Karadžanas fenomens jeb "tumšās dvēseles" nedienas.

Patīk
Reitings 15916
Reģ: 12.07.2022
Forums, kas tapis, lai atpestītu "IetekMeļu topu" no Jeļenas apspriešanas 😁
20.06.2023 15:18 |

Reitings 285
Reģ: 31.10.2019
noidea @ 27.11.2023 16:18
Turku chanel pārītis aizbraucis uz 4 zvaigžnu dzīvokliem, bet raksta savā insta, ka 5 ⭐️ viesnīca. Ar SKATU uz burj, kuru knapi fonā redz. Lauki Londonā, ha ha ha. Nu tiešām, man neskauž, un jauki, ka aizbrauca celojumā, bet tie sajūsmas kliedzieni, un uzsvars uz to, ka jau 5. reizi dubaijā, Ljenka - ir arī citas, un arī dārgākas vietas pasaulē, Dubaija jau sen nav nekas kruts, piedod.. Kad tavs vīrs tevi aizvedīs uz exclusive luxury celojumu uz Tanzāniju, Bora bora vai Zimbabwi, vai Antarktiku - tad vari pazīmēties, bet nejau ar saviem purvciema nagiem savos 4 zvaigznu dzivoklos Dubaija?? AIZIET LENKA - LIEC MĪNUSUS FIKSI
purčika nagi :D
27.11.2023 18:14 |

Patīk
Reitings 3397
Reģ: 09.08.2016
Bet ko jūs no viņas gaidāt? Viņai vienmēr tas luxury bijis čerez di***.
27.11.2023 18:31 |

Reitings 151
Reģ: 02.04.2022
noidea @ 27.11.2023 16:18
Turku chanel pārītis aizbraucis uz 4 zvaigžnu dzīvokliem, bet raksta savā insta, ka 5 ⭐️ viesnīca. Ar SKATU uz burj, kuru knapi fonā redz. Lauki Londonā, ha ha ha. Nu tiešām, man neskauž, un jauki, ka aizbrauca celojumā, bet tie sajūsmas kliedzieni, un uzsvars uz to, ka jau 5. reizi dubaijā, Ljenka - ir arī citas, un arī dārgākas vietas pasaulē, Dubaija jau sen nav nekas kruts, piedod.. Kad tavs vīrs tevi aizvedīs uz exclusive luxury celojumu uz Tanzāniju, Bora bora vai Zimbabwi, vai Antarktiku - tad vari pazīmēties, bet nejau ar saviem purvciema nagiem savos 4 zvaigznu dzivoklos Dubaija?? AIZIET LENKA - LIEC MĪNUSUS FIKSI

Hmmm. Es laikam nepiekritīšu šim komentāram. Katrs ceļo, kā var. Katram ir savs līdzekļu apjoms.
Nu ok - viņi nedzīvo kkādā krutākajā viesnīcā un Jeļenai nagi ir likti Purvciemā nevis Rīgā. Un?
Cilvēks tāpat var būt super kaifā par ceļojumu.
Es iedomājos, ka ja tagad pati aizbrauktu uz Dubaiju, gan jau arī nebūtu smalkākajās viesnīcās, bet kaifs un prieks drošvien būtu milzīgs tāpat.
Kāpēc jānorej visi?
27.11.2023 18:51 |

