Kā saprast, cik izskatīga esi?

Reitings 131
Reģ: 22.03.2022
Sveikas meitenes!
Šodien aizdomājos par šo visnotaļ subjektīvo jautājumu. Kā jūs sevi vērtējat (varat izmantot 1-10 skalu, bet ja nevēlaties, nevajag) un kā esat sapratušas, kur aptuveni stāvat ar savu izskatu?
Man ir viena draudzene, un viņa ir ļoti skaista tiešām, bet bieži apšauba savu izskatu. Taisnības labad jāsaka, ka, ja ejam kopā kkur ballēt, iespējams viņu neuzrunā ļoti bieži. Bet man reāli šķiet, ka tas ir tādēļ, ka viņa ir pārāk skaista - viņi baidās.
Taču iespējams es kļūdos un redzu no savas sievietes perspektīvas...
Kādu sievieti Jūs uzskatītu par ļoti skaistu un kādiem sieviešu tipiem pēc sejas/auguma pievērš visvairāk uzmanību dzīvē?
24.04.2023 21:36 |

Reitings 401
Reģ: 09.08.2022
Kad biju jaunāka neizskatījos tik labi kā tagad. Iespējams tagad izskatos labāk kā jebkad. Bet es sevī diezgan daudz ielieku rūpes un no tā gūstu gandarījumu. Es kad sataisos sev 8 noteikti ieliktu, šķiet tādu attieksmi arī saņemu no apkārtējiem. Uz darbu gan eju vienkarsaka, darbā sev liktu 7. Mērķis ir izskatīties uz 9 kad sapucējos, uz to arī lēnītēm eju. Profesionālā vidē gan vizuālo izcelt man nekad nebūs svarīgi, tur mērķis ir izskatīties profesionāli, korekti un īpašu uzmanību nepievērst vizuālajam lieki.
25.04.2023 21:30 |

Patīk
Reitings 712
Reģ: 11.04.2019
Pajautāju draugam, kā viņš novērtētu manu izskatu. Nu, tā. Viduvēji. 😀
25.04.2023 23:01 |

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023
GhostGG @ 25.04.2023 17:19

vai ne :D Patiesībā pat daudz makeupu nevajag, lai drastiski uzlabotu izskatu, piemēram, pat parastāko, skropstu tušu un acu kontūras, tas patiesībā ļoti daudz uzlabo izskatu. Vai arī tad, kad rada ilūziju ar "ēnām" kas vizuāli pilnīgi izmaina kaulu truktūru / uzbūvi.

Nevis uzlabo, bet izceļ dotumus, kas jau ir.
26.04.2023 01:09 |

Reitings 884
Reģ: 27.07.2020
Man jau šķiet, ka tie reitingi vispār nekam neder. paskatījos to r/truerateme, teiktu, ka mans subjektīvais vērtējums diezgan vāji korelē ar to viņu tā teikt, "objektīvo".
Reizēm man ir aizdoma, ka veči ne vienmēr pat būs spējīgi atzīt publiski savas īstās preferences tīri peer pressure dēļ. Sak, ja tev nepatīk tas stereotipiski klasiskais tips, tad tu esi dīvainis, nūģis, utt.
26.04.2023 01:42 |

10 gadi
Reitings 1119
Reģ: 21.10.2009
Var jau izdomāt visādus kritērijus utt, bet ja godīgi.. tam nav vispār nekādas nozīmes. Vispār.
Ja Tev pašai patīk savs izskats, tā arī ir tā īstā atbilde, vai ir vai nav ok. Jo no tā būs atkarīga Tava attieksme pret sevi un attiecīgi citi tā attieksies pret Tevi.
Bija lv viens skaistumkonkurss.. divas no dalībniecēm man šķita nu galīgi ne manā gaumē, toties viņas bija pašas konmunikablākās un pārliecinātākās. Nu tā, ka viņu pārliecībās mūrī nebija ne šķirbiņas, pa kuru varētu kàds ko iestarpināt par viņu izskatu - meitenes ar oaceltu galvu, pārliecinātas, atvērtas, bet arī ne augstprātīgas. Un viss - vai varētu kaut mazāko sliktu vārdu viņām veltīt? Nē - jo viņas to pat neizskatīja kā iespēju - viņas zina savu vērtību, kas ir 100% 10/10, jo viņas ir viņas un punkts. Tā ir tāda karalienes attieksme pret sevi, un tādu sevi cienošu cilvēku sabiedrībā atrodas tikai tie, kas to novērtē.
26.04.2023 02:01 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
viņas zina savu vērtību, kas ir 100% 10/10, jo viņas ir viņas un punkts.

pērle.
26.04.2023 02:18 |

Reitings 15523
Reģ: 29.08.2022
Es nezinu kā citām ir, bet man personīgi ir dienas, kad var uzposties un sapucēties kā grib, bet tāpat es jūtos kā kaut kāds 4 vai 5 😅
26.04.2023 06:35 |

