qwe @ 29.11.2023 08:03Arī pamanīju, ka vēders uzpūties, domāju drīzāk no bada. Pēc sejas arī sudigi izskatās, kaut kāda uzburbusi. Nu ja un strelkas slavenās,kas acis padara šķības un to kopskatu vēl traģiskāku. Par tērpiem neizteikšos ?
vēl jau tas, ka krūtis viņai ir 0. Izmērs. Ja būtu normālas krūtis, domāju arī vēders neizskatītos sapūties, būtu uzreiz cits skatsZilais Valis @ 29.11.2023 08:21
Nu, ja viņi ir saulē un karstumā, tad varētu būt, ka no saules uzbubst. Mana jau tā ne mazā galva, pēc 5 min solārijā izskatās 5x lielāka, bet pēc sauļošanās izskatos vnk krimināli ? Tajos iepriekšējās dienas video izskatījās ok.
Par grūtniecību diez vai. Drīzāk uzpūties izskatās. Un domāju, viņa slēptu vēderu, ja būtu grūsna, nevis tā mierīgi filmētu ?
qwe @ 29.11.2023 08:03Arī pamanīju, ka vēders uzpūties, domāju drīzāk no bada. Pēc sejas arī sudigi izskatās, kaut kāda uzburbusi. Nu ja un strelkas slavenās,kas acis padara šķības un to kopskatu vēl traģiskāku. Par tērpiem neizteikšos ?
Agny13 @ 29.11.2023 15:45Viņas laivā vakar pajautāju, vai plāno arī iet uz Burj Khalifa restorānu. Varēja redzēt, ka izlasīja, bet noignorēja. Jo nu jūsmoties, ka pa logu skats uz kkādu augstceltni- wow. Tad vismaz aizej uz viņu! (Un man neskauž, ja. Dubaijā esmu bijusi tikai vienu reizi. Pilnīgi tukša un garlaicīga pilsēta. Burj Khalif biju vakariņās. Nez vai Ļenas turks varētu viņu tur aizvest? Nav jau kebabs.).
maire @ 29.11.2023 17:13
Kāpēc Jeļenai būtu kaut ko jāpierāda kaut kādai foruma blozgai, kura ar tik nicinošu attieksmi attiecas pret jebko, ko viņa dara un apmeklē? Neuztraucies, gan jau viņa pati spēs izlemt kur un kā pavadīt savas brīvdienas. Pilsētā ir papilnam tikpat dārgu restorānu, ne tikai Burj Khalif, nešaubos, ka viņa ar savu pontošanos apmeklēs arī kādu no tiem. Labāk uztraucies par sevi, kāpēc nolēmi te iereģistrēties, lai izspļautu savu žulti.
aauuu @ 29.11.2023 17:26
Precīzi!
Krutāk ir ēst restrānā ar skatu uz Burj Kalifa vispār, jo esot iekšā pašā Burj Kalifa, tu neredzi pašu Burj Kalifa.Tā, ka tas nav nekas īpašs un es pat ieteiktu tur nevakariņot, bet jebkur citur, kur tikpat kruti ar skatu uz Burj Kalifa. Tas ir daudz, daudz iespaidīgāk. Un ņirgāties par to, kurš ēd savos ceļojumos ir tik necienīgi.
Zilais Valis @ 29.11.2023 17:32
Viņiem tieši man liekas bija story aizvakar, kur ēda tieši pretī fontāniem un pašai Khalifai. To gan neviens neatzīmē īpaši. Šeit atzīmē tikai sliktās lietas. Labās izliekas, it kā nav ?
atvēmējiem no skābes zobi nobeidzas,ja viņa patstavīgi atvemtu,viņas zobiem būtu kirdik.jo kunģa skābe bojā parklājumu,gan dabīgos gan ieliktos.SantaBarbara @ 29.11.2023 10:34
Man gan liekas,ka tas no normālas ēšanas ,jo kad vina ir ar Sevketu,tad veders ir redzams,iespējams tie ir vienigie mirkli,kad vinai nav iespejas aiziet izvemt visu ,ko pa dienu apēdusi ,jo Sevkets uztraucas un ir jau vinai teicis,ka vajadzetu pienemties nedaudz svarā lidz ar to jātelo,ka ēd kārtīgi.
Kenty @ 29.11.2023 18:31atvēmējiem no skābes zobi nobeidzas,ja viņa patstavīgi atvemtu,viņas zobiem būtu kirdik.jo kunģa skābe bojā parklājumu,gan dabīgos gan ieliktos.