LuckyStrike @ 12.05.2023 14:06Bet arī objektīvi neglīts cilvēks var atrast kādu odziņu sevī. Man bija kursabiedrene, diezgan neglītu seju. Toties kādi viņai bija mati! Pāri dibenam, biezi un dabīgi viegli lokaini.
Un smuki sievišķīgs augums ar apaļumiem īstajās vietās un slaidu vidukli.
Kopā tas viss viņu padarīja par tiešām ļoti simpātisku un seksīgu.
Mammū @ 12.05.2023 20:16Tiešam nereti novērots, ka sievietes, kas ir ne visai simpātiskas, sejas āda, mati, apģērbs, izskata kopumā, lepojas ar to, ka ik dienas saņem komplimentus, ik dienas kāds jūsmo par viņām. Es nezinu kā ir patiesībā, neviens jau nezina, bet pašapziņa ir ļoti nepelnīti augsta.
Kamēr citas sievietes, kam tiešām ķermenis ir skaists, āda, mati veselīgi, apģērbs atbilatošs vecumam un meitenes kā konfektes, bet rausta plecus un saka, ka neviens tā nebāžas virsū un neliela. Pašas nejūtas uz 10.
Domāju, ka tas tāpēc, ka patiešām skaistas sievietes ir prasīgakas par sevi, kamēr ne tik simpātiskajām pietiek ar izmazgātiem matiem, lai justos kā pasaules skaistules..
Andie @ 12.05.2023 15:17
Izskats nav gluži tikai seja, tas ir viss kopā un ir cilvēki, kas vnk fiziski nav piesaistoši.
Es iepriekš minēju, ka es zinu par sevi mazāk simpātiskas meitenes/sievietes, kuras drīzāk uzrunās nekā mani, jo viņu kopējais tēls būs tāds "gaisīgākas", koķetīgāks, es tāda negribu būt...gonna burst in hives otherwise, tāpēc minēju ka ļoti daudz izsaka kopējais izskats+izturēšanās.
LuckyStrike @ 12.05.2023 14:06Bet arī objektīvi neglīts cilvēks var atrast kādu odziņu sevī. Man bija kursabiedrene, diezgan neglītu seju. Toties kādi viņai bija mati! Pāri dibenam, biezi un dabīgi viegli lokaini.
Un smuki sievišķīgs augums ar apaļumiem īstajās vietās un slaidu vidukli.
Kopā tas viss viņu padarīja par tiešām ļoti simpātisku un seksīgu.
Aldis15 @ 12.05.2023 21:43LV vīrieši nebārsta komplimentus, vismaz dzīvē točna nē, uz vienas rokas pirkstiem esmu iedevis komplimentus meitenēm un arī tikai tām kas pazīstamas. Svešām nekad, pat nepasmaidīšu 90% gadijumos, ice cold seja. Vienalga cik viņas skaistas.
Aldis15 @ 12.05.2023 21:43LV vīrieši nebārsta komplimentus, vismaz dzīvē točna nē, uz vienas rokas pirkstiem esmu iedevis komplimentus meitenēm un arī tikai tām kas pazīstamas. Svešām nekad, pat nepasmaidīšu 90% gadijumos, ice cold seja. Vienalga cik viņas skaistas.
Ne jau uz ielas randomā ejot garām..Eksperte. @ 13.05.2023 09:22
Bārsta. Un kā vel. ?
Aldis15 @ 13.05.2023 09:46Ne jau uz ielas randomā ejot garām.
Beverly Hilza @ 13.05.2023 00:15
Un kādu kopējo tēlu mazāk uzrunā virieši? Edgy, punk stilu? Man arī nepatīk tåds parak meitenīgs stils tikai ar svarciņiem, un kleitām. Tur pasteļtoņos.
No Simpiem soctīklos saņemt sirsniņas un mega cringe "good morning" dm'us - neskaitās..Eksperte. @ 13.05.2023 12:27
Ā, nu randomā saņemt komplimentu vai smaidu no pilnīgi sveša vīrieša reti kura gribētu, tapēc labi ka tā. ?
.Eksperte. @ 13.05.2023 12:27
Ā, nu randomā saņemt komplimentu vai smaidu no pilnīgi sveša vīrieša reti kura gribētu, tapēc labi ka tā. ?
Kaut kur biju dzirdējis salīdzinājumu ka Itālija priekš sievietēm ir tas pats kas Taizeme priekš vīriešiem. :Dmazaaduuda @ 13.05.2023 13:36
Bet redz Itālijā tas ir normāli. Mentalitātes atšķiras.
Godīgi sakot, mēdz gan. īpaši, ja eju pa centru viena pati un neizskatos īpaši steidzīgi, mēdz pienākt, pajautāt kontaktus vai pasaka, ka simpātiska. vēl vairāk, ja sēžu kkur, piemēram, uz soliņa. Par itāliju varu apstiprināt.. bet arī lv nāk.Aldis15 @ 13.05.2023 09:46Ne jau uz ielas randomā ejot garām.