Kā saprast, cik izskatīga esi?

Reitings 131
Reģ: 22.03.2022
Sveikas meitenes!
Šodien aizdomājos par šo visnotaļ subjektīvo jautājumu. Kā jūs sevi vērtējat (varat izmantot 1-10 skalu, bet ja nevēlaties, nevajag) un kā esat sapratušas, kur aptuveni stāvat ar savu izskatu?
Man ir viena draudzene, un viņa ir ļoti skaista tiešām, bet bieži apšauba savu izskatu. Taisnības labad jāsaka, ka, ja ejam kopā kkur ballēt, iespējams viņu neuzrunā ļoti bieži. Bet man reāli šķiet, ka tas ir tādēļ, ka viņa ir pārāk skaista - viņi baidās.
Taču iespējams es kļūdos un redzu no savas sievietes perspektīvas...
Kādu sievieti Jūs uzskatītu par ļoti skaistu un kādiem sieviešu tipiem pēc sejas/auguma pievērš visvairāk uzmanību dzīvē?
24.04.2023 21:36 |

Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
GhostGG @ 25.04.2023 14:51

Kāds augstais pašapziņai ir sakars ar to kā cilvēks patiesībā izskatās? :D Varbūt tās, kas sevi te vērtē ļoti augstu arī tiešām tā izskatās, vai varbūt tieši otrādāk, to zināt nevar neredzot.
My point is - pašapziņa nemaina realitāti, par lietām to kas ir un kas nav. Tad jau arī varētu teikt tā - iedomājies ka tev ir šķībs deguns un tu teiktu - tad kad tev ir zema pašapziņa tev deguns ir šķībs, bet tad, kad augsta un jūties labi, priecīga viņš nav šķībs? Tas tak tā nestrādā, tev deguns ir šķībs, neatkarīgi no tā kā tu jūties, vai cik augsta, vai zema pašapziņa.. :D
sevi mīlēt ir liels sakars. Un to arī šeit jautāja - kā vērtējat SEVI. Tā arī sevi vērtējam, kā kāds cits var man noteikt vai es sevi vērtēju labi vai slikti, saliekot mīnusus? Tādā gadījumā šis jautājums jau savā saknē ir bezsakars, jo Tev nav iespējas noteikt vai es labi izskatos vai nē un attaisnot vai nolikt manu pašvērtējumu. Kas ir otrs bezsakars - jo Tavs viedoklis nav mana mēraukla.
25.04.2023 15:05 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
sevi mīlēt ir liels sakars. Un to arī šeit jautāja - kā vērtējat SEVI. Tā arī sevi vērtējam, kā kāds cits var man noteikt vai es sevi vērtēju labi vai slikti, saliekot mīnusus? Tādā gadījumā šis jautājums jau savā saknē ir bezsakars, jo Tev nav iespējas noteikt vai es labi izskatos vai nē un attaisnot vai nolikt manu pašvērtējumu. Kas ir otrs bezsakars - jo Tavs viedoklis nav mana mēraukla.

Nu neraudi, ne jau es tev to mīnusus liku, turklāt, ja jau tu tik labi izskaties un dzīve tev to arī pierāda, tad jau tevi tik ļoti tas, ka tev kāds ir iespraudis mīnusu nestrauktu. Man, personigi, ir vienalga, kā kāds / kāda te izskatās, es to vairāk rakstu tikai tāpēc, lai autore neiegribst šajā mūsdienu prāta "mobo džombo", kur realitāte ir balstīta uz to, kā tu jūties nevis kā ir patiesībā.
25.04.2023 15:12 |

Reitings 1210
Reģ: 03.04.2022
GhostGG @ 25.04.2023 15:12

Nu neraudi, ne jau es tev to mīnusus liku, turklāt, ja jau tu tik labi izskaties un dzīve tev to arī pierāda, tad jau tevi tik ļoti tas, ka tev kāds ir iespraudis mīnusu nestrauktu. Man, personigi, ir vienalga, kā kāds / kāda te izskatās, es to vairāk rakstu tikai tāpēc, lai autore neiegribst šajā mūsdienu prāta "mobo džombo", kur realitāte ir balstīta uz to, kā tu jūties nevis kā ir patiesībā.
man arī tas īpaši neuztrauc. To teicu, jo te sprieda par to kā sievietes novērtē sievietes citādi, nekā vīrieši un ka sievietes ir daudz piekasīgākas. Tāpēc teicu - apskaties uz mīnusiem pie tām, kas ir pašpārliecinātas un atbilde rokā.
25.04.2023 15:19 |