Reitings 611
Reģ: 12.01.2021
Apskatiju Karadžas profilu, normāls dzīvoklis, normālā vietā, par ko jānodirš? Es arī tādā labprāt apmestos, kad man draugi ig ieliek kur aizbraukuši, priecājos par jebko, kaut necils dzīvoklis spānijā, ja cilvēks ir priecīgs un grib padalīties- es priecājos līdzi, tagat ceļot un atrādīt to ig drīkst tikai tad , ja apartamenti maksā kā minimums 20 k par nakti ?! Tak nevis nodiršat, bet bukojat savus holidejus un parādiet kas tad īsti ir luxury, ticu ka puse no šī foruma dāmām pašas no laimes lēkātu pa gultu, ja viņas uz dubaiju kāds aizvestu 🥲😁. Man piemēram vienalga, mēs paradti braucam uz all inclusive viesnīcām visos holidejos un tikai vienreiz palikām hotelī kam bija 4 nevis 5 zvaigznes, bet tās zvaigsnes vispār neko neizsaka, jo meksikā 4 zvaigznes bija 10 x šikāk kā grieķijā 5 😁. Un ar visu all inclusive tāpat vienmēr izejam pāris vakarus paēst ārpus viesnīcas restorānā, lai sajustu mazliet vairāk vietējo virtuvi un izbaudītu apkalpošanu pie galdiņa, bet vieglāk īpaši ar sīčiem ir all inclusive, bet gan jau arī tas nav cool, jo vajag taču visiem ceļot kā milijardieriem, un visiem vajag 10 zvaigžņu apartamentus ar Gordonu Ramziju par šefpavāru , un apkalpojošo personālu ar ģērbējiem, apmazgātājiem, apkopējiem kurpju tīrītājiem utt, jo kāpēc lai kāds varētu gribēt aizbraukt holidejā atpūsties tikai ar sev mīļajiem cilvēkiem?
Ja godīgi es saprotu ka viņa ļoti pārdzīvo , ka Stefānuba nav līdzi, nevis kā citas mātītes plivinās pa pasauli riņķī nedomājot kur bērni nobāzti...
27.11.2023 19:47 |

Patīk
Reitings 15916
Man Dubaija būtu galamērķu saraksta pēdējā vietā, jo nu galīgi neinteresē, bet lai jau šiem abiem tiek atpūta. Meita tāpat tos ceļojumus vēl neatcerēsies.
27.11.2023 19:57 |

Reitings 869
Reģ: 21.11.2023
Mc.Queen @ 27.11.2023 14:39

Gribēja lidot ar ID karti. Nav pases, piemēram.

Bērniem jau default izgatavo ID karti, noteikti neiedomājās nemaz tik tālu, ka bērniem arī vajag pasi, ja dodas ārpus Šengenas zonas.
27.11.2023 19:59 |

Reitings 669
Reģ: 02.04.2023
MiniMe33 @ 27.11.2023 19:47
Apskatiju Karadžas profilu, normāls dzīvoklis, normālā vietā, par ko jānodirš? Es arī tādā labprāt apmestos, kad man draugi ig ieliek kur aizbraukuši, priecājos par jebko, kaut necils dzīvoklis spānijā, ja cilvēks ir priecīgs un grib padalīties- es priecājos līdzi, tagat ceļot un atrādīt to ig drīkst tikai tad , ja apartamenti maksā kā minimums 20 k par nakti ?! Tak nevis nodiršat, bet bukojat savus holidejus un parādiet kas tad īsti ir luxury, ticu ka puse no šī foruma dāmām pašas no laimes lēkātu pa gultu, ja viņas uz dubaiju kāds aizvestu ??. Man piemēram vienalga, mēs paradti braucam uz all inclusive viesnīcām visos holidejos un tikai vienreiz palikām hotelī kam bija 4 nevis 5 zvaigznes, bet tās zvaigsnes vispār neko neizsaka, jo meksikā 4 zvaigznes bija 10 x šikāk kā grieķijā 5 ?. Un ar visu all inclusive tāpat vienmēr izejam pāris vakarus paēst ārpus viesnīcas restorānā, lai sajustu mazliet vairāk vietējo virtuvi un izbaudītu apkalpošanu pie galdiņa, bet vieglāk īpaši ar sīčiem ir all inclusive, bet gan jau arī tas nav cool, jo vajag taču visiem ceļot kā milijardieriem, un visiem vajag 10 zvaigžņu apartamentus ar Gordonu Ramziju par šefpavāru , un apkalpojošo personālu ar ģērbējiem, apmazgātājiem, apkopējiem kurpju tīrītājiem utt, jo kāpēc lai kāds varētu gribēt aizbraukt holidejā atpūsties tikai ar sev mīļajiem cilvēkiem?
Ja godīgi es saprotu ka viņa ļoti pārdzīvo , ka Stefānuba nav līdzi, nevis kā citas mātītes plivinās pa pasauli riņķī nedomājot kur bērni nobāzti...

