Helita @ 07.08.2023 13:38Esi pareizi sapratusi. To jūt, un nav vispār jautājumu, vai tu viņam patīc un viņš tevi grib kā savu meiteni.
Vīrietis nepieļaus vispār domu un iespēju, ka sievieti, kura viņam patīk, varētu aizvilt kāds cits un darīs visu iespējamo, lai sieviete paliktu pie viņa - rūpēsies, apčubinās, dāvinās ziedus, simboliskas dāvaniņas, parūpēsies par labu atmosfēru, izmantos katru iespēju tevi satikt utt. Vīrietis, kas to nedara vai nu nav tevī ieinteresēts, vai arī ir tikai spēlējas un neuztver nopietni.
akul12 @ 07.08.2023 13:43
Tevis aprakstītais ir palieka no patriarhāta. Kas būs nākošais solis, sādās attiecībās? Sieviete- mājsaimniece? Nelabi paliek ?
Man ir bijušas šādas attiecības studiju laikos, kur vīrietis bija ļoti ieinteresēts būt ar mani, sūtīja ziedus uz darbu, gājām izklaidēties, vienmēr atrada laiku, lai satiktos. Vienmēr izmaksāja, vienīgā reize, kad man vajadzēja atvērt maciņu, kad viņam nebija sīknauda autostāvvietai (tas bija laikos, kas vēl nebija Mobilly). Nekad to neizmantoju ļaunprātīgi, vienmēr biju gatava par sevi norēķināties, bet viņš neļāva.
.Eksperte. @ 07.08.2023 17:51
No hate, taču es vienmēr lasot šāda tipa komentārus domāju, ko šāda sieviete spēj dot tam vīrietim, kas dara visu augstākminēto? ?
akul12 @ 07.08.2023 18:03
Šitādas red pill pārdomas, ārprāc ?
.Eksperte. @ 07.08.2023 17:51
No hate, taču es vienmēr lasot šāda tipa komentārus domāju, ko šāda sieviete spēj dot tam vīrietim, kas dara visu augstākminēto? ?
Pārtrauc to visu!Fairytale @ 07.08.2023 13:30Sveikas! Pareizo atbildi es zinu, bet gribu skatu no malas un pārliecināties. Satiekamies 1,5 mēnesi, bet nesaņemu to attieksmi, ko vēlos. Ziedus nedāvina, lai gan skaidri esmu to pateikusi, ka vēlos. Dodos uz pasākumiem līdzi, jo aicina, bet maksāju pati par sevi. Satiekamies tikai tad, kad viņam ir laiks, tas ir divreiz nedēļā, pārējā laikā nodarbojas ar savu hobiju. Man nejautā kā pagāja mana diena, nejautā kā gulēju, ko darīju utt. Esmu pagaidu/rezerves variants, vai ne?
lexxie @ 07.08.2023 22:21
Viņas liek justies vīrietim labi, atbalsta, motivē, ir interesanti sarunu biedri, sniedz savu enerģiju vīrieša labklājības uzlabošanai. Attiecīgi, vīrieši, ko piesaista šāda sieviete, visticamāk neizjūt finansiālu robu rūpējoties par viņu. Tas ir vairāk enerģētikas līmenī, ko viens cilvēks sniedz, otrs sajūt un mijiedarbojas.
Fairytale @ 07.08.2023 13:30Sveikas! Pareizo atbildi es zinu, bet gribu skatu no malas un pārliecināties. Satiekamies 1,5 mēnesi, bet nesaņemu to attieksmi, ko vēlos. Ziedus nedāvina, lai gan skaidri esmu to pateikusi, ka vēlos. Dodos uz pasākumiem līdzi, jo aicina, bet maksāju pati par sevi. Satiekamies tikai tad, kad viņam ir laiks, tas ir divreiz nedēļā, pārējā laikā nodarbojas ar savu hobiju. Man nejautā kā pagāja mana diena, nejautā kā gulēju, ko darīju utt. Esmu pagaidu/rezerves variants, vai ne?
Jānis Parastais @ 08.08.2023 09:04
Pagriežot situāciju otrādi, čalis: satiekamies 1,5 mēnesi, bet nesaņemu to attieksmi, ko vēlos. Makšķerei vizuļus nedāvina, lai gan skaidri esmu to pateicis, ka vēlos. Dodos uz pasākumiem līdzi, jo aicina, bet maksāju pats par sevi. Satiekamies tikai tad, kad viņai ir laiks, tas ir divreiz nedēļā, pārējā laikā čilo ar draudzenēm, skatās seriālus vai sēž forumā. Man nejautā kā pagāja mana diena, nejautā kā gulēju, ko darīju utt. Esmu pagaidu/rezerves variants, vai ne?
greece @ 08.08.2023 09:34Tikties 2 reizes nedēļā skaitās tik maz, ka jāmin pie iemesliem, kāpēc nemaz neinteresē vīrieti?
.Eksperte. @ 08.08.2023 08:44
To jau sieviete var darīt arī paralēli strādājot algotu darbu. ??♀️
.Eksperte. @ 08.08.2023 09:18
Ai nu izbeidz. Labi, var tur tos ziedus nedāvināt un tā, bet ja otram cilvēkam rūpi, turklāt šis ir attiecību sākums, tad normālos variantos arī izbrīvē laiku otram un attiecīgi cilvēks jūt, ka viņš ir priorotāšu aukšgalā.