Patīk
Reitings 2806
Reģ: 08.05.2022
Haha šī diskusija atausa atmiņā man vienu pazīstamo meiču. Atklāti sakot viņai dotu kādus 4/10 (🫣),bet sevi vienmēr cēla augstu. Būtu viņa šeit, sev dotu visus 10 punktus. Vienmēr teica, ka ir pati skaistākā, seksīgākā, visi skatās tikai uz viņu, bet reāli dzīvē neviens viņai īsti nepievērsa uzmanību, pat viņas lielās augstprātības, pārspīlēti augstā pašvērtējuma dēļ , par viņu puiši iesmēja. Tā kā jā, vērtēt sevi ir viens, bet kā ir īstenībā ir kas cits. Un katrs mēs otru redzam pavisam savādāk, vienam sieviete liksies uz visiem 10, bet otram tā pati būs uz 6.
Pati pret sevi esmu ļoti kritiska un zinu, ka man būtu jābūt lielākam pašvērtējuma nekā tas ir, man tiek pievērsta uzmanība,ir komplimenti, bet tā pat sev nespēju iedot vairāk par 7. Vispār uzskatu, ka reti kuram varētu dot 10.
25.04.2023 15:48 |

Reitings 5147
Reģ: 11.08.2022
Atļaušos oponēt tiem, kas saka, ka izskats un pārliecība ir divas dažādas lietas.
Pieļauju, ka varbūt feiki, bet pilns youtube un tiktok ar izaicinājumiem, kur meitenes sev mēnesi katru dienu saka, ka ir skaistas.
Arī pati sevi esmu mēģinājusi tā apčakarēt 😂 ticami vai neticami, bet tas strādā! Sāk komplimentus izteikt cilvēki, kas toč sevi neapgrūtina ar feiku konplimentu izteikšanu. Pieļauju, ka izskaidrojums ir vienkāršs - cilvēks kļūst drošāks, saņemas apģērbties skaistāk, uzkrītošāk, ķermeņa valoda kļūst "tīrāka". Cilvēkiem patīk veselīgi pašpārliecināti cilvēki.
Vēl interesanta lieta, biju dzirdējusi par pētījumiem, kur pierāda, ka vienīgais noteicošais skaistās sejas faktors ir deguns.
Ja pa ķeksi, sevi vērtēju uz 4, jo traumas un slimību rezultātā seja nav skaista
25.04.2023 15:57 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
Pēc reddit 10 varētu dot 1 no 1000, kas varētu būt patiesība, bet tajā skalā pirmās 3 rindas varētu būt samainītas vietām un es neatšķirtu, kā arī below average un bottom vērtējums ir iedots pāris simpātiskām aktrisēm, ko man nesaprast...
25.04.2023 15:59 |

Reitings 752
Reģ: 03.01.2023
Mušpapīrs @ 25.04.2023 15:57
Atļaušos oponēt tiem, kas saka, ka izskats un pārliecība ir divas dažādas lietas.
Pieļauju, ka varbūt feiki, bet pilns youtube un tiktok ar izaicinājumiem, kur meitenes sev mēnesi katru dienu saka, ka ir skaistas.
Arī pati sevi esmu mēģinājusi tā apčakarēt ? ticami vai neticami, bet tas strādā! Sāk komplimentus izteikt cilvēki, kas toč sevi neapgrūtina ar feiku konplimentu izteikšanu. Pieļauju, ka izskaidrojums ir vienkāršs - cilvēks kļūst drošāks, saņemas apģērbties skaistāk, uzkrītošāk, ķermeņa valoda kļūst "tīrāka". Cilvēkiem patīk veselīgi pašpārliecināti cilvēki.
Vēl interesanta lieta, biju dzirdējusi par pētījumiem, kur pierāda, ka vienīgais noteicošais skaistās sejas faktors ir deguns.
Ja pa ķeksi, sevi vērtēju uz 4, jo traumas un slimību rezultātā seja nav skaista

Jautājums tikai vai komplimentus izsaka par to, ka pēkšņi seja ir kļuvusi skaistāka? Liekais svars pēkšņi izskatās kā modeles augums? :D Nē tak. Protams, ja cilvēks staigā apkārt sagruzījies un nošņurcis, tad šīs lietas izlabojot, apkārtējiem viņš patiks labāk. Bet ja sevis mīlēšana seju vai ķermeni no 6 varētu uztaisīt par 10, tad neviens uz tādiem plastiskajiem ķirurgiem un sportiem vispār naudu netērētu.
25.04.2023 16:47 |

Reitings 131
Reģ: 22.03.2022
greece @ 25.04.2023 16:47

Jautājums tikai vai komplimentus izsaka par to, ka pēkšņi seja ir kļuvusi skaistāka? Liekais svars pēkšņi izskatās kā modeles augums? :D Nē tak. Protams, ja cilvēks staigā apkārt sagruzījies un nošņurcis, tad šīs lietas izlabojot, apkārtējiem viņš patiks labāk. Bet ja sevis mīlēšana seju vai ķermeni no 6 varētu uztaisīt par 10, tad neviens uz tādiem plastiskajiem ķirurgiem un sportiem vispār naudu netērētu.
Šis jau arī vairāk darbojas tām cute meitenēm, kuras ir ap 6-7, bet ar pašpārliecinātību un pareizo makeup, ideāli visu sakoptu, tiešām izskatās uz 8-9. Un tad arī ir tas wow efekts.
25.04.2023 16:54 |

Reitings 1847
bet ar pašpārliecinātību un pareizo makeup

makeups jau nu vispār no tādām lietām, kad sevi vērtē ir jaizslēdz. :D tad jau visas var uztaisīt par 8+ kā minimums.
https://www.youtube.com/watch?v=rKWEut3WKAg
25.04.2023 16:58 |

Reitings 752
GhostGG @ 25.04.2023 16:58

makeups jau nu vispār no tādām lietām, kad sevi vērtē ir jaizslēdz. :D tad jau visas var uztaisīt par 8+ kā minimums.
https://www.youtube.com/watch?v=rKWEut3WKAg

Piekrītu. Tas ir kā uz jautājumu, cik ātri vari paskriet, atbildē ierēķināt arī to, ka pusi ceļa taču vari nobraukt ar auto. Noteikti ka make-up nedaudz uzlabo izskatu, bet ja uzlabo jau par veselām 2-3+ ballēm, tad jau sanāk, ka jaunu seju savējai pa virsu zīmē.
25.04.2023 17:11 |

Reitings 1847
Piekrītu. Tas ir kā uz jautājumu, cik ātri vari paskriet, atbildē ierēķināt arī to, ka pusi ceļa taču vari nobraukt ar auto. Noteikti ka make-up nedaudz uzlabo izskatu, bet ja uzlabo jau par veselām 2-3+ ballēm, tad jau sanāk, ka jaunu seju savējai pa virsu zīmē.

vai ne :D Patiesībā pat daudz makeupu nevajag, lai drastiski uzlabotu izskatu, piemēram, pat parastāko, skropstu tušu un acu kontūras, tas patiesībā ļoti daudz uzlabo izskatu. Vai arī tad, kad rada ilūziju ar "ēnām" kas vizuāli pilnīgi izmaina kaulu truktūru / uzbūvi.
25.04.2023 17:19 |

Reitings 5147
greece @ 25.04.2023 16:47

Par seju. Tieši par to, ka ir mainījušās proporcijas. Tomēr tur ir daudz faktoru, kas to visu ietekmē.
Augums man ir ok 😅 attiecībā uz augumu, stāja vien drastiski izmaina situāciju
25.04.2023 19:16 |

Reitings 1847
Augums man ir ok 😅 attiecībā uz augumu, stāja vien drastiski izmaina situāciju

