Uzmanības man netrūkst, nereti saņemu komplimentus gan no sievietēm gan vīriešiem, bet pati sevi vērtēju uz 5 ne vairāk. Manā izpratnē 10 ir tiešām tās meitenes kuras daba apdāvinājusi ar skaistiem , gariem bieziem matiem, glītām uzacīm, pufīgām lūpām, izteiksmīgiem vaidziņiem, baltu , skaistu smaidu , garām skropstām, izteiksmīgām acīm, viegliem/ maigiem sejas vaibstiem, un tad jau lrotams ķermenis, tas var būt garāks / īsāks ,
Visu izsaka proporcijas, var būt īsa meitene bet vizuāli skaistām slaidām kājām, izteiktu ķermeņa vidukli, un es jau teiktu kā minimum B cup krūtis, tā lai viss būtu tiešām wow, un tad var dzīvot saulē pie jūras un vienīgais kosmētikas maciņā, mitrinošs krems, šampūns un zobu birste - zobu pasta un blakus veljoprojām ideāla meitene bez tonālajiem, turcijas zobiem, fake matiem, sapūstām lūpām.
Tieši tāpēc , ka vērtēju pēc tādas skalas, nedodu sev vairāk kā 5, man ir gaiša āda, gaišas skropstas, gandrīz neeksistējošas uzacis, ok acis ir lielas un izteiksmīgas, un smaids ir dabisks, neesmu resna, drīzāk jau tieva ( 32 izmērs) bet nav izteiktas ķermeņa proporcijas ,šis tas ir pielabots, pietjūnēts, tākā neredzu par ko varētu būt augstāka balle.
Uz ielas esmu satikusi tiešām dabīgi skaistas meitenes, bet nu neredz viņas tik daudz , laikam visas sēž mājās un sēž šajā forumā. 😁