Reitings 15523
Reģ: 29.08.2022
Bet, ja pa tēmu… es vērtētu sevi kā 7. Neteiktu, ka manī ir kas super skaits, bet komplimentu mēdzu saņemt. Neapšaubāmi, sevi kopju, ikdienā neaizraujos ar makeup, bet vajadzības gadījumā protu tā saucamos fullface un glam look. Skropstas, uzacis un pernamento netaisu, botoksu, fillerus nelieku, bet nagi, normālā garumā, ir uztaisīti. Acis ne sev, ne kādam citam nevaru un neesmu izbakstījusi 😅 Nagus lieku, jo pašai rodas sajūta, ka maza un resna plauksta bez tiem, bet tos pašus taisu gaišās, neitrālās krāsās, jo tā liekas klasiskāk. Starp citu garums apmēram 2-3cm no pirksta gala refrencei 😅
Vienu brīdi pašai šķita, ka esmu 9, jo toreiz bija nu ļoti augsta pašpārliecinātība, bet tad nedaudz nolaidos no tiem mākoņiem un fiziski arī izmanījos 😅
Godīgi sakot, esmu pamanījusi, ka gan sievietes, gan vīrieši, kas sevi skaļi vērtē uz 10, 90% gadījumu nav ne tuvu tam 10. Parasti tie, kuri ir pieticīgāki velk uz 10. Bet tas atkal subjektīvi. Gan jau, ka kādam esmu bijusi 10 un arī tieši pretēji - kādam tikai 1.
26.04.2023 06:44 |

Reitings 831
Reģ: 28.01.2023
Man liekas, ka mēs sevi redzam pavisam savādāk nekā citi cilvēki un sevis novērtēšana reti kad ir objektīva. To, kāda sieviete tu esi, vari saprast pēc tā, cik bieži tev pasaka kādu komplimentu, vai cik bieži kāds vīrietis kaut veikalā uz tevi ieskatās. Parasti jau saka, ka apkārtējie redz mūs skaistākus nekā mums pašiem liekas.
Mēs paskatoties spogulī redzam sevi vienu, bet apkārtēji pamana sīkumus, kaut šķībi zobi, kas pilnīgi nosit visu izskatu
26.04.2023 07:20 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Uzskatu, ka esmu viduvēja. Neesmu neglīta, manuprāt, bet nu arī skaistule neesmu. Kā ir, tā ir, jo zem plastiskās ķirurģijas skalpeļa es nevēlos gulties, jo man nav kādu izskata defektu (tur šķībs deguns vai kas tāds), kurus nu būtu labāk vai pati ieteicams ar to ķirurģiju mainīt. Es vienkārši esmu neizteiksmīga un viduvēja izskata. Agrāk tas bija sāpīgāk, jo redzēju, kā vīrieši pievērš uzmanību manām draudzenēm, kuras ir skaistākas. Tagad esmu vecāka un visu uztveru mierīgāk.
26.04.2023 09:23 |

Reitings 184
Reģ: 13.06.2022
Ir spoguļi, kuros paskatoties izskatos wooow, bet ir spoguļi, kuros paskatoties man vairs nav wooow. Nezinu. Sevi tā grūti novērtēt. Skaistums vispār katram nozīmē ko citu. Kā bija kaut kur teikts, precīzi nepateikšu kā tur bija, bet - Tu vari būt sulīgākais un garšīgākais persiks pasaulē, bet vienmēr būs kāds, kuram negaršo persiki. 😄
26.04.2023 09:36 |

Reitings 277
Reģ: 18.04.2023
Laimuciiits @ 26.04.2023 09:36
Ir spoguļi, kuros paskatoties izskatos wooow, bet ir spoguļi, kuros paskatoties man vairs nav wooow. Nezinu. Sevi tā grūti novērtēt. Skaistums vispār katram nozīmē ko citu. Kā bija kaut kur teikts, precīzi nepateikšu kā tur bija, bet - Tu vari būt sulīgākais un garšīgākais persiks pasaulē, bet vienmēr būs kāds, kuram negaršo persiki. ?
Spoguļi melo, es tev saku
26.04.2023 09:36 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Godīgi sakot, esmu pamanījusi, ka gan sievietes, gan vīrieši, kas sevi skaļi vērtē uz 10, 90% gadījumu nav ne tuvu tam 10. Parasti tie, kuri ir pieticīgāki velk uz 10.

