī... bet ko gan es tur varēju palīdzèt. Līdz galam man tā arī neatbild. Vienīgais kā es varētu palīdzēt ir sakārtot savas finanses un iemācīties krāt.
Trakākais,ka neesmu no tām dāmām,kurām nevajaga neko. Bet arī nav tā, ka lieku manikīru vai eju pie friziera katru mēnesi.
Mani ienākumi ir 1200, viņam tas pats.
Īre rīgā plus komunālie sanāca 600€... īre bija 370- kas bija wtf... plus komunālie.
Meitene. @ 17.08.2023 14:14Ieejot veikalā kopā viņš maksā pats,bet bieži ir šī frāze "nu,bet protams,ka es samaksāšu, kā parasti... kurš gan cits." Respektīvi, ja es vēlos kaut kā palīdzēt, tad uz veikalu man jāiet vienai,lai nemaksā viņš.
Par katru samaksāto lietu ir tāds kā ironisks teksts...
Līdz galam es tā arī nesaprotu ko viņš vēlās. Lai atlieku vai lai maksāju komunālos vai lai eju iepirkties bez viņa. Jo vairāk ar mani runā zemtekstos,jo stulbāk es sajūtos.
Kāpēc atklāti nevar pateikt - klau, mums ir tik un tikmaksākim kopā to un to. Kā sāku teikt,ka mums nav izrunātas šīs lietas seko teksts - ar tevi jau nevar runāt... tu esi stulba...
Ieejot veikalā kopā viņš maksā pats,bet bieži ir šī frāze "nu,bet protams,ka es samaksāšu, kā parasti... kurš gan cits." Respektīvi, ja es vēlos kaut kā palīdzēt, tad uz veikalu man jāiet vienai,lai nemaksā viņš.
Par katru samaksāto lietu ir tāds kā ironisks teksts...
Meitene. @ 17.08.2023 14:21Un vēl ik pa brīdim ir šie teksti. Tu neesi pateicīga vai kaut kas tāds...
Sliktākais, ka beigās es zinu,ka es varu iztikt bez viņa arī. Dzīvot sūdīg varu viena.
Bet tas nav mērķis... mani tikai satrauc,ka šīs lietas nevar izrunāt bez strīdiem. Vienkārši runāt....
Viņš mani bildināja. Un kāzas vēl neredzu,jo turpināšu mācīties maģistrā,kas nav lv, bet eesti, bet es strādāšu lv ( kā sevi sadedzinat? Droši rakstiet man). Līdz ar to man tagad būs savi izdevumi par dzīvošanu arī tur. Un te viņš pārmet,ka es domāju tikai par sevi...
Nu te baigā putra.
Meitene. @ 17.08.2023 14:21Un vēl ik pa brīdim ir šie teksti. Tu neesi pateicīga vai kaut kas tāds...
Sliktākais, ka beigās es zinu,ka es varu iztikt bez viņa arī. Dzīvot sūdīg varu viena.
Bet tas nav mērķis... mani tikai satrauc,ka šīs lietas nevar izrunāt bez strīdiem. Vienkārši runāt....
Viņš mani bildināja. Un kāzas vēl neredzu,jo turpināšu mācīties maģistrā,kas nav lv, bet eesti, bet es strādāšu lv ( kā sevi sadedzinat? Droši rakstiet man). Līdz ar to man tagad būs savi izdevumi par dzīvošanu arī tur. Un te viņš pārmet,ka es domāju tikai par sevi...
Nu te baigā putra.
GhostGG @ 17.08.2023 14:25
Nu tad te ir divi varianti -
1. viņš varbūt jūt, ka no tevis nesaņem pretī tik daudz emocionālo pusi, ko viņš gribētu un tāpēc jūtas tā, ka viņam ir jāliek vairāk, bet pretī neko nesaņem.
2. Viņš ir vnk lohs, un feminizēts vīrietis, kurš vēl tev liek justies slikti par to ,ka viņam ir jāmakā.
Meitene. @ 17.08.2023 14:25Nu nav godīg. Protams, es vēlētos maksāt40%.
Bet degvielu leju es, pārtiku tāpat lielāko daļu pirku es.
Nav godīg. Bet ja varētu par to runāt mierīgi būtu jauki. Bet te jau slēdzās iekšā spīts. Ja nemāki runāt, tad vot i sēdi un ciet.
Meitene. @ 17.08.2023 14:32
Es nesaprotu kas ir tas,ko gaida.
Es vēl dažreiz pasaku,ka man nepietiek kaut kam un tad vēl vairāk sacepjās.... un tad liekas, labāk būtu neteikusi...
Bet te man pašai būtu jāsēžās un jāskaita. Bet šobrīd ar mācībām,kuras būs. Atkal viss slikti. Esmu ilgi dzīvojusi stadijā,kad jāskaita nauda,lai padzertu kafiju. Šobrīd,kad ir nauda, tad tā vienkārši kūst rokās. Un kaut kā sevi iegrožot negribās,jo man riebst tā visa skaitīšana. Šobrīd zinu,ka atgriežoties eesti būs jāsavelk josta. Protams, nav teikts,ka izturēšu tur, jo tas prasa nervus mācīties tur un strādāt šeit.
Lola12345 @ 17.08.2023 14:29
Ja zini ka iesi maģistros citā valstī, kāpēc uzsākt ar kādu īrēt kopā? Pēc teksta izklausās, ka jums abiem ir ~20 gadi. Puisis arī nemāk runāt. Tā attiecības ilgi nebūs, ka nemākat pat ikdienišķas lietas izrunāt
Meitene. @ 17.08.2023 14:43
Es bakalaurā mācījos eesti. Pa to laiku viņš dzivoja ārpus Rīgas un pats studiju laikā brauca erasmusā. 3 gadus mēs dzīvojām šādi,ka es satiku viņu brīvdienās. Tad es paņēmu akadēmisko pirms maģistra. Un dzīvojām gadu kopā Rīgā. Mēs kopā esam četrus gadus. Un mums nav 20. Man ir 28, viņam ir 27. Viņš tikko pabeidza maģistru. Bet es mācīšos maģistru. Un man ir divi bakalauri. Mūžīgā mācīšanās pie īstas stabilitātes vēl nav novedusi. Tā kā, mums kopīgā finanšu pratībā maza pieredze.