Merilda @ 25.06.2023 13:14Neatbalstu hormonālo kontracepciju, varam par to parunāt ?
Merilda @ 25.06.2023 13:14Neatbalstu hormonālo kontracepciju, varam par to parunāt ?
mazaaduuda @ 25.06.2023 13:21
Es arī īsti neatbalstu, bet īsti citu variantu nav, nopietnā, regulārā seksuālajā dzīvē, kad nav plānoti bērni, bet vīrietim piemēram riebjas prezervatīvi. Tas, ka hormonalā kontracepcija ir uz sievietes pleciem gan ir stulbi, žēl, ka tāda nav vēl izgudrota vīriešiem.
mazaaduuda @ 25.06.2023 13:32
Jeb kādi ir citi varianti atgriezeniskās kontracepcijas, bez prezervatīviem, kas ir lietojama ilgtermiņā un nekaitē tik ļoti veselībai?
Malibu Steisija @ 25.06.2023 15:07
Spirāle vai implants.
Es pati esmu par spirāli, jo tā man vispār izbeidza mēnešreizes, kas iepriekš mani galināja nost. Plus vēl visi citi plusi.
Te lūk atradu vairāk info: https://www.la.lv/svesiniece-dzemde-spirale
Ja nu kāda grib palasīt. Bet spirāle man personīgi bija pats pats labākais lēmums.
Lesleey @ 25.06.2023 17:15Es tieši dzēru Lyndinette, svars pieauga ļoti minimali, krūtīm izmērs pieauga gan ļoti. Problēmu nebija, problēmas sākās tad kad beidzu viņas lietot. Svars nokritās, krūtis pazuda, pazuda pat tā, ka man tagad ir mazākas nekā bija pirms tam. Man bija lielākas pat savos 16.gados, tagad liekas tā it kā būtu barojusi bērnu ar krūti…?
Tabletes sāku lietot 18 gados kad vēl nebiju bijusi attiecībās, seksa nebija bijis. Libido zaļu lietošanas laikā nebija, bet baigi par seksu pirms tam tā pat nebiju interesējusies, tā kā tas viss šķita ok. Satiku partneri 20.gados un pēc kāda laika pierunāja beigt lietot tās zāles, lieki teikt, ka man tagad ir 25 un libido nav , lai gan zāles nedzeru jau 4 gadus. Reāli es pat nezinu kas tas tāds ir, kādas tas sajūtas ir kad Tev viņš ir. Domaju iespējams ka problēma tā ka sāku dzert viņas pirms seksuālās aktivitātes, organisms nezināja kā ir kad ir libido, dzerot zāles to vēlmi vispār nokāva un tagad organisms pie tā divu gadu laikā pierada. Nezinu pat kur vērsties vai pie ginekologa vai tur man varbūt tomēr ir psiholoģiska problēma. ??♀️
Zilais Valis @ 25.06.2023 17:39
Man jautājums, kāpēc Tu vispār sāki tās lietot, ja Tev nebija pirms tam dzimumdzīves?
Zilais Valis @ 25.06.2023 17:39
Man jautājums, kāpēc Tu vispār sāki tās lietot, ja Tev nebija pirms tam dzimumdzīves?
Spirāles ielikšanas sāpes manā skatījumā ir ļoti stipri pārvērtētas. Man šķita, ka vienkārši ir sākušanās mēnešreizes
Lesleey @ 25.06.2023 18:14
Jo bija ļoti neregulāras mēnešreizes. Varēja pat vienu mēnesi izkrist. Nekad nespēju noteikt kad man viņas sāksies. Citreiz cikls 21 dienu, citreiz 45 dienas. Par šo pateicu dakterei un uzreiz izrakstīja šīs zāles, teica palietošu divus gadus un viss normalizēsies, Aha, beidzu lietot un jorpojam nekas nav normalizējies.