Vārdotāja @ 29.04.2023 15:41nu tu noteikti stabila esi- pēc blakus diskusijām spriežot. Atsūti linku- šādi neviens neiesniedz datus :D atsauci, lūdzu. Atradīšu Tavu pētījumu un izķidāšu, kā skolā mācīja
greece @ 29.04.2023 15:53
Tev nāksies reģistrēties, lai redzētu oriģinālos datus https://www.statisticbrain.com/iq-estimates-by-intended-college-major/
Gribu dzirdēt, kā tu pierādīsi, ka salīdzinoši zemie rezultāti eksāmenos neko nepierāda par inteliģenci.
tu neesi gudra tiešām. Nevienā mirklī neesmu pat rakstījusi par eksāmeniem. Tu tur pinies pati nesaproti par un ar ko.greece @ 29.04.2023 15:53
Tev nāksies reģistrēties, lai redzētu oriģinālos datus https://www.statisticbrain.com/iq-estimates-by-intended-college-major/
Gribu dzirdēt, kā tu pierādīsi, ka salīdzinoši zemie rezultāti eksāmenos neko nepierāda par inteliģenci.
Vārdotāja @ 29.04.2023 15:59
Nav jāreģistrējas, lai saņemtu bezmaksas informāciju. Izlasi šo- par IQ saistību. Žēl, ka ir tikai 2015. gada, bet netērēšu savu laiku Tevi mācot.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4557354/
Vot tas ir līmenis, domāt, ka par skolotājiem iet mācīties tie, kam ir zems IQ.. pļauka sejā skolotājām!
lasi, draudziņ, lasi. Kaut vai uzspied tikai uz results sadaļu. Tur nav daudz lasāmā, bet neapmelo mani, ka Tev iedevu pētījumu, kura rezultātos teikts, ka IQ nav saistības. Tā nav.greece @ 29.04.2023 16:09
Protams, vienīgais variants kā pret to strīdēties - apgalvot, ka IQ vispār nav nekādas ietekmes ne uz ko :D Cilvēks ar zemu IQ jebkuru darbu izdarīs tik pat labi, cik cilvēks ar augstu IQ :D
Vidējais pedagoģijas students nav ne tuvu tik inteliģents, cik vidējais fiziķis vai matemātiķis. Un atpaliek no visām pārējām jomām, skaties kādus datu apkopojumus gribi. Saprotu, ka tev šie fakti uzdod pa nerviem.
Vārdotāja @ 29.04.2023 16:17lasi, draudziņ, lasi. Kaut vai uzspied tikai uz results sadaļu. Tur nav daudz lasāmā, bet neapmelo mani, ka Tev iedevu pētījumu, kura rezultātos teikts, ka IQ nav saistības. Tā nav.
Nesalīdzinām studentus, lūdzu, ar skolu absolvējušiem.
Un vispār mana riebīgākā īpašība ir- taisnības pierādīšana :D es saderu tikai tad, kad 100% vinnēju.
es saprotu Tevi, Tev nav laika iedziļināties, Tev jāpierāda otrā diskusijā, ka tie, kas runā un sabučojās ar saviem kaķiem vai suņiem, kompensē to faktu, ka viņiem nav bērnu :Dgreece @ 29.04.2023 16:27
Es domāju ka visi, kas lasa šo diskusiju, saprot manu argumentu, bet ko tu tur mēģini pierādīt... neskaitot apsaukāšanos, tikai kaut kāda verbālā caureja nāk ārā.
Vārdotāja @ 29.04.2023 16:30es saprotu Tevi, Tev nav laika iedziļināties, Tev jāpierāda otrā diskusijā, ka tie, kas runā un sabučojās ar saviem kaķiem vai suņiem, kompensē to faktu, ka viņiem nav bērnu :D
Ja tukšpaure ir saukāšanās, tad es nezinu.
tas ir tas pats, kas iemest tabulu, bez apraksta par atlases kritērijiem un dalībnieku skaita. Es vismaz priekšā Tev pateicu, kur lasīt. Un nav tur piecas lapas- pāris punkti un secinājumi.greece @ 29.04.2023 16:36
Ja tu nevari noformulēt domu, bet man ir jālasa kādas 5+lpp citu rakstīta teksta, tad jau man nav pat jēgas ar tevi sarunāties, bet būtu jāturpina diskusija ar tā raksta autoriem.
Arahne @ 28.04.2023 23:24
Kurā skolā eksistē ar roku rakstīta dienasgrāmata????
es ar citreiz brīnos e-klase, e-klase. Ja nebūtu vairs interneta- kristu histērijā, no nezinātu, kas rīt uzdots.IceCream @ 29.04.2023 17:17
Mūsu skolā eksistē līdz 4. klasei. Pirmkārt, rokraksta trenēšanai, otrkārt, lai nav jābrēc, ka uz priekšmetiem, kas reizi nedēļā uzdots iepriekšējā vakarā.
IceCream @ 29.04.2023 17:17
Mūsu skolā eksistē līdz 4. klasei. Pirmkārt, rokraksta trenēšanai, otrkārt, lai nav jābrēc, ka uz priekšmetiem, kas reizi nedēļā uzdots iepriekšējā vakarā.
Aniia @ 27.04.2023 09:38Zinu medmāsu, 3 mazu bērnu māmiņu, kura strādā 24 stundu dežūras.
Un viņai nav braukšana ar atlaidi, kā tas nez kādēļ ir pedagogiem.
Aniia @ 27.04.2023 09:38Zinu medmāsu, 3 mazu bērnu māmiņu, kura strādā 24 stundu dežūras.
Un viņai nav braukšana ar atlaidi, kā tas nez kādēļ ir pedagogiem.
kuuuuka @ 26.04.2023 22:11Sabiedrībai šķiet, ka skolotāji ir izlepuši - algas taču normālas, 2 mēneši atvaļinājums.
Laipni lūgti pastrādāt!