Runa nav par to , kur vina paliek, bet par to kaa vina to visu pasniedz, un tas ir vienkarsi smiekligi. Virs no Parizes, dzive jaunajos apartamentos jaunbuve, darbs tur un tur - nu vina tacu visu megina padarit tik loti luxury, jur nemaz nav luxury nekas. Visu liek savus blingus, savas feikas somas, nu man tada uzvediba skiet loti divaina 35 gadigai sievietei.
Un tas, ka vina nemitigi sez foruma, un liek visiem komentariem 👎🏻👎🏻👎🏻 ir nu vispar vajpratigi.
27.11.2023 21:30 |

Reitings 4288
Reģ: 09.05.2023
noidea @ 27.11.2023 21:30

Runa nav par to , kur vina paliek, bet par to kaa vina to visu pasniedz, un tas ir vienkarsi smiekligi. Virs no Parizes, dzive jaunajos apartamentos jaunbuve, darbs tur un tur - nu vina tacu visu megina padarit tik loti luxury, jur nemaz nav luxury nekas. Visu liek savus blingus, savas feikas somas, nu man tada uzvediba skiet loti divaina 35 gadigai sievietei.
Un tas, ka vina nemitigi sez foruma, un liek visiem komentariem ?????? ir nu vispar vajpratigi.

Ielikšu arī es īkšķīti uz leju. Arī neredzu, par ko viņu te apdirš, godavārds. Absolūti normāls cilvēks, rūpīga mamma, kārtīga, pieklājīga, jauka un centīga sieviete. Ko viņa sliktu dara? Ja ir personīgas antipātijas pret viņu kā personību, tas nenozīmē, ka viņa dara kaut ko nepareizu. Godavārds, nesaprotu, par ko viņai vesela apdrišanas tēma šeit ir. Tikai dēļ tā, ka viņai citāds stils un gaume? Ka vīrs turks un patīk viss, kas spīd un mirdz? Un? Kas tieši tur slikts?
27.11.2023 22:10 |

Reitings 5989
Reģ: 10.01.2023
noidea @ 27.11.2023 21:30

Un tas, ka vina nemitigi sez foruma, un liek visiem komentariem ?????? ir nu vispar vajpratigi.
es vīram parādīju viņas brokastu galdu- tagad tas pārvērties par ikrīta jociņu.😁
27.11.2023 22:16 |

10 gadi
Reitings 7479
Reģ: 17.09.2009
Par ko viņa strādā lidostā?
28.11.2023 00:17 |

Reitings 204
Reģ: 22.06.2023
Ak, kā kādai te skauž. Un pēc tam viņa dabon taisnoties, ka tā celtne ir tepat blakus, tikai tāpēc, ka kāda uzskata, ka tur ir 4zvaigžņu apartamenti un to celtni KNAPI redz. Aj, nu zin, šis jau ir max stulbi. Arī Deiras rajonā, kur apmetas lielākā daļa tūristu, ir pilns ar 5zvaigžņu hoteļiem, un kas tad būtu, ja viņi apmestos tur? Teiktu, ka bomži? Jums te nekas nav labi. Jeļena ir ar saviem interesantajiem putniem, bet nodirst jebko, kas ir pat acīmredzami labāks par parasto "bomzīgo" Deiru, ir max tizli.
28.11.2023 09:39 |