++ tā arī ir. Šo varētu pat nosaukt par tādu fenomenu. Esmu ne tikai dzīvē to novērojis, bet arī youtube ir tie podcasti, kur uzaicina baru sieviešu un diskutē par visādām tēmām un parasti viens no jautājumiem ir kā sevi vērtē un gandrīz vai 100% gadījumos, tās, kuras saka 8,9,10, maigi izsakoties, ir knapi virs vidējā, savukārt, tās kas sevi vērtē zemu ir daudz skaistākas nekā pašas domā. Vai tā varētu būt sagadīšanās? Nedomāju gan.
26.04.2023 11:59 |

Reitings 131
Reģ: 22.03.2022
kuššššš @ 26.04.2023 09:23
Uzskatu, ka esmu viduvēja. Neesmu neglīta, manuprāt, bet nu arī skaistule neesmu. Kā ir, tā ir, jo zem plastiskās ķirurģijas skalpeļa es nevēlos gulties, jo man nav kādu izskata defektu (tur šķībs deguns vai kas tāds), kurus nu būtu labāk vai pati ieteicams ar to ķirurģiju mainīt. Es vienkārši esmu neizteiksmīga un viduvēja izskata. Agrāk tas bija sāpīgāk, jo redzēju, kā vīrieši pievērš uzmanību manām draudzenēm, kuras ir skaistākas. Tagad esmu vecāka un visu uztveru mierīgāk.
Cik gadu tev ir, un kādā vecumā pārstāji to izjust? Kas ir tās izskata īpašības, kuras piemita tām tavām draudzenēm?
26.04.2023 13:13 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Kas ir tās izskata īpašības, kuras piemita tām tavām draudzenēm?

Okei, katram ir sava gaume, es tiešām zinu par sevi mazāk simpātiskas meitenes/sievietes, kuras 100% uzrunās nevis mani, jo man ir konstants resting bitch face, bet viņas ir smaidīgas,jautras un "gasīgas", ļoti daudz ko izsaka ķermeņa valoda un vispār kopējā izturēšanās.
11.05.2023 22:42 |

Patīk
Reitings 5041
Reģ: 17.04.2020
Neglītu sieviešu nav. Ir neīstā vieta un laiks.
11.05.2023 23:08 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Bjork @ 11.05.2023 23:08
Neglītu sieviešu nav. Ir neīstā vieta un laiks.

Tā gluži jau nu nav, cilvēki mēdz būt fiziski neizskatīgi, diemžēl, bet tā ir.
12.05.2023 12:39 |

Reitings 142
Reģ: 10.04.2023
Uzmanības man netrūkst, nereti saņemu komplimentus gan no sievietēm gan vīriešiem, bet pati sevi vērtēju uz 5 ne vairāk. Manā izpratnē 10 ir tiešām tās meitenes kuras daba apdāvinājusi ar skaistiem , gariem bieziem matiem, glītām uzacīm, pufīgām lūpām, izteiksmīgiem vaidziņiem, baltu , skaistu smaidu , garām skropstām, izteiksmīgām acīm, viegliem/ maigiem sejas vaibstiem, un tad jau lrotams ķermenis, tas var būt garāks / īsāks ,
Visu izsaka proporcijas, var būt īsa meitene bet vizuāli skaistām slaidām kājām, izteiktu ķermeņa vidukli, un es jau teiktu kā minimum B cup krūtis, tā lai viss būtu tiešām wow, un tad var dzīvot saulē pie jūras un vienīgais kosmētikas maciņā, mitrinošs krems, šampūns un zobu birste - zobu pasta un blakus veljoprojām ideāla meitene bez tonālajiem, turcijas zobiem, fake matiem, sapūstām lūpām.
Tieši tāpēc , ka vērtēju pēc tādas skalas, nedodu sev vairāk kā 5, man ir gaiša āda, gaišas skropstas, gandrīz neeksistējošas uzacis, ok acis ir lielas un izteiksmīgas, un smaids ir dabisks, neesmu resna, drīzāk jau tieva ( 32 izmērs) bet nav izteiktas ķermeņa proporcijas ,šis tas ir pielabots, pietjūnēts, tākā neredzu par ko varētu būt augstāka balle.
Uz ielas esmu satikusi tiešām dabīgi skaistas meitenes, bet nu neredz viņas tik daudz , laikam visas sēž mājās un sēž šajā forumā. 😁
12.05.2023 13:08 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Elisa_M @ 25.04.2023 23:01
Pajautāju draugam, kā viņš novērtētu manu izskatu. Nu, tā. Viduvēji. ?
Tas gan jocīgi. Mani vīrieši parasti ir teikuši, cik es skaista 😁 lai gan objektīvi es saprotu, ka nu tā...no 6-8, atkarīgs kā esmu atpūtusies, uzpucējusies, kāds noskaņojums.
12.05.2023 14:00 |

Reitings 2485
Reģ: 22.02.2023
Andie @ 12.05.2023 12:39

Tā gluži jau nu nav, cilvēki mēdz būt fiziski neizskatīgi, diemžēl, bet tā ir.
Bet arī objektīvi neglīts cilvēks var atrast kādu odziņu sevī. Man bija kursabiedrene, diezgan neglītu seju. Toties kādi viņai bija mati! Pāri dibenam, biezi un dabīgi viegli lokaini.
Un smuki sievišķīgs augums ar apaļumiem īstajās vietās un slaidu vidukli.
Kopā tas viss viņu padarīja par tiešām ļoti simpātisku un seksīgu.
12.05.2023 14:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits