sevi mīlēt ir liels sakars. Un to arī šeit jautāja - kā vērtējat SEVI. Tā arī sevi vērtējam, kā kāds cits var man noteikt vai es sevi vērtēju labi vai slikti, saliekot mīnusus? Tādā gadījumā šis jautājums jau savā saknē ir bezsakars, jo Tev nav iespējas noteikt vai es labi izskatos vai nē un attaisnot vai nolikt manu pašvērtējumu. Kas ir otrs bezsakars - jo Tavs viedoklis nav mana mēraukla.GhostGG @ 25.04.2023 14:51
Kāds augstais pašapziņai ir sakars ar to kā cilvēks patiesībā izskatās? :D Varbūt tās, kas sevi te vērtē ļoti augstu arī tiešām tā izskatās, vai varbūt tieši otrādāk, to zināt nevar neredzot.
My point is - pašapziņa nemaina realitāti, par lietām to kas ir un kas nav. Tad jau arī varētu teikt tā - iedomājies ka tev ir šķībs deguns un tu teiktu - tad kad tev ir zema pašapziņa tev deguns ir šķībs, bet tad, kad augsta un jūties labi, priecīga viņš nav šķībs? Tas tak tā nestrādā, tev deguns ir šķībs, neatkarīgi no tā kā tu jūties, vai cik augsta, vai zema pašapziņa.. :D
sevi mīlēt ir liels sakars. Un to arī šeit jautāja - kā vērtējat SEVI. Tā arī sevi vērtējam, kā kāds cits var man noteikt vai es sevi vērtēju labi vai slikti, saliekot mīnusus? Tādā gadījumā šis jautājums jau savā saknē ir bezsakars, jo Tev nav iespējas noteikt vai es labi izskatos vai nē un attaisnot vai nolikt manu pašvērtējumu. Kas ir otrs bezsakars - jo Tavs viedoklis nav mana mēraukla.
man arī tas īpaši neuztrauc. To teicu, jo te sprieda par to kā sievietes novērtē sievietes citādi, nekā vīrieši un ka sievietes ir daudz piekasīgākas. Tāpēc teicu - apskaties uz mīnusiem pie tām, kas ir pašpārliecinātas un atbilde rokā.GhostGG @ 25.04.2023 15:12
Nu neraudi, ne jau es tev to mīnusus liku, turklāt, ja jau tu tik labi izskaties un dzīve tev to arī pierāda, tad jau tevi tik ļoti tas, ka tev kāds ir iespraudis mīnusu nestrauktu. Man, personigi, ir vienalga, kā kāds / kāda te izskatās, es to vairāk rakstu tikai tāpēc, lai autore neiegribst šajā mūsdienu prāta "mobo džombo", kur realitāte ir balstīta uz to, kā tu jūties nevis kā ir patiesībā.
Mušpapīrs @ 25.04.2023 15:57Atļaušos oponēt tiem, kas saka, ka izskats un pārliecība ir divas dažādas lietas.
Pieļauju, ka varbūt feiki, bet pilns youtube un tiktok ar izaicinājumiem, kur meitenes sev mēnesi katru dienu saka, ka ir skaistas.
Arī pati sevi esmu mēģinājusi tā apčakarēt ? ticami vai neticami, bet tas strādā! Sāk komplimentus izteikt cilvēki, kas toč sevi neapgrūtina ar feiku konplimentu izteikšanu. Pieļauju, ka izskaidrojums ir vienkāršs - cilvēks kļūst drošāks, saņemas apģērbties skaistāk, uzkrītošāk, ķermeņa valoda kļūst "tīrāka". Cilvēkiem patīk veselīgi pašpārliecināti cilvēki.
Vēl interesanta lieta, biju dzirdējusi par pētījumiem, kur pierāda, ka vienīgais noteicošais skaistās sejas faktors ir deguns.
Ja pa ķeksi, sevi vērtēju uz 4, jo traumas un slimību rezultātā seja nav skaista
Šis jau arī vairāk darbojas tām cute meitenēm, kuras ir ap 6-7, bet ar pašpārliecinātību un pareizo makeup, ideāli visu sakoptu, tiešām izskatās uz 8-9. Un tad arī ir tas wow efekts.greece @ 25.04.2023 16:47
Jautājums tikai vai komplimentus izsaka par to, ka pēkšņi seja ir kļuvusi skaistāka? Liekais svars pēkšņi izskatās kā modeles augums? :D Nē tak. Protams, ja cilvēks staigā apkārt sagruzījies un nošņurcis, tad šīs lietas izlabojot, apkārtējiem viņš patiks labāk. Bet ja sevis mīlēšana seju vai ķermeni no 6 varētu uztaisīt par 10, tad neviens uz tādiem plastiskajiem ķirurgiem un sportiem vispār naudu netērētu.
bet ar pašpārliecinātību un pareizo makeup
GhostGG @ 25.04.2023 16:58
makeups jau nu vispār no tādām lietām, kad sevi vērtē ir jaizslēdz. :D tad jau visas var uztaisīt par 8+ kā minimums.
https://www.youtube.com/watch?v=rKWEut3WKAg
Piekrītu. Tas ir kā uz jautājumu, cik ātri vari paskriet, atbildē ierēķināt arī to, ka pusi ceļa taču vari nobraukt ar auto. Noteikti ka make-up nedaudz uzlabo izskatu, bet ja uzlabo jau par veselām 2-3+ ballēm, tad jau sanāk, ka jaunu seju savējai pa virsu zīmē.
greece @ 25.04.2023 16:47
Jautājums tikai vai komplimentus izsaka par to, ka pēkšņi seja ir kļuvusi skaistāka? Liekais svars pēkšņi izskatās kā modeles augums? :D Nē tak. Protams, ja cilvēks staigā apkārt sagruzījies un nošņurcis, tad šīs lietas izlabojot, apkārtējiem viņš patiks labāk. Bet ja sevis mīlēšana seju vai ķermeni no 6 varētu uztaisīt par 10, tad neviens uz tādiem plastiskajiem ķirurgiem un sportiem vispār naudu netērētu.
Augums man ir ok 😅 attiecībā uz augumu, stāja vien drastiski izmaina situāciju
Mušpapīrs @ 25.04.2023 19:16
Par seju. Tieši par to, ka ir mainījušās proporcijas. Tomēr tur ir daudz faktoru, kas to visu ietekmē.
Augums man ir ok ? attiecībā uz augumu, stāja vien drastiski izmaina situāciju
Tad jau sanāk Ghosta joks par to, ka labā garastāvoklī iztaisnojas šķībais deguns, kādam ir realitāte
Es atradu vel kādu red flag - cilvēki, kuri pārmērīgi skatās TikTok.
greece @ 25.04.2023 19:50
Man šķiet, ka tā jau ir klausītāja interpretācija par dzirdēto, jo grūti iedomāties, ka cilvēki masveidā sāks kādam teikt, ka viņam sejā proporcijas mainījušās :D Tad jau sanāk Ghosta joks par to, ka labā garastāvoklī iztaisnojas šķībais deguns, kādam ir realitāte :D