Reitings 285
Labāk jau varēja savai sieviņai jaunu telefonu uzdāvāt, shis nav ''instagramīgs''un jau vecs, proti neķer laukumu, ja nav naiads 14,15 aifonam tad to pašu modeli, tikai jaunāku.☹
28.11.2023 09:47 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Murka236 @ 28.11.2023 09:47
Labāk jau varēja savai sieviņai jaunu telefonu uzdāvāt, shis nav ''instagramīgs''un jau vecs, proti neķer laukumu, ja nav naiads 14,15 aifonam tad to pašu modeli, tikai jaunāku.☹

Zināji, ka jaunāko iPhone patiesībā, visvairāk vajag tiem, kas īsti to nevar atļauties? Ļoti turīgiem cilvēkiem, bieži ir mazsvarīgi, kāds telefons.
28.11.2023 10:32 |

Reitings 753
Reģ: 14.12.2019
Naomi* @ 28.11.2023 10:32

Zināji, ka jaunāko iPhone patiesībā, visvairāk vajag tiem, kas īsti to nevar atļauties? Ļoti turīgiem cilvēkiem, bieži ir mazsvarīgi, kāds telefons.

Ļoti turiigi cilveeki arii noteikti staigaa ar feikajaam somaam un prastu apartamentu pasniedz kaa luxury, protams, protams.
28.11.2023 10:59 |

Reitings 4288
Reģ: 09.05.2023
Naomi* @ 28.11.2023 10:32

Pilnīgas muļķības!!!!
28.11.2023 11:01 |

Reitings 753
Reģ: 14.12.2019
Taa zoss var kaut vai teltii tuksnesii guleet, vnk nevajag dirst par fake luxury. Visas vinjas tarbas ir fake, pretiigi skatiities. Bet te jau pus forums peerk feikus, dirshot, ka peerk jo dizains tak patiikot ne jau ziimols. Nav briinums, ka atbalstiitaaju barinjsh.
28.11.2023 11:02 |

Patīk
Reitings 15916
Zilais Valis @ 28.11.2023 09:39
Ak, kā kādai te skauž. Un pēc tam viņa dabon taisnoties, ka tā celtne ir tepat blakus, tikai tāpēc, ka kāda uzskata, ka tur ir 4zvaigžņu apartamenti un to celtni KNAPI redz. Aj, nu zin, šis jau ir max stulbi. Arī Deiras rajonā, kur apmetas lielākā daļa tūristu, ir pilns ar 5zvaigžņu hoteļiem, un kas tad būtu, ja viņi apmestos tur? Teiktu, ka bomži? Jums te nekas nav labi. Jeļena ir ar saviem interesantajiem putniem, bet nodirst jebko, kas ir pat acīmredzami labāks par parasto "bomzīgo" Deiru, ir max tizli.

Nu sorry, skatoties viņas storijus, šķiet, ka kaut kādas tur viesnīcas noīrēšana ir lielākais sasniegums dzīvē :D Es ceļojumos viesnīcā tikai guļu, mazgājos un brokastoju, vispār nav tas, kam būtu jāpievērš tik pastiprināta uzmanība.
28.11.2023 14:45 |

Reitings 204
Reģ: 22.06.2023
Miuce @ 28.11.2023 10:59

Ļoti turiigi cilveeki arii noteikti staigaa ar feikajaam somaam un prastu apartamentu pasniedz kaa luxury, protams, protams.

Neatceros, ka viņa kaut ko būtu pasniegusi kā luxury. Tava problēma, ja tu to tā uztver 😃
28.11.2023 15:58 |

Reitings 285
Un jēga no viņas 'Laiva, un visas vai visi, kuri jautāja vai ies uz Burj restorānu tiks bloķēti .
28.11.2023 17:28 |

Reitings 5989
Reģ: 10.01.2023
Es nezināju, ka ar viņas ķermeņa aprisēm ir tik traki.
Gribu redzēt peldkostīmā šo bārbiju.
28.11.2023 23:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits