purčika nagi :Dnoidea @ 27.11.2023 16:18Turku chanel pārītis aizbraucis uz 4 zvaigžnu dzīvokliem, bet raksta savā insta, ka 5 ⭐️ viesnīca. Ar SKATU uz burj, kuru knapi fonā redz. Lauki Londonā, ha ha ha. Nu tiešām, man neskauž, un jauki, ka aizbrauca celojumā, bet tie sajūsmas kliedzieni, un uzsvars uz to, ka jau 5. reizi dubaijā, Ljenka - ir arī citas, un arī dārgākas vietas pasaulē, Dubaija jau sen nav nekas kruts, piedod.. Kad tavs vīrs tevi aizvedīs uz exclusive luxury celojumu uz Tanzāniju, Bora bora vai Zimbabwi, vai Antarktiku - tad vari pazīmēties, bet nejau ar saviem purvciema nagiem savos 4 zvaigznu dzivoklos Dubaija?? AIZIET LENKA - LIEC MĪNUSUS FIKSI
noidea @ 27.11.2023 16:18Turku chanel pārītis aizbraucis uz 4 zvaigžnu dzīvokliem, bet raksta savā insta, ka 5 ⭐️ viesnīca. Ar SKATU uz burj, kuru knapi fonā redz. Lauki Londonā, ha ha ha. Nu tiešām, man neskauž, un jauki, ka aizbrauca celojumā, bet tie sajūsmas kliedzieni, un uzsvars uz to, ka jau 5. reizi dubaijā, Ljenka - ir arī citas, un arī dārgākas vietas pasaulē, Dubaija jau sen nav nekas kruts, piedod.. Kad tavs vīrs tevi aizvedīs uz exclusive luxury celojumu uz Tanzāniju, Bora bora vai Zimbabwi, vai Antarktiku - tad vari pazīmēties, bet nejau ar saviem purvciema nagiem savos 4 zvaigznu dzivoklos Dubaija?? AIZIET LENKA - LIEC MĪNUSUS FIKSI
Mc.Queen @ 27.11.2023 14:39
Gribēja lidot ar ID karti. Nav pases, piemēram.
MiniMe33 @ 27.11.2023 19:47Apskatiju Karadžas profilu, normāls dzīvoklis, normālā vietā, par ko jānodirš? Es arī tādā labprāt apmestos, kad man draugi ig ieliek kur aizbraukuši, priecājos par jebko, kaut necils dzīvoklis spānijā, ja cilvēks ir priecīgs un grib padalīties- es priecājos līdzi, tagat ceļot un atrādīt to ig drīkst tikai tad , ja apartamenti maksā kā minimums 20 k par nakti ?! Tak nevis nodiršat, bet bukojat savus holidejus un parādiet kas tad īsti ir luxury, ticu ka puse no šī foruma dāmām pašas no laimes lēkātu pa gultu, ja viņas uz dubaiju kāds aizvestu ??. Man piemēram vienalga, mēs paradti braucam uz all inclusive viesnīcām visos holidejos un tikai vienreiz palikām hotelī kam bija 4 nevis 5 zvaigznes, bet tās zvaigsnes vispār neko neizsaka, jo meksikā 4 zvaigznes bija 10 x šikāk kā grieķijā 5 ?. Un ar visu all inclusive tāpat vienmēr izejam pāris vakarus paēst ārpus viesnīcas restorānā, lai sajustu mazliet vairāk vietējo virtuvi un izbaudītu apkalpošanu pie galdiņa, bet vieglāk īpaši ar sīčiem ir all inclusive, bet gan jau arī tas nav cool, jo vajag taču visiem ceļot kā milijardieriem, un visiem vajag 10 zvaigžņu apartamentus ar Gordonu Ramziju par šefpavāru , un apkalpojošo personālu ar ģērbējiem, apmazgātājiem, apkopējiem kurpju tīrītājiem utt, jo kāpēc lai kāds varētu gribēt aizbraukt holidejā atpūsties tikai ar sev mīļajiem cilvēkiem?
Ja godīgi es saprotu ka viņa ļoti pārdzīvo , ka Stefānuba nav līdzi, nevis kā citas mātītes plivinās pa pasauli riņķī nedomājot kur bērni nobāzti...
noidea @ 27.11.2023 21:30
Runa nav par to , kur vina paliek, bet par to kaa vina to visu pasniedz, un tas ir vienkarsi smiekligi. Virs no Parizes, dzive jaunajos apartamentos jaunbuve, darbs tur un tur - nu vina tacu visu megina padarit tik loti luxury, jur nemaz nav luxury nekas. Visu liek savus blingus, savas feikas somas, nu man tada uzvediba skiet loti divaina 35 gadigai sievietei.
Un tas, ka vina nemitigi sez foruma, un liek visiem komentariem ?????? ir nu vispar vajpratigi.
es vīram parādīju viņas brokastu galdu- tagad tas pārvērties par ikrīta jociņu.😁noidea @ 27.11.2023 21:30
Runa nav par to , kur vina paliek, bet par to kaa vina to visu pasniedz, un tas ir vienkarsi smiekligi. Virs no Parizes, dzive jaunajos apartamentos jaunbuve, darbs tur un tur - nu vina tacu visu megina padarit tik loti luxury, jur nemaz nav luxury nekas. Visu liek savus blingus, savas feikas somas, nu man tada uzvediba skiet loti divaina 35 gadigai sievietei.
Un tas, ka vina nemitigi sez foruma, un liek visiem komentariem ?????? ir nu vispar vajpratigi.
Murka236 @ 28.11.2023 09:47Labāk jau varēja savai sieviņai jaunu telefonu uzdāvāt, shis nav ''instagramīgs''un jau vecs, proti neķer laukumu, ja nav naiads 14,15 aifonam tad to pašu modeli, tikai jaunāku.☹
Naomi* @ 28.11.2023 10:32
Zināji, ka jaunāko iPhone patiesībā, visvairāk vajag tiem, kas īsti to nevar atļauties? Ļoti turīgiem cilvēkiem, bieži ir mazsvarīgi, kāds telefons.
Naomi* @ 28.11.2023 10:32
Zināji, ka jaunāko iPhone patiesībā, visvairāk vajag tiem, kas īsti to nevar atļauties? Ļoti turīgiem cilvēkiem, bieži ir mazsvarīgi, kāds telefons.
Zilais Valis @ 28.11.2023 09:39Ak, kā kādai te skauž. Un pēc tam viņa dabon taisnoties, ka tā celtne ir tepat blakus, tikai tāpēc, ka kāda uzskata, ka tur ir 4zvaigžņu apartamenti un to celtni KNAPI redz. Aj, nu zin, šis jau ir max stulbi. Arī Deiras rajonā, kur apmetas lielākā daļa tūristu, ir pilns ar 5zvaigžņu hoteļiem, un kas tad būtu, ja viņi apmestos tur? Teiktu, ka bomži? Jums te nekas nav labi. Jeļena ir ar saviem interesantajiem putniem, bet nodirst jebko, kas ir pat acīmredzami labāks par parasto "bomzīgo" Deiru, ir max tizli.
Miuce @ 28.11.2023 10:59
Ļoti turiigi cilveeki arii noteikti staigaa ar feikajaam somaam un prastu apartamentu pasniedz kaa luxury, protams, protams.