jap, vēlētos.senioritaa @ 07.08.2023 12:06Sveiki, jautājums: vai, ja Jūsu dzīves biedrs, vīrs, draugs, randiņu parneris Jums aiz muguras flirtētu un piedāvātu satikties citām sievietēm, vai Jūs gribētu to zināt?
Situācija tāda, piereģistrējos Tinder un, burtiski, otrais cilvēks, kas uzrakstīja sarunu iesāka ļoti tieši. "Ko dari un, kādi ir tavi plāni vakaram?" Vārds pa vārdam, piedāvā nevis kaut kur aiziet, kā normāli cilvēki, bet braukt pie viņa ciemos, protams, es jau saprotu uz ko tas velk. Tas galīgi nav mans mērķis šobrīd. Sarakste aktīva paliek visu dienu, lai dabūtu vairāk info. BET, par cik ļoti labi māku izmantot google search opcijas un pārējos sociālos tīklus, viens un divi viņu atradu. Izrādās, ka ir precējies, neesmu pārliecināta, vai ir arī šobrīd. Sievai facebook tieši tāds pats uzvārds, atrodu vecas kāzu bildes, bet gredzenu rokas pirkstos nevaru saskatit nevienam (nav redzama labā roka nevienā bildē, vai ļoti slikta kvalitāte, kā arī niecīgs publisko bilžu skaits, ir divi bērni). Domāju, vai nodot info sievai? Vai tas vispār ir vajadzīgs?
Nevēlos tēlot detektīvu, kā arī izjaukt laulību vai veicināt agresīvu diskusiju. Bet, vai tu vēlētos, lai tevi informē cita sieviete, ja tavs partneris veic šādas darbības?
Lovisa @ 07.08.2023 13:34Ja jau viņš aicina pie sevis uz mājām, tad skaidrs, ka nav precējies. Tādā gadījumā Tu tikai sevi par muļķi pataisītu, ja rakstītu tai sievietei.
Helita @ 07.08.2023 13:42
Sieva var būt komandējumā, vai aizbraukusi ceļojumā ar draudzenēm. Un čalītim garlaicīgi palika. ?
Bet tas nav nopietni, braukt pie džeka pirmajā "randiņā".
akul12 @ 07.08.2023 13:45
Kāpēc? Ja tāpat atdodas 1 randiņā, uzreiz aizbraucot uz māju ieekonomē laiku un naudu.
Elizabeteputnos @ 07.08.2023 13:55Runājot ar cilvēku vienu dienu un atrodot kaut kādas mistiskas kāzu fotogrāfijas, tu par šo cilvēku joprojām nezini tieši neko. Ja jau laiku satiekaties un pēkšņi saproti, ka ir precējies, tad ir citādi - morāli pareizi būtu sazināties ar sievu. Bet tagad - Tu taču nezini ne vai ir vai nav precējies, nezini pilnīgi neko. Man, starp citu, arī klejo manas bildes kāzu kleitā internetā - precējusies neesmu, piedalījos fotosesijā kāzu kleitu reklāmai un cilvēks, šādas bildes atrodot var padomāt jebko.
Helita @ 07.08.2023 13:58
Nezinu, nav man tādas pieredzes atdoties pirmajā randiņā. Bučoties jā, bet morālos pēc tam negribu.
akul12 @ 07.08.2023 14:00
Kurā randiņā ir pieklājīgi atdoties?