Tas ir labi, ja sievietei ir smuks augums, tas jau, manuprāt, ir 70% no skaistuma, lai sieviete būtu ok, protams, neieslīgstot kaut kādās galējībās, kā piemēram, tas youtube video, ko ieliku.
25.04.2023 19:27 |

Reitings 752
Mušpapīrs @ 25.04.2023 19:16

Par seju. Tieši par to, ka ir mainījušās proporcijas. Tomēr tur ir daudz faktoru, kas to visu ietekmē.
Augums man ir ok ? attiecībā uz augumu, stāja vien drastiski izmaina situāciju

Man šķiet, ka tā jau ir klausītāja interpretācija par dzirdēto, jo grūti iedomāties, ka cilvēki masveidā sāks kādam teikt, ka viņam sejā proporcijas mainījušās :D Tad jau sanāk Ghosta joks par to, ka labā garastāvoklī iztaisnojas šķībais deguns, kādam ir realitāte :D
25.04.2023 19:50 |

Reitings 1847
Tad jau sanāk Ghosta joks par to, ka labā garastāvoklī iztaisnojas šķībais deguns, kādam ir realitāte

Tie nemaz nav joki, mūsdienās viss ir iespējams. Galvenais tak ir kā mēs jūtamies :D :D :D https://vm.tiktok.com/ZGJa5a4Ey/
25.04.2023 19:53 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Es atradu vel kādu red flag - cilvēki, kuri pārmērīgi skatās TikTok. 😀
25.04.2023 19:55 |

Reitings 1847
Es atradu vel kādu red flag - cilvēki, kuri pārmērīgi skatās TikTok.

Kur gan vēl labāku vietu atrast, lai apskatītos klaunu pasauli, ja ne tiktok un šis forums :D
25.04.2023 19:58 |

Reitings 5147
greece @ 25.04.2023 19:50

Man šķiet, ka tā jau ir klausītāja interpretācija par dzirdēto, jo grūti iedomāties, ka cilvēki masveidā sāks kādam teikt, ka viņam sejā proporcijas mainījušās :D Tad jau sanāk Ghosta joks par to, ka labā garastāvoklī iztaisnojas šķībais deguns, kādam ir realitāte :D

Nu piemēram, sapamsti, tad tūska pāriet utml. Vai tad nekas nemainās?
25.04.2023 20:15 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
Pašpārliecinātība ir forši, kamēr tā nepāriet augstprātībā, kas tiek saukts par veselīgu pašvērtējumu. :D
Šajā dzīves posmā sevi neuzskatu par skaistu, vērtēju kā 4 vai 5. Dažādu apstākļu dēļ esmu pabojājusi izskatu, tāpēc nejūtos apmierināta ar sevi, bet pamazām uzsāku to labot, lai atkal būtu apmierināta ar sevi. Redzu realitāti, tāpēc nav jēgas sev teikt, ka "vai, esmu īsta skaistule". Reizēm ir vajadzīgs tas spēriens pa pakaļu, lai tiktu galā ar trūkumiem. Un šajā ziņā arī body positivity neatbalstu tajos gadījumos, kad cilvēks ar lielu lieko svaru iestāsta sev, ka viss ir forši, bet apkārtējie piebalso. Reizēm kritika, kas, protams, ir saprāta robežās, ir laba, jo motivē cilvēku, lai cik nepatīkami tas sākumā nebūtu. Body positivity ir tieši vesels ķermenis.
25.04.2023 21:22 |

Patīk
Reitings 712
Reģ: 11.04.2019
Kad esmu tiešām piedomājusi pie izskata, novērtētu sevi diezgan viduvēji, bet ikdienā esmu tā, kas īpašas rūpes izskatam nepievērš, tad, manuprāt, esmu zem vidējā. Agrāk bija augstāks pašvērtējums, bet tas nebija pamatoti, gribēju pašai sev iestāstīt, ka esmu skaistāka, lai celtu apziņu.
Šodien, staigājot pa veikaliem, vairāk pievērsu uzmanību sievietēm, to kopējam vizuālajam tēlam. Visas šķita tādas ideālas, dienas garumā nebija nevienas, par ko varētu teikt, ka es esmu skaistāka. 😀
25.04.2023 21:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits